0728.020.877

dr.catalinluca@gmail.com

Zeolit Pulbere 3+1 Gratuit - Site oficial Dr Catalin Luca

Preț 300,00 ron tax incl.

Activ Protect Zeolit distruge celulele canceroase, stimulează producţia de celule ale sistemului imunitar, induce moartea programată a celulelor maligne, blochează creşterea tumorilor, detoxifica organismul.

1 Zeolit 100 Ron CUMPĂRĂ

Nou

33 Produse

In stoc

Adăugaţi la lista dorinţelor

Activ Protect Zeolit Pulbere

Cantitate: 200 g pudră

 Zeolitul 

este un mineral aluminosilicat format cu milioane de ani în urmă din interacţiunea dintre lava fierbinte emisă de către vulcani şi apa de mare. Denumirea i-a fost data de mineralogul suedez Axel Frederik Cronstedt si inseamna ”piatra care fierbe”

 Zeolitul recunoscut de medicina moderna

Desi cunoscut de mii de ani in ayurveda( medicina indiana),in medicina chinezeasca si cea  populara ruseasca, Zeolitul a stat in ”umbra” fiind scos la iveala abia cand istoria s-a confruntat cu un moment istoric de rascruce: momentul Cernobil.

Dupa cum ne amintim , accidentul de la Cernobil de acum 20 de ani a fost cel mai mare accident nuclear din istoria umanitati. Emisiile de materii radioactive de la centrala atomică au fost de câteva ori mai puternice decât în cazul bombardamentului atomic de la Hiroshima.

Luate prin surprindere, autoritatile au reactionat intarziat, urmarea fiind o noua ”explozie” de cancer si leucemii.Aceasta a fortat statul sa scoata pentru populatie medicamente tinute la secret pana atunci pentru a fi folosite in cazul unui eventual razboi atomic. In acest context , Zeolitul s-a dovedit exceptional. Si aceasta, pentru ca acest mineral acţionează ca un adevărat magnet care atrage şi scoate din organism metalele grele şi materialele radioactive.

A urmat apoi un alt moment. In anii 90,  Secţia de Medicină Moleculară a Institutului "Ruder Boskovici" din Zagreb, avea sa se confrunte cu 22 de catelusi bolnavi de cancer , majoritatea in faza terminala. Cand toate solutiile medicale fusesera epuizate si nu se mai intrevedea nici o speranta, catelusilor li s-a administrat Zeolit, iar rezultatul a fost incredibil: la 14 dintre ei tumorile au disparut. Evenimentul a facut valuri in lumea medicala, asa incat au urmat zeci de studii pe culturi de celule canceroase, pe culturi de celule ale sistemului imunitar, pe animale de experienţă, chiar si de pacienţi umani. Concluziile au fost uimitoare:

Zeolitul distruge celulele canceroase , stimulează producţia de celule ale sistemului imunitar, induce moartea programată a celulelor maligne, blochează recepţionarea semnalelor de creştere de către tumori, detoxifica organismul. Mai mult, s-a descoperit ca Zeolitul acţionează favorabil şi în multe alte afecţiuni, cum ar fi infecţiile virale sau bacteriene, bolile intestinului, bolile stomacului, diabetul etc.

Boli prevenite cu ajutorul Activ Protect Zeolit Pulbere

 

Cancer  

 Administrarea zeolitului s-a dovedit a fi extrem de benefică pentru prevenirea bolii canceroase, dar si a bolilor tumorale în general. Aceasta pentru ca zeolitul scoate din organism substanţele cu potenţial cancerigen. El are totodata si efect imunostimulator (ajutând organismul să elimine din start celulele maligne), precum si efecte antitumorale directe. Pentru prevenirea cancerului se recomandă cate doua cure pe an, ambele a cate 60 de zile, timp în care se administrează câte o capsula (600 mg) de zeolit, de patru ori pe zi.

  Tratamentele interne cu zeolit si-au dovedit eficienta si in mai multe forme de cancer al pielii (carcinom cu celule bazale, carcinom cu celule scuamoase, melanom). Extern, se aplica pulbere de zeolit pe zonele afectate  de doua ori pe zi.

Pentru detoxifierea cat mai rapida cu zeolit, se consuma si multe sucuri proaspete de legume (mai ales de morcov, de pătrunjel, sfecla, telina, varza), cure de clorofila (frunze de pătrunjel, leuştean, ţelină,urzici), cereale fierte si mixate (hrișcă, grâu, ovăz, hrisca). O alimentație corectă, cu un aport nutritiv suficient și care, pe de alta parte, să poată fi ingerată și asimilată de bolnav, este esențială în boala canceroasă cu aceasta localizare.

 Unii cercetători sunt de părere că administrarea zeolitului activează o genă din ADN-ul celulei maligne, gena care declanşează moartea programata a celulei maligne. 

 Diaree, infecții intestinale 

 Studii clinice extinse, făcute în spitale din Cuba (țară unde infecțiile intestinale sunt o problema de sănătate publică importantă) au obiectivat o puternică acțiune curativă a zeolitului în cazul acestor boli. Administrarea de zeolit normalizează flora bacteriană a intestinului, ajută organismul să lupte cu virozele care atacă tubul digestiv, reduce inflamația la nivelul intestinului, reduce volumul și fetiditatea gazelor. 

Gastrita hiper-acidă și ulcer gastric  

 La mulți pacienți cu hipersecreție acidă sau cu mucoasă gastrică lezata, administrarea de zeolit a ameliorat clar simptomele dureroase. Zeolitul normalizează secrețiile digestive, are un efect benefic asupra țesuturilor epiteliale care protejează stomacul, mecanismul prin care produce aceste efecte terapeutice nefiind pe deplin explicat. Cert este ca un tratament de 2-4 săptămâni, timp în care se iau 4-8 capsule de zeolit pe zi, are de multe ori un efect benefic în aceste afecțiuni.

Deficiențe imunitare 

  Intr-un studiu făcut intr-o policlinica particulara din Germania, unui număr de 61 de pacienți le-au fost administrate câte 3,6 grame (adică 6 capsule a câte 600 de miligrame) de zeolit, vreme de 6-8 săptămâni. Analizele făcute după și în timpul acestui tratament au obiectivat că administrarea de zeolit duce la creșterea producției de celule ale sistemului imunitar (limfocite și macrofage) și la creșterea rezistenței organismului la infecții. Mai mult, la nici unul dintre pacienți nu s-a constatat vreun efect advers în urma tratamentului cu zeolit. Acest studiu clinic este completat de cercetările de laborator făcute în Croația, care au arătat că administrarea de zeolit ajută și la creșterea numărului de anticorpi, care sunt "armele chimice" cu care lupta sistemul imunitar împotriva infecțiilor și a proliferării celulelor canceroase.

 Infertilitate la bărbați

Detoxifierea făcută prin administrarea zeolitului este o foarte bună premiză pentru tratarea sterilității masculine. Aceasta, deoarece cel mai adesea sterilitatea apăruta la bărbați este rezultatul dezechilibrelor hormonale care apar pe fondul intoxicării organismului cu substanțe cum ar fi xenoestrogenii, metalele grele, pesticidele, unii aditivi alimentari etc. Or, zeolitul este poate cel mai bun remediu pentru a scoate rapid toate aceste toxine din organism. Se țin doua cure, a câte 90 de zile fiecare, timp în care se iau câte șase capsule de zeolit, pe zi. Între cele doua cure se face o pauză de minimum 21 de zile.

Gută, acumulari de uree în organism 

 Se țin cure cu zeolit, cu o durata de două luni, timp în care se iau zilnic câte 4-8 capsule din acest mineral. Zeolitul are o mare eficientă în tratamentul acestor afecțiuni, deoarece are pur si simplu capacitatea de a scoate ureea, precum un magnet, din organism si de a o elimina prin scaun. Este un tratament foarte valoros și pentru persoanele cu disurie sau cu probleme renale, deoarece eliminarea ureei nu se face pe cale renală, solicitând rinichii, zeolitul exercitând el însușii funcția de "filtrare".

Autism 

 Ca si in cazul altor afecțiuni prezentate în acest articol, studiile clinice care sa obiectiveze acțiunea zeolitului în cazul acestei boli lipsesc deocamdată. Pe de altă parte, însă, nu puteam să nu menționăm această posibila acțiune a zeolitului în autism, in condițiile în care în ultimii ani tot mai mulți părinți din Statele Unite (țară în care această boala este o problema tot mai gravă, datorită amplorii pe care a căpătat-o) au observat transformări extraordinare la copiii lor in urma curelor cu zeolit. La unii copii autiști, cu vârsta peste patru ani, cărora le-au fost administrate câte 1200-2400 miligrame de zeolit pe zi, în cure de 60 de zile, urmate de 30-60 de zile de pauză, s-au observat progrese importante. Nu s-a pus problema dispariției complete a autismului, în schimb, la unii dintre ei s-a remarcat o îmbunătățire a atenției, a capacității de a primi informații și de a comunica, a stării lor psiho-mentale în general. De asemenea, unii copii hiper-excitabili și-au ameliorat sensibil starea. Nu se știe mecanismul exact prin care zeolitul produce aceste efecte, deocamdată oamenii de știință punând rezultatele încurajatoare obținute pe seama normalizării secrețiilor de neurotransmițători sau chiar pe seama eliminării din organism a unor toxine, cum ar fi metalele grele. 

Hepatita virala  

 Studiile de medicina experimentala au obiectivat faptul ca administrarea de zeolit are efecte protectoare hepatice, încetinind evoluția hepatitei cronice. De asemenea, studiile de laborator asupra efectului antiviral al zeolitului sunt încurajatoare. Sunt semnalate și cazuri clinice, de pacienți cu hepatita virala de tip C, care și-au ameliorat considerabil starea de sănătate, în urma curelor repetate cu zeolit. Se recomanda cura de 12 săptămâni, timp in care se iau cate 3,6 grame (sase capsule) de zeolit pe zi, cu jumătate de ora înaintea meselor principale.

Infecții virale 

 Se iau zilnic 3,6 grame de zeolit, un tratament durând 60 de zile și fiind repetat după o pauza de minimum trei săptămâni. Studiile de laborator si de medicina experimentala au arătat atât o acțiune antivirală directă a zeolitului (contra virusului herpetic, virusurilor coxsackie, adenovirusurilor etc.), cât și o îmbunătățire a imunității sub actiunea acestui mineral.

Intoxicaţia cu metale grele  

 Se referă la plumbul, manganul, mercurul, cadmiul etc. care ajung în organismul nostru datorită poluării apei, aerului şi alimentelor. Studiile făcute pe eşantioane reprezentative de europeni şi americani arată că în organismele a peste 25% dintre noi, procentajul acestor metale grele este depăşit. Iar consecinţele intoxicaţiei cu metale grele sunt boli din cele mai diverse, de la cele ale sistemului nervos, la cele de metabolism sau tumorale. Pentru prevenirea acestor afecţiuni se recomandă cura, ţinută vreme de 60 de zile, cu zeolit, din care se iau câte patru capsule pe zi. Zeolitul este numit de către oamenii de ştiinţă şi "capcana de metale grele", deoarece scapă organismul de aceste toxine, prinzându-le în structura sa moleculara, fiind apoi eliminat împreună cu ele prin scaun.

 Intoxicaţia cu pesticide 

 Aceste substanţe ajung în organismul nostru în primul rând prin hrană. Mai ales in România, unde în ultimul deceniu s-au importat fără discernământ şi fără scrupule legume, fructe si carne îmbibate cu pesticide, provenite din tari non-UE, unde nu sunt respectate nici un fel de norme, intoxicaţia cu pesticide este o problemă reală

Cum se administrează Activ Protect Zeolit:

Pentru uz intern, doza zilnică recomandată de  Activ Protect Zeolit este de o jumătate de linguriţă de 2 ori pe zi, înainte de mese cu jumătate de oră..

Pentru uz extern:  Activ Protect Zeolit pudra se amestecă cu apă până devine pastă şi se masează zona dorită, sau se se îmbibă o fâşie de tifon cu această pastă şi se lasă să acţioneze peste noapte pe zona dorită.

Pentru rezultate semnificative se recomandă o cură de cel puţin 4 luni/an cu Activ Protect Zeolit

Produsul  Activ Protect Zeolit se păstrează în flacon bine închis, ferit de umiditate şi căldură.

Precauții și contraindicații la tratamentul cu Activ Protect Zeolit Pulbere

Conform FDA, agenția americană pentru controlul hranei și al medicamentelor, administrarea internă a zeolitului este considerata a fi fără riscuri pentru sănătate. De asemenea, in practica nu au fost observate efecte adverse la administrarea acestui mineral. Totuși, administrarea zeolitului este contraindicată celor care iau medicamente pe baza de litiu și de alte metale, deoarece zeolitul va ajuta la eliminarea prompta a acestora din organism, nelăsându-le sa își exercite acțiunea terapeutica.
Nu se cunosc efectele zeolitului asupra femeilor însărcinate sau care alăptează.

Înălţime 10.5 cm
Lăţime 5.5 cm
Grosime 5.5 cm
Greutate 200 g

Be the first to write your review !

Scrieţi o recenzie