Rezultate uimitoare în urma tratamentului d-lui dr. Cătălin Luca la un pacient cu INSUFICIENTA RENALA CRONICA stadiul IV. 

Rezultate uimitoare in urma tratamentului Mă numesc Cristin M, iar tatăl meu, în vârstă de 74 de ani, a fost diagnosticat cu IRC stadiul 4 în urma cu 3 ani. Am încercat tot felul de remedii pe bază de plante, argilă și alte combinații de produse naturiste pe lângă dieta hipoproteica si toate sfaturile primite de la medici nefrologi si homeopati. Am cumpărat diverse publicații din străinătate(The Kidney Disease Solution-Duncan Capicchiano, o carte fantastica din care am învățat că "tot ceea ce a prescris dl doctor Cătălin Luca", se regăsește în sfaturile și recomandările acestui autor după anii dumnealui de studiu în disperarea de a-și salva propria bunica bolnava de IRC), am citit tot ce este posibil și accesibil pe net, am cheltuit grămezi de bani pe diverse remedii și mai ales, pe hrana bio care este cea mai importanta.. si în final, am ajuns la pagina D-lui Cătălin Luca. 

 Am sperat în acest tratament ca într-un miracol, însă rezultatele au venit după vreo 2 luni de tratament, ci nu imediat. Rezultatele ultimelor analize ne-au uimit!! Creatinina a scăzut cu 1.29 unități. Acid uric seric s-a reglat, ureea sercica a scăzut f mult. Imaginile reprezinta analizele tatălui meu făcute în laboratoare diferite, unde parametrii difera doar la valorile creatininei. Acestea reprezinta mărturia clara că tratamentul d-lui doctor este foarte eficient, apelați la dumnealui cu mare încredere pt ca este unicul ajutor real pe care îl veți găsi în România. Multa sănătate tuturor și sa auzim de bine!!

 

 Mulțumiri și sa-i dea D-zeu sănătate acestui medic care merita tot respectul si toată admirația pt ceea ce face pt oamenii aflați în situații disperate ca și tatăl meu!!!

Rezultate uimitoare in urma tratamentului

Rezultate uimitoare in urma tratamentului

Rezultate uimitoare in urma tratamentului