Scrisoare de mulțumire

Scrisoare de mulțumire Buna seara, domnule doctor! Vă scriu în numele meu și a fiicei mele, de data aceasta, nu pentru a ne exprima neliniștea în privința stării noastre de sănătate, ci pentru a vă mulțumi din toată inima, pentru faptul ca tratamentul dat de dvs. a dat rezultate, amândouă suntem mult mai bine, iar asta v-o datoram.

 Am dorit ca mica scrisoare de mulțumire de mai jos sa o postez pe site-ul dvs pentru a ști și alți oameni ca exista cineva care ii poate ajuta. Incă o dată vă mulțumim și vă rugăm să faceți dvs publică această scrisoare care sună astfel:

       Mulțumesc domnului doctor Cătălin Luca

 Numele meu este Lucia Udrea din București, am 47 de ani și doresc sa-i mulțumesc domnului doctor pentru grija pe care mi-a purtat-o pe toată perioada tratamentului (1 an), lucru pe care il face cu fiecare pacient în parte. Ii mulțumesc ca m-a ajutat în lupta cu problemele cronice de sănătate pe care le aveam de ani de zile. Mesajul meu este un strigat de bucurie, dar si de incurajare pentru cei ce se îndoiesc de rezultatele medicinei alternative.

 In ceea ce ma privește, mă confrunt de 9 ani, pe fondul unei vieți foarte stresante, cu o diaree cronică care mi-a scăzut imunitatea organismului, astfel ajunsesem să nu mai pot consuma doar câteva alimente care nici pe de parte nu-mi asigurau necesarul organismului. In acești 9 ani, am făcut “n” analize,endoscopii, colonoscopii, care îmi certificau existenta unui colon iritabil. Am urmat zeci de tratamente medicamentoase, homeopate, care într-un final mi-au iritat și mai mult intestinul, ajungând să consum doar câteva alimente. Am slăbit 8 kg în 9 ani, făceam alergii și la o simpla viroza aveam scaune diareice cu mucus, disconfort abdominal, balonări, nu mai aveam energie. Din întâmplare am auzit de domnul doctor Luca și am hotărât să încerc. Sentimentele mele erau paradoxale: neîncredere și încredere și totuși balanta înclina către sentimentele de reușită ale tratamentului pe care aveam sa-l urmez. Timp de 10 luni m-am confruntat cu toate stările posibile, legate de problemele digestive, inițial diaree, scaune cu foarte mult mucus, balonări, gaze intestinale, lipsa de energie. Acestea se diminuau pe măsura ce timpul trecea, astfel că după 8 luni au apărut și primele rezultate, am respectat cu strictețe tratamentul administrat și dozele prescrise. Voința și ambiția mea au fost stimulate de incurajările domnului doctor și ale colaboratoarei sale, domnișoara psiholog Oana Sarcu. Aceștia mi-au dat un impuls pozitiv. Domnișoara psiholog m-a ajutat să descopăr că în mine se afla soluția de a răzbi și de a fi sănătoasă, că fără răbdare, perseverenta și încredere, nimic nu pot clădi. M-a ajutat să scot emoțiile negative care în timp îmbolnăvesc organismul. Acum, a trecut aproape 1 an și pot sa spun că toate simptomele pe care le-am avut înainte s-au diminuat în proporție de 90%. Ma simt plina de energie și am început să consum mult mai multe alimente ca înainte. Sigur ca lupta continuă, dar acum știu un lucru: aceasta este calea pe care trebuie sa o urmez pană ma voi vindeca.

 Acest lucru le datorez acestor doi oameni minunați și mă bucur că am găsit rețeta pentru o sănătate mai bună. Din aceasta perspectiva o recomand cu toată inima celor care sunt neîncrezători. Aceleași mulțumiri și din partea fiicei mele, care a avut probleme similare și care și ea după câteva luni de tratament este mult mai bine, plină de energie și extrem de optimistă.

     Cu stimă,

         Roxana și Lucia U. (București)