Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.
Newsletter

Înscrie-te azi gratuit ca sa primesti reducerile și ofertele noastre!

Refacerin Graviola Turmeric Gac Ghimbir

Sucul Refacerin Graviola Turmeric Gac Ghimbir reprezinta alegerea ideala pentru  mentinerea sanatatii stucturii osoase, reducerea inflamatiilor de la nivelul organismului, sustinerea actiunii sistemului imunitar si ameliorarea discomfortului resimtit in cazul afectiunilor oncologice.

Citeste mai multShow less
150,00 lei (inclusiv TVA)
Stoc epuizat
Referinta:
Imi place0
Adaugati la wishlist
AR PUTEA SĂ VĂ PLACĂ ȘI
Nici un articol
Descriere

Descriere Refacerin Graviola Turmeric Gac Ghimbir

Refacerin Graviola Turmeric Gac Ghimbir
Gama de suplimente naturale Refacerin este completata de sucurile 100% organice pa baza de graviola. 
Sucul Refacerin Graviola Turmeric Gac Ghimbir reprezinta alegerea ideala pentru  mentinerea sanatatii stucturii osoase, reducerea inflamatiilor de la nivelul organismului, sustinerea actiunii sistemului imunitar si ameliorarea discomfortului resimtit in cazul afectiunilor oncologice.
Refacerin Graviola Turmeric Gac Ghimbir  ofera numeroase beneficii intregului organism.
- Recunoscuta in intreaga lume pentru efectul sau terapeutic in cazul afectiunilor oncologice,  Graviola ofera proprietati sedative, reduce senzatiile de discomfort din perioada terapiilor, sustine sistemul imunitar, previne anemia si creste tonusul intregului organism.  Concentratia mare de graviola sustine o buna functionare a sistemului cardiovascular si imbuantateste circulatia sanguina. 
- Alaturi de graviola, specialistii au agaugat in sucul Refacerin Graviola si  extract de turmeric. Acesta actioneaza sinergic impreuna cu restul ingredientelor si ofera protectie organsimului impotriva afectelor negative cauzate de terapiile complementera si radicalii liberi. Acesta detine efect antioxidant si ajuta la reducerea inflamatiilor din organism indiferent la nivelul carui organ sunt localizate ( inflamatii articulare, inflamatii hepatice, pulmonare). Adesea extractul de turmeric este utilizat in alimentatie pentru reducerea tensiunii arteriale, imbunatatirea activitatii sistemului nervos si prevenirea artritei, artrozei si a inflamatiilor articulare.
- Sucul Graviola Turmeric Gac si Ghimbir  detine alte 2 ingrediente apreciate pentru efectele benefice - Gac  - bogat in nutrienti, carotenoizi si licopeni. Sucul de gac ofera protectie structurii ADN, previne malformatiile genetice si sustine procesul de stopare a dezvoltarii celulelor bolnave. 
- Sucul Graviola Turmeric Gac si extract de ghimbir stimuleaza metabolismul, imbunatateste digestia si reprezinta un tonic pentru organism. Ghimbirul ofera numeroase beneficii organsimului  - sustine sistemul imunitar, stopeaza dezvoltarea celulelor bolnave, imbunatateste circulatia sanguina si amelioreaza starile de discomport simtite pe perioada terapiilor oncologice complementare.
Mod de administrare Graviola cu Turmeric, Gac si Ghimbir
Profilactic Sucul Graviola Turmeric Gac si Ghimbir se poate administrea ca adjuvant pentru sustinerea sistemului imunitar, reglarea si stabilizarea glicemiei, reducerea inflamatiilor revigorarea organsimului si imbunatatirea digestiei.
Terapeutic Sucul Graviola Turmeric Gac si Ghimbir se poate administra ca adjuvant in afectiuni oncologice, ofera protectie hepatica si cardiovasculara, ajuta la eliminarea toxinelor de la nivelul orgnasimului si reduce perioada de convalescenta dfiind considerat un tonic general pentru organism.
Se recomanda administrarea zilnica a unei doze de 30 ml din suplimentul Graviola Turmeric Gac si Ghimbir. Dupa ce acest produs este administrat in mod constant timp de o saptamana, este recomandata luarea unei pauze de o saptamana. Pentru a urma o cura completa, administrare produsului se va efectua pe o perioada de aproximativ 6 luni.
Citeste mai multShow less
Detalii ale produsului
Comentarii
Nici un comentariu

Adaugă un comentariu!

  • Acordă o notă:
Descrieti produsul pe scurt.
Incarcare imagini:
Glisati imaginile aici sau click pentru incarcare.

Meniu

Setari

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Creati un cont gratuit pentru a aprecia produse.

Autentificare

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare