Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Cum cumpar

 Pentru a comanda prin intermediul magazinului online http://dr-catalin-luca.ro/ trebuie sa va inregistrati folosind o adresa de email valida. Vom folosi aceasta adresa de email pentru toate comunicarile comerciale si confirmarea comenzilor.

 In momentul in care ati gasit produsul dorit, apasati butonul Adaugare in Cos. Imediat, produsul este adaugat in cosul de cumparaturi.

 Dupa ce ati adaugat produsul in cos, apasati butonul Plasare comanda. Aici puteti revizui cantitatea dorita si puteti elimina produsele ce nu doriti sa le mai comandati.

 Daca doriti sa mai adaugati alte produse apasati butonul inapoi in magazin si alegeti celelalte produse.

 Daca v-ati decis asupra comenzii si sunteti sigur ca nu trebuiesc modificate cantitatile sau produsele, apasati butonul Inainte. Veti fi directionat pe pagina in care vi se solicita informatii despre adresa de livrare si vi se confirma datele personale. Dupa ce ati completat toate campurile obligatorii se apasa butonul Salvare.

 In cazul in care informatiile pentru plata sunt diferite de informatiile pentru expediere, modificati si introduceti informatiile dorite. 

 Se alege optiunea de transport si metoda de livrare  

 Dupa ce v-ati asigurat ca sunteti de acord cu Termenii serviciului practicate, mergeti mai departe. Alegeti modalitatea de plata.

 Puteti comanda de orice valoare.

 Termenul de valabilitate al produselor comercializate de catre Sc Ayurvedic Medica SRL prin intermediul site-ului, este cel dat si inscpriptionat de catre producator pe ambalaj.

Meniu

Setari

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Creati un cont gratuit pentru a aprecia produse.

Autentificare

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare