Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Metode de plata

MODALITATI DE A COMANDA

 

1. Comanda online

Pentru a comanda prin intermediul magazinului online http://dr-catalin-luca.ro trebuie sa va inregistrati folosind o adresa de email valida. Vom folosi aceasta adresa de email pentru toate comunicarile comerciale si confirmarea comenzilor.

In momentul in care ati gasit produsul dorit, apasati butonul Adauga in Cos . Imediat, produsul este adaugat in cosul de cumparaturi.

Atunci cand adaugati un produs in cos, sunteti directionat pe pagina cosului de cumparaturi. Aici puteti revizui cantitatea dorita si puteti elimina produsele ce nu doriti sa le mai comandati. Daca doriti sa mai adaugati alte produse apasati butonul Continua Cumparaturile.

Daca v-ati decis asupra comenzii si sunteti sigur ca nu trebuiesc modificate cantitatile sau produsele, apasati butonul Checkout. Veti fi directionat pe pagina in care vi se solicita informatii despre adresa de livrare si vi se confirma datele personale. Apasati in casuta Client Nou sau Client intregistrat pentru finalizare.De asemenea, aici se stabileste modalitatea de plata. Aceasta poate fi la livrare (Ramburs). Apasati Continua, iar comanda este confirmata.

Puteti comanda de orice valoare.

 

2.Comanda prin email

Puteti de asemenea sa trimiteti non-stop comenzile prin email la dr.catalinluca@gmail.com

Va rugam sa ne furnizati cat mai multe informatii despre produsul sau produsele solicitate cat si datele dumneavoastra de contact pentru a va putea raspunde in timp util.

 

3. Plata se face ramburs, la primirea coletului prin firma de curierat Cargus.

 

Meniu

Setari

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Creati un cont gratuit pentru a aprecia produse.

Autentificare

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare