Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Transport si retururi

 

PRETURI.  MODALITATE  TRANSPORT. LIVRARE

Preturile afisate pe www.dr-catalin-luca.ro sunt exprimate in RON  si includ TVA.

Facturarea se face la preturile afisate in momentul inregistrarii comenzii, cu exceptia eventualelor greseli sau modificari ale TVA.

Factura nu va cuprinde si tariful de livrare.

Transportul se face prin curierat rapid Cargus.

-       daca comandati sub 400 lei, taxele pentru transport sunt in valoare de 20 lei

-       daca comandati peste 400 lei, transportul este gratuit

Livrarea se face prin firma de curierat Cargus direct la domiciliu sau locatia aleasa de dvs.

 Livrarea produselor comandate se va face in toate orasele din Romania, cu respectarea urmatoarelor conditii: ulterior efectuarii comenzii pe site-ul www.dr-catalin-luca.ro, veti fi contactat prin email si telefon de catre operatorul nostru pentru confirmarea comenzii, a pretului comenzii, a adresei si a tarifului de livrare si pentru stabilirea detaliilor legate de livrare.

 Livrarea se face in termen de 48 de ore de la confirmarea telefonica a comenzii de catre operatorul nostru. Termenul mentionat este orientativ, acesta putand fi modificat din motive independente de vointa noastra.

 Livrarea produselor se face de luni pana vineri, cu exceptia zilelor de sarbatoare legala, intre orele 09,00-18,00, potrivit intervalului de timp in care Dumneavoastra ati optat prin completarea formularului de comanda. Livrarea produselor se va face la adresa indicata de Dumneavoastra in comanda.

 Produsele se livreaza in forma in care vin de la producator/distribuitor si in limita stocului disponibil. Oferta produselor afisate este valabila in limita stocului disponibil. Ne rezervam dreptul de a decala termenele de livrare, in situatia in care produsul sau produsele comandate nu sunt disponibile in stoc la momentul primirii comenzii. In aceasta situatie clientii vor fi informati si consultati cu privire la mentinerea sau anularea comenzii.  

RETURNARI DE PRODUSE

www.dr-catalin-luca.ro accepta returnarea produselor in cazul in care acestea nu corespund cu comanda dvs. sau sunt deteriorate. Vom suporta cheltuielile de transport si va vom returna valoarea comenzii in ziua primirii coletului ramburs.

Fiecare comanda este insotita de factura conforma cu comanda dvs. Date de facturare:

Sc Ayurvedic Medica SRL

CUI: RO 32002204

J22/1207/2013

Str. Frederich, 2B, Iasi

CONDITII PENTRU RETURNAREA PRODUSELOR

 Conform Ordonantei nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului". Notificarea se va data, semna si trimite de catre Dumneavoastra prin posta la adresa: Str.Frederich, 2B,Iasi. In situatia mentionata mai sus, Dumneavoastra veti returna, in termenul prevazut mai sus, produsul cumparat in ambalajul original, fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura. Cheltuielile de expeditie vor fi suportate de Dumneavoastra. Produsele trebuie returnate in ambalajul lor original. Prin deschiderea ambalajelor individuale in care au fost livrate produsele comandate inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare si ca produsele sunt cele comandate si corespund cerintelor dumneavoastra. Returnarea produselor se va face tot prin firma de curierat Cargus. Sc Ayurvedic Medica SRL se obliga sa restituie clientului sumele incasate pentru produsele returnate, in termen de maxim 30 de zile de la data denuntarii de catre Dvs a contractului.

 

 

Meniu

Setari

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Creati un cont gratuit pentru a aprecia produse.

Autentificare

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare