Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.
Newsletter

Înscrie-te azi gratuit ca sa primesti reducerile și ofertele noastre!

SHIITAKE MEDICA 100 Cps

Ciuperca Shiitake supranumită și regina ciupercilor, întărește sistemului imunitar, protejează față de bolile cardiovasculare,tratează diferite tipuri de cancer

Citeste mai multShow less
48,00 lei (inclusiv TVA)
In stoc 73 Produse
Referinta:
Imi place0
Adaugati la wishlist(1)
AR PUTEA SĂ VĂ PLACĂ ȘI
Nici un articol
Descriere

          SHIITAKE MEDICA – prezentare generală

                                     100  capsule vegetale

                                      Supliment alimentar

Ce este produsul SHIITAKE MEDICA?

 Produsul SHIITAKE MEDICA conține pulbere obținută din ciuperca medicinală Shiitake (Lentinula edodes). Supranumită și „regina ciupercilor”, ciuperca Shiitake este considerată în prezent unul dintre cele mai sănătoase alimente de pe planetă, fiind folosită mai ales în medicina chineză străveche.

 Ciupercile medicinale sunt foarte eficiente în combaterea directă a diverselor tipuri de cancer, atacând celulele cancerigene și îmbunătățind în același timp funcția sistemului imunitar.

 Luând în considerare nivelele de vitamine, minerale, antioxidanți și fitonutrienți din diverse alimente, ciuperca Shiitake are un profil complet unic. Această ciupercă medicinală este bogată în vitamine din grupul B și este de asemenea o sursă excelentă de acid pantotenic, niacină, colină, acid folic, fier și calciu.

 Ciuperca Shiitake conține de asemenea compuși puternici care au proprietatea de a stopa inflamația, creșterea tumorilor și înmulțirea bacteriilor și a virusurilor dăunătoare. Lentinanul, o proteină din ciuperca Shiitake, are puternice proprietăți de prevenire a cancerului. Un studiu efectuat în acest sens a demonstrat o dezvoltare mult mai lentă a tumorilor după un tratament oral cu lentinan. S-a înregistrat totodată o reducere a efectelor negative a virusului HIV și a celulelor care provoacă leucemia în cazul administrării pulberii obținute din ciuperca Shiitake.

Care sunt efectele benefice ale produsului SHIITAKE MEDICA asupra sănătății?

 La ora actuală, ciuperca Shiitake este unul dintre alimentele cele mai studiate datorită beneficiilor excepționale pe care le oferă sănătății. Unul dintre beneficiile cele mai importante ale ciupercii Shiitake este întărirea sistemului imunitar.

 Combinația specială de antioxidanți care se găsesc în ciuperca Shiitake și care ajută la întărirea sistemului imunitar fac din această ciupercă medicinală un aliat natural care oferă o protecție deosebit de eficientă contra unor afecțiuni relaționate cu stresul oxidativ și cu funcția imunitară. Acestea includ artrita reumatoidă (AR) și cu toate că cercetările în acest domeniu sunt încă la început, există numeroase studii care au confirmat beneficiile ciupercii Shiitake pentru prevenirea și tratarea artritei reumatoide.

 În ceea ce privește afecțiunile bacteriene și virale, ciuperca Shiitake este de mare ajutor deoarece stimulează producerea limfocitelor T, a interferonului și a macrofagelor, fiind recomandată pentru prevenirea și combaterea răcelilor, gripei și a herpesului.

Care sunt proprietățile terapeutice ale produsului SHIITAKE MEDICA?

 Timp de secole, ciuperca Shiitake a fost utilizată ca remediu natural în Asia Orientală. Medicina tradițională chineză, de exemplu, prescrie în mod comun ciuperca Shiitake pentru persoanele care suferă de boli ale căilor respiratorii superioare, o proastă circulație a sângelui și oboseală cronică.

 În Japonia, ciuperca Shiitake este deosebit de apreciată datorită proprietăților sale anti-îmbătrânire și se utilizează cu multă frecvență, în prezent, pentru tratarea diferitelor tipuri de cancer.

 Printre proprietățile terapeutice cele mai importante ale produsului SHIITAKE MEDICA se remarcă și protejarea față de bolile cardiovasculare, deoarece favorizează reglarea tensiunii arteriale, fiind un remediu indicat pentru tratarea hipertensiunii.

 Alte proprietăți terapeutice ale produsului SHIITAKE MEDICA sunt următoarele:

 - Reduce nivelele de colesterol rău din sânge și reduce vâscozitatea sângelui datorită conținutului său bogat în fibre;

 - Deoarece ciuperca Shiitake conține enzimele numite pepsină și tripsină care ajută la buna funcționare a proceselor digestive, produsul SHIITAKE MEDICA este un bun stimulent digestiv;

 - Favorizează reglarea hormonilor de creștere și conține de asemenea mulți antioxidanți care combat îmbătrânirea prematură;

 - SHIITAKE MEDICA conține ergosterol care este un nutrient care în organism se transformă în vitamina D, care este foarte importantă pentru a putea asimila corect fosforul și calciul, dar și pentru a preveni cancerul;

 - SHIITAKE MEDICA conține multe fibre dietetice care ajută în mare măsură la reducerea colesterolului;

 Ciuperca Shiitake este bogată în vitaminele din grupa B, D2 și în minerale precum magneziu, zinc și fier așadar produsul SHIITAKE MEDICA este recomandat pentru a acoperi eventualele carențe din organism;

 Ciuperca Shiitake poate conține până la 30% proteine, pe lângă faptul că conține 9 aminoacizi esențiali și în special arginina și metionina;

Dintre cele 50 enzime diferite pe care le conține această ciupercă medicinală, cea care se remarcă datorită proprietăților sale antioxidante este enzima numită dismutază.

 Produsul SHIITAKE MEDICA este: adaptogen, antifungic, antiinflamator, antioxidant, antitumoral, antiviral, depurativ, detoxifiant, hepatoprotector, imunomodulator.

Care sunt indicațiile terapeutice ale produsului SHIITAKE MEDICA?

 Produsul SHIITAKE MEDICA are următoarele indicații terapeutice:

 - afecțiuni maligne

 - anxietate

 - boala Lyme

 - boli cardiace

 - cancer de sân

 - cancer de stomac

 - carcinom

 - febră

 - gripă

 - hepatite virale cronice B și C

 - hepatom

 - hipercolesterolemie

 - HIV

 - HPV

 - hipercolerestemie

 - hipertensiune arterială

 - infecții cu Candida

 - infecții microbiene

 - infecții virale

 - leucemie

 - obezitate

 - oboseală cronică

 - răceli

 - sarcom

 - slăbiciune generală

 - steatoză hepatică

 -i SIDA

 - tumori benigne (chisturi, fibroame, adenoame, adenofibroame)

Ciuperca Shiitake și combaterea cancerului

 Ciuperca Shiitake este prin excelență un aliment anticancerigen care ajută la reducerea sau stoparea dezvoltării tumorilor datorită efectelor sale antioxidante deoarece conține din abundență:

 - Vitaminele A, C și E

 - Lentinan

 - Enzima Superoxid-dismutaza

 - Betaglucan

 - Seleniu

 În urma cercetărilor medicale efectuate până în prezent, s-a demonstrat că ciuperca Shiitake poate oferi beneficii contra cancerului, mai ales în ceea ce privește prevenirea cancerului de prostată, a cancerului de col uterin, a cancerului de sân și a cancerului de colon.

 Extractele medicinale din ciuperca Shiitake au fost studiate mult mai amplu decât alimentul în sine. În cadrul experimentelor efectuate pe culturi de celule și animale de laborator, numeroase componente din ciupercile Shiitake au blocat creșterea tumorilor, uneori prin intermediul activării morții celulare programate (apoptozei) celulelor canceroase.

 Cercetătorii au indicat că mai mult de 100 tipuri diferite de compuși din ciupercile Shiitake pot acționa împreună pentru a se obține aceste rezultate antitumorale. Inițial, cercetătorii au considerat că polizaharidele unice din ciupercile Shiitake erau compușii săi anticancerigeni primari, ulterior s-a descoperit că ciuperca Shiitake conține multe alte substanțe care nu sunt polizaharidele și care au efecte anti-tumorale.

MOD DE ADMINISTRARE:

 - Adulți: câte o capsulă de 1-3 ori pe zi.

 - Copii: doar la recomandarea medicului.

 - Capsulele se administrează cu o cană de apă, ceai sau suc de fructe cu minim 30 minute înainte de masă.

 - Administrarea zilnică, pe termen lung a produsului SHIITAKE MEDICA are efecte cumulative, fără a dăuna sănătății. Acest produs nu conține substanțe cu potențial alergic.

MOD DE PREZENTARE:

 Flacon din plastic cu 100 capsule.

ATENȚIONĂRI:

 - A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici.

 - A se citi prospectul înainte de utilizare.

 - A se păstra bine închis, ferit de lumină, umiditate și căldură.

 - Produsul SHIITAKE MEDICA este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată, echilibrată și un mod de viață sănătos.

 - A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.

Citeste mai multShow less
Detalii ale produsului
Comentarii
Nici un comentariu

Adaugă un comentariu!

  • Acordă o notă:
Descrieti produsul pe scurt.
Incarcare imagini:
Glisati imaginile aici sau click pentru incarcare.

Meniu

Setari

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Creati un cont gratuit pentru a aprecia produse.

Autentificare

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare