Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.
Newsletter

Înscrie-te azi gratuit ca sa primesti reducerile și ofertele noastre!

Suc natural de Noni 1L

Noni este un puternic imunostimulent,  antioxidant, antiinflamator, antihipertensiv, detoxifiant, antibacterian, antiparazitar şi energizant, întăreşte sistemul imunitar.

Citeste mai multShow less
190,00 lei (inclusiv TVA)
Ultimele produse in stoc 1 Obiect
Referinta:
Imi place0
Adaugati la wishlist
AR PUTEA SĂ VĂ PLACĂ ȘI
Nici un articol
Descriere

Noni - 1 litru. Suc natural de Noni, 100% pur, nepasteurizat, fermentat

Noni administrare:

Doza zilnică recomandată de Noni este de 15 ml dimineaţa şi seara, de preferinţă înainte de mese.

Noni se poate administra cu apă sau cu sucul natural preferat.

Morinda citrifolia Lucida) este un tufiş sau arbust mereu verde cu o singură tulpină, cu o înălţime ce poate varia între 3 şi 6 metri.Originar din sud-estul asiatic (Polinezia), a fost apoi importat şi în America Centrală, Tahiti, Samoa, Australia, în Insulele Fiji. Datorită incredibilei rezistenţe şi capacităţii de adaptare a plantei, se regăseşte în medii foarte diverse şi chiar ostile, cum ar fi atoli, soluri nefertile, acide, alcaline şi scurgeri de lavă bazaltică. Rezistă mai bine decât alte plante la foc, la vânt, la inundaţii şi în condiţii de salinitate ridicată (creşte până şi în gropile salmastre din apropierea coastelor marine). După un incendiu, de fapt, din tulpinile carbonizate încolţesc în foarte scurt timp rămurele verzi. Planta noni prosperă netulburată atât în medii de extremă uscăciune, cât şi în cele foarte umede. Plantele adulte de noni pot aşadar să reziste fără mari probleme unei secete de şase luni sau chiar mai mult, suportă cu uşurinţă perioadele lungi de inundaţii fără a ceda forţei apelor şi fără a putrezi. Noni înfloreşte şi fructifică întreaga perioadă a anului.

Noni conţine suc fermentat de noni, nepasteurizat, fără conservanţi şi fara aditivi.

Odată culese, fructele de noni sunt spălate cu utilaje speciale. După ce s-au uscat, sunt aşezate în interiorul unor rezervoare mari şi lăsate la soare timp de câteva săptămâni. În acest timp, zahărul din fruct începe să fermenteze datorită bacteriilor naturale prezente în coajă, la fel cum se petrece şi în cazul fermentaţiei strugurilor.

Procesul de fermentare permite autoconservarea produsului Noni, fără a fi nevoie să se recurgă la utilizarea conservanţilor; rezultatul este aşadar natural şi autentic 100%.

Principalii constituenţi ai sucului de Noni sunt proxeronina (care ajută la construcţia structurii osoase, a pielii, la reglarea metabolismului, acţionează asupra sistemului nervos central pentru secreţia de endorfine, creşte rezistenţa la durere), scopoletina (reglează coagularea sângelui şi relaxează muşchii) şi vitamina C (foarte puternic imunostimulent, energizant, antioxidant).

FDA (Food & Drug Administration, principalul organism mondial de control alimentar) a inclus noni în categoria GRAS, adică Generally Recognised as Safe, listă care cuprinde toate substanţele recunoscute ca fiind sigure pentru întreaga populaţie.

Sucul de Noni este un foarte puternic analgezic, atingând până la 70% din capacitatea analgezică a morfinei, fără însă a provoca organismului efectele devastatoare pe care le produce morfina.

Noni combate cu succes stresul şi oboseala şi este o excelentă băutură pentru elevi, studenţi, intelectuali, deoarece ajută la o mai bună concentrare.

Noni este un puternic imunostimulent, imunomodulator, antioxidant, antiinflamator, antihipertensiv, detoxifiant, antibacterian, antiparazitar şi energizant şi poate fi folosit ca un extraordinar adjuvant în tratamentul următoarelor afecţiuni: diabet, cancer, hipertensiune arterială, ulcere gastrice, astm, dereglări menstruale, ateroscleroză, tumori, fracturi osoase, entorse, răni cutanate profunde, infecţii, cataractă, dureri de cap, mialgii, dureri articulare, dureri neuro-musculare, dureri osoase, contuzii, diferite leziuni ale pielii, dependenţă de fumat, depresii, sindromul oboselii cronice, senilitate. În plus, combate radicalii liberi şi îmbătrânirea, întăreşte sistemul imunitar.

Noni reglează ritmul biologic şi somnul, conferă mai multă energie şi atenuează simptomele alergice.

Noni este şi un bun remediu pentru a vindeca arsuri, răni, contuzii, inflamaţii, micoze şi orice tip de infecţie care afectează pielea. Pentru uz extern, se impregnează cu suc un pansament steril şi se aplică pe zona care trebuie tratată, lăsând astfel sucul de noni să acţioneze pentru câteva ore sau chiar întreaga noapte. De asemenea, masarea scalpului cu suc de noni poate favoriza regenerarea părului.

Sucul de noni este un produs absolut natural şi nu e un medicament, deci nu creează dependenţă. Probe toxicologice au demonstrat un grad ridicat de toleranţă faţă de noni, fără toxicitate acută sau cronică. Dacă este consumat mai mult decât doza recomandată, nu produce efecte adverse. Utilizarea sucului de noni este considerată aşadar sigură, chiar şi pentru copii.

Deşi nu este un medicament, fiind plin de vitamine, minerale, oligoelemente, enzime, alcaloizi şi fitosteroli, Noni reprezintă răspunsul ideal pentru prevenirea şi chiar tratarea multor boli.

Diverse cercetări ştiinţifice au arătat că noni îndepărtează simptomele depresiei; combate radicalii liberi şi îmbătrânirea; întăreşte sistemul imunitar; reglează ritmul biologic şi somnul; conferă mai multă energie; atenuează simptomele alergice; ameliorează problemele de la nivelul pielii.

Utilizarea constantă a sucului de noni asigură o decisivă întinerire a corpului şi a spiritului, favorizând longevitatea.

 

Afecţiuni ameliorate Nr. pers. Procente

1. Atac cerebral

989

60%

2. Boli cardiace

2.174

77%

3. Boli renale

3.652

68%

4. Cancer

2.301

70%

5. Diabet, tipul 1 şi 2

6.587

84%

6. Artrită

1.883

78%

7. HIV

275

59%

8. Boala Parkinson

32

54%

9. Scleroză multiplă

19

49%

10. Alergie

4.012

82%

11. Stres

5.723

72%

12. Insomnie

2.820

73%

13. Menstruaţie

4.002

80%

14. Digestie

3.237

91%

15. Pentru renunţarea la fumat

1.522

59%

16. Îmbunătăţirea activităţii sexuale

2.742

85%

17. Dureri

6.739

86%

Puterea analgezică a produsului NONI  ajunge până la 75% din puterea morfinei, dar, spre deosebire de aceasta din urmă, nu produce daune organismului.

Citeste mai multShow less
Detalii ale produsului

Fisa tehnica

Înălţime
13 cm
Lăţime
9 cm
Grosime
9 cm
Greutate
1000 ml
Comentarii
Nici un comentariu

Adaugă un comentariu!

  • Acordă o notă:
Descrieti produsul pe scurt.
Incarcare imagini:
Glisati imaginile aici sau click pentru incarcare.

Meniu

Setari

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Creati un cont gratuit pentru a aprecia produse.

Autentificare

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare