Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.
Newsletter

Înscrie-te azi gratuit ca sa primesti reducerile și ofertele noastre!

Zeolit Complex (180 Cps)

ZEOLIT COMPLEX este un produs natural, care are in componență Zeolit împreună cu CHITOSAN, MSM și GRAVIOLA pentru a mări eficiența efectelor de detoxifiere a țesutului dermic profund, stimulare a capacității de regenerare, accelerare a procesul de vindecare și închidere a rănilor.

Citeste mai multShow less
219,00 lei (inclusiv TVA)
In stoc 6 Produse
Referinta:
Brand:
Imi place0
Adaugati la wishlist
AR PUTEA SĂ VĂ PLACĂ ȘI
Descriere

Descriere:

ZEOLIT COMPLEX este un produs natural cu o concentrație optimă de clinoptilolit (83%), special combinat cu CHITOSAN, MSM și GRAVIOLA pentru a mări eficiența efectelor de detoxifiere a țesutului dermic profund, stimulare a capacității de regenerare, accelerare a procesul de vindecare și închidere a rănilor. Produsul este de înaltă calitate, cu eficiență și siguranță în administrarefiind recomandat pentru eliminarea toxinelor  si in uz extern în tratarea afecțiunilor pielii (leziuni ușoare, acnee, dermatite, etc.) și ale cavității bucale (boli dentare, inflamații bucale, herpes, etc.). Este cel mai bun detoxifiant al celuelor.

Prezentare: Flacon cu 180 capsule 

Ingrediente:

 1. Tuf zeolitic mineralizat cu 83% clinoptilolit – 350 mg

 2. MSM (Metilsulfonilmetan) – 50 mg

 3. Chitosan – 50 mg

 4. Graviola (Annona muricata) – 50 mg

 5. Capsulă de gelatină

Efecte:

 1. Sterilizează și împiedică infecțiile la nivelul leziunilor superficiale ale pielii (ex. julituri, zgârieturi, tăieturi, arsuri ușoare, mușcături de insecte, etc.), accelerând procesul de vindecare și închidere a rănilor care se vindecă mai greu.

 2. Are rezultate excelente în cazurile de infecții fungice ale pielii, mucoasei, unghiilor.

 3. În dermatologie s-a demonstrat că zeolitul microactivat are acțiune pozitivă în psoriasis, dermatită seboreică, toate tipurile de herpes – cazuri în care se aplică local și oral.

 4. În cazurile de ulcerații pe vene și artere, herpes bucal sau herpes genital, s-a dovedit eficient, cu o refacere rapidă și nedureroasă, fără complicații ulterioare.

 5. Regenerează și redă elasticitate tenului ca urmare a accelerării detoxifierii țesutului dermic profund, permițându-i astfel o oxigenare eficientă, implicit prin stimularea capacității acestuia de regenerare.

 6. Previne și ameliorează paradontoza și procesele inflamatorii la nivelul cavității bucale (ex. afte).

 7. Adjuvant in intoxicatii cu metale grele

 8. Afectiuni hepatice, afectiuni tumorale, chelarea metalelor grele din tesuturi, inhibarea dezvoltarii celulelor maligne, inactivarea si eliminarea compusilor toxici ingerati accidental, afectiuni gastro-intestinale.

 9. Împiedică transpirația excesivă a picioarelor și degradarea ei bacteriană, prevenind apariția infecțiilor micotice și a mirosului neplăcut al picioarelor. 

NOTA INFORMATIVA: Din 2018 datorită reglementărilor Uniunii Europene – Comisia Europeană pentru Suplimente Alimentare (EFSA), Mineral zeolit nu mai poate fi recomandat ca produs utilizat pentru uz intern. În prezent zeolitul este trecut în categoria produselor Novel Food.

Ministerul Agriculturii U.S.A., recunoaște zeolitul clinoptilolit ca fiind un produs ce poate fi utilizat pentru uz intern și extern, iar Agenția Guvernamentală FDA (Food and Drug Administration) consideră zeolitele drept GRAS (termen atribuit produselor sigure).

În cercetările științifice realizare în ultimele două decenii zeolitul clinoptilolit este prezentat ca având efecte benefice în diverse domenii de activitate inclusiv în domenlui menținerii și îmbunătățirii stării de sănătate a organismului. Din studiile in vitro și in vivo realizate asupra organelor și sistemelor corpului uman și din specificațile EFSA pentru aditivi și produse sau substanțe utilizate în hrana animalelor pot fi stabilite acțiuni majore și  efecte ale zeolitului asupra organismului.

Zeoliții sunt minerale de origine naturală, cu proprietăți miraculoase pentru organismul uman. Geneza lor complexă, prin interacțiunea lavei vulcanice cu apele marine, dar și cu alte numeroase sedimente prețioase din subteran, a determinat transformarea materialului vulcanic sticlos în structuri cristaline, a căror capacități spectaculoase derivă nu atât din compoziția chimică, cât mai ales din aranjamentul spațial al componentelor. Acestea formează rețele tridimensionale de cavități și canale cu dimensiuni microscopice, constituind adevărate capcane pentru substanțele toxice. Zeolitul are proprietatea unică de a atrage, precum un magnet, toate tipurile de toxine încărcate pozitiv și metale grele din suprafața cu care vine în contact, fără a elimina însa electroliții benefici și vitali organismului. 

Chitosanul este un supliment biologic activ obținut din cochilii de crustacee marine și acționează în plan fizic restabilind echilibrul biologic al organismului. Chitosanul este o celuloză biologică ce seamănă din punct de vedere al structurii cu fibrina umană și acționează sub influenta fermenților alimentari și a lecitinei astfel: partea nedescompusă și nepreluată de sânge se combină cu lichidul din tractul digestiv și se transformă într-un gel ce acționează în sistemul digestiv asemeni unui absorbant, ce curăță intestinul și elimină substanțele toxice. Partea descompusă este absorbită în sânge și este asimilată de organism. Acidul hialuronic, care este componenta principală, intră în alcătuirea substanței intercelulare, membranei celulare și a cristalinului ocular.

MSM (metilsulfonilmetan) este o sursă naturală de sulf biologic activ, care există în mod normal în fiecare celulă din corpul omenesc, cu rol atât în biosinteza aminoacizilor sulfurai, metionină și cisteină, cât și în biosinteza colagenului, fiind un element constitutiv al pielii, părului și unghiilor. Are roluri importante în reducerea durerilor osteoarticulare și musculare, menținerea sănătății articulaților și a sistemului osos (care sunt asociate cu osteoartrita, durerea musculară, oboseala și durerea de spate); îmbunătățirea structurii și mobilității articulare. De asemenea, contribuie la menținerea nivelurilor normale de colesterol și glucoză din sânge; ajută la păstrarea permeabilități normale a membranelor celulare și la detoxifcarea și energizarea organismului.

Graviola (Annona Muricata) îmbunătățește sistemul imunitar, are efecte benefice în: afecțiuni pulmonare, afecțiuni cardio-vasculare, afecțiuni ale ficatului și stomacului, afecțiuni ale colonului, afecțiuni ale pancreasului, are un puternic efect anti-cancerigen, afecțiuni renale, afecțiuni neuro-musculare, afecțiuni osteo-articulare și osteoporoză, combate insomnia, anxietatea și depresia.

Este cunoscut faptul că extractul din arborele de Graviola (Annona Muricata) distruge selectiv numai celulele afectate, fără a acționa asupra celulelor sănătoase!

Datorită constituenților activi (substanțe nutritive esențiale, antioxidanți - vitamine și minerale), s-a constatat că Graviola prezintă un potențial terapeutic inepuizabil. Sucul de Graviola se recomandă a se consuma în mod regulat în perioadele curative (susține diverse terapii, inclusiv terapia cancerului), pentru a preveni apariția bolilor, dar și în perioadele de convalescență.

Administrare: 2 capsule x 2 ori/ zi, cu jumatate de ora inainte de masa de dimineata si seara inainte de culcare. In functie de afectiune, doza poate sa difere.

In cazul in care organsimul este supraincarcat de toxine, pot aparea stari de ametela sau greata, care se datoreaza procesului de detoxifiere, in astfel de cazuri, intrerupeti 2-3 zile administrarea produsului si reluati cu doza de 1-2 capsule/ zi si apa suficienta 0, 30 ml apa/ kg corp. Aceste stari sunt normal, este un semn de incepere a aprocesului de detoxifiere.

Aplicați local de 2 ori/zi pe piele sub formă de cataplasmă, umectând conținutul a două capsule. Poate fi folosit și pentru uz cosmetic sau ca pulbere pentru întreținerea igienei orale.

Atenționări:

A nu se administra în leziuni profunde, care penetrează dermul, acestea necesitând intervenții suplimentare pentru vindecare..

Flaconul contine: 180 capsule, suficient pentru 45 zile, se recomanda cel putin 6 luni cura de detoxifiere.

Citeste mai multShow less
Detalii ale produsului
Comentarii
Nici un comentariu

Adaugă un comentariu!

 • Acordă o notă:
Descrieti produsul pe scurt.
Incarcare imagini:
Glisati imaginile aici sau click pentru incarcare.

Meniu

Setari

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Creati un cont gratuit pentru a aprecia produse.

Autentificare

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare