Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.
Newsletter

Înscrie-te azi gratuit ca sa primesti reducerile și ofertele noastre!

Polen Crud Poliflor 250 g Apiland

Provine din peste 40 de plante din zonele pure, nepoluate, de deal și de munte ale Transilvaniei, Polenul Crud Poliflor are un gust surprinzător, foarte plăcut și parfumat, de o bogăție care o echivalează pe cea a proprietăților terapeutice cu care este înzestrat

Citeste mai multShow less
26,00 lei (inclusiv TVA)
Stoc epuizat
Referinta:
Imi place0
Adaugati la wishlist
AR PUTEA SĂ VĂ PLACĂ ȘI
Nici un articol
Descriere

POLENUL CRUD APILAND


    Albinele culeg pulberea fină de pe antenele florilor. O umezesc cu nectarul din gușă și cu saliva, apoi o adună în granule și o compactează în coșulețele de la picioarele posterioare, pe care le deșartă apoi în stup. La intrarea în stup sunt plasate niște grilaje prin care trec albinele, lăsând să cadă polenul din coșulețe în recipientul de dedesubt. Să reținem faptul că pentru o linguriță de polen, o albină lucrează 8 ore/zi timp de o lună.                         Polenul este unul dintre cele mai hrănitoare produse ale stupului. Față de polenul uscat, polenul crud are în plus bacterii benefice, enzime esențiale pentru buna funcționare a organismului, antioxidanți care elimină radicalii liberi din organism și lactofermenți care facilitează regenerarea florei intestinale.                             

Polenul crud conține aproximativ 40% proteine și mai mulți aminoacizi decât carnea de vită, ouăle sau brânza. În acest sens, dat fiind că doza zilnică recomandată (DZR) de aminoacizi este de 5485 mg, demn de reținut este faptul că polenul de salcie are 5590 mg/100g, cel de castan are 5870mg/100g, iar cel de trandafir sălbatic, 3380 mg/100 g.                    Valoarea energetică a polenului crud depinde de planta din care provine. De exemplu, polenul de trandafir sălbatic are 354 Kcal, cel de castan 319 Kcal, iar cel de salcie, 316 Kcal.         Polenul crud are un conținut foarte scăzut de apă, motiv pentru care nu îngheață deși se păstrează în mod obligatoriu la congelator. Se pot păstra doze mai mici, pentru 2-3 zile, la frigider. Astfel, gustul polenului crud devine mai intens iar fermenții se activează.                Doza zilnică recomandată pentru polenul crud este de 5 g (o linguriță) pentru copiii cu vârste cuprinse între 2-6 ani și 15-30 g pentru adulți (1-2 linguri). Este indicat să se facă o cură de 7 săptămâni de două ori pe ani, primăvara și toamna.                        Polenul Crud APILAND trebuie păstrat la congelator, la temperaturi cuprinse între -16°C și -20°C, și datorită conținutului scăzut de apă (8-10%), nu îngheață. De asemenea, poate fi pus și scos de la congelator de nenumărate ori, păstrându-și integral virtuțile terapeutice.        Le recomandăm persoanelor care suferă de boli grave să consulte un medic specialist, apifitoterapeut, înainte de a începe o cură cu polen crud.


 Polenul Crud Poliflor APILAND


    Întrucât provine din peste 40 de plante din zonele pure, nepoluate, de deal și de munte ale Transilvaniei, Polenul Crud Poliflor APILAND are un gust surprinzător, foarte plăcut și parfumat, de o bogăție care o echivalează pe cea a proprietăților terapeutice cu care este înzestrat. Contribuie la regenerarea florei intestinale, având un rol demn de luat în considerare cu precădere în tratamentul bolii Crohn sau al colitelor ulceroase. Suplinește carențele alimentare, cum ar fi lipsa de vitamine B, de proteine și minerale, previne cancerul la sân și osteoporoza.                                           

 Polenul Crud Poliflor APILAND

aduce un surplus de energie în organism, fiind indicat îndeosebi persoanelor ce trăiesc în mediul urban și care, datorită ritmului de viață agitat, sunt supuse la diverse forme de stres. Diminuează oboseala cronică, redă optimismul și vitalitatea. Poate fi consumat de persoane de toate vârstele, mai ales de cele aflate într-o perioadă în care trebuie să depună eforturi intense, fizice sau intelectuale.

Citeste mai multShow less
Detalii ale produsului
Comentarii
Nici un comentariu

Adaugă un comentariu!

  • Acordă o notă:
Descrieti produsul pe scurt.
Incarcare imagini:
Glisati imaginile aici sau click pentru incarcare.

Meniu

Setari

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Creati un cont gratuit pentru a aprecia produse.

Autentificare

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare