Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.
Newsletter

Înscrie-te azi gratuit ca sa primesti reducerile și ofertele noastre!

Set 4 uleiuri esentiale Freeways 2 (4 x 20 ml) + Cadou Difuzor Ultrasonic

La achizitionarea setului de 4 uleiuri Freeways, primiti cadou un Difuzor Ultrasonic!

Citeste mai multShow less
827,00 lei (inclusiv TVA)
In stoc 15 Produse
Referinta:
Brand:
Imi place0
Adaugati la wishlist
AR PUTEA SĂ VĂ PLACĂ ȘI
Nici un articol
Descriere

         Set Essential Oils 2 Freeways (4 x 20 ml)

La achizitionarea setului de 4 uleiuri, primiti cadou un Difuzor Ultrasonic!

           Setul de uleiuri Freeways contine:

1. Vata Dosha essential oil - 20 ml

Acest mix de uleiuri esentiale are un gust dulce-aromat, cu un miros foarte placut, iar efectele principale sunt calmante, relaxante si antispastice. Este usor incalzitor si stimulent circulator. Este de mare ajutor in caz de tulburari digestive cu substrat psiho-emotional, in cazuri de stres, ajuta chiar pentru ameliorarea atacurilor de panica. Ajuta la domolirea starilor de agitatie care apar seara, cand fiintele umane din aceasta categorie nu se pot decupla de la activitatile de peste zi, favorizand instalarea unui somn odihnitor si cu vise placute. Este util in cazul durerilor colicative, a crampelor musculare si menstruale.

2. Pitta Dosha essential oil - 20 ml

Acest mix de uleiuri esentiale are un gust aromat, avand efecte antiinflamatoare, racoritoare si calmante. Are un efect de purificare a mintii si stimuleaza concentrarea mentala, are efecte antispastice, antiinflamatorii si imbunatateste functiile digestive.

3. Kapha Dosha essential oil - 20 ml

Acest mix de uleiuri esentiale are un gust picant-aromat, efecte incalzitoare, stimulente ale digestiei si circulatiei sanguine, indeparteaza excesul de mucus, indeparteaza starile de lene, oboseala si depresie.

4. Focus mind essential oil - 20 ml

Uleiul esential Focus mind este o combinatie complexa de uleiuri esentiale ce actioneaza impreuna pentru a stimula si mentine starea de concentrare, pentru a intensifica activiatea cerebrala si a oferi un tonus si o energie debordanta. Acesta este potrivit pentru persoanele ce au un stil de viata caracterizat prin efort mental ridicat, nevoie de concentrare si situatii stresante. 

5. Difuzor Freeways pentru uleiuri esentiale - CADOU

Difuzor de uleiuri esentiale fara apa, cu o autonomie de 20 de ore si incarcare USB. Este prevazut cu o sticluta de 10 ml care se reumple cu ulei dupa consumare. Difuzorul are 3 trepte de intensitate ce se ajusteaza in functie de marirea incaperii si urmatorul ciclu de functionare: 1 minut de difuzare / 1 minut pauza.

Ce sunt uleiurile esentiale Freeways ?

Uleiurile esentiale sunt compusi organici extrasi din plante cu extraordinare proprietati terapeutice. Procesul de utilizare a uleiurilor esentiale in scopuri terapeutice este denumit aromaterapie, o metoda eficienta ce foloseste moleculele naturale, aromatice si volatile ale anumitor plante. Acesti compusi aromatici volatili naturali se gasesc în seminte, coaja, tulpini, radacini, flori si alte parti ale plantelor. 

Uleiurile esentiale Freeways au proprietati extraordinare atat in starea lor simpla, cat si in combinatii. Asadar, in urma multiplelor studii si teste, am creat atat uleiuri esentiale simple ce ofera beneficii extraordinare, cat si formule complexe alcatuite din 5 uleiuri esentiale care actioneaza impreuna pentru a asigura starea de sanatate a organismului. 

Uleiurile esentiale Freeways se incadreaza in categoria produselor super premium, datorita formulelor inovatoare, a calitatii materiei prime si a procedeelor de obtinere. 

In procesul de productie a uleiurilor esentiale Freeways sunt folosite 3 tehnologii speciale: 

1. Presarea la rece si hidrodistilarea (fara hexan, solventi sau alcool) 

Presarea la rece este o metoda eficienta de a extrage in mod non-invaziv esenta plantelor, evitand procesul oxidativ. Cu ajutorul unei prese special conceputa, in conditii optime de temperatura, aceasta extractie asigura pastrarea proprietetilor si eficientei uleiurilor esentiale. 

Hidrodistilarea consta in extragerea uleiurilor esentiale cu ajutorul aburilor. Astfel, materialul vegetal imbibat in prealabil in apa este supus incalzirii, iar materialele volatile sunt transportate cu ajutorul aburului, ce mai apoi este condensat si separat. 

Aceste procese nu implica folosirea substantelor chimice, garantand in acest mod pastrarea tuturor proprietatilor extraordinare ale plantelor. 

2. Verificarea puritatii uleiurilor prin cristalizare sensibila

Aceasta este o metoda de determinare a vitalitatii materiei vii, iar aplicarea ei in contextul uleiurilor esentiale este extrem de dificila avand in vedere puterea specifica a acestora. Aceasta tehnologie permite o cuantificare a potentei si calitatii uleiurilor esentiale, pe baza descrierii interactiunii cu materia vie, a puterii informationale si chiar a gradului de naturalete pe care acestea il detin. In baza acestui proces, se pun in evidenta aspecte si detalii foarte subtile si aparte ale uleiurilor.  

3. Amprentarea cu aur

O alta tehnologie folosita poarta denumirea de activare alchimica si este o procedura moderna ce vizeaza amprentarea produselor intr-o maniera energetica. Pentru gama de uleiuri esentiale Freeways am ales ca aceasta amprentare sa fie facuta cu aur. Procesul este realizat prin expunerea simultana a amestecului de uleiuri si a aurului printr-o miscare de tip vortex. Toate acestea se petrec in uleiul esential sau amestecul de uleiuri esentiale supuse “structurarii”. Metoda este specifica sistemului medical Ayurveda, fiind utilizata deja de mii de ani. La origine, el era destinat amprentarii informational-energetice a apei, uzual utilizandu-se aurul, argintul sau cuprul, intr-o modalitate foarte asemanatoare, insa eficienta ei este egala in cazul altor lichide naturale, precum uleiurile esentiale.Citeste mai multShow less
Detalii ale produsului
Comentarii
Nici un comentariu

Adaugă un comentariu!

  • Acordă o notă:
Descrieti produsul pe scurt.
Incarcare imagini:
Glisati imaginile aici sau click pentru incarcare.

Meniu

Setari

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Creati un cont gratuit pentru a aprecia produse.

Autentificare

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare