Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.
Newsletter

Înscrie-te azi gratuit ca sa primesti reducerile și ofertele noastre!

Ulei volatil de tuia

Uleiul volatil de tuia se foloseşte doar pentru uz extern

7,00 lei (inclusiv TVA)
Stoc epuizat
Referinta:
Imi place0
Adaugati la wishlist
Produse asociate
Nici un articol
Descriere

Ulei volatil de tuia

Proprietăţi terepeutice ale ulei volatil de tuia:

Antiinflamator, antiseptic, antiviral, antidepresiv, tonic.

Uleiul volatil de tuia se foloseşte doar pentru uz extern (masaj, 6-8 picături într-un ulei vegetal, măşti cosmetice, băi aromatice, aromoterapie):

Varice, acnee, edeme, dermatită alergică, diverse leziuni, crăpături ale pielii, psoriazis, celulită, vergeturi, eczeme, negi, bătături; căderea firelor de păr, recomandat părului gras.

Pentru pielea ofilită şi îmbătrânită (uleiul volatil de tuiaconferă prospeţime şi fermitate împrospătează, tonifică pielea, îndepărtează urmele de oboseală).

Contraindicaţii ale uleiului volatil de tuia:

intoleranţă individuală la tuia, sarcină şi epilepsie, insuficienţă renală acută.



Detalii ale produsului

Meniu

Setari

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Creati un cont gratuit pentru a aprecia produse.

Autentificare

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare