Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.
Newsletter

Înscrie-te azi gratuit ca sa primesti reducerile și ofertele noastre!

CARDIO Flavin 7+, 90 CAPSULE

Este un complex de flavonoide de origine vegetală, cozi de cireşe şi vişine, respectiv plante medicinale păducel, porumbar.

119,00 lei (inclusiv TVA)
Stoc epuizat
Referinta:
Etichete:
Imi place0
Adaugati la wishlist
Produse asociate
Nici un articol
Descriere

CARDIO Flavin 7+,  90 CAPSULE
Este un complex de flavonoide de origine vegetală, cozi de cireşe şi vişine, respectiv plante medicinale (păducel, porumbar. Ce trebuie să ştim despre acţiunea cozilor de cireşe şi vişine? Substanţele active – procianidinele şi flavonoidele – joacă un rol bine determinat în exercitarea acţiunii principale. Din punct de vedere ştiinţific, acesţi compuşi se recomandă, ca tratament adjuvant în scăderea capacităţii fizice,
Utilizarea pe termen lung nu prezintă niciun risc al apariţiei unor efecte secundare. Ce trebuie să cunoaştem despre păducel? Păducelul este o plantă medicinală aflată pe locul întâi în corectarea oxigenării cordului.Întăreşte cordul suprasolicitat, reglează ritmul cardiac şi are efect calmant şi de echilibrare prin creşterea aportului de oxigen şi glucoză la nivelul ţesutului cardiac.
Ce trebuie să cunoaştem despre porumbar?
Preparatele din porumbar au acţiune de purificare a sângelui şi întărire a organismului. Fructul are un conţinut important în vitamina C, de 60 mg / 100g, respectiv conţine numeroşi acizi vegetali.

Detalii ale produsului

Meniu

Setari

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Creati un cont gratuit pentru a aprecia produse.

Autentificare

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare