Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.
Newsletter

Înscrie-te azi gratuit ca sa primesti reducerile și ofertele noastre!

Coama Leului 100 capsule

Ciuperca Coama Leului are un efect de prevenire a metastazelor in cancerul esofagian, in cancerul de  colon, este utilizat cu succes in tratamentul ulcerului gastric, colitei ulceroase si a maladiei crohn.

 

Citeste mai multShow less
Referinta:
Imi place0
Adaugati la wishlist
AR PUTEA SĂ VĂ PLACĂ ȘI
Nici un articol
Descriere

Ciuperca Coama Leului are un efect dovedit de prevenire a metastazelor in cancerul esofagian si de colon. Extractul de ciuperca Coama Leului a fost utilizat cu succes in tratamentul ulcerului gastric, colitei ulceroase si a maladiei crohn. In medicina populara este indicat si in ameliorarea starilor depresive
Extractul din Coama leului poate favoriza sinteza factorului de crestere al nervilor (NGF, Nerve Growth Factor) la nivel cerebral. NGF are capacitatea de a proteja celulele nervoase de necroza, acumularea acestei substante la nivelul creierului in mod natural poate imbunatati starea de dispozitie, fara efecte secundare (ex. introducerea unor cantitati excesive de NGF pe cale artificiala in creier prin intermediul spray-urilor nazale, duce la greata si varsaturi). In medicina populara ciuperca Coama Leului  este intrebuintata in tratamentul neurasteniei si in scopul ameliorarii starilor depresive.

Citeste mai multShow less
Detalii ale produsului
Comentarii
Nici un comentariu

Adaugă un comentariu!

  • Acordă o notă:
Descrieti produsul pe scurt.
Incarcare imagini:
Glisati imaginile aici sau click pentru incarcare.

Meniu

Setari

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Creati un cont gratuit pentru a aprecia produse.

Autentificare

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare