0728.020.877

dr.catalinluca@gmail.com

Lăptișor de Matcă Pur, Crud -100g Apiland

Preț 132,00 ron tax incl.

Are o consistenţă cremoasă, uşor translucidă, și este de culoare galben pal. Datorită structurii sale chimice complexe, nu poate fi reprodus în niciun laborator.

Nou

In Stoc Producator

Adăugaţi la lista dorinţelor

Albinele sunt niște ființe uimitoare și numai pentru faptul că, de mai bine de 100 milioane de ani încoace, se îngrijesc și își perpetuează specia cu doar câteva substanțe de bază: miere, lăptișor de matcă, polen, propolis, păstură... Însă la fel de uimitoare sunt și efectele produselor apicole asupra organismului uman.

Lăptișor de Matcă Pur, Crud

 

Are o consistenţă cremoasă, uşor translucidă, și este de culoare galben pal. Datorită structurii sale chimice complexe, nu poate fi reprodus în niciun laborator. Albinele sunt singurele ființe de pe pământ care, lucrând cu minuțiozitate și pricepere, reușesc să fabrice acest produs, înzestrat cu nenumărate virtuți benefice pentru organismul uman.                 Larvele de albină consumă lăptișorul de matcă chiar atunci când este produs, deci sub forma cea mai proaspătă posibil. Așadar, albinele nu își fac niciodată provizii de lăptișor. Iată unul dintre motivele pentru care lăptișorul de matcă este de preferat în stare pură, crudă, neprelucrată—doar în acest fel își păstrează puterea de acțiune asupra organismului nostru. Această putere a Lăptișorului de Matcă Pur Crud APILAND® se datorează următoarelor ingrediente de bază:
Acidul pantotenic. Numele acestei vitamine provine din grecescul pantothein, care în traducere literală, înseamnă „a fi peste tot.” Este așa-numita vitamină anti-îmbătrânire, care reglează dezechilibrele chimice din organism. Iar după cum subliniază S. Thivin în cartea sa „Gelée Royale-mode d’emploi” („Lăptișorul de matcă-mod de întrebuințare”), fără acid pantotenic, nu putem să ne asimilăm alimentele, nu putem trăi.
Acid 10 HDA cu rol antibiotic, antifungic, antiviral și de îmbunătățire a funcțiilor cognitive; se găsește doar în lăptișorul de matcă pur crud.
Întreaga paletă de vitamine B.
18 aminoacizi, dintre care 8 esențiali (izoleucina, leucina, lizina, metionina, fenilalanina, treonina, triptofanul, valina).
20 de proteine diferite, esențiale pentru consolidarea și regenerarea organismului.
Acetilcolină pură, cu rol în transmiterea impulsurilor la neuroni, motiv pentru care poate fi folosit cu încredere pentru a ameliora simptomele bolii Alzheimer.


    EFECTE ALE TERAPIEI CU LĂPTIȘOR DE MATCĂ:


    -- agent anti-îmbătrânire;
    -- energizant puternic, mărește rezistența la efort fizic și intelectual;
    -- înlătură insomniile, depresia și anxietatea;
    -- întărește sistemul imunitar, scade nivelul colesterolului;
    -- ameliorează procesele metabolice și circulația sanguină;
    -- reduce hipertensiunea și hiperlipidemia;
    -- reduce inflamaţiile;
    -- întreţine sănătatea ficatului;
    -- combate maladiile digestive precum ulcerul sau colitele;
    -- exercită o acțiune antiseptică puternică asupra unor bacterii greu de distrus     precum stafilococii și E. coli;
    -- ajută organismul să suporte tratamente precum chimioterapia;
    --  ameliorează simptomele diabetului non-insulino dependent.
    În plus, Lăptișorul de Matcă Pur Crud APILAND® este ideal pentru uz cosmetic, în diverse rețete de măști pentru păr și ten, având reale efecte de întinerire.                Doza recomandată este de 1-2 g/zi. Se poate lua și în amestec cu miere.            Se păstrează la frigider sau omogenizat în miere (max 2%).

Un sfat !

Buna ziua ! Ma numesc Karina Ababei,si doresc foarte mult sa-mi dati un sfat.Fiul meu este in clasa a XII-a si vreau sa-l ajut cu produse naturite .Am cumparat de la Apiland ,laptisorul de matca crud .Din pacate baiatul meu nu il poate lua .Am incercat de doua ori ,si tot de atatea ori la varsat .Ce altceva as putea sa-i dau de la Apiland ? Pentru o memorie buna ,imunitate ,oboseala ....
Grade 

Scrieţi o recenzie