Sănătate cu dr Cătălin Luca - Site Oficial

Clinica Ananda

Scris de Dr. Luca Catalin

Clinica Ananda, Dr Catalin Luca Am deschis Ananda Clinic, centru de terapii integrative cu specific ayurvedic, prin intermediul carora se face atat preventie, cat si vindecarea anumitor probleme de sanatate.
  Centru de terapii dispune de 25 de paturi unde pacientul poate ramane perioada de timp necesara pentru rezolvarea respectivei probleme de sanatate ( 7-14-21 zile).
  Aici li se ofera cazare in conditii foarte bune, regim alimentar personalizat pentru fiecare pacient in functie de problema de sanatate pe care o are, tratament naturist cu plante si extracte din plante dublu standardizate, terapii specifice ayurvedice realizate sub supraveghere directa, psihoterapie si terapii de vindecare emotionala. Pacientul are acces in functie de necesitatile lui la lampa plasmatica cu frecvente riffe, la bioptronul cu lentila tesla, coconul tachionic, baile cu ozon, salina unde se fac exercitii speciale de respiratie, sauna, masaj, reflexoterapie, cromoterapie. In fiecare zi se fac pentru cei care doresc sedinte de terapie de grup, yoga terapeutica.
  Centru de terapii se situeaza langa Padurea Snagov si la 7 min de mers pe jos de Lacul Snagov.
  Pacienti cu diabet, cancer la san, colon, stomac, ficat, plamani, tiroida, uter, ovare, prostata, cu boli de piele, alergii, dependente de alcool sau substante psihotrope au venit la noi si in urma tratamentului bine dozat, al regimului alimentar bine ales, al terapiilor facute cu daruire au reusit sa si vindece complet sau macar sa isi amelioreze in mare masura problema de sanatate.

Adresa:   Soseaua Ciofliceni, nr.19, Snagov, Ilfov

Email:   Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Programari: 021-352.11.35   0765-475.893

Site: https://anandaclinic.ro

Testimoniale: https://anandaclinic.ro/testimoniale