Sănătate cu dr Cătălin Luca - Site Oficial

Diverse cure cu lămâie

Scris de Dr. Luca Catalin

Cura cu lămâie și ulei de măsline

cura cu lamaie

 Un tratament extraordinar de eficient pentru bila leneșă sau alte boli hepatice și nu numai, este cura cu lămâie și ulei de măsline realizată dimineața pe stomacul gol. Cura consta în a bea zeama unei lămâi cu o lingură de ulei de măsline (de preferat presat la rece), dimineața imediat după trezire, iar apoi rămânem întinși pe partea dreaptă timp de 10-15 min. Această cura se recomandă să fie făcută fără întrerupere o perioadă cât mai lungă de timp (1 luna – 3 luni), după care se poate face o pauza de 3 – 7 zile și se reia.

Cura cu lămâie, ulei de măsline și sare amară de 1 zi (Cura de curățare a bilei)

 Cura cu lămâie și ulei de măsline ne ajută la detoxifierea organismului. Este foarte bine să o facem la schimbarea anotimpurilor, când e necesară o “curățenie generala” a corpului. Cura constă în a bea la ore foarte precise, anumite soluții, pe care le vom prepara cu mare atenție chiar noi înșine. Pentru ca această cură sa aibă efecte foarte bune asupra sănătății noastre, este extrem de important să respectăm întocmai toate indicațiile de mai jos.

Avem nevoie de următoarele ingrediente:

 - 2 pliculețe de sare amară (sulfat de magneziu) de 30 g fiecare (se procură din orice farmacie)

 - 200 ml ulei de măsline presat la rece

 - zeama de la 3 lămâi.

 Sarea amară se dizolvă în 750 ml apă și se obține o soluție laxativă care se împarte în 3 pahare (cate 250 ml fiecare).

 Atentie! În ziua respectivă vom manca doar o masă ușoară, până la ora 10 dimineața cel mai târziu. Între ora 10 și 14 nu se va mânca nimic! În rest, pe tot parcursul zilei se vor consuma NUMAI soluțiile respective în felul următor:

 La ora 14:00 – se bea primul pahar de soluție laxativă, din sare amară și apă (250 ml) .

 La ora 16:00 – se bea soluția de sare amară din al 2-lea pahar (250 ml) .

 La ora 18:00 – se bea uleiul de măsline și zeama de la cele 3 lămâi. Se pot bea fie în amestec, fie mai întâi uleiul, iar apoi zeama de lămâie. (Poate să apară o ușoară stare de vomă. Nu va neliniștiți, ea va trece). Apoi, OBLIGATORIU ne întindem 30 de minute, pe partea dreaptă! Vă poate fi de un real folos o sticlă cu apă caldă pe care să o plasați în zona ficatului.

 La ora 22:00 – se bea ultima porție de soluție laxativă (250 ml).

 Doar la ora 23:00 se poate mânca fie un orez bine fiert cu o bucățică de unt deasupra, fie un griș cu lapte. Pe parcursul curei este permis să se bea apa de cate ori ne este sete, cu excepția a 2 ore, una înainte și una după ce a fost băut uleiul de măsline. Atunci e indicat să ne abținem de la a bea apă.

 După o vreme de la terminarea curei propriu-zise, veți avea multe scaune. Veți putea observa eliminarea excesului de bilirubină sub forma unor biluțe verzi gelatinoase (deoarece sunt îmbibate cu ulei), eliminarea colesterolului sub forma de biluțe albe, iar nisipul și mâlul sunt eliminate ca atare. Este important ca după această cura cu lămâie să fiți atenți la regimul alimentar. Un regim vegetarian este recomandat. Nu se consumă băuturi alcoolice și nici nu se fumează. Ar fi foarte bine dacă ați reuși să eliminați din viata dumneavoastră aceste obiceiuri aducătoare de mari cantități de toxine în corp.

Excepții:

 - Pentru cei cu diabet se poate mânca normal pe parcursul curei, în cantități foarte mici cu excepția a 2 ore, una înainte și una după ce s-a băut uleiul de măsline.

 - Persoanele care au gastrită hiperacidă și ulcer nu folosesc soluția laxativă, ei vor folosi doar soluția uleioasă de la ora 18:00. Pentru ei este necesar ca timp de 2 zile, începând cu ziua în care fac cura să facă 2 clisme pe zi: una dimineața și una seara cu 2 litri de ceai de mușețel.

Cura cu apă și cu lămâie

 Apa cu suc de lămâie este un foarte bun detoxifiant pentru organism. Conținutul sau bogat în vitamina C este un puternic antioxidant ce are rolul de a lupta împotriva radicalilor liberi și în felul acesta, de a lupta împotriva răcelilor și a gripei. Având în vedere ca o mare parte din organismul nostru e alcătuit din apa (70%), apa cu lămâie se asimilează extrem de ușor impregnând întregul nostru mediu intern și astfel regenerându-l, purificându-l și stimulând metabolismul. Dacă hidratarea este insuficientă sau dacă apa lipsește din organism, aceasta poate provoca dureri de cap, constipație, uscarea și îmbătrânirea prematură a pielii și poate crește chiar riscul atacurilor de inima și al cancerului la nivelul vezicii urinare. Când apa este suficientă, ea menține constantă temperatura organismului, protejează măduva spinării și articulațiile și menține sănătatea rinichilor și este absolut necesară în procesele de digestie și absorbție, în procesul circulator și în cel de excreție. Putem concluziona că dacă reușim să ne formam un obicei bun din a bea constant apă cu lămâie, putem beneficia de o sănătate perfecta.

 Apa cu lămâie este un energizant natural extrem de eficient și ieftin, hidratând, revitalizând și oxigenând organismul. În cartea sa “Biological Ionization in Human Nutrition” A. F. Beddoe afirmă următoarele despre beneficiile apei cu lămâie:

 “Apa cu lămâie poate fi consumată de toate persoanele care o pot tolera. Dacă nu exista alergie la lămâie (puține sunt persoanele care au alergie la lămâie!) și nici nu există ulcere adulte, atunci toți adulții și majoritatea copiilor ar trebui să consume apă cu lămâie. Iată de ce:

 - lămâia funcționează ca un agent natural de întărire a enzimelor ficatului atunci când acestea sunt scăzute;

 - ficatul produce din sucul de lămâie proaspăt mai multe enzime decât ar produce din orice alt aliment;

 - lămâia ajută la oxigenarea organismului și în metabolismul calciului deoarece reglează nivelul de cardohidrați din sânge care afectează nivelul de oxigen din sânge.”

 Pentru aceasta este recomandat ca dimineața pe stomacul gol sa bem sucul de la o lămâie sau de la o jumătate de lămâie, dizolvat într-un pahar cu apă. În felul acesta începem o noua zi cu un alt tonus, mult mai plin de voioșie, energizați si plini de viață și putem fi siguri ca eventuala celulită sau kilogramele în plus de pe abdomen nu vor mai exista.

 O alta variantă a curei cu apă cu lămâie este să dizolvăm sucul unei lămâi în 2 l de apă și să bem apa cu lămâie pe parcursul întregii zile. Iar alta variantă este să bem apa cu lămâie în 2 reprize, dimineața și seara. De asemenea, putem avea în vedere că și numai 2–3 picături de lămâie adăugate în 2 l de apă o purifică.

Cura cu lămâie timp de 16 zile

 Această dietă ne ajută nu numai să scădem în greutate, ci și să realizăm un proces de detoxifiere a organismului și de ce nu, să punem bazele unui stil de viață sănătos, pentru că numai așa ne putem păstra o siluetă de invidiat, o forma fizică excelentă și, nu în ultimul rând, sănătatea. Sucul de lămâie ajută la eliminarea celulitei prin intensificarea arderilor lipidice și creșterea tonusului vascular.

 Cura cu lămâi timp de 16 zile constă în consumul sucului de la o lămâie în prima zi, sucul de la 2 lămâi în a 2-a zi, consumul sucului de la 3 lămâi în a 3-a zi și tot așa până ajungem în a 7-a zi să consumăm sucul de la 7 lămâi. Se face pauză 2 zile, iar apoi se începe cu sucul de la 7 lămâi în prima zi, de la 6 lămâi în a 2-a zi și tot așa în sens invers până când ajungem să consumăm sucul de la o lămâie în cea de a 7-a zi, care este de fapt a 16-a zi a curei. Sucul lămâilor poate fi consumat cu apa sau în combinație cu ceai. Este important să fie ingerata o cantitate mare de apă sau ceai, între 2–3 l pe zi.

 Un studiu american a demonstrat ca adăugarea sucului de lămâie în ceaiul verde îmbunătățește cu 80% efectele catehinei (principalul antioxidant din ceai). Catehina, ajutată de lămâie, își realizează efectul prin neutralizarea radicalilor liberi, scăzând astfel stresul oxidativ. Atenție însă, persoanele cu afecțiuni gastrice nu pot urma o astfel de cură.

Cura cu lămâie și miere de albine

 Se stoarce zeama de la o jumătate de kilogram de lămâi și se adaugă miere de albine până umplem un borcan de 800 g. Se amestecă conținutul cu o lingură de lemn, se acoperă borcanul și se lasă la macerat 24 h. Acest amestec este bun atât pentru adulții slabi sau supraponderali cât și pentru copii slabi și anemici, reglând și armonizând greutatea corporală. Se iau 3 linguri pe zi, dimineața, la prânz și seara, înainte cu 30 de minute de masă, în cazul adulților, iar copiii vor lua 3 lingurițe pe zi în același mod, pentru o perioadă de cel puțin 1 lună si jumătate, după care putem lua o pauza de câteva zile și se reia această cură.

Cura cu suc de lămâie, morcov, castravete și sfeclă

 Această combinație de sucuri este una dintre cele mai eficiente pentru epurarea vezicii biliare, a rinichilor, a prostatei și a glandelor sexuale. Se bea un pahar de suc care va conține sucul unei lămâi în amestec cu restul sucurilor, de morcov, castravete și sfeclă de 3-4 ori pe zi. Dacă veți realiza aceasta cură, în numai câteva săptămâni veți putea elimina nisipul sau pietrele de la nivelul vezicii biliare sau al rinichilor, în cazul în care sunteți suferinzi. Pot apărea dureri mari în timpul acestor eliminări, dar nu vă speriați, puteți să vă ușurați suferința făcând băi calde pentru dilatarea canalelor biliare sau ale celor urinare, iar după câteva zile de eliminări, va veți simți sănătoși și regenerați.

Cura cu lămâie, grapefruit și portocale pentru purificarea limfei

 Prin regimul alimentar în care predomină carnea, combinat cu consumul de cafea alcool și tutun, se aduce un mare aport de toxine în organism. După cum știm, majoritatea bolilor sunt rezultatul acestui regim de viață nesănătos care impurifică fiecare celulă a corpului nostru. Apare senzația de greutate, confuzie, inerție, plictiseală, atât la nivel fizic cât și la nivel mental și chiar sufletesc. Acesta este un semnal de alarmă pentru a ne transforma obiceiurile în mod benefic. Lămâia este unul dintre ajutoarele noastre de nădejde!

 Această cură constă în a bea dimineața la trezire, un pahar mare de apa cu sare amară. Acest gest are ca efect să atragă toxinele prin intermediul limfei la nivelul intestinului gros, fiind apoi eliminate prin scaun. Pentru a preveni deshidratarea corpului, se beau 2 l de suc (pe zi) de lămâie, grapefruit, portocală și apă, din jumătate în jumătate de oră primul pahar, la jumătate de oră după ce am băut soluția alcalină de dimineață. Nu se mănâncă nimic, în afara sucului. Dacă totuși ne este foame, putem mânca portocale sau felii de țelină. Această cură de dezintoxicare durează 3 zile. În a 4-a zi putem începe să bem sucuri de legume precum și din alte fructe decât citricele. De asemenea, putem manca felii de fructe sau legume sau orez bine fiert cu o linguriță de unt sau nuci măcinate. Se poate consuma și miere. Ar fi foarte bine ca în continuare, să vă orientați spre un regim vegetarian sau lacto-vegetarian.

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
This comment was minimized by the moderator on the site

Hi friends, how is everything, and what you would like
to say concerning this piece of writing, in my view its in fact amazing
for me.

my blog - http://Www.Kowinatlanta.org: http://Www.Kowinatlanta.org/index.php?mid=board_dxCf07&;document_sr...

Hi friends, how is everything, and what you would like
to say concerning this piece of writing, in my view its in fact amazing
for me.

my blog - http://Www.Kowinatlanta.org: http://Www.Kowinatlanta.org/index.php?mid=board_dxCf07&;document_srl=837972

Citeşte mai mult
Eden
This comment was minimized by the moderator on the site

Bună ziua.în urma unei ecografii am fost diagnosticată cu bila cudata, strangulata, fără pietre sau nisip.în crizele de bila am o aciditate crescuta și mă doare stomacul chiar și când beau apa.am încercat o zi cura cu ulei de măsline și lămâie și...

Bună ziua.în urma unei ecografii am fost diagnosticată cu bila cudata, strangulata, fără pietre sau nisip.în crizele de bila am o aciditate crescuta și mă doare stomacul chiar și când beau apa.am încercat o zi cura cu ulei de măsline și lămâie și la sfârșitul zilei aveam dureri mari de bila și aciditate la stomac.e normal așa,sa ai dureri de bila?pot sa mai continui cura?

Citeşte mai mult
Mihaela aga
This comment was minimized by the moderator on the site

Bunã ziua
Am dureri de cap foarte mari ....De când am început cura cu lãmâie si apã , nu mai mã pot ridica din pat ....

Floarea Rosingher
This comment was minimized by the moderator on the site

Bunã ziua
Am început cura cu apã si lãmâie , începând cu o lãmâie în prima zi si o canã de apã si asa urcând numarul lãmâilor s al cãnilor de apã
A treia zi incepuse sã mã doarã capul si a mã simti forte rãu si tot asa restul zilelor ....Poate...

Bunã ziua
Am început cura cu apã si lãmâie , începând cu o lãmâie în prima zi si o canã de apã si asa urcând numarul lãmâilor s al cãnilor de apã
A treia zi incepuse sã mã doarã capul si a mã simti forte rãu si tot asa restul zilelor ....Poate sã fíe cauza durerilor de cap ???

Citeşte mai mult
Floarea Rosingher
This comment was minimized by the moderator on the site

I believe this is one of the such a lot significant information for me.
And i am happy reading your article. However want to remark on some normal issues, The site taste is ideal,
the articles is actually excellent : D. Just right job, cheers

My...

I believe this is one of the such a lot significant information for me.
And i am happy reading your article. However want to remark on some normal issues, The site taste is ideal,
the articles is actually excellent : D. Just right job, cheers

My web-site: دستگاه تصفیه آب: http://amitistech.com

Citeşte mai mult
Cornelius
This comment was minimized by the moderator on the site

Heya i am for the primary time here. I came across this board and I
in finding It really useful & it helped me out a lot.
I hope to provide something again and help
others like you helped me.

Have a look at my website leather pants: http://topl...

Heya i am for the primary time here. I came across this board and I
in finding It really useful & it helped me out a lot.
I hope to provide something again and help
others like you helped me.

Have a look at my website leather pants: http://toplist.Gamers-finest.de/index.php?a=stats&;u=barbsiede65873

Citeşte mai mult
Francisca
This comment was minimized by the moderator on the site

Hi there! I could have sworn I've been to this blog before but after browsing through some of the post I realized it's new to me.
Nonetheless, I'm definitely happy I found it and
I'll be bookmarking and checking back often!

Here is my weblog;...

Hi there! I could have sworn I've been to this blog before but after browsing through some of the post I realized it's new to me.
Nonetheless, I'm definitely happy I found it and
I'll be bookmarking and checking back often!

Here is my weblog; شرکت فنی مهندسی: http://amitistech.com

Citeşte mai mult
Kenneth
This comment was minimized by the moderator on the site

Buna! La inceputul anului mi s'a spus ca am doua pietre la fiere. Micute de cativa mm. Eram la controlul pt confirmarea sarcinii si mi_au facut o ecografie abdominala totala. Nu am avut probleme dar la doua saptamani dupa ce am nascut mi_au...

Buna! La inceputul anului mi s'a spus ca am doua pietre la fiere. Micute de cativa mm. Eram la controlul pt confirmarea sarcinii si mi_au facut o ecografie abdominala totala. Nu am avut probleme dar la doua saptamani dupa ce am nascut mi_au inceput crizele. Deoarece alaptez nu am decurs la operatie ci mananc de 5 ori pe zi mai putin si la regim. Credeti ca m_ar ajuta cumva cura cu sare amara, lamaie si ulei de masline? Am mai facut cura asta cu vreo 4 luni inainte sa imi spuna ca am pietre la fiere.daca o fac acum ma ajuta cu ceva? Sincer ma tem de inca o criza de fiere.

Citeşte mai mult
Flavia tiplea
This comment was minimized by the moderator on the site

Buna seara domnule Doctor. Sunt bolnava de mica,meningita,rana deschisa pe esofag.boli care mi-au marcat veata in trecut. In prezent la 36 ani mau gasit cu aciditate gastrica coroziva, regim gluten. nu tin regim foarte special .ma simt slabita,...

Buna seara domnule Doctor. Sunt bolnava de mica,meningita,rana deschisa pe esofag.boli care mi-au marcat veata in trecut. In prezent la 36 ani mau gasit cu aciditate gastrica coroziva, regim gluten. nu tin regim foarte special .ma simt slabita, nu ma pot cocentra uneori,imi scade TA ,daca beau cafea imi revin la amiaza.cafeaua de dimineata nu-si mai face efect.presiunea sangelui cred ca nu functioneaza,maini si picioare reci.am acnee de mica pe tot corpul. ma balonez , am gaze. :cry: Cura cu lamaie si ulei este buna la aciditatea pe care o am eu?Ma simt si deprimata.va rog. din inima sa ma ajutati daca puteti .astept raspunsul d-voastra pe e-mail.D-zeu sa ne ajute pe toti. :cry:

Citeşte mai mult
Pop Anca
This comment was minimized by the moderator on the site

Am raspuns pe email

Dr. Cătălin Luca
This comment was minimized by the moderator on the site

Buna ziua domnule doctor
am ficat gras ,nu beau ,nu fumez,iau tratament de tensiune
ce imi puteti recomanda.
Am facut cura cu sare amara si ulei de masline acum un an dar la eco mi-a esit tot ficat gras
multumesc mult

elena chiriac
This comment was minimized by the moderator on the site

Faceti tratament cu zeolit silicic: 4 capsx2, sanohelp: 2 picx3, polen crud 3 linguri pe zi

Dr. Cătălin Luca
There are no comments posted here yet
Încarcă mai Mult

Lasă comentariile tale

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Ataşamente (0 / 3)
Share Your Location

Mai poti citi din Cure si diete

Cura cu sfecla rosie

28-09-2012 Hits:594457 Cure si diete Dr. Luca Catalin

Cura cu sfeclă roșie este eficientă în tratarea cancerului  Încă din Antichitate, sfe...

Mai mult

Cura cu catină

02-10-2012 Hits:417072 Cure si diete Dr. Luca Catalin

CĂTINA – MIRACOL PENTRU SĂNĂTATE CE CONȚIN FRUCTELE DE CĂTINĂ ȘI CUM NE AJUTĂ ACES...

Mai mult

Dieta alcalină ca mod …

02-02-2013 Hits:217247 Cure si diete Dr. Luca Catalin

Ce este alcalinitatea?  Odată încheiat procesul digestiei, alimentele, conform calităţii ...

Mai mult

Diverse cure cu lămâi…

15-01-2013 Hits:195784 Cure si diete Dr. Luca Catalin

Cura cu lămâie și ulei de măsline  Un tratament extraordinar de eficient pentru bila l...

Mai mult

Cura cu patrunjel

27-09-2012 Hits:185346 Cure si diete Dr. Luca Catalin

Pătrunjelul – antialergic şi antioxidant  Unul dintre cele mai cunoscute zarzavaturi, p...

Mai mult

Cura cu oțet de mere

07-01-2014 Hits:138409 Cure si diete Dr. Luca Catalin

Cura cu oțet de mere Oțetul de mere este un leac cunoscut din bătrâni pentru tratarea mu...

Mai mult

Cura cu varză

02-10-2012 Hits:134642 Cure si diete Dr. Luca Catalin

VARZA ȘI BENEFICIILE SALE ASUPRA ORGANISMULUI Din cele mai vechi timpuri, varza este cunosc...

Mai mult

Cura cu urzică

07-01-2014 Hits:78276 Cure si diete Dr. Luca Catalin

Cura cu urzică  Urzica este atât o plantă medicinală, cât și o plantă comestibilă c...

Mai mult

Cura cu boabe de ienupa…

21-10-2013 Hits:76252 Cure si diete Dr. Luca Catalin

Cura cu boabe de ienupăr   Ienupărul este un arbust cu frunze asemănătoare cu cele ale br...

Mai mult

Cura cu usturoi

10-04-2013 Hits:70052 Cure si diete Dr. Luca Catalin

Cura cu usturoi Cura cu usturoi se ţine o dată pe an, timp de 7 săptămâni, în felul ur...

Mai mult

Cura cu nuci

07-01-2014 Hits:57627 Cure si diete Dr. Luca Catalin

Cura cu nuci  Vă prezentăm, în cele ce urmează, câteva cure şi diete pe bază de nuci...

Mai mult

Micul dejun Kollath

28-03-2013 Hits:39747 Cure si diete Dr. Luca Catalin

Micul dejun Kollath  Profesorul Kollath, dietetician și doctor în medicină, a elaborat a...

Mai mult

Reţete fără proteine…

08-04-2013 Hits:31381 Cure si diete Dr. Luca Catalin

Reţete fără proteine animale, preparate fără foc Este indicat ca sarea folosită în ac...

Mai mult

Cura cu tije de păpăd…

10-05-2013 Hits:29422 Cure si diete Dr. Luca Catalin

Cura cu tije de păpădie Păpădia este o plantă care ne poate fi de mare ajutor în perio...

Mai mult

Cura cu mere

10-11-2013 Hits:23580 Cure si diete Dr. Luca Catalin

Cura cu mere  Merele sunt poate cele mai răspândite fructe de pe glob. Cultivarea lor nu...

Mai mult

Sfaturi pentru o dieta …

10-11-2013 Hits:20398 Cure si diete Dr. Luca Catalin

Sfaturi pentru a urma o dietă echilibrată și pentru o alimentație sănătoasă  Societate...

Mai mult

Cura cu măceșe

11-11-2013 Hits:19286 Cure si diete Dr. Luca Catalin

Cura cu măceșe Măceșele sunt un remediu universal care tratează mai multe afecțiuni ș...

Mai mult

Cura cu apă de izvor

07-01-2014 Hits:18140 Cure si diete Dr. Luca Catalin

Apa ca element primordial al vieții Se știe din vremuri imemoriale că apa este elementul ...

Mai mult

Regimul alimentar Yang

21-10-2013 Hits:17945 Cure si diete Dr. Luca Catalin

Regimul alimentar predominant Yang Regimul alimentar predominant Yang este un regim mai blâ...

Mai mult

Dieta complet vegetaria…

21-10-2013 Hits:15883 Cure si diete Dr. Luca Catalin

Dieta complet vegetariană („vegană”): de ce să ţinem o astfel de dietă  Dieta comple...

Mai mult

Reguli pentru o dietă …

21-10-2013 Hits:15382 Cure si diete Dr. Luca Catalin

Reguli de aur pentru o dietă sănătoasă Indiferent de tipul de dietă pe care îl ţineţ...

Mai mult

Regimul alimentar Yin Y…

21-10-2013 Hits:15324 Cure si diete Dr. Luca Catalin

Regimul alimentar echilibrat Yin – Yang Acest articol încheie, cel puţin deocamdată, se...

Mai mult

Regimul alimentar Yin

21-10-2013 Hits:14933 Cure si diete Dr. Luca Catalin

Regimul alimentar predominant Yin Vă recomandăm să citiţi şi articolele despre regimul ...

Mai mult

9 sfaturi pentru a-ți …

08-11-2014 Hits:14465 Cure si diete Dr. Luca Catalin

Alcalinizarea, cheia unei vieți sănătoase  Dacă ești vegetarian sau vegan, știi deja ...

Mai mult

Nutriția și inteligen…

12-02-2015 Hits:8860 Cure si diete Dr. Luca Catalin

O nutriție corectă poate amplifica inteligența  Dacă doriți să vă amplificați intelig...

Mai mult

Sfaturi pentru un stil …

14-02-2015 Hits:8595 Cure si diete Dr. Luca Catalin

Cei patru piloni ai izvorului tinereții  Există oare așa ceva numit “izvorul tinereții...

Mai mult

Dieta mediteraneană po…

02-10-2015 Hits:6853 Cure si diete Dr. Luca Catalin

Dieta mediteraneană și beneficiile sale  În prezent, tot mai multe studii medicale au conf...

Mai mult

Piramida dietei vegane

23-08-2016 Hits:6344 Cure si diete Dr. Luca Catalin

Beneficiile dietei vegane  Spre deosebire de alimentația vegetariană, dieta vegană nu incl...

Mai mult

Principiile dietei orto…

28-06-2016 Hits:6221 Cure si diete Dr. Luca Catalin

Despre medicina ortomoleculară  Medicina ortomoleculară, cu toate că are precedente anteri...

Mai mult

10 strategii pentru a n…

05-07-2017 Hits:5642 Cure si diete Dr. Luca Catalin

Care este legătura dintre hormoni și apetit?  Reglarea consumului de alimente se realizea...

Mai mult