Sănătate cu Dr. Cătălin Luca

Pentru o viață sănătoasă și fericită

Sfatul medicului

Inregistrare

Filtre apa

Filtru apa

Storcator fructe si legume

Storcator de suc

midoris

natura vie, magzin naturist.jpg

Vitamina c alcalina forte

Rezultate uimitoare în urma tratamentului d-lui dr. Cătălin Luca la un pacient cu INSUFICIENTA RENALA CRONICA stadiul IV. 

Rezultate uimitoare in urma tratamentului Mă numesc Cristin M, iar tatăl meu, în vârstă de 74 de ani, a fost diagnosticat cu IRC stadiul 4 în urma cu 3 ani. Am încercat tot felul de remedii pe bază de plante, argilă și alte combinații de produse naturiste pe lângă dieta hipoproteica si toate sfaturile primite de la medici nefrologi si homeopati. Am cumpărat diverse publicații din străinătate(The Kidney Disease Solution-Duncan Capicchiano, o carte fantastica din care am învățat că "tot ceea ce a prescris dl doctor Cătălin Luca", se regăsește în sfaturile și recomandările acestui autor după anii dumnealui de studiu în disperarea de a-și salva propria bunica bolnava de IRC), am citit tot ce este posibil și accesibil pe net, am cheltuit grămezi de bani pe diverse remedii și mai ales, pe hrana bio care este cea mai importanta.. si în final, am ajuns la pagina D-lui Cătălin Luca. 

 Am sperat în acest tratament ca într-un miracol, însă rezultatele au venit după vreo 2 luni de tratament, ci nu imediat. Rezultatele ultimelor analize ne-au uimit!! Creatinina a scăzut cu 1.29 unități. Acid uric seric s-a reglat, ureea sercica a scăzut f mult. Imaginile reprezinta analizele tatălui meu făcute în laboratoare diferite, unde parametrii difera doar la valorile creatininei. Acestea reprezinta mărturia clara că tratamentul d-lui doctor este foarte eficient, apelați la dumnealui cu mare încredere pt ca este unicul ajutor real pe care îl veți găsi în România. Multa sănătate tuturor și sa auzim de bine!!

Citește mai mult:Rezultate uimitoare în urma tratamentului d-lui...

Scrisoare de mulțumire

Scrisoare de mulțumire Buna seara, domnule doctor! Vă scriu în numele meu și a fiicei mele, de data aceasta, nu pentru a ne exprima neliniștea în privința stării noastre de sănătate, ci pentru a vă mulțumi din toată inima, pentru faptul ca tratamentul dat de dvs. a dat rezultate, amândouă suntem mult mai bine, iar asta v-o datoram.

 Am dorit ca mica scrisoare de mulțumire de mai jos sa o postez pe site-ul dvs pentru a ști și alți oameni ca exista cineva care ii poate ajuta. Incă o dată vă mulțumim și vă rugăm să faceți dvs publică această scrisoare care sună astfel:

       Mulțumesc domnului doctor Cătălin Luca

 Numele meu este Lucia Udrea din București, am 47 de ani și doresc sa-i mulțumesc domnului doctor pentru grija pe care mi-a purtat-o pe toată perioada tratamentului (1 an), lucru pe care il face cu fiecare pacient în parte. Ii mulțumesc ca m-a ajutat în lupta cu problemele cronice de sănătate pe care le aveam de ani de zile. Mesajul meu este un strigat de bucurie, dar si de incurajare pentru cei ce se îndoiesc de rezultatele medicinei alternative.

Citește mai mult:Scrisoare de mulțumire

 Mărturii scrise ale pacienților care s-au vindecat

„În urmă cu mai bine de 10 ani am fost diagnosticat cu hipertensiune arterială și hipercolesterolemie, iar în ultimii ani m-am procopsit și cu steatoză hepatică. Am urmat tot felul de tratamente, ani la rând, dar n-am rezolvat prea multe. Probabil din cauza pastilelor, luam cam 6-7 zilnic, mi-am îmbolnăvit și ficatul. Am aflat de la o rudă de-a mea de Biostem și mi-a atras atenția. Am început și eu tratamentul și după mai puțin de două luni și jumătate tensiunea mea s-a stabilizat, nivelul colesterolului a revenit, în sfârșit, la normal și toate analizele la ficat au ieșit bine. Iau în continuare acest tratament și mă simt ca la 20 de ani. Nu știu ce m-as fi făcut dacă nu-l descopeream!“ – Vasile F., 56 de ani, Mangalia

Citește mai mult:Mărturii scrise