Sănătate cu Dr. Cătălin Luca

Pentru o viață sănătoasă și fericită

Sfatul medicului

Inregistrare

Filtre apa

Filtru apa

Storcator fructe si legume

Storcator de suc

midoris

natura vie, magzin naturist.jpg

Vitamina c alcalina forte

Regimul Oshawa

george Oshawa George Oshawa, pe numele său adevărat Yukikazu Sakurazawa este fondatorul dietei macrobiotice. Alimentaţia macrobiotică mai este denumită şi arta longevităţii şi a reîntineririi, deoarece dieta macrobiotică este de fapt un mod de viaţă, în armonie cu natura şi cu mediul. De-a lungul anilor, ea a fost folosită pentru a vindeca unele boli, inclusiv cancerul.

 Dieta macrobiotică creată de George Oshawa se bazează pe conceptul oriental de energii complementare yin şi yang - două forţe opuse, dar complementare care guvernează toate aspectele vieţii. Pentru a menţine un echilibru natural şi armonia întregului corp, cele două energii trebuie să fie echilibrate, reinstaurarea acestui echilibru având ca efecte vindecarea, detoxifierea şi echilibrarea fluxurilor de energie din corp.

 Oshawa a pus bazele unui sistem de dietă de 10 zile în care se consumă cereale Yang precum grâul, orezul, orzul, ovăzul, secara, meiul şi hrişca. Prelucrând aceste cereale la minim pentru a păstra principiile active cât mai puternice, cura macrobiotică are efecte extraordinar de benefice asupra sănătăţii, cunoscut fiind faptul că însuşi George Oshawa s-a vindecat la vârsta de 19 ani de tuberculoză, folosindu-se de aceste principii ale dietei macrobiotice.

 Dieta Oshawa se ţine timp de 10 zile şi poate fi reluată după o pauză de 3-5 zile. Aceasta dietă extraordinară este atât simplă cât şi puţin costisitoare. 

În ce constă regimul Oshawa nr. 7?

 Regimul Oshawa nr. 7 este cel mai eficient regim indicat de doctorul George Oshawa, având efecte de reechilibrare şi vindecare în aproape toate bolile, inclusiv a cancerului. Regimul prevede ca pe o durată de 10 zile să se consume numai următoarele cereale Yang: grâu, orez, hrişcă şi mei, în orice combinaţie sau proporţie dorim, fierte sau coapte, singurul condiment admis fiind sarea grunjoasa. În cazul unor boli severe se recomandă perioade de regim succesive (mai multe grupe de câte 10 zile), cu o pauză de 3- 5 zile între două grupe, în timpul acestor pauze putând fi consumate şi alte alimente, de preferinţă tot yang, usor de digerat, dar foarte nutritive. Regimul se repetă până când se obţine efectul dorit, adică eliminarea definitivă a bolii sau a dezechilibrului.

 Atragem atenţia asupra faptului că în timpul celor 10 zile de regim nu trebuie să se consume decât grâu, orez, hrişcă şi mei şi absolut nimic altceva! Se admite doar sarea grunjoasă ca şi condiment, iar ca lichid trebuie să se consume doar apă, de preferinţă cât mai pură. Cerealele respective este foarte bine să fie integrale, dar se poate consuma din când în când și orez alb. Grâul să fie cumpărat din piață de la țărani, nu din supermarket si pe cât posibil din culturi în care nu s-au folosit îngrășăminte chimice.

 Cerealele se pot prepara în orice combinaţie sau proporţie dorim: fierte, coapte, măcinate, sub formă de terci (ca mămăliga) sau turtiţe . Se pot mânca în orice cantitate, de preferință cât mai mult, repartizate în mai multe mese pe zi.

 Băuturile răcoritoare, fresh-urile, cafeaua şi chiar ceaiul sunt interzise pe toată perioada de regim Oshawa.

 Numai în cazuri excepţionale, se poate consuma macerat de busuioc, iar în cazul în care urmăm un tratament naturist, remediile prescrise de medic se pot lua in paralel cu regimul Oshawa.

Efectele extraordinare ale regimului Oshawa

 Regimul Oshawa, ţinut cu stricteţe, înlătură aproape orice boală, chiar și unele aparent incurabile, acţiunea  regimului Oshawa fiind aproape miraculoasă.

 Studii medicale realizate la universități din USA au arătat că regimul Oshawa scade cantitatea de radicali liberi din sânge, ceea ce îl face extrem de eficient în tratamentul cancerului și în eliminarea oricăror tumori în genere. Regimul are ca efect imediat o limpezire şi o claritate considerabilă a minţii, digestia devine mult mai bună, iar secreţiile hormonale sunt reglate. Tenul devine curat şi luminos, ochii vii şi strălucitori, iar forţa şi pofta de viaţă sunt mult amplificate. În urma acestui regim, este îmbunătăţit controlul asupra energiei vitale şi al celei sexuale, ajutând la vindecarea impotenţei.

 Cele patru cereale consumate în timpul regimului Oshawa sunt foarte hrănitoare, sănătoase şi ele conferă energie pe tot parcursul zilei. De altfel, majoritatea celor care au ţinut regimul Oshawa mărturisesc că, încă, din primele zile de regim, au simţit o creştere a nivelului de energie şi a poftei de viaţă. Persoanele supraponderale vor fi foarte bucuroase să constate cum acest regim nu le normalizează doar greutatea, ci le armonizează şi forma corporală, rezistenţa la temperaturi extreme cald-rece se amplifica, iar secreţiile rezultate în urma transpiraţiei se reduc şi au un miros mai puţin intens.

 Un efect important al acestui regim este şi acela că ajută la diminuarea poftelor şi a diferitelor dependenţe  alimentare mai mult sau mai puţin nesănătoase. Este posibil (dar nu obligatoriu) ca în primele 2-3 zile să ne confruntăm cu anumite pofte, însă acestea dispar pe măsură ce continuăm regimul. Chiar şi unele dependenţe psihice sunt eliminate. Aceasta deoarece acest regim amplifică autocontrolul mental şi chiar fizic.

 De asemenea, se poate ca la debutul acestui regim să apară, la unele persoane care au acumulat multe toxine de-a lungul vieţii, reacţii fiziologice mai neplăcute, datorate purificării intensive şi a dezintoxicării masive a corpului. Continuând însă cu perseverenţă acest regim, aspectele neplăcute vor dispărea destul de repede, toxinele vor fi eliminate din organism, iar condiţia fizică, psihică și mentală va fi mult îmbunătăţită. Este recomandat chiar şi persoanelor sănătoase să recurgă la cel puțin două astfel de regimuri Ohsawa (de câte 10 zile) pe an, pentru o reîmprospătare şi o purificare generală a organismului.

 Este indicat ca pentru acest regim să fie realizată o scurtă perioadă de pregătire, mai ales dacă este prima oară când ținem regimul Oshawa şi în special în cazurile în care se trece direct de la o alimentaţie bogată în carne, prăjeli, dulciuri, cafea şi băuturi carbogazoase la o alimentaţie bazată doar pe 4 feluri de cereale. Această pregătire este bine să se facă înainte cu o săptămână de a începe regimul, perioadă în care se va reduce consumul de carne, prăjeli, dulciuri şi mâncăruri grele.

 De asemenea, este foarte importantă perioada care urmează imediat după încheierea celor 10 zile de regim Oshawa. Aceasta este numită „perioada de reacomodare”. Sub nici o formă nu se va trece brusc la o alimentație grea bazată pe carne sau chiar lactate. Trecerea se va face foarte lent, introducând în primele 2-3 zile în special fructe, supe ușoare din legume, legume fierte sau gătite la aburi şi ceaiuri. După aceste 2-3 zile se va trece gradat la alimentația uzuală, dar recomandarea este să se păstreze o alimentaţie sănătoasă, bazată pe fructe, legume şi cereale, pentru a beneficia din plin de efectele acestui regim excepţional.

 Foarte importantă este readaptarea organismului la multitudinea de nutrienţi întâlniţi în diferitele alimente consumate. În etapa următoare, după ce corpul s-a purificat, trebuie consumate alimente cât mai pure şi hrănitoare, pentru refacerea şi regenerarea organismului după cura de purificare. De regulă, în această etapă se consumă alimente energizante, uşor de asimilat şi bogate în vitamine şi minerale naturale; exemple de asemenea alimente ar fi: cerealele integrale, mierea, polenul, fructele şi legumele proaspete, condimentele aromatice, leguminoasele şi seminţele oleaginoase (nuci, migdale, susan etc.).

Reţete pentru regimul Oshawa

grau, faina integrala, retete oshawa

 Pe lângă grâul, orezul, hrişca sau meiul preparate simplu prin fierbere în apă cu sare, se mai pot consuma şi următoarele combinaţii:
 - orez fiert împreună cu făină de grâu, hrişcă sau mei coapte;
 - grâu fiert împreună cu făină de orez copt;
 - hrişcă fiartă împreună cu făină de grâu copt;
 - hrişcă fiartă împreună cu făină de hrişcă.

 Se pot prepara, de asemenea:

Turtiţe de grâu sau hrişcă

 Ingrediente: 500g grâu sau hrişcă, 1 linguriţă de sare grunjoasă şi 150 ml apă.

 Grâul se macină fin cu o râșniță de cafea şi se amestecă împreună cu apa şi sarea. Coca obţinută astfel se lasă să se înmoaie timp de o jumătate de oră după care se modelează turtiţele şi se coc într-o tigaie fără ulei la foc mic. La cuptor se pot face covrigi, batoane sau orice alte forme. Se procedează la fel în cazul turtelor din hrişcă. Se recomandă să se facă turtiţe din făină de grâu amestecată cu făină de hrişcă sau/şi cu făină de mei, făina de grâu fiind în proporţia cea mai mare.

Placintă de grâu cu orez fiert

 Ingrediente: 500g faină de grâu integrală, 200g orez, 1 linguriţă de sare grunjoasă.

 Din făina de grâu şi apa calduţă se obţine un aluat. În timp ce aluatul se frământă, se fierbe orezul cu puţină sare. Se întinde coca pentru a obţine o foaie mai groasă. Se adaugă orezul la mijloc şi se rulează foaia ca un rulou. Se aşează într-o tavă tapetată cu faină integrală şi se coace la foc iute timp de 10-20 de minute.

Lipie şi turte din mei

 Făina de mei se combină cu apă şi sare până devine un terci subţire. Se lasă 2 ore, după care se frământă bine timp de câteva minute. Se pune în tavă la cuptor, timp de 30 de minute. Din acelaşi aluat se pot face turte cu diametrul de 3 cm, care se coc pe o tablă încinsă sau într-o tigaie fără ulei la foc mic.

Supă de orez cu găluşti de grâu

 Folosind faină integrală de grâu, sare şi apă se prepară o cocă moale din care se modelează găluşti mici care se pun în apa clocotită. După ce au fiert se adaugă orez sau faină de orez. Se mai fierbe 10-15 minute, amestecând des dacă am pus făină de orez pentru a nu se lipi. În loc de orez se poate folosi şi hrişcă.

Terci de grâu şi orez

 Aşa cum se prepară şi mămăliga, se pune apa la fiert cu puţină sare, iar când apa clocoteşte se adaugă în ploaie făina de grâu integral şi făina de orez. Se fierbe amestecul timp de 20-30 de minute. Deoarece atât grâul cât şi orezul se umflă la fiert, va trebui să se lase compoziţia mai moale şi să nu se adauge prea multă făină. De asemenea, se poate realiza şi terci din făină de mei sau amestecat cu făină de grâu sau orez.

Grâu, hrişcă sau mei copt

orez, yang

 Se spală foarte bine grâul şi se pune într-o tigaie cu sare, în strat subţire, cât să o acopere. Se pune pe foc puternic şi se amestecă în continuu cu o lingură de lemn. Se coace până când boabele de grâu plesnesc toate şi îşi schimbă uşor culoarea. Se verifică dacă grâul a devenit crocant şi uşor de mestecat. E necesar ca grâul să fie luat de pe foc înainte de a se arde, deoarece începe foarte rapid să se închidă la culoare după ce s-a evaporat apa din boabele de grâu.

 Pentru hrişcă sau mei se procedează la fel, cu observaţia că acestea se vor coace fără a fi umezite înainte. În schimb, se adaugă sarea umezită pentru ca aceasta să adere la boabele de hrişcă sau mei.

Supă de tăiţei de hrişcă

 Se prepară un aluat tare din făină de hrişcă măcinată fin, sare şi apă, aluat care apoi se întinde cu făcăleţul pe o masă presărată cu făină. Se rulează apoi foaia obţinută şi se taie felii subţiri. Din aceste felii, când se desfac, se obţin tăiţei care se pun într-o sită şi se scutură de făină. Se mai ţin un sfert de oră să se usuce, apoi se fierb în apă clocotită cu sare timp de 10-15 minute. Opţional se poate adăuga şi o mână de orez.

Mămăligă din mei

 Ingrediente: 100 g făină de mei, 500 ml apă

 Făina de mei se pune în apă la foc mic. Se acoperă şi se amestecă periodic timp de 20-25 minute.

Cremă de orez

 Se prăjeşte moderat orezul până ce devine rumen. Se macină şi se adaugă la făina rezultată trei pahare de apă la patru linguri de făină astfel obţinută. Se fierbe totul aproximativ 25 de minute, adăugând apă dacă mai este necesar. Sarea se adaugă la final.

Cremă de hrişcă (1)

 Se rumeneşte făina de hrişcă, după care se adaugă apă şi se lasă să fiarbă până se îngroaşă. Se sărează după gust.

Cremă de hrişcă (2)

 Într-o cratiţă se pune apă la fiert până dă în clocot. Se pune „în ploaie” făina de hrişcă şi sarea; se lasă să fiarbă până se îngroaşă.

Găluşti de hrişcă în stil japonez (Soba-dango)

 Se prepară un aluat din făina de hrişcă şi apa uşor sărată, frământând bine. Din aluatul rezultat se face un sul (diametrul de aproximativ 2 cm) şi se taie bucăţi de 5 cm grosime. Se fierb aceste găluşti în 4 pahare cu apă. Când clocoteşte apa, se adaugă ½ pahar cu apă rece. La o nouă clocotire, se stinge focul şi se scurge apa, iar găluştile se stropesc cu apă rece.

 Cea mai mare eficacitate o are însă hrana netratată termic. Următoarele reţete au avantajul că evită fierberea cerealelor:

Hrişcă înmuiată în apă (1)

 Se spală hrişca, se toarnă apă clocotită puţin sărată, peste ea, apoi se lasă la înmuiat până când bobul de hrişcă devine moale.

Hrişcă înmuiată în apă (2)

  Hrişca spălată se lasă la înmuiat în apă rece cu sare timp de minim o oră, până ce bobul devine moale. Timpul de înmuiere depinde de calitatea şi vechimea boabelor de hrişcă.

Terci de hrişcă (1)

 Este o mâncare delicioasă şi foarte sănătoasă, care poate fi consumată des în acest regim. Se macină hrişca cu o râșniță de cafea până se obţine o făină fină. Se toarnă apă clocotită, puţin sărată, peste ea şi se amestecă, obţinându-se o compoziţie moale care se lasă la umflat 15-20 de minute. Se observă apoi că făina de hrişcă a absorbit toată apa şi terciul a devenit consistent, fiind foarte gustos şi hrănitor.

Terci de hrişcă (2)

 Terciul de hrişcă poate fi preparat şi cu apă rece puţin sărată, caz în care va trebui lăsat ceva mai mult timp la umflat. Preparat astfel, terciul de hrişcă este la fel de gustos şi hrănitor.

Pâine „harică” (consumată de călugării isihaşti)

 Făina completă (integrală) de grâu se amestecă cu apă, formându-se o pastă moale. Se lasă la înmuiat 7 ore, apoi se fac turtiţe foarte subţiri,care se lasă să se usuce la soare.

{jcomments on}

  1. Comentarii (784)

  2. Adaugă-l pe al tău

Comentarii (784)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
This comment was minimized by the moderator on the site

Buna ziua, as dori sa-mi spuneti daca fac cura Oshawa pot sa iau in continuare Eutiroxul fara de care nu prea pot din cauza disfunctiei tiroidiene (hipotiroidita). Apoi mai am obiceiul sa iau suplimente nutritive : rezveratrol si coenzimaQ.
In...

Buna ziua, as dori sa-mi spuneti daca fac cura Oshawa pot sa iau in continuare Eutiroxul fara de care nu prea pot din cauza disfunctiei tiroidiene (hipotiroidita). Apoi mai am obiceiul sa iau suplimente nutritive : rezveratrol si coenzimaQ.
In asteptarea raspunsului dumneavoastra va multumesc Cristina Pardanschi.

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Da , puteti tine cura oshawa si in acest caz

This comment was minimized by the moderator on the site

Va multumesc!

This comment was minimized by the moderator on the site

buna!

This comment was minimized by the moderator on the site

Buna ziua si la multi ani. V-as ruga sa imi spuneti ce inseamna "reacţii fiziologice mai neplăcute" - aceasta indicatie exista pe mai multe site-uri dar nimeni nu detaliaza.
Va multumesc.
Claudia

This comment was minimized by the moderator on the site

Buna ziua,
Incep prin a va ura La Multi Ani si multe impliniri!
Doresc sa urmez acest regim si va rog sa-mi spuneti daca trebuie sa renunt la cafea(neandulcita) pe durata celor 10 zile?

Multumesc anticipat!
Cu stima Dana Gorgoi

This comment was minimized by the moderator on the site

azi e prima zi dupa ce am terminat regimul OSHAWA....s-d-na Gorgoi intreaba daca poate bea cafea..indraznesc sa i raspund eu...NU!! categoric NU! REGIMUL E STRICT 4 CEREALE..orez(brun,integral,salbatic),grau,hrisca,mei.si apa cat mai pura.l am...

azi e prima zi dupa ce am terminat regimul OSHAWA....s-d-na Gorgoi intreaba daca poate bea cafea..indraznesc sa i raspund eu...NU!! categoric NU! REGIMUL E STRICT 4 CEREALE..orez(brun,integral,salbatic),grau,hrisca,mei.si apa cat mai pura.l am tinut de mai multe ori,,,niciodata nu am slabit..ba chiar am luat in greutate dar pt vbeneficiile sale merita! recomand ca trecerea inapoi la alimentatia normala se face treptat.Azi prima zi dupa regim am mancat mei cu apa,sare si unt,2mere,3 curmale,cateva stafide si un terci din faina de orez si ovaz tot cu putin unt.maine cam la feldar am sa mananc si 2*3 oua de prepelita...iar din a 3 a zi o sa fac o supa de legume, sau un piure de spanac.asa am procedat eu..si sunt un om ce se simte foarte bine,de 2 ani si ceva nu mai iau niciun medicament, sunt vesela, optimista si savurez fiecare moment din viata! VI L RECOMAND DIN TOT SUFLETUL!!!

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Se poate tine regimul luind si medicamente?Iau predninson am astm si incerc sa traiesc fara dar nu reusesc,macar sa reusesc sa nu m ai iau medicamente ar fi super

This comment was minimized by the moderator on the site

Pe durata regimului Oshawa se consuma strict cele 4 cereale, apa si sare...nicidecum cafea

This comment was minimized by the moderator on the site

Multumesc pentru informatie!

This comment was minimized by the moderator on the site

Buna seara.
Am inceput de ieri,11.01.2014, si inca nu vad nici o schimbare. Am baut multa apa, am mancat orez expandat (cumparat de la plafar), orez integral si hrisca, care nu sunt deloc gustoase. Care ar trebui sa fie rezultatele si in cat...

Buna seara.
Am inceput de ieri,11.01.2014, si inca nu vad nici o schimbare. Am baut multa apa, am mancat orez expandat (cumparat de la plafar), orez integral si hrisca, care nu sunt deloc gustoase. Care ar trebui sa fie rezultatele si in cat timp ar trebui sa apara acestea?

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Dieta originala,nu cuprinde orez expandat;-)Hrisca,sincera sa fiu,nici mie nu prea imi place,asa ca,consum mai mult grau integral,orez si mei,fierte fara sare.Rezultatul dupa prima zi,1.1 kg mai putin.Acum termin a 4 a zi:-D,cu rezultate...

Dieta originala,nu cuprinde orez expandat;-)Hrisca,sincera sa fiu,nici mie nu prea imi place,asa ca,consum mai mult grau integral,orez si mei,fierte fara sare.Rezultatul dupa prima zi,1.1 kg mai putin.Acum termin a 4 a zi:-D,cu rezultate spectaculoase,zic eu 3.1 kg.Succes

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Schimbarile nu apar dupa o zi. Cura tine 10 zile si abia dupa aceea veti resimti o puternica dezitoxicare a organismului. In al doilea rand , nu va recomand orez expandat sau alte forme prelucrate industrial

This comment was minimized by the moderator on the site

Pentru piatra la. fiere este un tratament naturist. am mai multe. dar una de 4 cm am vreo sansa sa nu ma operez? Mullltumesc .<br />Maria

This comment was minimized by the moderator on the site

Multumesc

This comment was minimized by the moderator on the site

Pe langa detoxifiere, pierderea in greutate este rezultatul obtinut de toate persoanele care au tinut acest regim?

This comment was minimized by the moderator on the site

Sant "veterana"in acest regim.prima oara mi l-a recomandat dl Popa Valeriu acum 30 de ani.Intradevar,este uimitor,efecte multiple(detoxifiere,energie,slabire8 kg in 10 zile,iar sotul meu 12 kg),dar este foarte important ca organismul sa va...

Sant "veterana"in acest regim.prima oara mi l-a recomandat dl Popa Valeriu acum 30 de ani.Intradevar,este uimitor,efecte multiple(detoxifiere,energie,slabire8 kg in 10 zile,iar sotul meu 12 kg),dar este foarte important ca organismul sa va permita sa tineti regimul.Daca de la prima lingura de grau +orez,va vine sa vomitati,abandonati ideea,si incercati dupa o dieta mai putin drastica,bazata pe vegetale.Daca in timpul curei cu grau si orez aveti dureri de cap adaugati putina sare grunjoasa.Sa stiti ca cu cat mancati mai mult,cu atat slabiti mai mult,nu mancati,nu slabiti!urina va fi maro,ca dupa cateva zile va fi alba ca apa,asta inseamna detoxifiere.Sa va fie de folos!

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Buna ziua,doamna Neli! Am tinut si eu acest regim,chiar astazi l-am terminat,ca rezultat: un singur kg in minus.am incercat sa fac cum spuneti dumneavoastra,sa mananc mai mult si nu faceam decat sa ma ingras,m-am si speriat.Am tinut regimul ca la...

Buna ziua,doamna Neli! Am tinut si eu acest regim,chiar astazi l-am terminat,ca rezultat: un singur kg in minus.am incercat sa fac cum spuneti dumneavoastra,sa mananc mai mult si nu faceam decat sa ma ingras,m-am si speriat.Am tinut regimul ca la carte.ca sa termin totusi cu -1kg a trebuit sa mananc mult mai putin.Nu vi s-a intamplat deloc sa luati in greutate atunci cand mancati mai mult?va multumesc!

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Pot bea o ceasca de cafea, fara zahar si lapte? Sunt in a 8 a zi si am mancat turtite de grau si orez expandat!multumesc!

This comment was minimized by the moderator on the site

Ati simtit vreo schimbare? Cat ati slabit in cele 8 zile? Eu sunt in ziua a 3 a.

This comment was minimized by the moderator on the site

Sunt in a 4 zi de Oshawa..este foarte greu !! Din pacate ieri nu am stiut si am mancat orez expandat. Sunt foarte gras am inceput dieta de la 111 Kg ...dupa 3 zille am 108 Kg ..deci am slabit 1 Kg pe zi. Mentionez ca merg zilnic pe jos la...

Sunt in a 4 zi de Oshawa..este foarte greu !! Din pacate ieri nu am stiut si am mancat orez expandat. Sunt foarte gras am inceput dieta de la 111 Kg ...dupa 3 zille am 108 Kg ..deci am slabit 1 Kg pe zi. Mentionez ca merg zilnic pe jos la serviciu 20 min X2 si am alergat dimineata cam 15 min cu exercitii fizice moderate.<br />Am avut hernie de disc cu semipareza pe piciorul drept...si m-am ingrasat cam 25 Kg in 3 ani, datorita lipsei de miscare si dieta bogata in carbohidrati/grasimi. Stiu de Oshawa de la o d-na Doctor care a mi-a facut acupunctura si are doctoratul luat in Japonia. Sper sa rezist 10 zile :lol:

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Am scris mai sus, in regimul Oshawa nu se bea sub nici o forma cafea .

This comment was minimized by the moderator on the site

Pe langa detoxifiere, pierderea in greutate este rezultatul obtinut de toate persoanele care au tinut acest regim?

This comment was minimized by the moderator on the site

daca alaptez pot tine aceasta dieta?

This comment was minimized by the moderator on the site

Da, se poate tine cand alaptati

This comment was minimized by the moderator on the site

Buna, eu sunt in a 9-a zi de regim, de la 64 de kg am ajuns la 59, dar nu acesta era motivul principal pentru care am recurs la regim, ci pentru a-mi crea un echilibru intre corp si minte. In urma sarbatorilor de iarna, dupa o alimentatie de-a...

Buna, eu sunt in a 9-a zi de regim, de la 64 de kg am ajuns la 59, dar nu acesta era motivul principal pentru care am recurs la regim, ci pentru a-mi crea un echilibru intre corp si minte. In urma sarbatorilor de iarna, dupa o alimentatie de-a dreptul dezechilibrata, devenisem agitata, nervoasa, adormeam foarte greu noaptea. Acum dorm ca un pui am devenit mult mai calma... chiar recomand acest regim, nu neaparat pentru slabit, cat pentru un organism mai sanatos.Precizez ca am consumat doar grau, mei, hrsica, toate coapte in ceaun.

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Buna Luiza!as dori sa incep si eu aceasta dieta te rog sa imi explici cum ai pregatit cerealele mai exact nu inteleg cum se coace si apoi cum le consumi te rog sa imi explici multumesc

This comment was minimized by the moderator on the site

Ce alimentatie se recomanda dupa cele 10 zile de regim? Este vreo ordine in introducerea alimentelor? Multumesc

This comment was minimized by the moderator on the site

Nu este o ordine ..dar iesirea din regim se face treptat , cu alimente usoare si pure ( fara carne , zahar, alimente nesanatoase): supe din legume, legume fierte in aburi,..

This comment was minimized by the moderator on the site

Se pot consuma ceaiuri, bineanteles neandulcite, pentru detoxifiere? (de urzica, papadie spre exemplu)

This comment was minimized by the moderator on the site

Regimul specifica clar: DOAR cerealele din lista, apa si sare

This comment was minimized by the moderator on the site

Ar fi permis să introduc in dietă paste din orez , tăiţei mai exact ?

This comment was minimized by the moderator on the site

Daca iau medicamente pentru osteoporoza zilnic unele si una pe luna pot urma acest regim?

This comment was minimized by the moderator on the site

Daca sunt doar din orez , se pot introduce in dieta

This comment was minimized by the moderator on the site

este permis a se consuma pe durata dietei suc din iarba de grau sau spirulina?

This comment was minimized by the moderator on the site

Nu se bea in timpul dietei oshawa suc din iarba de griu

This comment was minimized by the moderator on the site

Pot sa i-au aloe ferox daca tin dieta?

This comment was minimized by the moderator on the site

Daca sunteti in timpul unui tratament , remediile naturiste sunt acceptate in timpul regimului Oshawa...deci da, puteti lua aloe ferox

This comment was minimized by the moderator on the site

Pot folosi faina de grau integrala? In loc de grau copt si macinat? Multumesc.

This comment was minimized by the moderator on the site

eu am tinut oshawa dar nu am mancat orez expandat sau alte minuni ce se gasesc prin oras..mi am facut turtite de grau..din faina neagra cu apa minerala si putina sare..le am copt..am copt mei si hrisca,sunt minunate..supa de orez..mei sau...

eu am tinut oshawa dar nu am mancat orez expandat sau alte minuni ce se gasesc prin oras..mi am facut turtite de grau..din faina neagra cu apa minerala si putina sare..le am copt..am copt mei si hrisca,sunt minunate..supa de orez..mei sau hrisca..sau si,si..depinde de imaginatia fiecaruia...
dar de 2 ori de cate ori l am tinut..cu toate ca as fi vrut,eu nu am dat jos niciun kg,.ba din contra ..am pus...vreo 3..

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Pe unele site-uri englezesti apare ca si cereala permisa ovazul ,nu orezul Intrebarea mea este :nu s-a facut o confuzie intre cele doua?care e pana la urma admis in dieta acesta?

This comment was minimized by the moderator on the site

Am niste nelamuriri, daca imi poate explica cineva, m-as bucura enorm de mult: nu inteleg anumiti termeni din retete:ce inseamna "se lasa la inmuiat" adica se acopera cu prosopul? Hrisca sau meiul se coace dar unde pe tigaie - aragaz sau la...

Am niste nelamuriri, daca imi poate explica cineva, m-as bucura enorm de mult: nu inteleg anumiti termeni din retete:ce inseamna "se lasa la inmuiat" adica se acopera cu prosopul? Hrisca sau meiul se coace dar unde pe tigaie - aragaz sau la cuptor, in tava si se pune si hartie de copt? Eu nu am ceaun sau tabla, doar tigai simple, se pot coace in ele, pe aragaz?
Alta intrebare: dimineata e permis o cana cu apa calda cu o lg miere si o lg polen, ajuta la constipatie si suc de mere facute acasa sau simplu mere?
O intrebare: la diferitele tipuri de reteta se recomanda sa se adauge faina in ploaie dupa ce da in clocot dar atunci toata se face cocoloase, se poate adauga inainte de a da in clocot?
Eu am inceput chiar astazi dar eu nu mananc deloc sarat, va fi vreo problema in aceasta privinta, rezultatele vor fi mai slabe, va deregla cumva acest regim?
Multumesc. Ma iertati pentru aceste intrebari dar niciodata n-am gatit la cuptor sau sa fi facut diferite aluaturi.

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

La înmuiat înseamnă ca se pune în apa pur și simplu.<br />Dacă mâncați fără sare este chiar mai bine.

This comment was minimized by the moderator on the site

deci..mei..hrisca ..se coace in orice vas pe care l poti pune pe aragaz...la foc mic...se da cu lingura de lemn sa nu se arda...se vede usor cand se rumeneste...eu il mananc asa ..
fiecare dupa imaginatia lui...dar pt rezultate f bune in Oshawa...

deci..mei..hrisca ..se coace in orice vas pe care l poti pune pe aragaz...la foc mic...se da cu lingura de lemn sa nu se arda...se vede usor cand se rumeneste...eu il mananc asa ..
fiecare dupa imaginatia lui...dar pt rezultate f bune in Oshawa nu se admite nimic atceva decat cele 4 cereale.si APA..NU SUC,,NU CEAI,,,NU ALTE ALEA,,
referitor la inmuiatul semintelor.,simplu...le pun intr-un un vas...le acopar cu apa...si le las 3-6 ore...apoi le mananc..
asa dar..MARI SUCCESE!!!
:-) ;-) 8)

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

daca sunt fumatoare, trebuie sa renunt la asta pe parcursul dietei?

This comment was minimized by the moderator on the site

Pe unele site-uri englezesti apare ca si cereala permisa ovazul ,nu orezul Intrebarea mea este :nu s-a facut o confuzie intre cele doua? care e pana la urma admis in dieta acesta?

This comment was minimized by the moderator on the site

Multumesc foarte mult Dr. Catalin si Ceraselei pentru raspunsurile pe care le-am primit rapid. Mai am doua intrebari: eu in zilele de miercuri si vineri prefer sa tin post negru cu apa care este tot pentru detoxifiere, http://cirys.wordpress.com/...

Multumesc foarte mult Dr. Catalin si Ceraselei pentru raspunsurile pe care le-am primit rapid. Mai am doua intrebari: eu in zilele de miercuri si vineri prefer sa tin post negru cu apa care este tot pentru detoxifiere, http://cirys.wordpress.com/ ,atunci in acest regim sa-l aplic sau nu, ce influenta va avea asupra acestei cure?
Si a doua intrebare: faina de ovaz se permite combinat cu celelalte cereale?

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Ma iertati cu atatea intrebari dar e prima data cand il fac si nu stiu corect cum se procedeaza: astazi am facut turtite pe tigaie dar numai pe o parte se coace iar pe cealalta parte ramane faina imprimata pe ea si mici cercuri dar care se ard....

Ma iertati cu atatea intrebari dar e prima data cand il fac si nu stiu corect cum se procedeaza: astazi am facut turtite pe tigaie dar numai pe o parte se coace iar pe cealalta parte ramane faina imprimata pe ea si mici cercuri dar care se ard. Este normal sa fie asa? Iar turtitele (se usuca si mai tare pana in ziua urmatoare) si orice alt fel de reteta se poate lasa si in ziua urmatoare sau se face doar in jur de 2-3 retete/zi si se mananca pe loc la mesele principale sau se face o singura reteta care se imparte pe tot parcursul zilei?

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

In articolul de mai in sus este mentionat ca se poate consuma si fulgii de ovaz, orz si secara, chiar si pe unele site-uri am observat acest lucru. Atunci...doar aceste 4 cereale sau si aceste 3 fulgi de cereale.
Multumesc

This comment was minimized by the moderator on the site

In timpul regimului Oshawa se consuma STRICT doar grâu, orez, hrișca și mei ..nu ovăz, nici alte cereale

This comment was minimized by the moderator on the site

Eu mananc nesarat dar pe multe site-uri citesc ca sarea chiar si de mare este chiar indicata pentru ca nu retine apa ci "usuca" si scade celulita, grasimi (tesut adipos) si la kilograme, dvs ce spuneti?

This comment was minimized by the moderator on the site

Buna ziua,<br />am vazut ca i-ati raspuns unei cititoare care are cancer ca o puteti ajuta cu prescrierea unui regim si vroiam sa stiu dc ma puteti ajuta in legatura cu mama mea care a avut acum 5 ani cancer pe limba iar acum a aparut tot in...

Buna ziua,<br />am vazut ca i-ati raspuns unei cititoare care are cancer ca o puteti ajuta cu prescrierea unui regim si vroiam sa stiu dc ma puteti ajuta in legatura cu mama mea care a avut acum 5 ani cancer pe limba iar acum a aparut tot in cavitatea bucala insa pe obraz. Acum 5 ani a facut si radioterapie maxima si chimioterapie insa a facut cateva cure cu spanz; acum dc se opereaza ar insemna sa o mutileze, vor sa ii taie tot obrazul; as vrea sa stiu dc poate tine regimul oshawa si dc mai poate lua si spanz. Va multumesc!

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Nu tot ce cititi pe site-uri este adevarat. Cele mai multe sunt scrise de neprofesionisti . Ideal este sa mancam nesarat

This comment was minimized by the moderator on the site

Fructele , legumele si tot ceea ce mancam contin suficienta sare pentru organism

This comment was minimized by the moderator on the site

Buna.Eu sunt in a 4 a zi de regim oshawa,am slabit 3.1 kg .Intr-adevar pana ieri,am avut dureri de cap,aseara chiar senzatie de voma,insa in rest ma simt bine.Eu consum cele 4 cereale(hrisca,mei,grau,orez) fierte,fara sare,am renuntat la...

Buna.Eu sunt in a 4 a zi de regim oshawa,am slabit 3.1 kg .Intr-adevar pana ieri,am avut dureri de cap,aseara chiar senzatie de voma,insa in rest ma simt bine.Eu consum cele 4 cereale(hrisca,mei,grau,orez) fierte,fara sare,am renuntat la cafea,beau doar apa plata si dimineata pe stomacul gol,un pahar de apa calda cu lamaie.Folosesc si bicicleta de camera.Sunt f.incantata de rezultate,nu am nici pofte si slabesc destul de bine,mai ales ca am si Tiroidita cronica Hashimoto.Deci,este dieta perfecta,atat pentru detoxifiere cat si pentru slabit.

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Am o problema dar pt sora mea: are gambele mai grasute si grosute, total inestetice si grasime de aceea care daca isi misca piciorul (gamba) i se leagana si grasimea de pe pulpa pana la glezna si i se umfla si picioarele. Ce insemneaza asta? E...

Am o problema dar pt sora mea: are gambele mai grasute si grosute, total inestetice si grasime de aceea care daca isi misca piciorul (gamba) i se leagana si grasimea de pe pulpa pana la glezna si i se umfla si picioarele. Ce insemneaza asta? E grasime adipoasa care trebuie sa se elimine si se poate elimina sau asa este piciorul si nu se poate face nimic? E vegetariana dar ii este foarte greu si se simte foarte prost din cauza aceasta, mereu trebuie sa se acopere, nici blugi nu-si găsește ca toti blugi stau strânși pe picior si i se vede foarte urat (si scurte, late si grasut,. grosute). Are dureri la gambe (parca i-ar plesni in interior) daca consuma orice produs din faina alba (nu mai consuma in prezent). Nu e asigurata medical deci analize sau vizite la doctori, pare ca este imposibil. Spuneti-mi, ce sunt acelea de la gambe: se poate slabi, subtia cu ceva, cu aceasta cura, post negru, ce ar trebui sa faca?

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Pare a fi o retentie de apa, posibil asociata cu ceva probleme de rinichi. Ati incercat cu ceaiuri diuretice? <br />Chiar daca nu este asigurata, poate sa mearga la o policlinica cu plata. Analizele si interpretarea lor nu costa chiar atat de...

Pare a fi o retentie de apa, posibil asociata cu ceva probleme de rinichi. Ati incercat cu ceaiuri diuretice? <br />Chiar daca nu este asigurata, poate sa mearga la o policlinica cu plata. Analizele si interpretarea lor nu costa chiar atat de mult.

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Sunt la a 4-a zi de Oshawa si de doua zile am niste dureri musculare aproape insuportabile, am fost nevoita sa iau analgezic ca sa pot dormi, este normal, ar trebui sa continui dieta? . primele doua zile am avut si dureri de cap destul de...

Sunt la a 4-a zi de Oshawa si de doua zile am niste dureri musculare aproape insuportabile, am fost nevoita sa iau analgezic ca sa pot dormi, este normal, ar trebui sa continui dieta? . primele doua zile am avut si dureri de cap destul de puternice insa banuiesc ca sunt normale din moment ce am renuntat si la cafea si la tigari. Multumesc!

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Iolanda, eu tin a cincea oara aceasta dieta. Prima data, deoarece am renuntat la fumat, cafea, zahar, etc, am avut cateva zile dureri de cap foarte puternice, ameteli si dureri musculare. Este normal, tinand cont ca eliminam intr-un timp scurt...

Iolanda, eu tin a cincea oara aceasta dieta. Prima data, deoarece am renuntat la fumat, cafea, zahar, etc, am avut cateva zile dureri de cap foarte puternice, ameteli si dureri musculare. Este normal, tinand cont ca eliminam intr-un timp scurt toxine acumulate in ani. Este posibil sa ai si alte stari proaste, cosuri, cearcane. Dar nu vor dura, iar beneficiile sunt pe masura efortului, si la urmatoarele diete iti va fi din ce in ce mai usor si cu efecte mult diminuate. Organismul chiar iti va cere aceasta curatenie generala. Bafta.

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Multumesc frumos Mia pentru incurajari, m-am gandit ca multe dintre reactii (durerile de cap, ameteala, starile de voma) sunt efecte posibile ale detoxifierii, insa durerea musculara (zona pelviana si picioare) sunt ff intense, desi am toleranta...

Multumesc frumos Mia pentru incurajari, m-am gandit ca multe dintre reactii (durerile de cap, ameteala, starile de voma) sunt efecte posibile ale detoxifierii, insa durerea musculara (zona pelviana si picioare) sunt ff intense, desi am toleranta la durere acuma imi vine sa urlu, se amelioreaza cu analgezice insa nu vreau sa tin o cura de detoxifiere cu pastille, as vrea doar sa stiu daca este normal sau ar trebui sa intrerup cura si sa merg la un medic sa vad ce alte cause ar putea avea durerile mele insuportabile?

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

#dureri musculare<br />Iolanda, imi pare rau ca iti este asa de greu. Tin minte ca si eu am avut niste stari tare neplacute: durerile de cap groaznice, deabea puteam tine ochii deschisi si dureri musculare, stare generala proasta si mi-au iesit...

#dureri musculare<br />Iolanda, imi pare rau ca iti este asa de greu. Tin minte ca si eu am avut niste stari tare neplacute: durerile de cap groaznice, deabea puteam tine ochii deschisi si dureri musculare, stare generala proasta si mi-au iesit niste cosuri neplacute cum nici in adolescenta n-am avut - iti dai seama cate toxine purtam. Durerile, mi s-a spus, erau ca la sevraj, in fond am renuntat brusc la atatea droguri: zahar, tigari, cafea. Noroc ca dupa aprox 1 sapt n-a mai fost asa de rau.<br />Insa daca ai dureri atat de puternice, poate ar trebui sa te sfatuiesti si cu un medic. Doamne ajuta!

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Domnule doctor, cer un raspuns important si foarte serios pentru mesajul meu din data de 01-02-2014 ora 19:53, nu pot sa traiesc toata viata tot cu dureri si arsuri in gambe, si umflaturi peste 2 cm.

Va multumesc.

This comment was minimized by the moderator on the site

Buna seara!

Este a 2-a oara cand tin aceasta dieta, dar nu am slabit mai mult un kg niciodata. Este oare normal?

Multumesc!

This comment was minimized by the moderator on the site

Da, este normal. Nu toata lumea slabeste in urma acestui regim. Exista si persoane care se ingrasa. Scopul principal este acela de detoxifiere masiva.

This comment was minimized by the moderator on the site

As dori sa stiu cate grame de cereale se mananca la o masa (100 g, 150 g sau mai putin de 100 g)si maximul pe zi pentru ca stiu ca si cerealele intr-o anumita cantitate duce la ingrasare, pe net scrie ca maximul 35 grame dar in aceasta cura de...

As dori sa stiu cate grame de cereale se mananca la o masa (100 g, 150 g sau mai putin de 100 g)si maximul pe zi pentru ca stiu ca si cerealele intr-o anumita cantitate duce la ingrasare, pe net scrie ca maximul 35 grame dar in aceasta cura de cereale cum o fi si care este intervalul de timp pentru a manca a doua oara? dar gustarile sunt permise sau numai 3 mese principale pe zi?
Mesajul este pentru toti care au facut si fac aceasta cura de cereale.
Va multumesc.

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Eu am introdus si paste integrale din grau de la Sanovita, e permis???

This comment was minimized by the moderator on the site

Acum sunt in a doua serie de cura consecutive, la prima n-am slabit decat maximul 1 kg, nici un fel de reactii, nimic n-am avut, doar energie si nici controlul la mancare n-am obtinut de pe urma ei, cu nimic n-am ramas si nici nu m-a schimbat cu...

Acum sunt in a doua serie de cura consecutive, la prima n-am slabit decat maximul 1 kg, nici un fel de reactii, nimic n-am avut, doar energie si nici controlul la mancare n-am obtinut de pe urma ei, cu nimic n-am ramas si nici nu m-a schimbat cu nimic, din contra m-am simtit mai mult dezechilibrata si parca am luat-o razna ca am avut niste pofte si am mancat ce n-am mancat de ani de zile si total nesanatoase (sunt vegana si am mancat peste pentru prima data de mai bine de 4 ani care mie imi face foarte mult rau carnea) si acum sunt in a 5 zi si asemenea n-am deloc reactii, NIMIC. Oare isi face efectul la mine cu ceva, ma detoxifiez sau imi face mai mult rau???

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Am tinut de mai multe ori acest regim nu neaparat pentru a slabi. Doresc sa atrag atentia ca marea problema a tuturor regimurilor de slabit la care se slabeste violent (slabesti mult cantitativ intr-o perioada scurta de timp) este ca dupa ce...

Am tinut de mai multe ori acest regim nu neaparat pentru a slabi. Doresc sa atrag atentia ca marea problema a tuturor regimurilor de slabit la care se slabeste violent (slabesti mult cantitativ intr-o perioada scurta de timp) este ca dupa ce termini acel regim de cele mai multe ori se naste acea senzatie formidabila de ceea ce se numeste "Foame morbida" care este foarte greu sau imposibil de stapanit pentru aproape orice persoana. Partial pt ca este de natura psihologica. Deci ceea ce este cu adevarat greu la Oshawa pentru a nu te ingrasa mai mult dupa aia este sa poti tine un regim echilibrat (cantitativ & calitativ) mai ales DUPA ce cele 10 zile de regim propriuzis se termina. Approx inca 10 zile dupa. Altfel VA AMAGITI singuri. Altfel din pacate va veti ingrasa. Adevarat, regimul este dificil dar ca si efecte - daca e tinut corect - e cel mai bun pe care il cunosc. Slabitul este doar un effect secundar al acestui regim.

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Domnule doctor,
Se poate asocia regimul Oshawa cu antihistaminice(xyzal,de exemplu)?Am urticarie cronica,de vreo 3 luni si ceva,in permanenta imi apar pe tot corpul bube care ma mananca groaznic,initial sunt mici,apoi se umfla,dispar dar apar...

Domnule doctor,
Se poate asocia regimul Oshawa cu antihistaminice(xyzal,de exemplu)?Am urticarie cronica,de vreo 3 luni si ceva,in permanenta imi apar pe tot corpul bube care ma mananca groaznic,initial sunt mici,apoi se umfla,dispar dar apar altele si tot asa,de abia pot sa dorm noaptea.In plus e asociata si cu edemul Ouincke,din cand in cand mi se umfla limba,sau buzele,sau ochii,dar rau de tot,uneori imi afecteaza si corzile vocale(imi dispare vocea 2-3 ore)de aia trebuie sa recurg la antihistaminice,si vreau sa stiu daca le mai pot folosi daca incep regimul.
Va multumesc.

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Bogdan, in legatura cu urticaria cronica iti recomand un doctor naturist. Si eu am fost nevoita sa iau xyzal ani intregi, dar am pus si kg in plus si nu aveau nici un efect, Dar de cativa ani merg la o doctorita naturista, care e ca si un...

Bogdan, in legatura cu urticaria cronica iti recomand un doctor naturist. Si eu am fost nevoita sa iau xyzal ani intregi, dar am pus si kg in plus si nu aveau nici un efect, Dar de cativa ani merg la o doctorita naturista, care e ca si un miracol, am si slabit cateva kg dar mai ales nu mai imi apar acele urticarii, pete rosii pe piele. Recomand din propria experienta

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

D-le doctor! Am fost diagnosticata in urma cu 2 ani cu gonartroza bilaterala.Am facut infiltratii cu Synocrom si in urma acestora durerile s-au agravat foarte tare.
Va rog sa-mi spuneti daca Regimul Oshawa contribuie la stoparea acestei boli sau...

D-le doctor! Am fost diagnosticata in urma cu 2 ani cu gonartroza bilaterala.Am facut infiltratii cu Synocrom si in urma acestora durerile s-au agravat foarte tare.
Va rog sa-mi spuneti daca Regimul Oshawa contribuie la stoparea acestei boli sau orice alt tratament cunoscut de catre dvs si care este benefic in acesta afectiune(stopeaza boala ca de vindecat am aflat ca nu poate fi vindecata).In urma cu cateva zile am facut ecografie la ambii genunchi.In zona mediana grosimea cartilajului este de 11 mm iar pe margini de 19 mm.de asemenea tendonul cvadriceps de la un picior este modificat(ingrosat).Va multumesc anticipat !

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Buna ziua! cate cure/serii as putea urma in cazul obezitatii? adica se poate tine pana ajungi la greutatea dorita? nu afecteaza in nici un fel organismul, sa zicem ca ai tinut 10 zile pauza 4 si iar 10 cu pauza.... s.a.m.d.Cum se va face...

Buna ziua! cate cure/serii as putea urma in cazul obezitatii? adica se poate tine pana ajungi la greutatea dorita? nu afecteaza in nici un fel organismul, sa zicem ca ai tinut 10 zile pauza 4 si iar 10 cu pauza.... s.a.m.d.Cum se va face revenirea? Multumesc anticipat pentru raspuns!

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Tine 7 oshawe consecutive.

This comment was minimized by the moderator on the site

cate, 7???? si nu exista riscul unui dezechilibru?

This comment was minimized by the moderator on the site

Buna ziua. Acest regim ar putea afecta lactatia? Alaptez si as vrea sa mai dau jos niste kg si ma tenteaza sa incerc acest regim dar imi e frica sa nu imi scada sau sa dispara lacatia.
Multumesc

This comment was minimized by the moderator on the site

Buna ziua, as vrea sa tin acesta cura de detoxifiere doar ca am citit atat de multe pareri si variante incat imi vine sa ma las pagubasa, scria undeva ca daca nu este urmat sub tenta supraveghere medicala si in combinatie cu niste ceaiuri,...

Buna ziua, as vrea sa tin acesta cura de detoxifiere doar ca am citit atat de multe pareri si variante incat imi vine sa ma las pagubasa, scria undeva ca daca nu este urmat sub tenta supraveghere medicala si in combinatie cu niste ceaiuri, tincturi, masaje, acupunctura, rezultatele pot fi dezastruoase; eu ma confrunt de vreo3 ani cu niste probleme ciudate de sanatate, in mare parte fara cauza si fara nume, ce stiu cu siguranta ca am sunt chisturi pe ovar, mastoza fibrochistica(aparute de 1 an) si adenopatie ganglionara(din cauze necunoscute)...intrebarea mea este daca sa urmez acest regim sau nu!!! va multumesc.

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Da , tineti regimul oshawa , va fi de real ajutor

This comment was minimized by the moderator on the site

Ok, multumesc! :-) sper sa nu ma ingras! :P

This comment was minimized by the moderator on the site

Buna seara! Am si eu o intrebare: nu pot sa renunt la cafea...eu vreau sa slabesc,pot sa tin regimul si sa beau cafea?mai slabesc? Si am voie orez expandat?

This comment was minimized by the moderator on the site

In timpul chimioterapiei pot tine regimul Oshawa?

This comment was minimized by the moderator on the site

Pentru ca m-am apucat de detox Ohsawa, am citit pe f multe situri si forumuri despre ce inseamna si ce efecte are si peste tot scrie ca ajuta la vindecarea cancerului, ca este chiar recomandata.<br />Cafea NU, SUB NICI O FORMA! Si da, se pot...

Pentru ca m-am apucat de detox Ohsawa, am citit pe f multe situri si forumuri despre ce inseamna si ce efecte are si peste tot scrie ca ajuta la vindecarea cancerului, ca este chiar recomandata.<br />Cafea NU, SUB NICI O FORMA! Si da, se pot manca turte expandate de orez din comert. In rest, trebuie sa iti pregatesti de acasa mancarea pentru fiecare zi.<br />Se bea doar APA si ceai de BUSUIOC.<br />Dupa cura, alimentele se introduc treptat, preferabil tot alimente yang, cate 3-4 alimente noi pe zi, incepand cu legumele si fructele.<br />Mult succes!

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

buna ziua, am diabet insulino-dependent, pot tine aceasta dieta ?

This comment was minimized by the moderator on the site

Buna ziua!
Sunt in a saptea zi de regim. Am suportat cu stoicism durerile de cap si musculare si sunt decisa sa repet regimul. Intrebarea mea este / se poate consuma bors acru de putina, avand in vedere faptul ca este preparat din tarate de grau...

Buna ziua!
Sunt in a saptea zi de regim. Am suportat cu stoicism durerile de cap si musculare si sunt decisa sa repet regimul. Intrebarea mea este / se poate consuma bors acru de putina, avand in vedere faptul ca este preparat din tarate de grau si apa. Va multumesc anticipat pentru raspuns!

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Se poate consuma bors crud in regimul oshawa

This comment was minimized by the moderator on the site

Am si eu o intrebare pt dv, sufar de reflux si iau in fiecare zi ranitidina,nu pot fara ia din cauza aciditatii pe care o am, pot tine regimul? Multumesc

This comment was minimized by the moderator on the site

Puteti tine regimul oshawa..si veti vedea ca se va regla si aciditatea

This comment was minimized by the moderator on the site

am fost operata de melanom malign pot tine regimul oshawa? si pot lua ciuperca ganoderma despre care am auzit ca este foarte buna pentru orice fel de cancer?

This comment was minimized by the moderator on the site

Chiar este foarte indicat sa tineti Oshawa in acest caz. Dar trebuie sa faceti si un tratament naturist cu plante medicinale ..ciuperca ganoderma este buna , dar nu este cea mai eficienta in caz de cancer

This comment was minimized by the moderator on the site

Regimul Oshawa se poate tine 3-4 zile, sau trebuie tinut 10 zile asa cum a fost prescris de dvs? Are efect daca il urmam cateva zile?
Multumesc

This comment was minimized by the moderator on the site

Efectele bineinteles ca sunt diminuate, dar e mai bine decat deloc

This comment was minimized by the moderator on the site

buna ziua.as dori sa stiu daca exista restrictii referitoare la cantitatea consumata si la numarul de mese dintr-o zi.multumesc!

This comment was minimized by the moderator on the site

buna ziua.as dori sa stiu ce cantitate,pe zi, este permisa din aceste cereale si daca exista restrictii cu privire la nr de mese?

This comment was minimized by the moderator on the site

Succes la dieta

This comment was minimized by the moderator on the site

Buna ziua, am rugamintea de a ma indruma: sunt insarcinata in sapt.6 si am obezitate de gr 1. Inainte de sarcina intentionam sa incep acest regim, dar mi-a fost frica dupa ce am aflat ca sunt insarcinata. Imi puteti spune, va rog, daca ar fi...

Buna ziua, am rugamintea de a ma indruma: sunt insarcinata in sapt.6 si am obezitate de gr 1. Inainte de sarcina intentionam sa incep acest regim, dar mi-a fost frica dupa ce am aflat ca sunt insarcinata. Imi puteti spune, va rog, daca ar fi contraindicat?
Precizez ca am o tiroidita Hashimoto (cu TSH care s-a reglat dupa sarcina), o usoara anemie feripiva si momentan iau acid folic (5mg). Imi doresc sa slabesc un numar de kg, plus detoxifierea si energia data de acest regim, dar fara sa afectez sanatatea copilului. Va multumesc anticipat!

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Este indicat sa tineti regimul Oshawa chiar si daca sunteti insarcinata..si copilul dvs va beneficia de efectele acestui regim

This comment was minimized by the moderator on the site

Va multumesc mult pentru promtitudine si pentru raspuns!<br />Mi-ati luminat ziua <br /><br />O zi frumoasa.

This comment was minimized by the moderator on the site

Buna ziua.am rugamintea se a ma informa in urmatorul caz.In urma cu un an si jumatate am fost operata de un astrocitom gr,ll pe langa asta am fost diagnosticata cu epilepsie partiala si mai am si un carcinom bazocelular tampla dreapta pe care nu...

Buna ziua.am rugamintea se a ma informa in urmatorul caz.In urma cu un an si jumatate am fost operata de un astrocitom gr,ll pe langa asta am fost diagnosticata cu epilepsie partiala si mai am si un carcinom bazocelular tampla dreapta pe care nu am curajul sa il operez.Iau eutirox neurotop si tratament pentru anxietate.pot sa tin dieta si ce fac cu tratamentele?Va multumesc

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Este foarte folositoare dieta Oshawa pt dvs , mai ales pentru eliminarea acestui carcinom. Dar trebuie sa completati dieta cu tratament naturist cu plante medicinale si zeolit pt eliminarea completa. Daca imi trimiteti toate datele va pot...

Este foarte folositoare dieta Oshawa pt dvs , mai ales pentru eliminarea acestui carcinom. Dar trebuie sa completati dieta cu tratament naturist cu plante medicinale si zeolit pt eliminarea completa. Daca imi trimiteti toate datele va pot prescrie un tratament

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

imi spuneti si mie va rog , ce fel de orez sa folosesc , normal sau ????
si inca o intrebare de cate ori si in ce cantitati se mananca pe zi ca nu specifica nimeni
sper sa primesc si eu raspuns , multumesc

This comment was minimized by the moderator on the site

Orice fel de orez..se poate manaca oricat de mult..cu cat mai mult cu atat mai bine

This comment was minimized by the moderator on the site

va multumesc pentru rapiditatea prin care mi-ati raspuns

This comment was minimized by the moderator on the site

mai am o intrebare , seara si dimineata pot sa beau cate o cana cu apa cu lamaie ?

This comment was minimized by the moderator on the site

Este specificat CLAR ca nu se pot consuma decat cele cele 4 cereale: grau, orez, mei , hrisca, apa si sare

This comment was minimized by the moderator on the site

daca nu am cu ce sa macin graul , nu pot sa cumpar direct faiana intergala de grau ?

This comment was minimized by the moderator on the site

Ba da , se poate cumpara faina integrala bineinteles

This comment was minimized by the moderator on the site

Buna ziua. Am o nelamurire. Tin dieta de 2 zile, insa nu am avut nici o stare de rau pana acum, precum dureri de cap, greturi, acnee, etc de care tot am auzit si citit. Din cate am inteles, starile acestea reprezinta toxinele ce parasesc corpul....

Buna ziua. Am o nelamurire. Tin dieta de 2 zile, insa nu am avut nici o stare de rau pana acum, precum dureri de cap, greturi, acnee, etc de care tot am auzit si citit. Din cate am inteles, starile acestea reprezinta toxinele ce parasesc corpul. Asta inseamna ca eu nu scap de toxine? Regimul nu isi face efectul? Sau nu este neaparat sa avem stari de rau in primele zile? Precizez ca am mancat doar cerealele indicate : grau, orez, hrisca, mei si am baut foarte multa apa. Astept un raspuns. Multumesc.

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Nu este neaparat sa apara stari neplacute

This comment was minimized by the moderator on the site

Buna seara,
Se poate folosi oshawa in caz de epilepsie si tratament barbiturice?

This comment was minimized by the moderator on the site

Oshawa este chiar indicata in caz de epilepsie ( tineti regimul oshawa chiar daca luati mediccamentele)

This comment was minimized by the moderator on the site

faina si orezul trebuie sa fie neaparat integrale.nu se poate folosi orez basmati sau orez jasmine ??Ce fel de faina imi recomandati?va multumesc

This comment was minimized by the moderator on the site

Poate fi orice fel de orez.

This comment was minimized by the moderator on the site

Buna, daca nu consum orezul integral exista posibilitatea de nu a avea efect? meiul il am decorticat

This comment was minimized by the moderator on the site

Buna ziua!

S-a vindecat cineva de diabet cu acesta cura?

This comment was minimized by the moderator on the site

Da, sunt pacienti care au tinut aceasta cura impreuna cu tratament cu plante medicinale si s-au vindecat

This comment was minimized by the moderator on the site

Sunt in a-7-a zi de regim si nu am reusit sa dau jos decat 1,5 kg,nu cred ca ajuta la slabit,mai carand la detoxifierea organismului!Am tinu dukan si a functionat ca la carte,aici nu,sunt total dezamagita!

This comment was minimized by the moderator on the site

In atentia d-lui dr.Catalin Luca.

Buna ziua ,
Cei care sufera de diabet (tip II sau tip I ) pot tine acest regim , avand in vedere ca este limitat consumul de cereale , (cca 150 g fiert) ?
Va multumesc !

This comment was minimized by the moderator on the site

Puteti tine regim Oshawa in caz de diabet. Veti consuma predominant mei si , mai ales, hrisca care este indicata in diabet caci scade glicemia.

This comment was minimized by the moderator on the site

Va multumesc !

This comment was minimized by the moderator on the site

Buna ziua,
am fost diagnosticata cu aceasta boala,la un control recomandat deoarece mama mea are aceasta boala. THS e in limite (2.003), FT4 e 1.18 dar ATPO-ul e 241. Este indict regimul Oshawa? Este o boala a excesului de Yin? Cate "ture"...

Buna ziua,
am fost diagnosticata cu aceasta boala,la un control recomandat deoarece mama mea are aceasta boala. THS e in limite (2.003), FT4 e 1.18 dar ATPO-ul e 241. Este indict regimul Oshawa? Este o boala a excesului de Yin? Cate "ture" (cicluri de 1o zile ) de Oshawa ar trebui sa tin in cazul in care acest regim mi se potriveste?
Multumesc

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Regimul Oshawa este indicat in tiroidita. Puteti tine 7 cicluri cu 3 zile pauza , daca simtiti ca puteti face acest lucru.

This comment was minimized by the moderator on the site

In Hashimoto (100 eutirox zilnic) se poate tine dieta Oshawa;multumesc

This comment was minimized by the moderator on the site

Se poate tine regim oshawa in hashimoto, am specificat si mai sus. Este chiar indicat.

This comment was minimized by the moderator on the site

Cate cure ar trebui tinute in cazul in care as avea de dat jos 25_30 kg acumulate in urma a doua sarcini?am 32 ani.multumesc anticipat!

This comment was minimized by the moderator on the site

Am decis sa tin regimul, dar hrisca, mei, grau-bleah.
Eu am vrut de la inceput sa benefieciez de toate cele patru cereale, asa ca am facut crochete si sunt tare gustoase si satioase. Am procedat asa: faina integrala de grau bio, faina de orez,...

Am decis sa tin regimul, dar hrisca, mei, grau-bleah.
Eu am vrut de la inceput sa benefieciez de toate cele patru cereale, asa ca am facut crochete si sunt tare gustoase si satioase. Am procedat asa: faina integrala de grau bio, faina de orez, apa si sare. Am amestecat, facand o coca mai moale, apoi am adaugat meiul si hrisca lasate la inmuiat peste noapte. Ar fi trebuit sa las coca la odihnit, dar eram lihnita, asa ca am facut crochete si le-am dat la cuptor pana s-au facut crocante. Foarte bune.
Data viitoare o sa pun si grau fiert.

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

mi-ai putea spune si mie te rog , cantitatile sau in mare , cat ai pus din fiecare ....

This comment was minimized by the moderator on the site

Buna ziua,
Mama mea a tinut cu ceva timp in urma un regim similar, doar pe baza a 2 cereale: orez si grau integral (2 saptamani), la recomandarea unui medic homeopat.
S-a simtit foarte bine, doar ca a pierdut 2 masele! A mai intalnit cateva...

Buna ziua,
Mama mea a tinut cu ceva timp in urma un regim similar, doar pe baza a 2 cereale: orez si grau integral (2 saptamani), la recomandarea unui medic homeopat.
S-a simtit foarte bine, doar ca a pierdut 2 masele! A mai intalnit cateva persoane care au patit acelasi lucru, dar nu a primit vreo explicatie de la doctor. Dumneavoastra ce parere aveti?
Ar fi interesata sa tina regimul oshawa, dar ar vrea sa stie daca exista din nou acest risc de pierdere masele.
Va multumesc.

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

NU se poate sa piarda masele de la regimul Oshawa!!!!

This comment was minimized by the moderator on the site

multumesc pentru promptitudine.
Aveti insa vreo teorie/explicatie pentru pierderea de masele din regimul descris mai sus.
multumesc anticipat.

This comment was minimized by the moderator on the site

Este doar o coincidenta ,,doar daca a prajit graul tare si si-a spart maseaua in el

This comment was minimized by the moderator on the site

multumesc pt promptitudine.
a mancat grau si orez fiert terci.
aveti vreo teorie/explicatie pt piederea de masele in acest caz?
multumesc anticipat.

This comment was minimized by the moderator on the site

Se pot face clisme cu cafea in timpul regimului si daca da cit de des?

This comment was minimized by the moderator on the site

Da, se pot face si in fiecare zi

This comment was minimized by the moderator on the site

Eu dimineața iau cate jumătate de lingurița de semințe de in, de susan și de floarea-soarelui(neprăjite și nesărate) și beau ceai verde de 2-3 ori pe zi. Pe parcursul dietei aș putea continua?

This comment was minimized by the moderator on the site

ESTE SPECIFICAT CLAR: DOAR CELE 4 CEREALE. APA SI SARE!

This comment was minimized by the moderator on the site

imi cer scuze ca insist cu clismele cu cafea.daca se fac de doua ori pe zi dimineata si seara este vreo problema ?sau exista vreun risc stiu si eu de ex.sa se elimine prea mult potasiu sau alte minerale esentiale din organism.?

This comment was minimized by the moderator on the site

Una pe zi e suficient . Nu se elimina elemente esentiale

This comment was minimized by the moderator on the site

Sunt in a doua zi de dieta si deja imi vine s-o las. Am mancat hrisca fiarta si orez fiert in prima zi si azi am preferat sa ma infometez mai mult(am mancat foarte putin grau) pentru ca mi se face greata. Ce pot sa fac? Daca continui va fi mai...

Sunt in a doua zi de dieta si deja imi vine s-o las. Am mancat hrisca fiarta si orez fiert in prima zi si azi am preferat sa ma infometez mai mult(am mancat foarte putin grau) pentru ca mi se face greata. Ce pot sa fac? Daca continui va fi mai bine in urmatoarele zile?

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Baiatul meu are 10 ani si afost diagnosticat cu diabet zahat de tip 1 (insulino-dependent). Poate tine regimul 7 Oshawa? Cate cure trebuie sa tina? Sunt sanse sa se vindece?

This comment was minimized by the moderator on the site

Sa tina oshawa , dar preponderent cu hrisca . ..pentru a se vindeca sa faca tratament naturist in paralel

This comment was minimized by the moderator on the site

Buna am o ciperca la maini si piciore cred...mi se jupeste piele ...e folositoare aceasta dieta ..astept un rsp si pe e mail sv99blu@yahoo.com

This comment was minimized by the moderator on the site

Este folositoare dieta , dar cel ami bine faceti niste analize la dermatolog sa vedem despre ce este vorba

This comment was minimized by the moderator on the site

Daca nu va suparati ce analize anume sa fac??imi iese doar pe timp de vara si am de vreo 4 5 ani

This comment was minimized by the moderator on the site

Foarte buna mamaliga din faina de mei! Seamana cu grisul cu lapte si cu un piure de cartofi! Multumesc pentru retete! Prima zi a fost usoara, cel mai important e sa ai mancare ca tine, ca atunci cand te loveste ispita sa poti satisface stomacul ...

Foarte buna mamaliga din faina de mei! Seamana cu grisul cu lapte si cu un piure de cartofi! Multumesc pentru retete! Prima zi a fost usoara, cel mai important e sa ai mancare ca tine, ca atunci cand te loveste ispita sa poti satisface stomacul se pot vedea efectele chiar din prima zi, astazi nu m-am mai simtit asa de obosita

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Sunt deja in a 3-a zi si sunt plina de energie, dorm mult mai linistita si ma trezesc considerabil mai odihnita. Recomand tuturor aceasta cura, pe care o consider cea mai usor de tinut. Nu te infometezi, iar cel mai incredibil mi se pare ca nu...

Sunt deja in a 3-a zi si sunt plina de energie, dorm mult mai linistita si ma trezesc considerabil mai odihnita. Recomand tuturor aceasta cura, pe care o consider cea mai usor de tinut. Nu te infometezi, iar cel mai incredibil mi se pare ca nu mi-e pofta deloc sa mananc altceva. Am descoperit puterea cerealelor, iar de acum incolo vreau sa le pastrez in alimentatia mea zilnica. Mult succes tuturor!

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

In cazul in care am steatoza hepatica este indicat regimul Oshawa?

This comment was minimized by the moderator on the site

Da, regimul oshawa este f indicat in caz de steatoza hepatica. Faceti in paralel si tratament naturist

This comment was minimized by the moderator on the site

Buna! In cazul steatozei hepatice este indicat regimul?

This comment was minimized by the moderator on the site

Buna,azi este prima zi de regim si as avea o intrebare pt d-nul dr.sunt sub tratament siofor 1000 doua /zi(insulino rezistenta)lacosa 2/zi (steatoza hepatica)si iodit de 200una/zi Pot sa iau in continuare acest tratament pe perioada regimului sau...

Buna,azi este prima zi de regim si as avea o intrebare pt d-nul dr.sunt sub tratament siofor 1000 doua /zi(insulino rezistenta)lacosa 2/zi (steatoza hepatica)si iodit de 200una/zi Pot sa iau in continuare acest tratament pe perioada regimului sau trebue sa intrerup.Va multumesc

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Buna,azi este prima zi de regim si as avea o intrebare pt d-nul dr.sunt sub tratament siofor 1000 doua /zi(insulino rezistenta)laco sa 2/zi (steatoza hepatica)si iodit de 200una/zi Pot sa iau in continuare acest tratament pe perioada regimului...

Buna,azi este prima zi de regim si as avea o intrebare pt d-nul dr.sunt sub tratament siofor 1000 doua /zi(insulino rezistenta)laco sa 2/zi (steatoza hepatica)si iodit de 200una/zi Pot sa iau in continuare acest tratament pe perioada regimului sau trebue sa intrerup. Se poate consuma ceai? si daca da, de care? Va multumesc.

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Ma numesc Elena si va rog sa-mi spuneti daca regimul Oschawa da rezultate si in cazul Tinitus iar daca nu probabil orecomandare<br />Va multumesc anticipat<br />Elena

This comment was minimized by the moderator on the site

In acest caz veti continua tratamentul alopat si pe perioada regimului , caci nu puteti intrerupe brusc. Nu se consuma ceai

This comment was minimized by the moderator on the site

buna ziua ! conteaza daca consumi faina integrala de grau sau orez expandat ?? iar meiul este exact ca acela pe care il dai la papagali ?

This comment was minimized by the moderator on the site

Am incheiat cele 10 zile de regim. In primele 5 zile am slabit 4 kg. Mi s-a regulat menstra, care in ultimele luni imi intarzia 2-3 saptamani. Ma simt mult mai bine, energica si cu pofta de viata. Mult succes tuturor!

This comment was minimized by the moderator on the site

In timpul regimului oshawa este permis fumatul?

This comment was minimized by the moderator on the site

Bineinteles ca nu..oshawa elimina toxinele , iar fumatul aduce toxine in corp..dar daca nu va puteti lasa , tineti oshawa oricum

This comment was minimized by the moderator on the site

Iau urmatoarele medicamente:
Noliprel Arg 2,5mg / 0,625 mg - 1/zi
Nebilet 5 mg - 1/zi
Siofor 1000 mg - 2/zi
Lipantil nano - 1/zi
Crestor 5 mg - 1/zi
Liv'52 / Lagosa - 2/zi
insotite de:
Krill oil - 4/zi
Drojdie de bere - 4/zi

In perioada...

Iau urmatoarele medicamente:
Noliprel Arg 2,5mg / 0,625 mg - 1/zi
Nebilet 5 mg - 1/zi
Siofor 1000 mg - 2/zi
Lipantil nano - 1/zi
Crestor 5 mg - 1/zi
Liv'52 / Lagosa - 2/zi
insotite de:
Krill oil - 4/zi
Drojdie de bere - 4/zi

In perioada regimului OSHAWA de detoxifiere ce anume trebuie mentinut din regimul medicamentos de mai sus si ce nu.

Multumesc.

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Daca sunteti urmati un tratament de durata , atunci continuati sa luati medicamentele si suplimentele si in timpul regimului Oshawa

This comment was minimized by the moderator on the site

MULTUMESC MULT.

This comment was minimized by the moderator on the site

Am început cura Oshawa și am făcut cistită. Pot continua cura dacă iau antibiotice?

This comment was minimized by the moderator on the site

Nu, opriti oshawa pana terminati antibioticele , apoi reluati iar. Asa veti elimina si toxinele produse de antibiotice

This comment was minimized by the moderator on the site

Domnule Doctor,

N-ati raspuns la nici o intrebare legata de obezitate. M-ar interesa cantitatile cetrebuie mancate/zi si cate regimuri Oshawa trebuie tinute pentru o slabire mai consistenta.

Va multumesc anticipat pentru raspuns.

This comment was minimized by the moderator on the site

Nu exista astfel de reguli generale..depinde de la pacient la pacient..organismul uman nu e masina sa functioneze la fel la toata lumea. In general toata lumea slabeste oricat ar manca in regimul Oshawa. Tineti 7 cicluri de regim Oshawa in acest...

Nu exista astfel de reguli generale..depinde de la pacient la pacient..organismul uman nu e masina sa functioneze la fel la toata lumea. In general toata lumea slabeste oricat ar manca in regimul Oshawa. Tineti 7 cicluri de regim Oshawa in acest caz cu pauze de 3 zile

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Buna seara, sunt o persoana de 61 ani si am limfom non-hodkin. Am urmat mai multe tratamente cu citostatice orale, iar in ultimii 3 ani am facut 14 cure cu mabthera. ultima cura a fost cu 8 luni in urma. Am facut in zilele trecute analizele de...

Buna seara, sunt o persoana de 61 ani si am limfom non-hodkin. Am urmat mai multe tratamente cu citostatice orale, iar in ultimii 3 ani am facut 14 cure cu mabthera. ultima cura a fost cu 8 luni in urma. Am facut in zilele trecute analizele de sange si au fost f. bune. Dar la CT si la ecograf s-au vazut in abdomen mai multi ganglioni 30-48 mm . Mi se intocmeste dosar de PET-CT. In plus fac cura cu noni si aloe vera si cu ganoderma. In plus doresc sa incep o cura cu serra plus, AHCC, leamphstream, astragalus, resveratrol. Mai fac tratament antihipertensiv si am si litiaza biliara. Sunt si supraponderala. Pot urma regimul oshawa? Si in acelasi timp tratamentele amintite, respectiv si cele naturiste?

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Pentru un tratament adecvat completati cu urmatroarele date despre dvs: varsta, inaltime, greutate, scaun, alergii

This comment was minimized by the moderator on the site

Domnule doctor, va raspund la intrebarile puse. Deci am 61 ani, greutarea de 85 kg, inaltime de 1,67. Scaun am aproape zilnic, dar datorita consumului de mere, piersici, visine etc. si multe legume crude, respectiv salate, inclusiv multe frunze...

Domnule doctor, va raspund la intrebarile puse. Deci am 61 ani, greutarea de 85 kg, inaltime de 1,67. Scaun am aproape zilnic, dar datorita consumului de mere, piersici, visine etc. si multe legume crude, respectiv salate, inclusiv multe frunze verzi. Scaunul este mai mult moale. Sunt alergica la mucegaiuri, praf de casa si la anumite polenuri. Iau pt asta aerius. Va multumesc mult pentru intentia de a ma ajuta.

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Puteti urma regimul Oshawa. Va va ajuta si pentru eliminarea ganglionilor, are efect antitumoral , elimina toxinele acumulate datorita citostaticelor si obezitatea. Sper ca nu mai luati citostatice. Va recomand in paralel sa faceti si un...

Puteti urma regimul Oshawa. Va va ajuta si pentru eliminarea ganglionilor, are efect antitumoral , elimina toxinele acumulate datorita citostaticelor si obezitatea. Sper ca nu mai luati citostatice. Va recomand in paralel sa faceti si un tratament antitumoral naturist pe baza de plante medicinale

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Domnule doctor Catalin Luca, multumesc pentru recomandari. Mentionez ca tratament citostatic in momentul de fata nu fac, respectiv de 8 luni. Nu stiu ce intentii are d-na doctor dupa ce voi face examinarea PET-CT. Ce tratament antitumoral...

Domnule doctor Catalin Luca, multumesc pentru recomandari. Mentionez ca tratament citostatic in momentul de fata nu fac, respectiv de 8 luni. Nu stiu ce intentii are d-na doctor dupa ce voi face examinarea PET-CT. Ce tratament antitumoral naturist imi puteti recomanda? In urma informatiilor pe care le am, tocmai in acest sens doresc sa incep o cura cu AHCC, serra-plus, leamphstream, astragalus si rezveratrol. Va rog mult sa va spuneti parerea in acest sens, daca este posibil. Va multumesc mult pentru promptitudinea raspunsurilor!!!!

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Buna seara! Domnule doctor Catalin Luca am fost diagnosticata cu hipertiroidism acum 10 ani la varsta de 22 de ani. In tot acest timp am facut tratament cu Tyrozol, de un an am inceput sa am episoade foarte urate cu ameteli puternice,...

Buna seara! Domnule doctor Catalin Luca am fost diagnosticata cu hipertiroidism acum 10 ani la varsta de 22 de ani. In tot acest timp am facut tratament cu Tyrozol, de un an am inceput sa am episoade foarte urate cu ameteli puternice, tahicardie,greata, iar ATPO a crescut destul de mult. Refuz sa ma operez asa ca am inceput un tratament homeopat. Credeti ca aceasta dieta ar ajuta la vindecarea tiroidei mele? Multumesc frumos!

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Da va ajuta foarte mult..dar completati cu tratament naturist

This comment was minimized by the moderator on the site

Ajutoor..De azi mi-am propus sa incep regimul Osawa..Am inceput cu un terci de mei din care am tot ciugulit timp de 2 ceasuri..S-a instalat o aversiune fata de ideea de a manca asa ca ,din cate vad ,probabil voi tine regimul Osawa doar cu apa...

Ajutoor..De azi mi-am propus sa incep regimul Osawa..Am inceput cu un terci de mei din care am tot ciugulit timp de 2 ceasuri..S-a instalat o aversiune fata de ideea de a manca asa ca ,din cate vad ,probabil voi tine regimul Osawa doar cu apa chioara ca nu mai pot sa ma gandesc macar sa mai gust ceva...Ce e de facut?Voi supravietui numai cu apa?Sper ca maine sa-mi fac o supa din boabe de orez la care sa adug bors crud...Sa vad poate astfel va merge

Citeşte mai mult