Sănătate cu dr Cătălin Luca - Site Oficial

Criza de vindecare (III)

Scris de Dr. Luca Catalin

Despre criza vindecare (III)

criza de vindecareExtras din cartea Să Trăim Sănătos fără Toxine – Ghid fundamental

autor Dr. ROBERT MORSE

Să Trăim Sănătos fără Toxine” vă arată cum să vă curăţaţi organismul de otrăvurile care vă distrug sănătatea şi cum să începeţi procesul de regenerare celulară completă care duce la adevărata vindecare. Având la activ 30 de ani de practică medicală, timp în care a tratat mii de oameni cu probleme de la SUPRAPONDERABILITATE până laCANCER, Dr. Robert Morse dezvăluie cel mai recent sistem al său de vindecare: detoxificarea!

Alte efecte secundare in detoxifiere

 „Printre efectele secundare care pot interveni în cursul detoxificării se numără: menstruaţie abundentă (metroragie); puseuri frecvente sau accese de tuse; urinare frecventă; dureri de cap; diaree; amorţeală; furnicături în braţe, mâini şi picioare; erupţii cutanate şi acumulare de gaze. În procesul de purificare şi vindecare pot apărea simptomele unor boli sau afecţiuni mai vechi, care vor dispărea după ce organismul va vindeca regiunea respectivă. Este vorba în acest caz de probleme mai vechi de toxicitate, care au fost reprimate în momentul manifestării lor, iar în prezent, organismul a intervenit la acest nivel cu scopul de a regenera şi restaura funcţionarea normală a ţesutului. Am tratat cazul unei femei din comunitatea Amish care se intoxicase cu iederă cu douăzeci de ani înainte, urmase un tratament medicamentos chimic şi se „vindecase” (probabil). În cursul programului de detoxificare, problema ei legată de intoxicarea cu iederă revenise în actualitate, manifestându-se în acelaşi loc unde fusese tratată în trecut. Acest fapt m-a surprins chiar şi pe mine. Organismul poate elimina şi purifica o stare de intoxicare reprimată încă din copilărie sau chiar din viaţa intrauterină.

Reducerea sau sistarea consumului de produse farmaceutice

 Dacă urmaţi un tratament medicamentos chimic şi doriţi să reduceţi sau să îl opriţi complet în vederea abordării unui program de detoxificare şi regenerare, iată câteva lucruri pe care eu însumi le-aş face:

 PRIMUL – Acest program normalizează nivelul de zahăr din sânge. Dacă aş suferi de diabet, aş verifica zilnic nivelul glicemiei şi aş adapta cantitatea de insulină în funcţie de acesta sau aş apela la ajutorul medicului meu.

 AL DOILEA – Acest program face să scadă tensiunea arterială dacă este prea mare şi să crească dacă este prea mică. Dacă aş urma un tratament medicamentos pentru hipertensiune, aş verifica regulat ce tensiune am, fiindcă nu mi-aş dori să ajung hipotensiv, adică să am tensiune mică. Hipotensiunea poate produce stări de leşin, tulburări de echilibru sau probleme mai grave, ceea ce n-ar fi înţelept.

 AL TREILEA – Aş reduce treptat medicaţia. Cu toate acestea, în cazurile de hipertensiune şi diabet, este recomandabilă sistarea bruscă a tratamentului medicamentos, fără efecte secundare.

 Anumite medicamente pot „închide” organismul, provocând dependenţă. Situaţia este valabilă mai ales în cazul medicaţiei recomandate în afecţiunile neurologice şi al unor steroizi cum este prednisonul. Solicitaţi întotdeauna ajutorul medicului curant. Dacă medicul vă refuză, atunci trebuie să vă descurcaţi singuri. Mulţi medici se înfurie şi se supără dacă pacienţii lor încearcă să se trateze singuri. Numeroşi medici de medicină alopată, dacă nu chiar toţi, nu au pregătire şi studii în domeniul detoxificării şi regenerării şi de aceea tind să respingă ceea ce nu cunosc. Această mentalitate îi face pe mulţi oameni să îşi caute singuri calea spre vindecare. Este unul din motivele pentru care a fost scrisă această carte. Reţineţi: alegerea vă aparţine. Puteţi duce o viaţă sănătoasă, fără medicamente.

 NOTĂ: Sunt extrem de rare cazurile de interferenţă între remediile naturiste şi medicaţie. Totuşi, orice este posibil. Cel mai bun lucru este să observaţi ce reacţie are organismul şi cum vă simţiţi. Vă veţi da singuri seama dacă remediile pe care le luaţi interacţionează sau nu. Faceţi apel la bun-simţ şi colaboraţi cu practicianul naturist.

Rezumat

 Majoritatea pacienţilor nu prezintă simptomele expuse anterior. În general, cu cât nivelul de toxicitate al unei persoane este mai ridicat, cu atât va fi mai violentă „criza de vindecare”. Ţineţi minte: criza de vindecare este extrem de importantă şi foarte benefică. Simptomele sau disconfortul fac parte din procesul de purificare, deoarece este obligatoriu să eliminaţi toxinele şi otrava din organism.

 În general, criza de vindecare nu este de durată, de aceea vă recomand să aveţi răbdare. Consumaţi numai alimente crude, mai ales fructe proaspete şi sucuri proaspete. Majoritatea fructelor au puternice proprietăţi antioxidante şi astringente, ajutând organismul să se debaraseze de toxine. Dacă nu simţiţi nevoia să mâncaţi, atunci nu mâncaţi. Lăsaţi organismul să se odihnească, dar consumaţi neapărat o cantitate suficientă de suc proaspăt sau de apă pură. Nu lăsaţi organismul să se deshidrateze.

 Dacă dieta se compune din 80% fructe şi legume crude, proaspete, nepreparate la foc, toate simptomele de boală se vor datora „procesului de detoxificare” prin care trece organismul cu bună ştiinţă. Dacă dieta dumneavoastră este compusă din 50% hrană crudă şi 50% alimente preparate, simptomele vor semnala mai ales o problemă legată de aciditate, iar criza de vindecare se poate prelungi până la câteva zile.

 Aţi putea folosi remedii din plante medicinale ca susţinătoare ale procesului de purificare. De asemenea, sunt esenţiale odihna şi adoptarea unei atitudini mentale de optimism. În cazul în care criza de vindecare durează mai mult de două sau trei săptămâni şi simţiţi nevoia să faceţi o pauză, atunci reveniţi la consumul de alimente preparate. Nivelul energetic din organism va scădea, provocând întreruperea procesului de purificare. Este recomandabil, totuşi să încercaţi să prelungiţi procesul de curăţire organică cât mai mult posibil. Detoxificarea are întotdeauna drept rezultat recâştigarea vitalităţii. În final, detoxificarea vă va oferi o sănătate plină de vibraţii benefice, vitalitate şi spiritualitate superioară.

Criza de Vindecare”

 Urmează câteva ilustrări ale „crizei de vindecare” care poate interveni în cursul proceselor de purificare a organismului. În cei treizeci de ani de experienţă în domeniul detoxificării, am fost martorul atât de multor tipuri diferite de „crize” de vindecare, încât spaţiul cărţii nu este suficient pentru a le prezenta pe toate. Această secţiune tratează câteva dintre cel mai frecvent întâlnite efecte secundare, iar pe unele dintre ele le-am resimţit pe pielea mea, în cursul eforturilor proprii de detoxificare.

 Am împărţit aceste efectele secundare în trei categorii: uşoare, moderate şi puternice. O persoană poate trece, într-o perioadă sau alta, prin fiecare dintre aceste tipuri de efecte. Totuşi majoritatea oamenilor nu trec prin nivelul de intensitate maximă. Totul depinde de gradul de toxicitate al organismului respectiv, asociat cu nivelul energetic sau rezistenţa întregului sistem al persoanei respective.

Efecte secundare usoare

Simptome de răceală şi gripă

Febră scăzută (37,2 – 37,7 °C)

• Tuse cu sau fără expectoraţii. Expectoraţii de mucus transparent sau galben, provenind din nas sau gât (plămâni, bronhii etc.; mucozităţile pot conţine firişoare de sânge)

Dureri minore intermitente sau de durată

Mucozităţi în materiile fecale

Mucozităţi în urină

Pierderi de energie (posibile oscilaţii de energie)

Erupţii cutanate şi prurit

Simptome de boală cu remisie temporară

Secreţii la ochi

Cefalee uşoară

Tulburări minore de vedere (ceaţă)

Vertij minor

Scăderea în greutate (între 3 şi 7 kg în două săptămâni. Depinde de gradul de epuizare a tiroidei. Poate fi de numai 1 kg)

Frisoane

Emoţii manifestate prin plâns, furie şi chiar râs

• Hemoragii pe nas, de scurtă durată

Hemoragii anale (hemoroizi sau leziuni)

Cantităţi infime de sânge în urină

Efecte secundare moderate

Simptome de bronşită sau pneumonie

Expectoraţii abundente de secreţii verzi sau brune, provenind din nas şi gât (plămâni, bronhii etc.)

Dureri articulare

Eliminare masivă prin rinichi (urină colorată în maro, portocaliu sau galben închis etc.)

Dureri resimţite în zona unor plăgi mai vechi sau în regiunile cu degenerescenţă din organism

Paralizii minore ale membrelor

Simptome de oboseală cronică

Hemoragii nazale

Spasme pulmonare asociate cu astm / emfizem / sindrom de obstrucţie pulmonară cronică

Tulburări medii de respiraţie scurtă (astm, emfizem, boală obstructivă pulmonară cronică)

Mărire temporară a tumorilor

Simptome de boală intensificate (de scurtă durată)

Iritaţii la nivel cutanat

Secretarea de diverse substanţe prin piele, în special la nivelul mâinilor şi picioarelor

Vânătăi

Atrofiere musculară (musculatură construită din proteine de carne • Secreţii abundente la ochi şi urechi

Stări de vomă

Diaree

Formarea de „cheaguri” de celulită

Ameţeli şi/sau vertij

Palpitaţii cardiace minore

Căderea dinţilor (minoră)

Mici abcese în cavitatea bucală

Migrene

Febră ridicată (39,4 – 40,5 °C)

Accese puternice de tuse (uneori seacă). Apelaţi la plante medicinale pentru a susţine desprinderea şi expectorarea unor secreţii compacte

Stări de depresie sau anxietate

Exhibarea sentimentelor (plâns, furie, râs etc.)

Gândire tulbure (lipsa clarităţii în gândire)

Despicare a pielii în prezenţa toxinelor grele

Crize excesive de prurit

Plombele cu mercur pot fi expulzate de organism

Hemoragie rectală datorată hemoroizilor sau leziunilor vechi sau actuale

În cursul programului de detoxificare, se pot manifesta unui sau mai multe dintre simptomele enunţate anterior. Nu intraţi în panică! Dumneavoastră înşivă v-aţi dorit acest lucru. Îmi place să văd când pacienţii mei elimină secreţii de culoare galben-verzuie, fiindcă acesta constituie semnalul sigur că efectuează corect acest program şi că vor beneficia de pe urma lui.

 Adesea este bine să colaboraţi cu un practician experimentat în domeniul îngrijirii sănătăţii, care dispune de cunoştinţe şi experienţă avansată în detoxificare şi efectele secundare ale acestui proces.

Efecte secundare intense

Paralizie în orice regiune a organismului

Eliminare de mucozităţi pulmonare de culoare neagră

Eliminare masivă de secreţii maro închis sau de sânge în urină, însoţite de dureri de rinichi

Eliminare masivă de materii fecale, de culoare neagră, însoţită de diaree

Tumori care ies la suprafaţă pe tot corpul

Pierderea vederii

Pierderea auzului

Ameţeli severe (sau vertij)

Oboseală severă

Apariţia de abcese în întreaga cavitate bucală

Căderea unghiilor de la mâini şi picioare

Pierdere severă în greutate (se poate instala în cazul existenţei unei slăbiri a funcţiei pancreatice)

Respiraţie extrem de dificilă (recurgeţi la un inhalator sau antispastic)

Depresie temporară severă, manifestată prin plâns, furie, râs etc.

Confuzie mentală

Crăparea pielii

Căderea dinţilor (majoră)

• Reapariţia unor vechi simptome reprimate

 Majoritatea oamenilor nu trec prin simptome atât de severe de detoxificare. Procesul depinde totuşi de gradul de intoxicare al persoanei respective. Un alt factor este cantitatea de medicamente pe care le-a luat persoana respectivă în cursul vieţii. Doar o parte dintre persoanele care au optat pentru reprimarea semnalelor transmise de organism în sensul auto-purificării (prin ingerarea de steroizi de tipul prednisonului) vor avea efecte secundare cu manifestare severă. Cea mai mare incidenţă a efectelor secundare severe se întâlneşte la persoanele cu toxicitate cronică din naştere, care suferă de cancer, HIV şi/sau alte boli grave.

Doua cazuri de purificare

Iată două cazuri elocvente pentru criza de vindecare:

Cazul 1

 O femeie de treizeci şi şase de ani, cu cancer de pancreas. Este vorba de o formă degenerescentă de cancer care a blocat complet funcţionarea pancreasului. Activitate digestivă slabă, aproape inexistentă. Când mânca orice fel de aliment, acesta era eliminat prin scaun în aceeaşi formă în care fusese înghiţit. Nivelurile de gastrină din organism erau extrem de ridicate. În cursul programului, i-au „ieşit” pe suprafaţa ambelor picioare cel puţin patruzeci de tumori de dimensiunea unei mingi de golf. Medicul ei curant i-a spus că boala se răspândise în tot organismul. În ciuda acestui verdict, am menţinut pacienta pe o dietă formată exclusiv din fructe, iar în decurs de aproape trei săptămâni, tumorile de pe membrele inferioare dispăruseră complet.

 O lună mai târziu, femeia s-a prezentat la dentist, fiindcă i se desprinsese un dinte. Stomatologul i-a spus că făcuse un abces şi i-a extras dintele. Când a descoperit că i se clătina un al doilea dinte, stomatologul i-a recomandat extracţia dentară. Din fericire, cea de-a doua şedinţă cu mine fusese programată înaintea celei de-a doua extracţii. I-am spus că este unul din simptomele crizei de vindecare şi să aibă răbdare.

Săptămâna următoare, gura i s-a umplut de abcese şi toţi dinţii începuseră să i se clatine. Însă, după aproximativ o săptămână, toate abcesele dispăruseră. Dinţii erau din nou ferm implantaţi şi avea senzaţia de gură „curată” şi sănătoasă mai mult ca niciodată. Simţul gustului se îmbunătăţise considerabil. După unsprezece luni, dispăruse orice urmă de cancer, iar femeia trăieşte şi este perfect sănătoasă.

Cazul 2

 O femeie de treizeci şi doi de ani, cu fractură de coloană vertebrală în zona cervicală C3-C4, în urma unei loviri la cap. Stătuse imobilizată timp de doisprezece ani. În afara proceselor standard de vindecare (purificare a organismului), pacienta a trecut printr-o eliberare emoţională dură. Într-o seară mă suna plângând cu sughiţuri, iar în seara următoare mă suna râzând fără să se poată controla. Această criză de eliberare afectivă a durat două luni. Persoanei care o îngrijea îi venea să mă spânzure! Totuşi, l-am asigurat că procesul era normal, deoarece corpul său emoţional încerca să se cureţe de reziduuri. În accidentul de maşină în urma căruia rămăsese paralizată la vârsta de douăzeci de ani murise şi şoferul celeilalte maşini. Timp de doisprezece ani, femeia îşi reprimase toate sentimentele asociate cu situaţia respectivă. Pe scurt, în decurs de unsprezece luni, i s-au restabilit toate conexiunile neurologice, iar femeia se putea mişca liber şi conştient, având senzaţii la nivelul întregului corp. Purificarea a ajutat-o să se elibereze de profunda durere sufletească, să îşi redobândească echilibrul emoţional, iar curăţirea sufletească a accelerat procesul de vindecare generală a organismului.

 Aceste două cazuri sunt doar două exemple din miile la care am asistat în cei treizeci de ani de activitate terapeutică, deşi ele reprezintă ilustrarea unor situaţii extreme. Unele crize de vindecare te determină să scoţi exclamaţii de uimire ca în faţa unei minuni, ca în cele două cazuri mai sus-amintite, însă majoritatea sunt de tipul: „ah, n-a fost mare lucru...” Majoritatea celor care optează să treacă prin procesul de detoxificare vor prezenta efecte minore spre moderate.

Indiferent cum se va manifesta criza de vindecare prin care treceţi, nu uitaţi niciodată ţelul principal, care este dobândirea sănătăţii totale. Atingerea acestui ţel merită orice suferinţă provocată de orice simptome.

Nu trebuie să vă temeţi de criza de vindecare sau de purificare, fiindcă este vorba de două procese la fel de fireşti ca şi răsăritul soarelui dimineaţa. Stabiliţi-vă acest ideal de purificare a organismului. După fiecare criză de vindecare vă veţi simţi mai bine şi veţi fi mult mai sănătos ca răsplată a eforturilor pe care le-aţi depus.

NOTĂ SPECIALĂ

 Celor care urmează un tratament cu multe medicamente le recomand să îi ceară medicului în îngrijirea căruia se află să îi ajute să rărească administrarea acestora, în vederea renunţării treptate la ele. Avantajele renunţării la medicamente vor fi evidente în momentul în care glicemia se va normaliza, iar tensiunea arterială va reveni şi ea la normal. Hipertensiunea arterială este manifestarea evidentă a prezenţei unor blocaje în organism şi a acidozei. Persoanele care suferă de hipertensiune arterială au, în realitate, tensiune arterială scăzută. După detoxificarea organismului, revenirea tensiunii la valoarea reală va reflecta această situaţie. Ritmul sistolic poate scădea sub 100, 90 sau chiar 80 sistole, în funcţie de starea de epuizare a glandelor suprarenale.

REZULTATE FINALE ALE PROCESULUI DE CURĂŢARE

Creşterea energiei – de fiecare dată mai dinamică şi mai evidentă

Respiraţie mai profundă (capacitate pulmonară mai mare)

O mai mare acuitate a mirosului, gustului şi auzului

Reducerea sau eliminarea formaţiunilor tumorale

Dispariţia tumefacţiilor limfatice

Creşterea rezistenţei în regiunile anterior epuizate

Circulaţie accelerată

Dispariţia firelor de păr albe (părul revine la culoarea naturală)

Pielea devine mai netedă şi mai fină

Claritate în gândire

• Îmbunătăţirea memoriei

Dispariţia simptomelor de boală

Normalizarea valorilor glicemice

Normalizarea tensiunii arteriale

Relaţie mai profundă cu Dumnezeu şi cu natura

Sentimente intense de fericire, bucurie şi bunăstare

Dispariţia erupţiilor cutanate (coşuri, iritaţii etc.)

Îmbunătăţirea tranzitului intestinal

Îmbunătăţirea funcţiei renale

Voce mai puternică

Dispariţia aritmiei cardiace

Îmbunătăţirea vederii

Revenirea sentimentului de bine şi sănătate vibrantă

Inversarea procesului de „îmbătrânire”

Rezistenţă la boală şi imunitate la „molipsirea” cu viruşii în circulaţie

Şi multe, multe altele...

CE ESTE DE EVITAT ÎN CURSUL CRIZEI DE VINDECARE

 DESHIDRATARE – Menţineţi organismul la un nivel de hidratare corectă, consumând apă minerală proaspătă sau sucuri proaspete din fructe şi legume.

 SURMENAJ – Încercaţi să vă conservaţi energia pe durata crizei de vindecare.

 PREA MULTE PESTICIDE – Pesticidele pot provoca respiraţie dificilă şi stări de hipoactivitate ale sistemului endocrin şi sistemului nervos.

 EXAGERARE – Dacă este necesar să încetiniţi ritmul de curăţare sau să sistaţi temporar procesul, puteţi alterna dieta cu alimente preparate la foc. Încercaţi, pe cât posibil, să le introduceţi în cantităţi minime şi sub formă de legume preparate la abur sau orez nedecorticat. Aceste alimente vor scădea temporar încărcătura energetică a sistemelor din organism, sistând purificarea intensă. Când vă veţi simţi în stare, reluaţi programul de purificare.

 FEBRĂ PESTE 37,4 °C – La adulţi şi la copii, febra trebuie ţinută sub control prin băi reci şi alte proceduri similare. În mod natural, copiii fac febră mare, de 39 – 40 °C. Temperatura corpului lor trebuie scăzută prin împachetări în prosoape înmuiate în apă rece şi prin băi reci. Există o linie fină de demarcaţie între a interveni direct în eforturile organismului de a se auto-curăţa şi vindeca şi a-i permite libertatea să facă ce vrea. Febra uşoară nu constituie un motiv de îngrijorare şi nu necesită intervenţie. Însă, în cazul febrei mari, se impune monitorizarea atentă a organismului şi stăpânirea acestor situaţii care ar putea provoca efecte secundare grave. Nu uitaţi: trebuie să hidrataţi permanent organismul, consumând cantităţi mari de apă sau de sucuri proaspete din fructe. Dar nici nu îl hidrataţi exagerat. Dreapta măsură este întotdeauna cheia succesului.

 NERĂBDARE – Imediat ce veţi începe să energizaţi şi alcalinizaţi organismul, acesta va începe să se cureţe singur. Nu uitaţi că organismul este cel care efectuează singur curăţarea. Pentru a spori acţiunea de purificare a congestionării sistemului limfatic, de distrugere a paraziţilor şi intensificare a funcţionării organelor şi glandelor, puteţi folosi remedii din plante medicinale. Totuşi, organismul are propriul său ritm de vindecare şi curăţare. Aveţi răbdare!

 NU MÂNCAŢI PESTE MĂSURĂ – În general, animalele nu mănâncă deloc când sunt bolnave. Corpul uman dispune de propriile mecanisme de auto-vindecare şi auto-purificare, deoarece Dumnezeu lucrează în toate creaţiile sale. Tot ce trebuie să faceţi este să hrăniţi corect organismul.”

 Cartea Să Trăim Sănătos fără Toxine poate fi achizionata de aici

Mai poti citi din Tratamente medicale

Tratamente naturiste î…

20-03-2014 Hits:500179 Tratamente medicale Dr. Luca Catalin

Tratamente naturiste împotriva hemoroizilor  Hemoroizii reprezintă o afecțiune din ce î...

Mai mult

Colonul iritabil

04-03-2013 Hits:260505 Tratamente medicale Dr. Luca Catalin

Cum se manifestă sindromul colonului iritabil?  Sindromul de colon iritabil constă în pe...

Mai mult

Tratează alergiile în…

19-03-2014 Hits:203208 Tratamente medicale Dr. Luca Catalin

Tratează alergiile în mod naturist Alergiile reprezintă afecțiuni destul de frecvente, c...

Mai mult

Tratează herpesul în …

25-03-2014 Hits:183816 Tratamente medicale Dr. Luca Catalin

Tratează herpesul în mod natural  Foarte mulți dintre noi cunoaștem neplăcutele efecte...

Mai mult

Menopauza, tratamente …

24-05-2014 Hits:172736 Tratamente medicale Dr. Luca Catalin

Ce este menopauza ?  Menopauza este o perioadă prin care trece fiecare femeie la un moment...

Mai mult

Scăderea colesterolulu…

25-03-2014 Hits:145546 Tratamente medicale Dr. Luca Catalin

Scăderea colesterolului cu ajutorul plantelor Colesterolul reprezintă o parte extrem de im...

Mai mult

Depresia – cauze şi …

29-03-2013 Hits:127731 Tratamente medicale Dr. Luca Catalin

Depresia – cauze şi remedii vindecătoare  Numită de către medici "boala secolului XXI...

Mai mult

Remedii pentru tratamen…

05-06-2013 Hits:116306 Tratamente medicale Dr. Luca Catalin

Remedii pentru tratamentul naturist  al negilor  Negii sau verucile sunt acele excrescenţe ...

Mai mult

Psoriazis

07-08-2013 Hits:82782 Tratamente medicale Dr. Luca Catalin

Psoriazis: sfaturi pentru a-l învinge pe cale naturală În domeniul naturopatiei, psoriazi...

Mai mult

Atacurile de panică ş…

25-05-2013 Hits:79425 Tratamente medicale Dr. Luca Catalin

Atacurile de panică și anxietatea Anxietatea este o tulburare care provoacă atacuri de pa...

Mai mult

Remedii naturale împot…

10-05-2013 Hits:45288 Tratamente medicale Dr. Luca Catalin

Remedii naturale împotriva oboselii  Solicitările extrem de variate şi ritmul alert al v...

Mai mult

Tratează febra în mod…

25-03-2014 Hits:35826 Tratamente medicale Dr. Luca Catalin

Tratează febra în mod natural Febra este primul semnal de alarmă pe care organismul ni-l ...

Mai mult

Criza de vindecare (I)

17-06-2013 Hits:31195 Tratamente medicale Dr. Luca Catalin

Despre criza de vindecare (I)   În sănătate nu există boală. Cancerul nu se instalează ...

Mai mult

Criza de vindecare (II)

18-06-2013 Hits:24663 Tratamente medicale Dr. Luca Catalin

Despre criza de vindecare (II)   Extras din cartea Să Trăim Sănătos fără Toxine – Ghi...

Mai mult

5 sucuri anticancerigen…

30-09-2015 Hits:23789 Tratamente medicale Dr. Luca Catalin

Alimentația și pH-ul  Tot ceea ce mâncăm și bem influențează în bine sau în rău pH-...

Mai mult

Criza de vindecare (III…

19-06-2013 Hits:20516 Tratamente medicale Dr. Luca Catalin

Despre criza vindecare (III) Extras din cartea Să Trăim Sănătos fără Toxine – Ghid fun...

Mai mult

Tratamentul naturist

15-04-2014 Hits:17450 Tratamente medicale Dr. Luca Catalin

Ce este tratamentul naturist?  Tratamentul naturist este tratamentul prin intermediul metod...

Mai mult

Alimentatia la premenop…

17-09-2014 Hits:17015 Tratamente medicale Dr. Luca Catalin

Alimentația la premenopauză  Trebuie să considerăm hrana drept un medicament având un ...

Mai mult

Cele mai bune alimente…

18-04-2015 Hits:15512 Tratamente medicale Dr. Luca Catalin

Plantele și condimentele sunt o sursă valoroasă de antioxidanți  Plantele și condimentel...

Mai mult

7 plante medicinale car…

28-05-2015 Hits:15300 Tratamente medicale Dr. Luca Catalin

Plantele vindecătoare sunt folosite din cele mai vechi timpuri  Înainte să existe medicina...

Mai mult

Cinci sfaturi pentru s…

16-05-2015 Hits:14907 Tratamente medicale Dr. Luca Catalin

Cinci sfaturi pentru sănătatea ficatului  Ficatul este un organ de mare importanță care p...

Mai mult

Remedii naturiste pent…

14-10-2013 Hits:14845 Tratamente medicale Dr. Luca Catalin

Remedii naturiste pentru afecțiuni ale sexului frumos Reprezentantele sexului frumos, femei...

Mai mult

Insomnia

27-08-2013 Hits:14844 Tratamente medicale Dr. Luca Catalin

Insomnia – remedii naturale  Pasagere sau cronice, insomniile sunt cel mai adesea legate ...

Mai mult

Remedii naturiste împo…

08-08-2013 Hits:12115 Tratamente medicale Dr. Luca Catalin

Remedii naturale împotriva oboselii Există mai multe tipuri de oboseală – oboseala cro...

Mai mult

Plante medicinale și a…

09-03-2016 Hits:9312 Tratamente medicale Dr. Luca Catalin

Ce este apatia?  Apatia poate fi definită ca o lipsă de motivație pentru a acționa și co...

Mai mult

7 plante pentru sănăt…

02-06-2017 Hits:8281 Tratamente medicale Dr. Luca Catalin

Natura care vindecă  Multe plante medicinale pot ajuta femeile de toate vârstele în trat...

Mai mult

Programul 4R pentru să…

07-03-2018 Hits:5437 Tratamente medicale Dr. Luca Catalin

Intestinele și sănătatea organismului  De mult timp se știe că microorganismele prezente...

Mai mult