Sănătate cu Dr. Cătălin Luca

Pentru o viață sănătoasă și fericită

Sfatul medicului

Inregistrare

Filtre apa

Filtru apa

Storcator fructe si legume

Storcator de suc

Ultimele comentarii

 • Colonul iritabil

  Buna seara 21.04.2018 21:47
  colon iritabil- diverticuli
  Ma bucur ca n-am " intalnit" chiar si asa ..aici ! Am 56 de ani si inca din tinerete de la 34 de ani ...

  Read more...

   
 • Teoria revoluționară a Doctorului Hamer

  Liliana Paradis Serb 21.04.2018 15:23
  copil cu sever atac panica
  Buna Catalin drag, sunt Lili din paradis Dk, o prietena din SUA care este in Dk, o cheama Carlie ...

  Read more...

   
 • Regimul Oshawa

  Prodan Monica 20.04.2018 12:08
  Infecție micotica
  Buna ziua Este bine sau nu sa urmez cura Oshawa in caz de infecție micotică, având în vedere că trebuie ...

  Read more...

midoris

natura vie, magzin naturist.jpg

Vitamina c alcalina forte

Zeolitul, un remediu natural de excepţie

activ protect zeolit bionatura plusZeolitul este una din componentele de bază ale produsului Biostem Protector

Ce este zeolitul?

 Zeolitul este un mineral vulcanic natural care se extrage doar în anumite zone din lume. Atunci când vulcanii erup, lava topită şi cenuşa se combină. Datorită faptului că vulcanii, în mare parte, sunt situaţi pe o insulă sau în apropierea oceanului, lava şi cenuşa se scurg adeseori în mare, iar printr-o reacţie chimică între cenuşa vulcanului şi apa sărată, minerale precum zeolitul se formează în lava topită printr-un proces care durează mii de ani.

 Încă din vechime, zeolitul era foarte utilizat în Asia (China, Rusia, India) ca supliment natural pentru vindecarea anumitor afecţiuni şi pentru menţinerea sănătăţii. În prezent, zeolitul este folosit atât ca remediu terapeutic, dar este foarte folosit şi la nivel industrial, pentru purificarea apei şi a aerului, ca depurator în industria alimentară, pentru fertilizarea terenurilor agricole şi ca supliment mineral în nutriţia animalelor.

Cum acţionează zeolitul asupra organismului uman?

 Structura cristalină a zeolitului este formată din tetraedre care formează o reţea tridimensională, în care fiecare atom de oxigen este divizat în doi atomi de siliciu (tectosilicat). Aceste structuri formează canale care permit o mişcare internă a ionilor şi a moleculelor, zeolitul fiind astfel un chelator molecular. Chelarea este un proces fizico-chimic de captare a ionilor pozitivi multivalenţi (calciu, cupru, plumb, mercur, fier, crom) prin fixarea lor într-o moleculă complexă (chelator sau complexon) sub formă neionizată. Agentul chelator, aşa cum este zeolitul, formează cu metalul care trebuie îndepărtat din organism un complex chelat, solubil, stabil, neionizat, netoxic, cu eliminare rapidă prin urină.

 Particularitatea zeolitului este sarcina sa electrică negativă cu care atrage metalele grele (mercur, plumb, cadmiu, arsenic, etc.) şi toxinele, care de obicei au sarcină pozitivă. Sarcina negativă a zeolitului ajută de asemenea la distribuirea mineralelor utile (calciu, sodiu, magneziu, fosfor) şi a acidului generat de ionii de hidrogen – tocmai de aceea zeolitul este considerat şi un puternic factor alcalinizant al sângelui. Puterea chelatoare a zeolitului se bazează pe capacitatea sa de a distinge între moleculele utile şi cele toxice; se uneşte uşor cu metalele grele şi cu toxinele (care au în general dimenisiuni mici şi sunt foarte încărcate electric) şi nu are afinitate cu structurile utile din corp (care au dimensiuni mai mari şi au o încărcătură electrică uşoară). Odată ce obiectivul de captare a elementelor nocive din corp a fost îndeplinit, zeolitul, încărcat cu substanţe toxice este eliminat rapid de organism, fără să lase urme. Pentru că zeolitul este un aluminosilicat, trebuie subliniat faptul că moleculele de aluminiu ale zeolitului sunt înconjurate de atomi de oxigen, de aceea zeolitul nu poate trece în organism, dar în schimb poate absorbi moleculele de aluminiu toxic prezent în corp.

Beneficiile excepționale ale zeolitului pentru sănătate

Intoxicarea corpului determină apariția majorității bolilor

 Linus Pauling, celebrul biochimist american şi câştigător a două premii Nobel, a descoperit şi a afirmat prin vaste studii biochimice, faptul că aproximativ 90% dintre bolile şi afecţiunile organismului uman sunt atribuite unui exces de metale grele, toxine, substanţe chimice toxice, care provoacă în corpul uman dezechilibre grave şi deficienţe de minerale şi oligoelemente.

Conform unor recente statistici medicale din Statele Unite s-a constatat că un procent de aproximativ 25% dintre americani suferă de un anumit grad de intoxicare cu metale grele, în special cu mercur, plumb, cadmiu şi arsenic. În Uniunea Europeană, dintre 70.000 de produse chimice, 65.000 sunt potenţial periculoase pentru sănătatea noastră. Aceste substanţe chimice sintetice şi metale grele sunt eliberate în mediul înconjurător în fiecare an, fiind găsite inclusiv în cazul bebeluşilor, fiind transmise de la mamă la copil prin placentă.

 Iată un exemplu de convieţuire cotidiană cu substanţele toxice:
 - Aluminiu: în medicamente, produse de patiserie, ustensile de bucătărie, deodorante, cosmetice şi conserve.
 - Arsenic: în pesticide, fumul de ţigară, protectori pentru lemn, pigmenţii din jucării, perdele şi covoare.
 - Cadmiu: în baterii, combustibil, suduri, smalţ ceramic, fungicide, plastic, vopsele, îngrăşământ chimic.
 - Mercur: în amalgamele dentare, vaccinuri, medicamente, vopsele, pesticide, peşti contaminaţi, vopsele fluorescente, balsamul pentru rufe, adezive, fungicide.
 - Plumb: în vopsele, combustibil, muniţie, vopsea de păr, baterii, benzină.

 Este important să înţelegem faptul că organismul nu are resurse de auto-regenerare dacă este hrănit cu chimicale toxice. Substanţele chimice toxice sunt interpretate ca fiind proteine străine, care nu servesc altui scop decât sporirii acidităţii ţesuturilor provocând tulburări şi mai grave şi o reacţie imunitară inflamatoare constantă. Din acest motiv, detoxifierea este esenţială în procesul de eliminare a cancerului. În acest sens, zeolitul este un aliat de nădejde în detoxifierea profundă a organismului, este un remediu sigur şi extrem de eficient, el echilibrează pH-ul corpului împiedicând prin aceasta creşterea celulelor nesănătoase şi potenţând în acelaşi timp sistemul imunitar. Zeolitul echilibrează pH-ul organic, evitând dispersia ionilor acizi şi are un efect demonstrat antioxidant şi imunostimulator

 Dr. Robert Morse, având la activ 30 de ani de practică medicală de succes, timp în care a tratat mii de oameni cu probleme de la supraponderabilitate la cancer, a aplicat în toate aceste cazuri principiul detoxifierii profunde a organismului. El afirmă în cartea sa intitulată “Să trăim sănătos fără toxine”: “Cauzele apariţiei tuturor formelor de cancer sunt hiperaciditatea / inflamaţia şi acumularea de toxine la nivel celular. Ambele situaţii vor conduce la vlăguirea celulei sau la pierderea energiei şi a funcţiei celulare, prin urmare, pierderea energiei şi a sănătăţii întregului sistem. Efectul direct este suprasolicitarea sistemului imunitar.”

 Sistemul limfatic este locul în care debutează 99% dintre procesele maladive. Conform dr. Robert Morse, când această magistrală este congestionată şi nu-şi poate îndeplini corect funcţia de evacuare, ea va colmata întreaga „instalaţie sanitară” a organismului, provocând eşecul de eliminare sau eliminarea necorespunzătoare a deşeurilor de metabolizare /celulare (acizi), ca şi a produşilor chimici şi metalelor toxice care au fost ingerate. Dacă aceste toxine nu sunt eliminate din organism, va surveni moartea celulelor.

 Zeolitul, prin modul său specific de acţiune în corpul uman, este un activator al sistemului imunitar, purificând sângele, sistemul limfatic, sistemul glandular; de asemenea, curăţă şi activează sistemul celular şi este efectiv în stabilizarea tuturor sistemelor funcţionale ale organismului. Prin alcalinizarea şi curăţarea ţesuturilor şi a lichidelor, celulele încep să se fortifice, iar depunerile de toxine care sting viaţa celulelor vor dispărea. Purificarea atrage după sine o bucurie, o energie şi o vitalitate impresionante.

Zeolitul acţionează în mod benefic în următoarele cazuri:

 - este adjuvant în prevenirea şi tratarea cancerului;

 - detoxifică corpul datorită eliminării metalelor grele şi toxinelor;

 - îmbunătăţeşte starea generală de sănătate;

 - remineralizează corpul;

 - reduce radicalii liberi;

 - previne îmbătrânirea prematură;

 - este un puternic antiinflamator;

 - fortifică sistemul imunitar;

 - echilibrează pH-ul corpului;

 - creşte nivelul global de energie;

 - creşte absorbţia vitaminelor şi mineralelor;

 - combate viruşii comuni;

 - combate astmul şi reduce simptomele alergiilor;

 - reglează nivelurile de zahăr din sânge prin intermediul absorbţiei glucozei;

 - combate infecţiile bacteriene, bolile cronice şi viruşii comuni.

 Zeolitul este un supliment total natural fiind lipsit de toxicitate şi este ideal pentru o utilizare sigură pe termen lung. Folosit în cure de detoxifiere a organismului, mai ales dacă corpul este foarte încărcat de reziduuri toxice, zeolitul poate genera o deshidratare uşoară sau ameţeli, deoarece apa din organism este folosită pentru a spăla aceste toxine.
Zeolitul poate fi folosit atât ca prevenţie cât şi ca tratare a unor afecţiuni existente deja, dar atunci este necesar să cerem sfatul unui medic competent.

Mai puteti citi despre zeolit si aici

Comments   

+4 # informatievictor 2013-06-16 14:16
Dle dr Catalin
Sint bolnav de hepatita virala C din 1996
Cu parere de rau 2 tratamente antivirale nu au dat careva rezultat pozitiv
Rog sa ma informati daca produsele din zeolit pe care Dvs le reclamati au careva efect de tratare a hepatitei dupa cazul meu
Unde se poate procura acest produs, dozele de administrare si costul tratamentului
Va multumesc mult
Victor
Reply | Reply with quote | Quote
0 # tratare hepatita virala CMihai_NSD 2016-02-06 18:12
Virusul hepatitei C, dispare dupa tratamentul cu argint coloidal 30 ppm. Eu am scapat in acest fel de virusul respectiv.
Reply | Reply with quote | Quote
-1 # intrebaremarcel costea 2013-10-13 18:36
Buna ziua stimate domn,

As dori sa va intreb daca exista un tratament de ameliorare a PTI (purpura tromobocitara idiopata)?
Medici la care am mers nu recomanda decat tratamente medicamentoase care mi se par mai nocive decat boala in sine.
Astept un raspuns din partea dvs.

Multumesc
Reply | Reply with quote | Quote
+3 # RE: ZeolitDR Catalin Luca 2013-10-13 21:15
Da, este tratament. Va rog, completați datele de la rubrica "consultații online" pentru a va prescrie un tratament adecvat.
Reply | Reply with quote | Quote
+2 # pacientnistor ionel 2018-01-28 07:33
Quoting DR Catalin Luca:
Da, este tratament. Va rog, completați datele de la rubrica "consultații online" pentru a va prescrie un tratament adecvat.

--------------- --------------- --------------- --------------- ------------RAS PUNDE TI DL DOCTOR CATALIN SA AFLE LUMEA? ASA VINDE TI SI PRODUSELE
Reply | Reply with quote | Quote
-1 # intrebareErika 2013-10-17 13:50
Buna am o intrebare: fac dializa de 1 an am rinichii mici unul de 7 cm si celalalt de 9 mai am urina 800 de ml in 24 de ore ași dori sa stiu daca zeolitul ma ajuta in cazul meu? va multumesc! va rog sa imi scrieti pe email.
Reply | Reply with quote | Quote
+2 # istoric boli asociateLepirda Vasile 2013-10-28 20:32
Dl.Dr. Catalin Luca
Cu permisiunea d-voastra ,indraznesc sa-mi prezint citeva boli asociate in speranta ca voi gasi remediul.
Ma numesc Lepirda Vasile,varsta 56 ani,inaltimea 1,86 ,greutatea 114 kg,Diagnostic:d iabet insulina nova rapid cu levemir,inima sotalol-prestar ium- tertensiv,tromb oza profunda venoasa picior stg.-2011-ciora p elastic cu bumbac si mers pe jos 5~10 km,dureri de articulatii.
Istoric :am fumat 25 ani ,in 1996 am lasat brusc tigarile,depist at diabet,inima si insulina din 2010.
Alergii nu,alimentatii 3mese si doua supliment fructe ,Cu somnul agitat din 2,5ore la wc si articulatii intepenite cu dureri,crampe,A m lucrat in mediul toxic 33 ani,Scaun 2/zi
uneori clisma.Urina din2,5~3ore .
0744.381.157
Sa incercam si tratamentul D-voastra sau variante
Cu stima
Reply | Reply with quote | Quote
+3 # RE: Zeolitmariana bastiurea 2013-12-15 19:07
sunt diagnosticata cu neuriom acustic ,pot sa încerc o cura cu protect zeolit? Ce sfaturi îmi dați?
Reply | Reply with quote | Quote
-2 # RE: ZeolitDr. Catalina Luca 2013-12-15 20:09
Va recomand sa imi scrieti datele complete , cerute la rubrica consultatii online, pentru a va prescrie un tratament
Reply | Reply with quote | Quote
0 # intrebareADELA 2014-04-08 16:16
D-NULE DOCTOR , EU AM 63 DE ANI , 1,52 CM , 86,700 KG. AM URMATOARELE BOLI : OSTEOPOROZA=3,7 65 ;FOARTE MULTI NODULI CALCIFICATI PE PLAMANUL DREPT , HEPATITA ,,C' DIN 1988 ,ARTROZA LA UMERI SI GENUNCHI , ACIDITATE LA STOMAC , FICATUL ESTE SI EL NODULAR , IAU CATE UN PUMN DE PASTILE PE ZI . VA ROG SA MA SFATUITI DACA ZEOLITUL ESTE UN TRATAMENT BENIFIC PT. MINE , CU MULTUMIRI
Reply | Reply with quote | Quote
0 # RE: ZeolitDr Catalin Luca 2014-04-08 23:08
V-am raspuns pe email
Reply | Reply with quote | Quote
0 # RE: Zeolitadam 2015-07-13 17:46
soacra mea sufera de ciroza hepatica cu varice esofagiene stadiul 4 poate face cura cu zeolit
Reply | Reply with quote | Quote
0 # RE: ZeolitDr. Cătălin Luca 2015-07-13 23:57
Da, poate face tratament cu zeolit , dar in paralel cu un tratament naturist complet
Reply | Reply with quote | Quote
0 # reactii adverselaura 2014-06-02 22:53
Va rog sa-mi spuneti si mie daca in perioada in care fac o cura cu zeolit este normal sa-mi apara pe fata multe cosuri dureroase si purulente. Inainte de a incepe cura, aveam tenul curat si dupa o saptamana de administrare m-am confruntat cu aceasta problema. Mentionez ca am intrerupt tratamentul. Va multumesc!
Reply | Reply with quote | Quote
0 # RE: ZeolitDr. Cătălin Luca 2014-06-03 00:55
Zeolitul face o dezintoxicare profunda si e posibil ca la dvs toxinele sa iasa prin piele sub forma acneei. Nu este o solutie sa opriti tratamentul, caci toxinele acumulate pot genera boli mai grave. Scadeti doza de Zeolit si cresteti apoi treptat
Reply | Reply with quote | Quote
-1 # IntrebareLarisa Ioan 2014-07-20 23:03
Buna seara, as dori sa va intreb daca pot face o cura cu zeolit pentru detoxifierea organismului si in ce fel se administreaza, ori in ce doza? Mentionez ca nu sufar de nici o afectiune cronica, duc o viata sanatoasa, chiar daca nivelul de stes e uneori un pic mai ridicat, si incerc sa am o alimentatie cat mai sanatoasa si regulata, bogata in legume si fructe.
Reply | Reply with quote | Quote
+1 # RE: ZeolitDr.Catalin Luca 2014-07-23 13:48
Puteti lua zeolit pentru dezintoxicare generala: 2 caps de 2 ori pe zi
Reply | Reply with quote | Quote
+1 # INTREBARELetu VALENTIN 2014-08-07 15:18
Pot sa iau zeolit pentru psriazis ?
Reply | Reply with quote | Quote
-1 # zeolitMarinela Florea 2018-03-22 13:01
Am 57 ani si sunt hipertensiva(as tazi 164/ 112 ) , steatoza hepatica si calculi biliari de 11 mm.Simt ficatul permanent ca pe un bolovan. Dureri articulare pe fondul unui reumatism .De vre-un an am probleme cu talpile si putin gleznele cand ma scol dimineata sau peste noapte din pat ,primii pasi trebuie sa-i fac incet si sa ma concentrez pentru a-mi mentine echilibrul .
Reply | Reply with quote | Quote
0 # Am 50 ani si o gramada de bolitatiana 2014-08-22 22:07
Va rog spuneti-mi ce sa fac in cazul in care am;diabet de tip 2,cardiaca,hern ie de disc,cocxatroza bilaterala,reom atism poliarticular si artrita ,boala hemoroidala,col on iritabil,reflux gastroesofagian ,uter fibromatos, spondiloza cervicala si lombara,atacuri de panica, predispusa mereu la infectii cu ecoli.....astep t va rog mult un raspuns si tratament daca se poate,am intrat in menopauza acum 3 ani,iar starea mea se inrautateste de la o luna la alta....va multumesc cu mult respect.
Reply | Reply with quote | Quote
-3 # RE: Zeolittania 2014-10-26 15:09
buna ziua.mama mea are tumoare ovariana plus ia mai scos un rinichi.acum face citostatice si de fiecare data sa simte cam rau,voma,nu are pofta de mincare,ia cazut si parul.poate sa ia zeolit?
Reply | Reply with quote | Quote
+3 # RE: ZeolitDr. Cătălin Luca 2014-10-26 23:22
Da, sa ia zeolit: 4 caps dim si 4 caps seara, dar sa faca un tratament naturist antitumoral complet.
Reply | Reply with quote | Quote
0 # RecomandareAdina.O 2014-11-16 13:21
Buna ziua! Am fost diagnosticata cu sindromul de colon iritabil si din cauza stresului simptomele se accentueaza, in special dimineata. Imi recomandati zeolit? Mentionez ca am aceasta problema de mai bine de un an, dar nu reusesc sa o tratez. Va multumesc!
Reply | Reply with quote | Quote
+3 # RE: ZeolitDr. Cătălin Luca 2014-11-16 19:25
Da , luati zeolit: 3 capsx2 pe zi. Consultati si articolul nostru despre colonul iritabil, unde veti gasi o reteta completa de tratament
Reply | Reply with quote | Quote
+2 # RE: ZeolitAdina.O 2014-11-16 21:26
Si ce pot face sa nu mai am scaune moi cauzate de colonul iritat? Reteta dumneavoastra da rezultate intr-un timp mai scurt? Multumesc!
Reply | Reply with quote | Quote
+1 # RE: Zeolitjurj luciana 2014-11-17 18:17
eu am TSH marit ,ma confrunt cu pietre la rinichi, ce tratament imi recomandati?
Reply | Reply with quote | Quote
0 # RE: ZeolitDr. Cătălin Luca 2014-11-18 00:48
TRATAMENTELE SUNT PERSONALIZATE. ROG PACIENTII SA NU MAI CEARA TRATAMENT, DECAT DACA IMI DAU DATELE COMPLETE: VARSTA, INALTIME, GREUTATE, ISTORICUL BOLII, ALTE AFECTIUNI ASOCIATE, TRATAMENT URMAT, SCAUN, ALERGII , URINA , ALIMENTATIE
Reply | Reply with quote | Quote
0 # zeolitMarcel Secuianu 2015-01-29 14:20
Buna ziua,

Mama mea fosta fumatoare, in varsta de 79 ani, inaltime 1,57 m greutate 50 kg;
actual = tuse seaca, dipnee la eforturi mici, astenie fizica; are diabet, urmeaza tratament cu amaril; sindrom vertijinos persistent, tratament betaserc si gabaron

Diagnostic: Carcinom scuamos moderat diferentiat (G2) bronho-pulmonar drept stadiul IIIA(Ct4;N0;M0)
- 03.12.2012 – BIOPSIE: evidentiaza obstructie totala a LM prin FT burjonata endoluminata; carcinoma sciuamos G2;
- 04.2013 – 08.2014 – CHIMIOTARAPIE: navelbina;
- 08 – 09.2014 – Radioterapie: DT = 40 Gy (Ploiesti)
- 10.2014 – Radioterapie: 5 fr; tratament intrerupt din cauza defectarii aparatului.
- 12.05.2014 - Ultimul CT torace + abdomen: FT hilara dreapta de 35/40 mmce nu se poate delimita fata de parenchimul atelectazic al bobului mediu; FT de 27/17 mm in lobul inferior dr cu caracter secundar;ADP mediastinale de max 20 mm in paraaortic stg
- 19.09.2014 – RMN Cerebral: fara leziuni de interes oncologic
Stimate domnule doctor, va rugam frumos sa ne ajutati cu sfatul dvs daca putem urma tratament cu activ zeolit silicic si care ar fi modul de administrare, etc.
Cu tot respectul
Marcel Secuianu
Reply | Reply with quote | Quote
0 # RE: zeolitDr. Cătălin Luca 2015-01-29 21:37
Cum sta cu scaun, alergii, urina, somn, alimentatie?
Trebuie sa faca un tratament antitumoral naturist complet.
Reply | Reply with quote | Quote
0 # RE: zeolitMarcel Secuianu 2015-01-30 09:45
Buna ziua,
Multumesc pentru faptul ca mi-ati raspuns.
Nu sunt probleme de urina sau cu scaunul, in limite normale
Doarme noaptea bine, se odihneste.
Nu are pofta de mancare, dar are si perioade bune, mananca cate putin respecta cele trei mese pe zi; (in perioada chimioterapiei a slabit de la 60 la 50 kg si de atunci a ramas la aceasta greutate) .
Nu cunosc simptome alergice.
Incepand cu chimioterapia am ajutat si cu: ulei de catina 900 mg / curcumin 95 / ganoderma reishi / system well imunostimulator.
Asteptam raspunsul dvs
Cu respect
Marcel Secuianu
Reply | Reply with quote | Quote
0 # zeolitMarcel Secuianu 2015-01-30 15:00
Buna ziua dl doctor,
V-am raspuns mai devreme la specificatiile de somn, alimentatie etc.
Iata si cateva rezulttate la analize de sange 12/01/2015, sub/peste limitele admise:
hemoglobina...11,1 g/dl;
trombocite....507 10^g/l;
neutrofile % ....72,4;
limfocite %....16,7;
leucocite nesegmentate %....1,27;
colesterolseric total ... 141,9 mg/dl;
fosfataza alcalina ... 298,70;
glicemie ... 153,23;
Asteptam raspunsul dvs
Cu tot respectul
Marcel Secuianu
Reply | Reply with quote | Quote
-2 # RE: zeolitDr. Cătălin Luca 2015-02-01 13:41
Am raspuns pe email
Reply | Reply with quote | Quote
-1 # cancer generalizattiti 2015-01-30 21:17
carcinom de prostata cu metastaze fac tratament injectabil cu firgamon o injectie lunar pot in paralel sa iau si zeolit si cum sa-l iau
Reply | Reply with quote | Quote
0 # RE: cancer generalizatDr. Cătălin Luca 2015-02-01 13:42
Da, luati zeolit ( preferabil silicic) : 4 caps dimineata si 4 caps seara. Completati cu plante medicinale antitumorale
Reply | Reply with quote | Quote
+3 # artrozapopa alina 2015-02-03 13:01
am artroza la degetele de la maini , mai am probleme cu tensiunea , un fibrom, capul nu-l simt deloc cind dorm trebuie sa dorm cu el acoperit Mentionez ca am 1,60m,47 ani si 75kg Ce-mi recomandati?
Reply | Reply with quote | Quote
0 # RE: ZeolitDr. Cătălin Luca 2015-02-03 22:22
Pentru a primi reteta de tratament , va rog sa imi dati datele complete
Reply | Reply with quote | Quote
0 # ArtrozaPopa Alina 2015-11-01 19:09
am artroza la degetele de la maini , mai am probleme cu tensiunea , un fibrom, capul nu-l simt deloc cind dorm trebuie sa dorm cu el acoperit Mentionez ca am 1,60m,47 ani si 75kg Ce-mi recomandati?
Reply | Reply with quote | Quote
0 # RE: Zeolitcatalina14 2015-02-18 18:56
Dm. Doctor ,sora mea sufera de cancer a fost exterpat sanul stang. In mai putin de un an a aparut la plaman sub forma de lichid .A scos tot lichidul ,a avut loc o operatie cu laser ,va rog spuneti-mi daca acest tratament o poate ajuta. Acum mai ia un tratament care la prescris doctorul dupa operatie.Ar putea merge cu amandoua ? Multumesc!
Reply | Reply with quote | Quote
0 # RE: ZeolitDr. Cătălin Luca 2015-02-21 19:31
Trebuie sa faca un tratament antitumoral naturist. Sa imi dati datele complete pentru a prescrie unul. Poate sa mearga in paralel cu amandoua
Reply | Reply with quote | Quote
+3 # RE: ZeolitMariana Brisc 2015-03-05 17:05
Buna ziua!
Ma numesc Mariana Brisc, am 51 de ani,50 de kg si inaltime 1,63.
Diagnostic: Sindrom hepatosplenomeg alic; Trombocitopenie ; Leucopenie ; Nodul tiroidian drept; Hipertiroidism ; Hemongiom hepatic segm IV ; Boala hemororidala complicata .
Acestea au fost comfiramte la tomograf cu substanta de contrast.
Analize:

-PLT-trombocite 10,2 U.M 10*9/L
-MPV- vol.Med trombo 8,80 U.M fl

-VSH 6 U.M mm/h
-Fe 126 U.M microg/dl
-Glicemie 91 mg/dl
-Creatinita 0,76 mg/dl
-K 4,0 mmol/l
-BT 0,80 mg/dl
-BD 0,30 mg/dl
-TGO 17 ul/l
-TGP 10 ul/l
-Proteine totale 7,8 mg/dl
-Fosfataza alcalica 145 mg/dl
-APPT 29,20 sec
-TQ 17,10 sec
-IP 67,9 %
-INR 1,18
-LDH 260 ul/l
-Acid uric 3,30 mg/dl
-Limfocite 45%
-Monocite 6%

Imunologie

-Epstein Barr IgM*
ELISA negativ


-Epstein Baar IgG*
ELISA pozitiv


-TSH 3,115 micro UI/ml

-FT4 0,86 mg/dl

Gastroscopie

DUODEN: pilor,bilb, D2 libere

Stimate domnule doctor, va rugam frumos sa ne ajutati cu sfatul dvs daca putem urma tratament cu activ zeolit silicic si care ar fi modul de administrare, etc.

Cu respect,
Mariana Brisc
Reply | Reply with quote | Quote
+1 # RE: ZeolitDr. Cătălin Luca 2015-03-06 17:20
Am raspuns pe email
Reply | Reply with quote | Quote
0 # trombocitemia esentialaelena r 2015-03-14 17:01
am fost diadnosticata cu aceasta boala de o luna. nu sunt de acord cu acele tratamente care de fapt nu trateaza cauza ci doar efectul. exista tratament naturist pt aceasta boala? daca da va rog din suflet ajutati-ma.
Reply | Reply with quote | Quote
+1 # RE: trombocitemia esentialaDr. Cătălin Luca 2015-03-14 22:14
Dati-mi datele dvs complete pentru a va prescrie reteta tratament!
Reply | Reply with quote | Quote
0 # RE: trombocitemia esentialaGabriel G 2015-11-12 17:11
Buna ziua...si eu am fost diagnosticat cu acesta boala de curand si as dori si eu un tratament de la dvs daca se poate va rog mult. Multumesc!
Reply | Reply with quote | Quote
0 # zeolittiti 2015-04-21 16:23
doresc sa stiu pe ce perioada se poate lua zeolit preventiv si cate capsule pe zi va multumesc
Reply | Reply with quote | Quote
0 # RE: ZeolitEla Grigore 2015-04-28 17:04
Varsta 66 ani
Greutate-87
Inaltime-1,75
Diagnostic actual-sindrom Kaposi
Istoric-manifestat vizibil iunie 2014, din octombrie crioterapie
Boli asociate-cardio patie ischemica
Nu a lucrat in mediul toxic
Scaun -1 data /zi normal
Urina 4-5 ori pe zi/normal
alimentatie-din februarie-la micul dejul eliminat oua si lactate si consuma actual sucuri,redus consum de carne ,seara fructe si alimente usoare
Reply | Reply with quote | Quote
+1 # RE: ZeolitKiss Tiberia 2015-05-31 23:20
Buna ziua, va cer sfatul in legatura cu tratamentul pe care il fac cu zeolit pulbere ,la cainele meu rotweiller care este diagnosticat cu prostata marita si sangereaza la urinare.
Doctorul a spus ca este inutil sa-l opereze la varsta lui ,are 10 ani si 37 kg.pt ca rediciveaza boala.
De 2 luni si jumatate ii dau cate o lingurita de zeolit praf dimineata si seara(in iaurt) , observ ca starea lui generala este mai buna ,adica este putin mai vioi dar nu inteleg de ce sangereaza in continuare,chia r mai abundent.
Va multumesc,daca este nevoie va dau si alte detalii.
Reply | Reply with quote | Quote
0 # RE: Zeolitgabi szucs 2015-06-12 11:02
Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu un tratament pentru candidoza.
Am fost diagnosticata cu candida vaginala si de cateva zile am observat si pe limba depuneri albicioase si senzatia de arsura la nivelul gurii si a gatului.

Multumesc.
Reply | Reply with quote | Quote
-1 # RE: ZeolitIon 2015-06-18 21:51
Soacra mea are cancer ovarian cu metastaze poate sa ia zeolit si cat?
Reply | Reply with quote | Quote
0 # RE: ZeolitNastea 2015-08-09 12:27
Salut. Am probleme hormonale. Prea mulți masculini în corp feminin și aș dori săi elimin. Ce aș putea să fac.
Reply | Reply with quote | Quote
0 # ZeolitulWilton 2015-10-02 19:40
Comentariul dvs a fost șters.
Vă rog să îl publicați în Forum, secțiunea reclamă.
Reply | Reply with quote | Quote
0 # RE: ZeolitAna maria ardeleanu 2015-11-03 00:03
Sufar dw psoriazis este recomandat Sa incep o cura cu zeolit?multumes c
Reply | Reply with quote | Quote
0 # RE: ZeolitDr. Cătălin Luca 2015-11-03 00:42
Da, puteti lua Zeolit , dar nu este suficient. Aveti nevoie de un tratament naturist complet
Reply | Reply with quote | Quote
0 # RE: ZeolitOANA POPESCU 2015-11-07 21:34
Buna ziua Domnule doctor
,am fost operata de cancer san(T1N0M0),am facut chimioterapie si acum fac radioterapie;Am 45 de ani;1.75 inaltime ,59 kg greutate,analiz ele sangelui s-au normalizat,dorm bine,nu am probleme cu scaun/urina,nu am alergii cunoscute,as putea sa iau zeolit?daca da,de care? Sunt insa purtatoare de virus hepatitic B ,pt care iau Viread;iau si comprimate cu chlorella si spirulina;
va multumesc din suflet pt raspuns
Reply | Reply with quote | Quote
0 # RE: Zeolitawake 2015-11-12 09:48
Citesc cele de sus si imi dau seama de un lucru. Se cauta un tratament dar nimeni nu se intreaba cauza si cauza de multe ori nu este intamplatoare. NU puteti vindeca afectiunile corpului cu aceiasi minte si aceaasi atitudine cu care ati creat-o.

Cateva sugestii|:
-informare si intelegerea corpul uman
-informare despre mancarea
-miscare in fiecare zi ( va recomand sa aprofundati exact de ce e buna miscarea)
-alimentatie de fructe, legume crude, cereale si seminte in forma lor natural nu procesate, fara zahar si altele. cititi cu atentie absolut tot
- detoxifiere asa cum Dl Dr sugereaza si explica foarte frumos
-vindecarea mintii si a sufletului.
-hidratare ( nu alcool, nici macar ocazional, nu tigari nici ocazional)


Tratamentele ajuta nu vindeca, niciodata nimeni nu a fost vindecat cu pastile si ma refer la cele din farmacii.

Daca se doreste cu adevarat vindecare se poate dar trebuie sa dovediti 100% corpului altfel. dupa 50 ani in care ne tratam corpul cu indiferenta si ne hranim poftele mentale si nu corpul.

Acum daca aveti o 100kg nu ma surpinde ca sunteti inca bolnavi si ca tratamentul nu fuctineaza si nu va functiona atat timp cand nu va schimbati.

Si s multe de invatat de aici.
Reply | Reply with quote | Quote
+2 # RE: Zeolitionela savu 2015-12-12 09:25
Dr Luca Catalin - Ma numesc Savu Dan am 60 ani, am diabet zaharat tip II cu dureri articulare foarte mari la picioare operatie chirugicala tip by pass pe inima, infectie urinara, insomnii.
-am o greutate de 95 kg si inaltime 1,80,
Tratamentul ptr diabet este : dimineata diaprel 1 capsula,seara 30 unitati insulina ( glicemia nu scade sub 190)
Tratamentul ptr intretinere a miocardului este : dimineata concor de 10 - 1 pastila, seara, diovan 160 - 1 pastila, sortis 40 - 1 pastila, 1 aspirina cardio de 100.
Rog sa imi comunicati daca pot urma tratamentul cu zeolit, cu stima,
Reply | Reply with quote | Quote
0 # RE: Zeolitionutde 2015-12-14 14:17
Colesterol total 336
ldl 246
triglicide 30
hdl 60

ajuta la micsorarea ldl zeolitul ?

am inceput si o dieta cu qinqoa , seminte de chia,mei,
seminte de in, le prepar ca pe un pilaf de orez,foarte gustos
doar cu piept de pui pe gratar sau peste.sa speram ca o sa scada,in 1989 am avut hepatita b cred,analizele ficatului sunt acceptabile,doa r colesterolul este peste valoarea de 300 de ani de zile.tensiunea arteriala a fost mare 2-3 luni 149/105 varsta de 38 ani 160cm 70kg. Tensiunea a revenit la normal de cand am inceput dieta,dimineata mai iau 2 lingurite de tinctura de propolis pe stomacul gol
nici macar o raceala in ultimii 10 ani.Doamne ajuta
doar coleaterolul mare.medicul de familie zice ca e poate ceva ereditar si tre sa traiesc cu asta

Multumesc
Reply | Reply with quote | Quote
0 # Rugaminteliv_mar2 2016-02-10 19:43
Buna seara !
As dori sa incerc cura cu zeolit. Problema mea e, ca am dificultati la inghitirea capsulelor. Intrebarea ar fi, daca golesc continutul capsulelor intr-o lingurita cu gem sau crema de ciocolata sau iaurt ar avea vreun efect negativ sau ar scadea eficacitatea tratamentului?

Va multumesc si astept un raspuns.
Reply | Reply with quote | Quote
0 # RE: RugaminteDr. Cătălin Luca 2016-03-05 12:53
Puteti goli continutul in putina apa sau ceai , dar in nici un caz in gem sau ciocolata
Reply | Reply with quote | Quote
0 # Zeolit -intrebareMirela I 2016-02-13 16:24
Buna ziua ,
As dori sa incerc cura cu zeolit. Am 54 ani, 1,59 cm , 57 kg am fost operata de neoplasm mamar dr. cu evidare ganglionara stadiu caner III C .In urma CT , RMN, a reiesit ca am determinari secundare mixte osteolitice si osteoblastice la bazin si femurul stg.Urmeaza sa mi se faca schema de tratament cu citostatice etc.Am dureri la articulatia coxofemurala stg. , genunchi.Am trecut la o alimentatie cu fructe si legume , seminte , doar peste mai consum o data pe saptamana.
Reply | Reply with quote | Quote
-1 # RE: Zeolit -intrebareDr. Cătălin Luca 2016-03-05 12:52
Dati-mi datele complete
Reply | Reply with quote | Quote
+1 # Alergie acarieni + tiroidita autoimuna HashimotoRoxana Gr 2016-03-04 23:32
Buna ziua,
am de 15 ani tiroidita. in prezent iau 75mg euthirox (luni-vineri) si 100 weekend.
de 1 an diagnosticata si cu alergie la acarieni (iau zilnic antihistaminice ). daca nu iau in 2 zile nasul se imflameaza rau si seamana tot procesul cu o raceala urata,sinuzita etc. daca reiau dupa ce ma chinui 1 saptamana imi revin. mi s-a recomanfat ceolit cel putin pt alergie. pt tiroida din multe directii terapie psiho. nu am intoleranta la gluten. TSH 2.06 facut de curand. alergeni de 50-100 de ori mai mari valorile decat normal. multumesc.
Reply | Reply with quote | Quote
0 # RE: Alergie acarieni + tiroidita autoimuna HashimotoDr. Cătălin Luca 2016-03-05 12:52
V-am trimis reteta tratament pe email
Reply | Reply with quote | Quote
-1 # Buna seara,Anisoara_002 2016-03-12 22:32
Recent am trecut printr-o operatie de colecistectomie si am si noduli tiroidieni, fara tratament. analizale dupa operatie GGT 450, m-ar ajuta si pe mine zeolitul? Va multumesc.
Reply | Reply with quote | Quote
0 # RE: Buna seara,Dr. Cătălin Luca 2016-04-25 21:06
Da, dar sa faceti in paralel un tratament naturist complet
Reply | Reply with quote | Quote
0 # cancer pulmonar cu metastazeMariana Ene 2016-04-25 15:26
Mama mea in varsta de 67 ani a fost diagnosticata cu cancer pulmonar cu metastaze renale si pe pleura. De saptamana viitoare urmeaza sa inceapa chimioterapia. Ea se simte bine . In afara de umarul si mana dreapta nu o doare nimic. Are 1.65 m si 75 kg. Ma gandeam sa incercam si zeolitul. Credeti ca ar putea avea efect?
Reply | Reply with quote | Quote
0 # RE: cancer pulmonar cu metastazeDr. Cătălin Luca 2016-04-25 21:06
Da, sa ia zeolit silicic: 4 capsx2 , dar trebuie facut un tratament antitumoral naturist complet
Reply | Reply with quote | Quote
0 # acneeMarin Alexandru 2016-05-17 10:17
De o luna iau zeolit (cate 1 capsular de 3 ori pe zi) impotriva acneei si aveam o fata cu doar 2 cosuri insa mai multe cosuri si cicatrici pe spate insane de acum 2 zile de dimineata m-am trezit cu fata plina due cosuri mari si dureroase si nu numai dar si pe spate, piept, in cap, pe picioare, pe maini, in urechi si am un cos iesit chair in palma. Credeti ca este efectul zeolitului sau at putea fi altceva? Nu am nici o explicatie pentru acest lucru brusc
Reply | Reply with quote | Quote
-1 # intrebarecrina2078 2016-06-15 13:56
as dori sa stiu daca pot lua zeolit pt psoriazis
mentionez ca am pietre la rinichi
multumesc
Reply | Reply with quote | Quote
0 # intrebareJosan Monica 2016-07-19 08:13
Buna ziua.Va rog frumos sa ma ajutati .Am 39 ani,1,65inaltim e si92kg.In ultimul an m-am ingrasat 20kg.Am tiroxina libera 7,deci iau eutirox 25 de o luna,Iau dimineata lamaie cu apa calda,la pranz ghimbir+otet mere+miere+lama ie+apa,pt detoxifiere.vre au sa va intreb daca iau zeoli,dezintoxi c,deci tb sa incep sa elimin retentia de lichilichid,dec i sa slabesc,De unde pot sa-l cumpar si cum sa-l administrez??po ate fi folosit si de copii de 10 ani?va multumesc
Reply | Reply with quote | Quote
0 # glioblastomhuminiuc bogdan 2016-08-29 22:36
Buna ziua,
Mama are 3 tumori cerebrale - gliomatosis cerebri.
Va rog sa-mi spuneti daca poate lua si zeolit, avand in vedere ca in cazul cancerului la creier uciderea celulelor cancerigene trebuie facuta fara a provoca inflamarea si prioritara este stoparea dezvoltarii tumorii si apoi transformarea lor in celule normale, eliminarea resturilor acestora din creier fiind f dificila, iar uciderea lor determinand inflamare.
In acest moment mama ia steroizi, tratament naturist calivita pt cancer creier si un homeopat.
Va multumesc anticipat.
Cu respect,
Bogdan H.
Reply | Reply with quote | Quote
0 # cataluca 2016-09-28 13:31
buna ziua am 34 de ani si am senzatia de un miros neplacut al corpului am facut analize si sant ok ma ajuta va rog sami dati un mesaj pe ce produse ar trebui sa iau
Reply | Reply with quote | Quote
0 # Buna ziua,D nule Doctorivan lorena 2016-10-02 12:46
sunt diagnosticata cu hernie pulmonara.lobec tomie bazala dreapta supurativ cu pseudomonas aeruginoasa..la cel putin 4,5 luni am nevoie de antibiotice foarte tari din cazua acestei infectii rezistente la antibiotice.
intrebarea mea este :zeolitul poate ajuta in acest caz?se pot produce reactii adverse luand concomitent antibiotic si zeolit...in acest caz?va multumesc!
Reply | Reply with quote | Quote
0 # neoplasm testicular stang operatCosmin 2016-10-24 21:59
Buna Domnule doctor Ctalin ma numesc cosmin bogdan si am 30 de ani am fost operat in luna lui august al acetsui an de orhiectomie si si in luna aceasta am urmat un tratament cu chimioterapie si inainte de asta am factu computer tomografic si a iesit normal si acuma urmesz adoua cura de chimioterapie cu carboplatin .
Asd dorii din suflet sa imi spuneti si mie daca imi estebenefic zeolit ca am citit despre acest medicament si este bun si previne reactile adverse dupa chimioterapie si e un medicament naturist bun si ajuta si la sistemul digestiv si la imunitar asi dorii din suflet daca im ieste benefic sa imi spuneti va rog din suflet si sa imi dati un raspuns va multumesc din suflet
Reply | Reply with quote | Quote
0 # RE: neoplasm testicular stang operatDr. Cătălin Luca 2016-11-08 19:45
Am raspuns pe email
Reply | Reply with quote | Quote
0 # cancer pulmonarEne 2016-11-08 13:13
Buna ziua. Mama mea a fost diagnosticata cu neoplasm pulmonar cu mestataze pe pleura si pe glanda suprarenala. Are diabet tratat cu siofor , diavi si diaprel si este hipertensiva.Ar e niste dureri groaznice de spate si mana dreapta. In cateva zile va incepe chimioterapia. Va rog sa-mi spuneti daca zeolitul este indicat in acest caz sau daca imi puteti recomanda altceva. Va multumesc.
Reply | Reply with quote | Quote
0 # RE: cancer pulmonarDr. Cătălin Luca 2016-11-08 19:46
Pentru reteta de tratament naturist, trebuie sa imi scrieti datele complete: nume, varsta , inaltime, greutate, diagnostic, alte afectiuni asociate, tratament urmat, alimentatie, scaun, urina, alergii, somn
Reply | Reply with quote | Quote
-1 # mrssegal silvia 2016-12-03 22:47
de aproape 2 luni mi-au descoperit di intamplare cu toate ca am fost sanatoasa pana atunci, tumoare la creier grad 4 gbm. si acum ma simt bine dar trebuie tratat ca daca nu mor repede. intre 18.12-8.1 de 5 ori pe saptamana insep raze si pastie chimo temodal si sper sa ajute. am vrut totusi dupa ce termin tratamentul sau in timpul tratamentului sa incerc si tratament altrnativi cu pastile zeloid.
daca credeti ca pot cumpara sa- mi raspundeti va rog. principalul daca sunt pasile care chiar ajuta la cine are cancer si la cap in gradul meu?
cu stima
silvia
Reply | Reply with quote | Quote
0 # CoagulantBogdan 2016-12-09 18:24
Buna ziua
Stiam ca zeolitul este un bun coagulant , eu am probleme cu circulatia sanguina ....poate sa ma afecteze zeolitul ?
Multumesc !
Reply | Reply with quote | Quote
0 # tratament prostataHAISAN 2016-12-21 10:55
Ce mi se recomanda pentru prostata.
Reply | Reply with quote | Quote
0 # AutismAndreea M. 2017-01-15 22:11
Buna seara d-le doctor!
Copilul meu de 6 ani are autism. Locuim in Germania. Facem toate terapiile si tot ce se poate pentru puiul nostru. Am ajuns si la un.medic alternativ dar ne recomandau niste pastile toxice pentru a elimina mercurul din.organism. Zeolitul se poate administra si copiilor?
Aici nu vor sa ne faca analize la sange copilului pentru a vedea concentratia de mercur din organism. Noi venim in luna august in Romania in vacanta. Suntem din Bucuresti. Imi puteti recomanda unde as putea sa ii fac copilului analizele ?
Va multumesc!
Reply | Reply with quote | Quote
0 # Displazie col uterinClaudia P. 2017-03-01 12:18
Buna ziua ! Am displazie col ,CIN 1,CIN 2 si in stare agravata CIN 3 .Am si virusul HPV 31 .Ce imi recomandati sa iau ca tratament naturist?
Va multumesc anticipat.
Reply | Reply with quote | Quote
0 # Displazie col uterinClaudia P. 2017-03-01 12:27
Buna ziua! Dl. doctor as dori sa imi spuneti daca se poate ce tratament naturist sa urmez in cazul in care am fost diagnosticata cu displazie col uterin ,CIN 1,CIN 2 si CIN 3 in stare agravata ?
Am si virusul HPV 31 cu risc crescut .
Va multumesc anticipat !
Reply | Reply with quote | Quote
0 # hepatocarcinomAnghel Cristina 2017-03-04 19:47
Buna seara. Tatal meu in varsta de 70 de ani , 1.75m si 80kg, sufera de alta ciroza hepatatica nespecificata ,tumora maligna secundara a ficatului si insuficienta hepatica cronica.A fost operat in urma cu 4 ani si de 3 ani face tratament cu nexavar. Din aceasta luna nu i s-a mai aprobat nexavarul deoarece cei doi noduli tumorali existenti au crescut in 6 luni de la 7 la 8 mm, respectiv de la 10/5mm la 17/12mm.Medicul oncolog a recomandat inceperea chimioterapiei. Ce tratament naturist ne recomandati si daca se poate lua in timpul chimioterapiei. Va multumesc. Astept raspuns.
Reply | Reply with quote | Quote
+1 # meningiomluminita campeanu 2017-04-18 09:54
Buna ziua,
Am fost diagnosticata cu meningiom, nivelul unghiului pontocerebelos dreapta, 36/21/30 mm, am 1.70 m, 68 kg, 68 ani
Mai iau medicamente pentru o fibrilatie care nu s-a repetat in ultimii 6 ani (ritmonorm, betaloc, sortis, pradaxa).
Sunt in rest in parametri de normalitate
Doresc un tratament antitumoral
Va multumesc si toate cele bune
luminita C.
Reply | Reply with quote | Quote
0 # AM HEPATITA tip Cmariana petrescu 2017-07-02 01:08
Va mai scriu inca o data , am hepatita C de vreo 20 de ani am 72 de ani 1.62 inaltime 70 - kg nu simt absolut nici=o durere ca am luat multa argila in ultimul timp sa=mi spuneti cum se face tratamentul cu ZEOLIT si de unde se procura ca nu stiu de unde sa=l iauma numesc mariana p
Astept pe Email raspunsul Dvs.
Reply | Reply with quote | Quote
0 # AM HEPATITA tip Cmariana petrescu 2017-07-02 01:15
Mai adaug la date despre mine, mai am o depresie de 25 de ani cu tratamentul urmator: risperidona , mirtazapina, alprazolam, nitrazepam, un diabet de tip 2 cu insulina levemir, novo-rapid si pastile de-diaprel si daca pot face tratamentul cu ZEOLIT??
Reply | Reply with quote | Quote
0 # AM HEPATITA tip Cmariana petrescu 2017-07-02 01:27
Va rog sa ma scuzati ca am memoria mai scurta mai adaug ceva poate ajuta, mai am o mincarime de piele de vreo 6-7 ani dar nu am nimic pe piele doar ma maninca, si o artrita sau tendinita la articulatiile de linga burta care doare enorm de mult si sper ca am terminat cu toate, va rog ajutati-ma daca se poate cu ZEOLITUL acela si de unde se procura??
sanatate si numai bine va doresc......mar ianaP.
Reply | Reply with quote | Quote
0 # Am trombocitoza esentialaSTANCIU Adrian 2017-07-07 23:12
Trombocitele au crescut cu timpul, ajungand acum la 470-500 de mii.
Inteleg ca aveti un tratament naturist.
Va rog mult sa ma ajutati daca se poate.
Multumesc anticipat!
Reply | Reply with quote | Quote
0 # RE: ZeolitAlina cernea 2017-08-09 11:08
Buna ziua,
Am fost operata de un nodul malign la san, carcinom in situ si am si virusul hpv, 31 si 52. Urmeaza sa fac sedinte de radioterapie
De 2 saptamani am exclus carnea, zaharul faina alba din alimentatie.
Am o stare de sanatate f buna, scaun normal, analize de sange f. Bune.
Va rog sa ma ajutati cu un sfat in ceea ce priveste administrarea zeolitului!
Reply | Reply with quote | Quote
0 # Tumora la plămânElena Faraon 2017-08-18 15:56
Bună ziua, în luna iunie am descoperit o tumora la plamanul drept, cu metastaze la ficat.Am făcut o singura ședință de chimioterapie. As putea lua Zeolit? Ar fi eficient? Dacă da,în ce cantitate?
Va mulțumesc anticipat!
Reply | Reply with quote | Quote
0 # RE: ZeolitLauraticu 2017-09-04 12:11
Buna ziua , tatăl meu a fost diacnosticat cu cancer la colon de gradul 4 cu metastază la ficat . Am refuzat operația deoarece nu ia garantat nimic sigur in ameliorararea boli . Pentru aceasta boala și acest stadiu ii putem administra aceste pastile . Va mulțumesc frumos
Reply | Reply with quote | Quote
+1 # HPV, Steatoza hepaticaClaudia Badea 2017-09-20 13:43
Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti daca Zeolit (si ce fel de zeolit) ma poate ajuta la eliminarea virusului HPV din organism si pt. diminuarea steatozei hepatice gr.2. mentionez, de asemenea, ca am si vitiligo - sper sa nu se agraveze.
Daca m-ar ajuta, va rog sa specificati si doza/zi, durata tratament. Mii de multumiri.
Reply | Reply with quote | Quote
0 # TratamentVasile Constantin 2017-10-29 10:25
Pentru tumoare la rinchi
Reply | Reply with quote | Quote
0 # RE: TratamentDr. Cătălin Luca 2017-10-29 17:04
Pentru reteta de tratament naturist, trebuie sa ne dati datele complete: nume, varsta , inaltime, greutate, diagnostic, alte afectiuni asociate, tratament urmat, alimentatie, scaun, urina, alergii, somn
Reply | Reply with quote | Quote
0 # Cancer la stomacElena Cirlet 2017-11-04 09:55
Buna ziua Dmn. Doctor.sunt diagnosticata cu cancer la stomac carcinom cu metastaze. Am inteles ca pot lua zeolit. Dar nu stiu ce tratament naturist antitumoral sa iau.mentionez ca am slabit foarte mult cu toatr ca mananc. Aminaltimea 1.54 si45kg de dormit nu prea dorm mananc mancare vegetala beau sucuri de legume. Eu am si ulcer si nu pot manca orice si reflux. Am 56 de ani. Astept raspunsul dv pt ca vreau sa incep tratamentul.deo arece nu ma simt bine.sunt lipsita de energie si am slabiciune .asta in fiecare zi.am uitat sa mentionez ca am facut o dingura srdinta de citostatice si numai pot sa fac acum 10 zile.va multumesc anticipat pt rasp. Dv
Reply | Reply with quote | Quote
0 # Cancer la stomacElena Cirlet 2017-11-04 10:47
Buna ziua dnl. Doctor Luca.

Am fost diagnosticata in junie in 2017 cu Cancer la Stomac stadiul 3 si ulcer cu refulx Gastroesofagian .Vazand mesaje anterioare Mentionez ca am 56 de ani nu prea dorm corespunzator scaunul este in regula si mananc in general mancare mai mult pasata facuta in casa dar si lactate carne oua ocazional.Va rog sa imi sa imi souneti daca pot lua Zeolit ce fel de Zeolit si impreuna cu ce tratament naturist antitumoral imi putetii recomanda. Momentan fac un tratamen cu sucuri de legume (varza, sfecla,castrave te, morcov,telina).

Cu multa stima!
Reply | Reply with quote | Quote
0 # RE: Cancer la stomacDr. Cătălin Luca 2017-11-04 16:44
V-am raspuns pe email
Reply | Reply with quote | Quote
0 # anemie hemolitica autoimunanichifor ana 2017-11-24 08:54
Buna ziua!Sunt diagnosticata cu anemie hemolitica autoimuna din 2012, lupus ertematos sistemic in remisie din 2014,osteopenie ,gusa nodulara cu eutiroidie,hipe rtriglicemie,ca taracta corticala.Sunt pe tratament cu medrol 20 mg in scadere,plaquen il,clopidogren, acid folic,vitamina B1,B6,calciu, &D3,actonel.ule i de in,gingobiloba. Datorita episoadelor de hemoliza si a transfuziilor de sange repetate(4 anul acesta)feritina este mult peste normal(1070ng/m l).Am 60 ani,greutate 55 kg,3 mese pe zi cu 2 gustari,fructe si legume,fara zahar,fara alcool,fara cafea, cu peste proaspat,miscar e in fiecare zi,scaun normal,urinari mai dese in special noaptea(2-3),pe rioade de insomnie.Ce imi puteti recomanda si daca zeolitul poate fi administrat in hematocromatoza sau AHAI? Multumesc anticipat.
Reply | Reply with quote | Quote
0 # RE: Zeolitandreeae 2017-12-25 18:30
Pentru herpes care ar fi modul de administrare?Am facut paralizie faciala periferica dreapta :cry: in vara ,nu stiu daca vinovat este herpesul ,medicii nu au identificat cauza,am luat tratament cu aciclovir insa de atunci am avut 4 episoade de herpes 2 la nas si 2 pe buze ,am luat si lizina,echinace ea,propolis chiar nu stiu ce sa mai iau... Am 28 de ani.
Reply | Reply with quote | Quote
0 # IntrebarePapuc lidia 2018-01-04 18:10
Buna seara dle doctor,
Fata mea in varsta de 42 de ani are boala Crhons. Se poate trata cu zeolit capsule? Ea locuieste in SUA dar si acolo tratamentele alopate nu sunt deajuns. Ce ne puteti sfatui? Va multumesc.
Reply | Reply with quote | Quote
0 # cancerNicoleta D. 2018-01-05 13:42
Buna ziua, sunt diagnosticata cu cancer la stomac de 2 ani si cu cancer de endometru de un an, nu am facut nici un tratament , am refuzat operatiile, am tiroida autoimuna si lichen plan de 13 ani, nu iau decat tratament de hipertensiune.. intrebarea este daca am vreo sansa cu tratament naturist, ce ar trebui sa fac?, am 54 de ani, 165 si peste 100 kg, multumesc anticipat, N.
Reply | Reply with quote | Quote
0 # RE: cancerDr. Cătălin Luca 2018-02-13 22:51
Va rog sa imi dati datele complete pentru reteta de tratament
Reply | Reply with quote | Quote
0 # IntrebarePapuc Lidia 2018-02-05 02:12
As dori sa stiu daca zeolitul ajuta la vindecarea bolii Crhons si a candidozei intestinale si care ar fi formula cea mai buna. Multumesc!
Reply | Reply with quote | Quote
0 # RE: IntrebareDr. Cătălin Luca 2018-02-13 22:50
Tratamentele sunt personalizate . Trebuie sa imi dati datele complete ale pacientului pentru reteta de tratament
Reply | Reply with quote | Quote
0 # Cancer la ficatIonu 2018-02-09 22:01
Buna
Tatal meu sufera de cancer la ficat , e c-am slabit si intrebarea mea este ..sunt ceva sanse cu zeolid ??
Multumesc frumos
Reply | Reply with quote | Quote
0 # RE: Cancer la ficatDr. Cătălin Luca 2018-02-13 22:47
Sut sanse daca faca un tratament complet si tine dieta adecvata
Reply | Reply with quote | Quote
0 # RE: ZeolitManolache ramona 2018-02-12 13:22
Buna,
Am un nodul la sân de 38 de mm malign și nu as vrea sa aleg operație.oare se poate trata cu zeolit?tinand cont ca sunt la menopauza am 52 de ani starea generală de sănătate este buna ,fara modificări ale sânului fără scurgeri .o zi buna
Reply | Reply with quote | Quote
0 # RE: ZeolitDr. Cătălin Luca 2018-02-13 22:35
Se poate trata cu tratament naturist specific
Reply | Reply with quote | Quote
0 # Tiroida autoimunaLiudmila 2018-02-18 19:33
Buna ziua! Spuneti-mi va rog daca as urma un tratament cu zeolit si un stil de viata sanatos,credeti ca mi-as trata tiroida? medicul mi-a prescris eutyrox 50 si curcumin+ crom,multumesc anticipat
Reply | Reply with quote | Quote
0 # Zeolitul în carcinomatoza peritonealaMada precup 2018-02-26 13:09
Buna ziua!! Are eficienta zeolitul în cancerul ovarian cu metastaze in peritoneu? ( Mai exact mama a fost diagnosticata cu carcinomatoza peritoneala secundara unui cancer ovarian )
Mulțumesc !
Reply | Reply with quote | Quote
0 # Reduce colesterolul ?vladutiu liana maria 2018-02-28 13:29
Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti daca o cura de zeoliti poate reduce un colesterol de 399 si trigliceride 433. Mentionez ca tin dieta fara grasimi si cu toate acestea valorile sunt uriase. Va multumesc. De unde poate fi procurat produsul original ?
Reply | Reply with quote | Quote
0 # RE: ZeolitContras vlad 2018-03-08 18:38
Pt mama mea aș vrea să știu un medicament are cancer pulmonar, are 57 de ani suferă și de diabet si a avut un atac cerebral în urma cu 8 ani
Reply | Reply with quote | Quote
0 # LupusLimona Nicoleta 2018-03-18 20:56
Buna ziua.As dori sa va intreb pentru lupus eritematos asociat cu steatoza hepatica si obezitate ,este indicat zeolitul?Multum esc
Reply | Reply with quote | Quote
0 # RE: LupusDr. Cătălin Luca 2018-03-19 01:48
Da, este indicat, in asociere cu tratament cu plante medicinale
Reply | Reply with quote | Quote
0 # RE: ZeolitFlorin Radoi 2018-03-30 12:14
Bună ziua! Pentru tatăl meu care este operat de stomac stadiu 3 și face citostatice este recomandat rețeta naturista?
Reply | Reply with quote | Quote
0 # RE: ZeolitDr. Cătălin Luca 2018-04-02 00:45
Da, este recomandat
Reply | Reply with quote | Quote
0 # tumoare hepato-biliara - accident vascularCristina C 2018-04-01 22:47
Mama are o tumoare pe caile biliare cu metastaze pe ficat si extindere pe pancreas si duoden. I -am dat timp de o saptamana suplimente pe baza de ganoderma, alga afa si chlorella. Icterul i s-a retras semnificativ si s-a vazut o imbunatatire a starii generale. Insa acum are multe venisoare rosii in ochi si se plange de un posibil mic accident vascular cerebral. Ar si simti cum ii plesnesc vase micute. Ce ma sfatuiti? Sa continui sa ii administrez acest tratament? E periculos pentru persoanele cu risc de accident vascular? Are 72 de ani.
Reply | Reply with quote | Quote
0 # RE: tumoare hepato-biliara - accident vascularDr. Cătălin Luca 2018-04-02 00:44
Il puteti da in continuare, nu este periculos
Reply | Reply with quote | Quote
0 # mielom.multiplucelesta 2018-04-16 23:59
va rog sa imi spuneti cum.sa ia zeolit sotul meu care arev 0 de ani si mielom.multiplu st 1 fara manifestare. ate crescute lanturi lambda si igg. multumesc
Reply | Reply with quote | Quote

Add comment


Security code
Refresh

Regimul Oshawa

15-02-2013 Hits:516164 Detoxifiere si purificare Dr. Luca Catalin

Regimul Oshawa  George Oshawa, pe numele său adevărat Yukikazu Sakurazawa este fondatorul diet...

Mai mult

Clisma

15-02-2013 Hits:100327 Detoxifiere si purificare Dr. Luca Catalin

Clisma Beneficiile clismei au fost cunoscute din cele mai vechi timpuri, aceasta fiind o met...

Mai mult

Sucurile de legume

15-02-2013 Hits:86966 Detoxifiere si purificare Dr. Luca Catalin

Sucurile de legume Folosirea sucurilor pentru purificarea, regenerarea şi vindecarea organis...

Mai mult

Zeolit

20-08-2012 Hits:74332 Detoxifiere si purificare Dr. Luca Catalin

Zeolitul, un remediu natural de excepţie Zeolitul este una din componentele de bază ale produs...

Mai mult

Despre post

11-04-2013 Hits:39215 Detoxifiere si purificare Dr. Luca Catalin

Despre post: Primavara – timp al purificării şi al schimbării Suntem deja în mijlocul primăv...

Mai mult

Purificarea colonului c…

03-07-2012 Hits:38316 Detoxifiere si purificare Dr. Luca Catalin

Colonul curat - cheia sănătății tale! Doctorul Cătălin Luca consideră că 90% din îmbolnăviri...

Mai mult

Cura cu ulei de floarea…

11-04-2013 Hits:35318 Detoxifiere si purificare Dr. Luca Catalin

Cura cu ulei de floarea-soarelui  Dimineaţa, pe stomacul gol, se ia în gură o lingură de ule...

Mai mult

Detoxifierea corpului ş…

10-02-2013 Hits:30325 Detoxifiere si purificare Dr. Luca Catalin

Detoxifierea corpului şi a minţii pentru o sănătate deplină  "Bolile nu sunt altceva decât sem...

Mai mult

4 sucuri pentru curățar…

14-10-2015 Hits:21910 Detoxifiere si purificare Dr. Luca Catalin

Importanța menținerii unui ficat sănătos  Sedentarismul și obiceiurile nocive ne pot slăbi fic...

Mai mult

Postul cu apă – o uimit…

07-08-2015 Hits:18850 Detoxifiere si purificare Dr. Luca Catalin

Postul cu apa – o uimitoare metodă terapeutică Condițiile vieții moderne, cu tot ceea ce impl...

Mai mult

De ce este bine să ține…

07-01-2014 Hits:18236 Detoxifiere si purificare Dr. Luca Catalin

De ce este bine să ținem post? Postul este o perioadă deosebit de importantă în perioada anu...

Mai mult

Cele mai bune diuretice…

05-04-2016 Hits:11922 Detoxifiere si purificare Dr. Luca Catalin

Ce este retenția de lichide?  Numele științific pentru retenția de lichide este hidropizie sau...

Mai mult

Cura ayurvedică de toam…

16-09-2014 Hits:6670 Detoxifiere si purificare Dr. Luca Catalin

O cură ayurvedică la început de toamnă  Specialiștii ne recomandă ca, la fiecare început de ...

Mai mult

10 produse nocive pentr…

15-06-2015 Hits:6512 Detoxifiere si purificare Dr. Luca Catalin

Să renunțăm la produsele nocive pentru sănătate  În fiecare zi, suntem în contact cu un număr ...

Mai mult

Postul cu apă reduce ef…

31-08-2015 Hits:5940 Detoxifiere si purificare Dr. Luca Catalin

Postul cu apă – reduce efectele negative ale chimioterapiei  Postul cu apă reduce efectele neg...

Mai mult

Chlorella elimină toxin…

24-07-2015 Hits:5712 Detoxifiere si purificare Dr. Luca Catalin

Chlorella este o sursă completă de proteine  Chlorella este o algă de apă dulce unicelulară ca...

Mai mult

Plan detox de 15 zile

29-07-2016 Hits:5529 Detoxifiere si purificare Dr. Luca Catalin

Plan detox de 15 zile  O mare parte din alimentația acestor timpuri moderne se bazează pe cons...

Mai mult

Care sunt beneficiile a…

15-09-2015 Hits:5104 Detoxifiere si purificare Dr. Luca Catalin

De ce este important să echilibrăm pH-ul corpului?  Echilibrul pH-ului corpului este o cheie f...

Mai mult

Sucuri pentru purificar…

27-05-2016 Hits:5104 Detoxifiere si purificare Dr. Luca Catalin

Sucuri pentru purificarea colonului  Funcția colonului poate fi afectată din diverse motive. D...

Mai mult

Cele mai bune ceaiuri d…

28-11-2016 Hits:4963 Detoxifiere si purificare Dr. Luca Catalin

Despre importanța detoxifierii  Medicina tradițională indiană numită Ayurveda consideră că dep...

Mai mult

Alternative naturale la…

03-11-2015 Hits:4836 Detoxifiere si purificare Dr. Luca Catalin

Ce este cafeina?  Pe lângă faptul că furnizează energie, alternativele la cafeină ne oferă și ...

Mai mult

Detoxifierea prin consu…

04-07-2014 Hits:4407 Detoxifiere si purificare Dr. Luca Catalin

Detoxifierea prin consumul de alimente vii În cartea intitulată “Bucătăria bazată pe crudită...

Mai mult

10 moduri de eliminare …

01-05-2017 Hits:3947 Detoxifiere si purificare Dr. Luca Catalin

Despre importanța detoxifierii  O detoxifiere completă realizată prin intermediul postului sau...

Mai mult

10 semne ale intoleranț…

14-12-2016 Hits:3868 Detoxifiere si purificare Dr. Luca Catalin

Ce este glutenul?  În ultimii ani, multe dintre produsele alimentare pe care le găsim în magaz...

Mai mult

Cauta in site

Sunt si pe Facebook

Consultație online

Anunțuri pe Site

Vă rog nu mai postați reclama dvs în comentarii la articole. Am creat special în forum, secțiunea mica publicitate cu vânzări, cumpărări și reclamă site-uri și magazine. Anunțurile sau reclama dvs este complet gratuită. Aici găsiți forumul.