Vitamina c alcalina forte

Zeolit

Scris de Dr. Luca Catalin

Zeolitul, un remediu natural de excepţie

activ protect zeolit bionatura plusZeolitul este una din componentele de bază ale produsului Biostem Protector

Ce este zeolitul?

 Zeolitul este un mineral vulcanic natural care se extrage doar în anumite zone din lume. Atunci când vulcanii erup, lava topită şi cenuşa se combină. Datorită faptului că vulcanii, în mare parte, sunt situaţi pe o insulă sau în apropierea oceanului, lava şi cenuşa se scurg adeseori în mare, iar printr-o reacţie chimică între cenuşa vulcanului şi apa sărată, minerale precum zeolitul se formează în lava topită printr-un proces care durează mii de ani.

 Încă din vechime, zeolitul era foarte utilizat în Asia (China, Rusia, India) ca supliment natural pentru vindecarea anumitor afecţiuni şi pentru menţinerea sănătăţii. În prezent, zeolitul este folosit atât ca remediu terapeutic, dar este foarte folosit şi la nivel industrial, pentru purificarea apei şi a aerului, ca depurator în industria alimentară, pentru fertilizarea terenurilor agricole şi ca supliment mineral în nutriţia animalelor.

Cum acţionează zeolitul asupra organismului uman?

 Structura cristalină a zeolitului este formată din tetraedre care formează o reţea tridimensională, în care fiecare atom de oxigen este divizat în doi atomi de siliciu (tectosilicat). Aceste structuri formează canale care permit o mişcare internă a ionilor şi a moleculelor, zeolitul fiind astfel un chelator molecular. Chelarea este un proces fizico-chimic de captare a ionilor pozitivi multivalenţi (calciu, cupru, plumb, mercur, fier, crom) prin fixarea lor într-o moleculă complexă (chelator sau complexon) sub formă neionizată. Agentul chelator, aşa cum este zeolitul, formează cu metalul care trebuie îndepărtat din organism un complex chelat, solubil, stabil, neionizat, netoxic, cu eliminare rapidă prin urină.

 Particularitatea zeolitului este sarcina sa electrică negativă cu care atrage metalele grele (mercur, plumb, cadmiu, arsenic, etc.) şi toxinele, care de obicei au sarcină pozitivă. Sarcina negativă a zeolitului ajută de asemenea la distribuirea mineralelor utile (calciu, sodiu, magneziu, fosfor) şi a acidului generat de ionii de hidrogen – tocmai de aceea zeolitul este considerat şi un puternic factor alcalinizant al sângelui. Puterea chelatoare a zeolitului se bazează pe capacitatea sa de a distinge între moleculele utile şi cele toxice; se uneşte uşor cu metalele grele şi cu toxinele (care au în general dimenisiuni mici şi sunt foarte încărcate electric) şi nu are afinitate cu structurile utile din corp (care au dimensiuni mai mari şi au o încărcătură electrică uşoară). Odată ce obiectivul de captare a elementelor nocive din corp a fost îndeplinit, zeolitul, încărcat cu substanţe toxice este eliminat rapid de organism, fără să lase urme. Pentru că zeolitul este un aluminosilicat, trebuie subliniat faptul că moleculele de aluminiu ale zeolitului sunt înconjurate de atomi de oxigen, de aceea zeolitul nu poate trece în organism, dar în schimb poate absorbi moleculele de aluminiu toxic prezent în corp.

Beneficiile excepționale ale zeolitului pentru sănătate

Intoxicarea corpului determină apariția majorității bolilor

 Linus Pauling, celebrul biochimist american şi câştigător a două premii Nobel, a descoperit şi a afirmat prin vaste studii biochimice, faptul că aproximativ 90% dintre bolile şi afecţiunile organismului uman sunt atribuite unui exces de metale grele, toxine, substanţe chimice toxice, care provoacă în corpul uman dezechilibre grave şi deficienţe de minerale şi oligoelemente.

Conform unor recente statistici medicale din Statele Unite s-a constatat că un procent de aproximativ 25% dintre americani suferă de un anumit grad de intoxicare cu metale grele, în special cu mercur, plumb, cadmiu şi arsenic. În Uniunea Europeană, dintre 70.000 de produse chimice, 65.000 sunt potenţial periculoase pentru sănătatea noastră. Aceste substanţe chimice sintetice şi metale grele sunt eliberate în mediul înconjurător în fiecare an, fiind găsite inclusiv în cazul bebeluşilor, fiind transmise de la mamă la copil prin placentă.

 Iată un exemplu de convieţuire cotidiană cu substanţele toxice:
 - Aluminiu: în medicamente, produse de patiserie, ustensile de bucătărie, deodorante, cosmetice şi conserve.
 - Arsenic: în pesticide, fumul de ţigară, protectori pentru lemn, pigmenţii din jucării, perdele şi covoare.
 - Cadmiu: în baterii, combustibil, suduri, smalţ ceramic, fungicide, plastic, vopsele, îngrăşământ chimic.
 - Mercur: în amalgamele dentare, vaccinuri, medicamente, vopsele, pesticide, peşti contaminaţi, vopsele fluorescente, balsamul pentru rufe, adezive, fungicide.
 - Plumb: în vopsele, combustibil, muniţie, vopsea de păr, baterii, benzină.

 Este important să înţelegem faptul că organismul nu are resurse de auto-regenerare dacă este hrănit cu chimicale toxice. Substanţele chimice toxice sunt interpretate ca fiind proteine străine, care nu servesc altui scop decât sporirii acidităţii ţesuturilor provocând tulburări şi mai grave şi o reacţie imunitară inflamatoare constantă. Din acest motiv, detoxifierea este esenţială în procesul de eliminare a cancerului. În acest sens, zeolitul este un aliat de nădejde în detoxifierea profundă a organismului, este un remediu sigur şi extrem de eficient, el echilibrează pH-ul corpului împiedicând prin aceasta creşterea celulelor nesănătoase şi potenţând în acelaşi timp sistemul imunitar. Zeolitul echilibrează pH-ul organic, evitând dispersia ionilor acizi şi are un efect demonstrat antioxidant şi imunostimulator

 Dr. Robert Morse, având la activ 30 de ani de practică medicală de succes, timp în care a tratat mii de oameni cu probleme de la supraponderabilitate la cancer, a aplicat în toate aceste cazuri principiul detoxifierii profunde a organismului. El afirmă în cartea sa intitulată “Să trăim sănătos fără toxine”: “Cauzele apariţiei tuturor formelor de cancer sunt hiperaciditatea / inflamaţia şi acumularea de toxine la nivel celular. Ambele situaţii vor conduce la vlăguirea celulei sau la pierderea energiei şi a funcţiei celulare, prin urmare, pierderea energiei şi a sănătăţii întregului sistem. Efectul direct este suprasolicitarea sistemului imunitar.”

 Sistemul limfatic este locul în care debutează 99% dintre procesele maladive. Conform dr. Robert Morse, când această magistrală este congestionată şi nu-şi poate îndeplini corect funcţia de evacuare, ea va colmata întreaga „instalaţie sanitară” a organismului, provocând eşecul de eliminare sau eliminarea necorespunzătoare a deşeurilor de metabolizare /celulare (acizi), ca şi a produşilor chimici şi metalelor toxice care au fost ingerate. Dacă aceste toxine nu sunt eliminate din organism, va surveni moartea celulelor.

 Zeolitul, prin modul său specific de acţiune în corpul uman, este un activator al sistemului imunitar, purificând sângele, sistemul limfatic, sistemul glandular; de asemenea, curăţă şi activează sistemul celular şi este efectiv în stabilizarea tuturor sistemelor funcţionale ale organismului. Prin alcalinizarea şi curăţarea ţesuturilor şi a lichidelor, celulele încep să se fortifice, iar depunerile de toxine care sting viaţa celulelor vor dispărea. Purificarea atrage după sine o bucurie, o energie şi o vitalitate impresionante.

Zeolitul acţionează în mod benefic în următoarele cazuri:

 - este adjuvant în prevenirea şi tratarea cancerului;

 - detoxifică corpul datorită eliminării metalelor grele şi toxinelor;

 - îmbunătăţeşte starea generală de sănătate;

 - remineralizează corpul;

 - reduce radicalii liberi;

 - previne îmbătrânirea prematură;

 - este un puternic antiinflamator;

 - fortifică sistemul imunitar;

 - echilibrează pH-ul corpului;

 - creşte nivelul global de energie;

 - creşte absorbţia vitaminelor şi mineralelor;

 - combate viruşii comuni;

 - combate astmul şi reduce simptomele alergiilor;

 - reglează nivelurile de zahăr din sânge prin intermediul absorbţiei glucozei;

 - combate infecţiile bacteriene, bolile cronice şi viruşii comuni.

 Zeolitul este un supliment total natural fiind lipsit de toxicitate şi este ideal pentru o utilizare sigură pe termen lung. Folosit în cure de detoxifiere a organismului, mai ales dacă corpul este foarte încărcat de reziduuri toxice, zeolitul poate genera o deshidratare uşoară sau ameţeli, deoarece apa din organism este folosită pentru a spăla aceste toxine.
Zeolitul poate fi folosit atât ca prevenţie cât şi ca tratare a unor afecţiuni existente deja, dar atunci este necesar să cerem sfatul unui medic competent.

Mai puteti citi despre zeolit si aici

{jcomments on}

  1. Comentarii (128)

  2. Adaugă-l pe al tău

Comentarii (128)

Rated 4.5 out of 5 based on 1 voters
This comment was minimized by the moderator on the site

Dle dr Catalin
Sint bolnav de hepatita virala C din 1996
Cu parere de rau 2 tratamente antivirale nu au dat careva rezultat pozitiv
Rog sa ma informati daca produsele din zeolit pe care Dvs le reclamati au careva efect de tratare a hepatitei dupa...

Dle dr Catalin
Sint bolnav de hepatita virala C din 1996
Cu parere de rau 2 tratamente antivirale nu au dat careva rezultat pozitiv
Rog sa ma informati daca produsele din zeolit pe care Dvs le reclamati au careva efect de tratare a hepatitei dupa cazul meu
Unde se poate procura acest produs, dozele de administrare si costul tratamentului
Va multumesc mult
Victor

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Eu am avut acest tip de infectie si citind despre actiunea argintului coloidal( distruge peste 650 tipuri de bacterii si virusi), am facut cateva cure cu argint coloidal. Este preferabil sa aiba concentratia 30ppm. La doi ani dupa infectare si...

Eu am avut acest tip de infectie si citind despre actiunea argintului coloidal( distruge peste 650 tipuri de bacterii si virusi), am facut cateva cure cu argint coloidal. Este preferabil sa aiba concentratia 30ppm. La doi ani dupa infectare si apoi ulterior, analizele au aratat permanent lipsa viruslui hepatitei C din sange.

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Buna ziua stimate domn,

As dori sa va intreb daca exista un tratament de ameliorare a PTI (purpura tromobocitara idiopata)?
Medici la care am mers nu recomanda decat tratamente medicamentoase care mi se par mai nocive decat boala in sine.
Astept...

Buna ziua stimate domn,

As dori sa va intreb daca exista un tratament de ameliorare a PTI (purpura tromobocitara idiopata)?
Medici la care am mers nu recomanda decat tratamente medicamentoase care mi se par mai nocive decat boala in sine.
Astept un raspuns din partea dvs.

Multumesc

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Da, este tratament. Va rog, completați datele de la rubrica "consultații online" pentru a va prescrie un tratament adecvat.

This comment was minimized by the moderator on the site

DE unde sa procur ZEOLIT pt HEPATITA tipC am 72 ani 1.62 inaltime 70 kg

This comment was minimized by the moderator on the site

Buna am o intrebare: fac dializa de 1 an am rinichii mici unul de 7 cm si celalalt de 9 mai am urina 800 de ml in 24 de ore ași dori sa stiu daca zeolitul ma ajuta in cazul meu? va multumesc! va rog sa imi scrieti pe email.

This comment was minimized by the moderator on the site

Dl.Dr. Catalin Luca
Cu permisiunea d-voastra ,indraznesc sa-mi prezint citeva boli asociate in speranta ca voi gasi remediul.
Ma numesc Lepirda Vasile,varsta 56 ani,inaltimea 1,86 ,greutatea 114 kg,Diagnostic:diabet insulina nova rapid cu...

Dl.Dr. Catalin Luca
Cu permisiunea d-voastra ,indraznesc sa-mi prezint citeva boli asociate in speranta ca voi gasi remediul.
Ma numesc Lepirda Vasile,varsta 56 ani,inaltimea 1,86 ,greutatea 114 kg,Diagnostic:diabet insulina nova rapid cu levemir,inima sotalol-prestarium- tertensiv,tromboza profunda venoasa picior stg.-2011-ciorap elastic cu bumbac si mers pe jos 5~10 km,dureri de articulatii.
Istoric :am fumat 25 ani ,in 1996 am lasat brusc tigarile,depistat diabet,inima si insulina din 2010.
Alergii nu,alimentatii 3mese si doua supliment fructe ,Cu somnul agitat din 2,5ore la wc si articulatii intepenite cu dureri,crampe,Am lucrat in mediul toxic 33 ani,Scaun 2/zi
uneori clisma.Urina din2,5~3ore .
0744.381.157
Sa incercam si tratamentul D-voastra sau variante
Cu stima

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

sunt diagnosticata cu neuriom acustic ,pot sa încerc o cura cu protect zeolit? Ce sfaturi îmi dați?

This comment was minimized by the moderator on the site

Va recomand sa imi scrieti datele complete , cerute la rubrica consultatii online, pentru a va prescrie un tratament

This comment was minimized by the moderator on the site

D-NULE DOCTOR , EU AM 63 DE ANI , 1,52 CM , 86,700 KG. AM URMATOARELE BOLI : OSTEOPOROZA=3,765 ;FOARTE MULTI NODULI CALCIFICATI PE PLAMANUL DREPT , HEPATITA ,,C' DIN 1988 ,ARTROZA LA UMERI SI GENUNCHI , ACIDITATE LA STOMAC , FICATUL ESTE SI EL...

D-NULE DOCTOR , EU AM 63 DE ANI , 1,52 CM , 86,700 KG. AM URMATOARELE BOLI : OSTEOPOROZA=3,765 ;FOARTE MULTI NODULI CALCIFICATI PE PLAMANUL DREPT , HEPATITA ,,C' DIN 1988 ,ARTROZA LA UMERI SI GENUNCHI , ACIDITATE LA STOMAC , FICATUL ESTE SI EL NODULAR , IAU CATE UN PUMN DE PASTILE PE ZI . VA ROG SA MA SFATUITI DACA ZEOLITUL ESTE UN TRATAMENT BENIFIC PT. MINE , CU MULTUMIRI

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Toate bolile pornesc de la ceeace mancam, si de la curatenia intestinuli gros: dr Robert Morse "Sa traim sanatos fara toxine" Ed Paralela 45. Studii facute de o echipa de medici si biologi, acum cca 2 ani au aratat ca omul este o fiinta...

Toate bolile pornesc de la ceeace mancam, si de la curatenia intestinuli gros: dr Robert Morse "Sa traim sanatos fara toxine" Ed Paralela 45. Studii facute de o echipa de medici si biologi, acum cca 2 ani au aratat ca omul este o fiinta "Frugivora".Cititi si in Biblie:Geneza cap.1, verset 29. Concluzia: Omul este programat genetic pt hrana vegetariana, in stare naturala(netratata termic!).

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

V-am raspuns pe email

This comment was minimized by the moderator on the site

soacra mea sufera de ciroza hepatica cu varice esofagiene stadiul 4 poate face cura cu zeolit

This comment was minimized by the moderator on the site

Da, poate face tratament cu zeolit , dar in paralel cu un tratament naturist complet

This comment was minimized by the moderator on the site

Va rog sa-mi spuneti si mie daca in perioada in care fac o cura cu zeolit este normal sa-mi apara pe fata multe cosuri dureroase si purulente. Inainte de a incepe cura, aveam tenul curat si dupa o saptamana de administrare m-am confruntat cu...

Va rog sa-mi spuneti si mie daca in perioada in care fac o cura cu zeolit este normal sa-mi apara pe fata multe cosuri dureroase si purulente. Inainte de a incepe cura, aveam tenul curat si dupa o saptamana de administrare m-am confruntat cu aceasta problema. Mentionez ca am intrerupt tratamentul. Va multumesc!

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Zeolitul face o dezintoxicare profunda si e posibil ca la dvs toxinele sa iasa prin piele sub forma acneei. Nu este o solutie sa opriti tratamentul, caci toxinele acumulate pot genera boli mai grave. Scadeti doza de Zeolit si cresteti apoi treptat

This comment was minimized by the moderator on the site

Buna seara, as dori sa va intreb daca pot face o cura cu zeolit pentru detoxifierea organismului si in ce fel se administreaza, ori in ce doza? Mentionez ca nu sufar de nici o afectiune cronica, duc o viata sanatoasa, chiar daca nivelul de stes e...

Buna seara, as dori sa va intreb daca pot face o cura cu zeolit pentru detoxifierea organismului si in ce fel se administreaza, ori in ce doza? Mentionez ca nu sufar de nici o afectiune cronica, duc o viata sanatoasa, chiar daca nivelul de stes e uneori un pic mai ridicat, si incerc sa am o alimentatie cat mai sanatoasa si regulata, bogata in legume si fructe.

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Puteti lua zeolit pentru dezintoxicare generala: 2 caps de 2 ori pe zi

This comment was minimized by the moderator on the site

Pot sa iau zeolit pentru psriazis ?

This comment was minimized by the moderator on the site

Am 57 ani si sunt hipertensiva(astazi 164/ 112 ) , steatoza hepatica si calculi biliari de 11 mm.Simt ficatul permanent ca pe un bolovan. Dureri articulare pe fondul unui reumatism .De vre-un an am probleme cu talpile si putin gleznele cand ma...

Am 57 ani si sunt hipertensiva(astazi 164/ 112 ) , steatoza hepatica si calculi biliari de 11 mm.Simt ficatul permanent ca pe un bolovan. Dureri articulare pe fondul unui reumatism .De vre-un an am probleme cu talpile si putin gleznele cand ma scol dimineata sau peste noapte din pat ,primii pasi trebuie sa-i fac incet si sa ma concentrez pentru a-mi mentine echilibrul .

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Va rog spuneti-mi ce sa fac in cazul in care am;diabet de tip 2,cardiaca,hernie de disc,cocxatroza bilaterala,reomatism poliarticular si artrita ,boala hemoroidala,colon iritabil,reflux gastroesofagian,uter fibromatos, spondiloza cervicala si...

Va rog spuneti-mi ce sa fac in cazul in care am;diabet de tip 2,cardiaca,hernie de disc,cocxatroza bilaterala,reomatism poliarticular si artrita ,boala hemoroidala,colon iritabil,reflux gastroesofagian,uter fibromatos, spondiloza cervicala si lombara,atacuri de panica, predispusa mereu la infectii cu ecoli.....astept va rog mult un raspuns si tratament daca se poate,am intrat in menopauza acum 3 ani,iar starea mea se inrautateste de la o luna la alta....va multumesc cu mult respect.

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

buna ziua.mama mea are tumoare ovariana plus ia mai scos un rinichi.acum face citostatice si de fiecare data sa simte cam rau,voma,nu are pofta de mincare,ia cazut si parul.poate sa ia zeolit?

This comment was minimized by the moderator on the site

Da, sa ia zeolit: 4 caps dim si 4 caps seara, dar sa faca un tratament naturist antitumoral complet.

This comment was minimized by the moderator on the site

Buna ziua! Am fost diagnosticata cu sindromul de colon iritabil si din cauza stresului simptomele se accentueaza, in special dimineata. Imi recomandati zeolit? Mentionez ca am aceasta problema de mai bine de un an, dar nu reusesc sa o tratez. Va...

Buna ziua! Am fost diagnosticata cu sindromul de colon iritabil si din cauza stresului simptomele se accentueaza, in special dimineata. Imi recomandati zeolit? Mentionez ca am aceasta problema de mai bine de un an, dar nu reusesc sa o tratez. Va multumesc!

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Da , luati zeolit: 3 capsx2 pe zi. Consultati si articolul nostru despre colonul iritabil, unde veti gasi o reteta completa de tratament

This comment was minimized by the moderator on the site

Si ce pot face sa nu mai am scaune moi cauzate de colonul iritat? Reteta dumneavoastra da rezultate intr-un timp mai scurt? Multumesc!

This comment was minimized by the moderator on the site

eu am TSH marit ,ma confrunt cu pietre la rinichi, ce tratament imi recomandati?

This comment was minimized by the moderator on the site

TRATAMENTELE SUNT PERSONALIZATE. ROG PACIENTII SA NU MAI CEARA TRATAMENT, DECAT DACA IMI DAU DATELE COMPLETE: VARSTA, INALTIME, GREUTATE, ISTORICUL BOLII, ALTE AFECTIUNI ASOCIATE, TRATAMENT URMAT, SCAUN, ALERGII , URINA , ALIMENTATIE

This comment was minimized by the moderator on the site

Buna ziua,

Mama mea fosta fumatoare, in varsta de 79 ani, inaltime 1,57 m greutate 50 kg;
actual = tuse seaca, dipnee la eforturi mici, astenie fizica; are diabet, urmeaza tratament cu amaril; sindrom vertijinos persistent, tratament betaserc si...

Buna ziua,

Mama mea fosta fumatoare, in varsta de 79 ani, inaltime 1,57 m greutate 50 kg;
actual = tuse seaca, dipnee la eforturi mici, astenie fizica; are diabet, urmeaza tratament cu amaril; sindrom vertijinos persistent, tratament betaserc si gabaron

Diagnostic: Carcinom scuamos moderat diferentiat (G2) bronho-pulmonar drept stadiul IIIA(Ct4;N0;M0)
- 03.12.2012 – BIOPSIE: evidentiaza obstructie totala a LM prin FT burjonata endoluminata; carcinoma sciuamos G2;
- 04.2013 – 08.2014 – CHIMIOTARAPIE: navelbina;
- 08 – 09.2014 – Radioterapie: DT = 40 Gy (Ploiesti)
- 10.2014 – Radioterapie: 5 fr; tratament intrerupt din cauza defectarii aparatului.
- 12.05.2014 - Ultimul CT torace + abdomen: FT hilara dreapta de 35/40 mmce nu se poate delimita fata de parenchimul atelectazic al bobului mediu; FT de 27/17 mm in lobul inferior dr cu caracter secundar;ADP mediastinale de max 20 mm in paraaortic stg
- 19.09.2014 – RMN Cerebral: fara leziuni de interes oncologic
Stimate domnule doctor, va rugam frumos sa ne ajutati cu sfatul dvs daca putem urma tratament cu activ zeolit silicic si care ar fi modul de administrare, etc.
Cu tot respectul
Marcel Secuianu

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Cum sta cu scaun, alergii, urina, somn, alimentatie?<br />Trebuie sa faca un tratament antitumoral naturist complet.

This comment was minimized by the moderator on the site

Buna ziua,<br />Multumesc pentru faptul ca mi-ati raspuns.<br />Nu sunt probleme de urina sau cu scaunul, in limite normale<br />Doarme noaptea bine, se odihneste.<br />Nu are pofta de mancare, dar are si perioade bune, mananca cate putin...

Buna ziua,<br />Multumesc pentru faptul ca mi-ati raspuns.<br />Nu sunt probleme de urina sau cu scaunul, in limite normale<br />Doarme noaptea bine, se odihneste.<br />Nu are pofta de mancare, dar are si perioade bune, mananca cate putin respecta cele trei mese pe zi; (in perioada chimioterapiei a slabit de la 60 la 50 kg si de atunci a ramas la aceasta greutate) .<br />Nu cunosc simptome alergice.<br />Incepand cu chimioterapia am ajutat si cu: ulei de catina 900 mg / curcumin 95 / ganoderma reishi / system well imunostimulator.<br />Asteptam raspunsul dvs<br />Cu respect<br />Marcel Secuianu

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

carcinom de prostata cu metastaze fac tratament injectabil cu firgamon o injectie lunar pot in paralel sa iau si zeolit si cum sa-l iau

This comment was minimized by the moderator on the site

Da, luati zeolit ( preferabil silicic) : 4 caps dimineata si 4 caps seara. Completati cu plante medicinale antitumorale

This comment was minimized by the moderator on the site

am artroza la degetele de la maini , mai am probleme cu tensiunea , un fibrom, capul nu-l simt deloc cind dorm trebuie sa dorm cu el acoperit Mentionez ca am 1,60m,47 ani si 75kg Ce-mi recomandati?

This comment was minimized by the moderator on the site

Pentru a primi reteta de tratament , va rog sa imi dati datele complete

This comment was minimized by the moderator on the site

am artroza la degetele de la maini , mai am probleme cu tensiunea , un fibrom, capul nu-l simt deloc cind dorm trebuie sa dorm cu el acoperit Mentionez ca am 1,60m,47 ani si 75kg Ce-mi recomandati?

This comment was minimized by the moderator on the site

Dm. Doctor ,sora mea sufera de cancer a fost exterpat sanul stang. In mai putin de un an a aparut la plaman sub forma de lichid .A scos tot lichidul ,a avut loc o operatie cu laser ,va rog spuneti-mi daca acest tratament o poate ajuta. Acum mai...

Dm. Doctor ,sora mea sufera de cancer a fost exterpat sanul stang. In mai putin de un an a aparut la plaman sub forma de lichid .A scos tot lichidul ,a avut loc o operatie cu laser ,va rog spuneti-mi daca acest tratament o poate ajuta. Acum mai ia un tratament care la prescris doctorul dupa operatie.Ar putea merge cu amandoua ? Multumesc!

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Trebuie sa faca un tratament antitumoral naturist. Sa imi dati datele complete pentru a prescrie unul. Poate sa mearga in paralel cu amandoua

This comment was minimized by the moderator on the site

Buna ziua!
Ma numesc Mariana Brisc, am 51 de ani,50 de kg si inaltime 1,63.
Diagnostic: Sindrom hepatosplenomegalic; Trombocitopenie ; Leucopenie ; Nodul tiroidian drept; Hipertiroidism ; Hemongiom hepatic segm IV ; Boala hemororidala complicata...

Buna ziua!
Ma numesc Mariana Brisc, am 51 de ani,50 de kg si inaltime 1,63.
Diagnostic: Sindrom hepatosplenomegalic; Trombocitopenie ; Leucopenie ; Nodul tiroidian drept; Hipertiroidism ; Hemongiom hepatic segm IV ; Boala hemororidala complicata .
Acestea au fost comfiramte la tomograf cu substanta de contrast.
Analize:

-PLT-trombocite 10,2 U.M 10*9/L
-MPV- vol.Med trombo 8,80 U.M fl

-VSH 6 U.M mm/h
-Fe 126 U.M microg/dl
-Glicemie 91 mg/dl
-Creatinita 0,76 mg/dl
-K 4,0 mmol/l
-BT 0,80 mg/dl
-BD 0,30 mg/dl
-TGO 17 ul/l
-TGP 10 ul/l
-Proteine totale 7,8 mg/dl
-Fosfataza alcalica 145 mg/dl
-APPT 29,20 sec
-TQ 17,10 sec
-IP 67,9 %
-INR 1,18
-LDH 260 ul/l
-Acid uric 3,30 mg/dl
-Limfocite 45%
-Monocite 6%

Imunologie

-Epstein Barr IgM*
ELISA negativ


-Epstein Baar IgG*
ELISA pozitiv


-TSH 3,115 micro UI/ml

-FT4 0,86 mg/dl

Gastroscopie

DUODEN: pilor,bilb, D2 libere

Stimate domnule doctor, va rugam frumos sa ne ajutati cu sfatul dvs daca putem urma tratament cu activ zeolit silicic si care ar fi modul de administrare, etc.

Cu respect,
Mariana Brisc

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Am raspuns pe email

This comment was minimized by the moderator on the site

am fost diadnosticata cu aceasta boala de o luna. nu sunt de acord cu acele tratamente care de fapt nu trateaza cauza ci doar efectul. exista tratament naturist pt aceasta boala? daca da va rog din suflet ajutati-ma.

This comment was minimized by the moderator on the site

Dati-mi datele dvs complete pentru a va prescrie reteta tratament!

This comment was minimized by the moderator on the site

Buna ziua...si eu am fost diagnosticat cu acesta boala de curand si as dori si eu un tratament de la dvs daca se poate va rog mult. Multumesc!

This comment was minimized by the moderator on the site

doresc sa stiu pe ce perioada se poate lua zeolit preventiv si cate capsule pe zi va multumesc

This comment was minimized by the moderator on the site

Varsta 66 ani
Greutate-87
Inaltime-1,75
Diagnostic actual-sindrom Kaposi
Istoric-manifestat vizibil iunie 2014, din octombrie crioterapie
Boli asociate-cardiopatie ischemica
Nu a lucrat in mediul toxic
Scaun -1 data /zi normal
Urina 4-5 ori pe...

Varsta 66 ani
Greutate-87
Inaltime-1,75
Diagnostic actual-sindrom Kaposi
Istoric-manifestat vizibil iunie 2014, din octombrie crioterapie
Boli asociate-cardiopatie ischemica
Nu a lucrat in mediul toxic
Scaun -1 data /zi normal
Urina 4-5 ori pe zi/normal
alimentatie-din februarie-la micul dejul eliminat oua si lactate si consuma actual sucuri,redus consum de carne ,seara fructe si alimente usoare

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Buna ziua, va cer sfatul in legatura cu tratamentul pe care il fac cu zeolit pulbere ,la cainele meu rotweiller care este diagnosticat cu prostata marita si sangereaza la urinare.
Doctorul a spus ca este inutil sa-l opereze la varsta lui ,are 10...

Buna ziua, va cer sfatul in legatura cu tratamentul pe care il fac cu zeolit pulbere ,la cainele meu rotweiller care este diagnosticat cu prostata marita si sangereaza la urinare.
Doctorul a spus ca este inutil sa-l opereze la varsta lui ,are 10 ani si 37 kg.pt ca rediciveaza boala.
De 2 luni si jumatate ii dau cate o lingurita de zeolit praf dimineata si seara(in iaurt) , observ ca starea lui generala este mai buna ,adica este putin mai vioi dar nu inteleg de ce sangereaza in continuare,chiar mai abundent.
Va multumesc,daca este nevoie va dau si alte detalii.

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu un tratament pentru candidoza.
Am fost diagnosticata cu candida vaginala si de cateva zile am observat si pe limba depuneri albicioase si senzatia de arsura la nivelul gurii si a gatului.

Multumesc.

This comment was minimized by the moderator on the site

Soacra mea are cancer ovarian cu metastaze poate sa ia zeolit si cat?

This comment was minimized by the moderator on the site

Salut. Am probleme hormonale. Prea mulți masculini în corp feminin și aș dori săi elimin. Ce aș putea să fac.

This comment was minimized by the moderator on the site

Comentariul dvs a fost șters.
Vă rog să îl publicați în Forum, secțiunea reclamă.

This comment was minimized by the moderator on the site

Sufar dw psoriazis este recomandat Sa incep o cura cu zeolit?multumesc

This comment was minimized by the moderator on the site

Da, puteti lua Zeolit , dar nu este suficient. Aveti nevoie de un tratament naturist complet

This comment was minimized by the moderator on the site

Buna ziua Domnule doctor
,am fost operata de cancer san(T1N0M0),am facut chimioterapie si acum fac radioterapie;Am 45 de ani;1.75 inaltime ,59 kg greutate,analizele sangelui s-au normalizat,dorm bine,nu am probleme cu scaun/urina,nu am alergii...

Buna ziua Domnule doctor
,am fost operata de cancer san(T1N0M0),am facut chimioterapie si acum fac radioterapie;Am 45 de ani;1.75 inaltime ,59 kg greutate,analizele sangelui s-au normalizat,dorm bine,nu am probleme cu scaun/urina,nu am alergii cunoscute,as putea sa iau zeolit?daca da,de care? Sunt insa purtatoare de virus hepatitic B ,pt care iau Viread;iau si comprimate cu chlorella si spirulina;
va multumesc din suflet pt raspuns

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Citesc cele de sus si imi dau seama de un lucru. Se cauta un tratament dar nimeni nu se intreaba cauza si cauza de multe ori nu este intamplatoare. NU puteti vindeca afectiunile corpului cu aceiasi minte si aceaasi atitudine cu care ati creat-o.
...

Citesc cele de sus si imi dau seama de un lucru. Se cauta un tratament dar nimeni nu se intreaba cauza si cauza de multe ori nu este intamplatoare. NU puteti vindeca afectiunile corpului cu aceiasi minte si aceaasi atitudine cu care ati creat-o.

Cateva sugestii|:
-informare si intelegerea corpul uman
-informare despre mancarea
-miscare in fiecare zi ( va recomand sa aprofundati exact de ce e buna miscarea)
-alimentatie de fructe, legume crude, cereale si seminte in forma lor natural nu procesate, fara zahar si altele. cititi cu atentie absolut tot
- detoxifiere asa cum Dl Dr sugereaza si explica foarte frumos
-vindecarea mintii si a sufletului.
-hidratare ( nu alcool, nici macar ocazional, nu tigari nici ocazional)


Tratamentele ajuta nu vindeca, niciodata nimeni nu a fost vindecat cu pastile si ma refer la cele din farmacii.

Daca se doreste cu adevarat vindecare se poate dar trebuie sa dovediti 100% corpului altfel. dupa 50 ani in care ne tratam corpul cu indiferenta si ne hranim poftele mentale si nu corpul.

Acum daca aveti o 100kg nu ma surpinde ca sunteti inca bolnavi si ca tratamentul nu fuctineaza si nu va functiona atat timp cand nu va schimbati.

Si s multe de invatat de aici.

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Dr Luca Catalin - Ma numesc Savu Dan am 60 ani, am diabet zaharat tip II cu dureri articulare foarte mari la picioare operatie chirugicala tip by pass pe inima, infectie urinara, insomnii.
-am o greutate de 95 kg si inaltime 1,80,
Tratamentul...

Dr Luca Catalin - Ma numesc Savu Dan am 60 ani, am diabet zaharat tip II cu dureri articulare foarte mari la picioare operatie chirugicala tip by pass pe inima, infectie urinara, insomnii.
-am o greutate de 95 kg si inaltime 1,80,
Tratamentul ptr diabet este : dimineata diaprel 1 capsula,seara 30 unitati insulina ( glicemia nu scade sub 190)
Tratamentul ptr intretinere a miocardului este : dimineata concor de 10 - 1 pastila, seara, diovan 160 - 1 pastila, sortis 40 - 1 pastila, 1 aspirina cardio de 100.
Rog sa imi comunicati daca pot urma tratamentul cu zeolit, cu stima,

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Colesterol total 336
ldl 246
triglicide 30
hdl 60

ajuta la micsorarea ldl zeolitul ?

am inceput si o dieta cu qinqoa , seminte de chia,mei,
seminte de in, le prepar ca pe un pilaf de orez,foarte gustos
doar cu piept de pui pe gratar sau...

Colesterol total 336
ldl 246
triglicide 30
hdl 60

ajuta la micsorarea ldl zeolitul ?

am inceput si o dieta cu qinqoa , seminte de chia,mei,
seminte de in, le prepar ca pe un pilaf de orez,foarte gustos
doar cu piept de pui pe gratar sau peste.sa speram ca o sa scada,in 1989 am avut hepatita b cred,analizele ficatului sunt acceptabile,doar colesterolul este peste valoarea de 300 de ani de zile.tensiunea arteriala a fost mare 2-3 luni 149/105 varsta de 38 ani 160cm 70kg. Tensiunea a revenit la normal de cand am inceput dieta,dimineata mai iau 2 lingurite de tinctura de propolis pe stomacul gol
nici macar o raceala in ultimii 10 ani.Doamne ajuta
doar coleaterolul mare.medicul de familie zice ca e poate ceva ereditar si tre sa traiesc cu asta

Multumesc

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Buna seara !
As dori sa incerc cura cu zeolit. Problema mea e, ca am dificultati la inghitirea capsulelor. Intrebarea ar fi, daca golesc continutul capsulelor intr-o lingurita cu gem sau crema de ciocolata sau iaurt ar avea vreun efect negativ...

Buna seara !
As dori sa incerc cura cu zeolit. Problema mea e, ca am dificultati la inghitirea capsulelor. Intrebarea ar fi, daca golesc continutul capsulelor intr-o lingurita cu gem sau crema de ciocolata sau iaurt ar avea vreun efect negativ sau ar scadea eficacitatea tratamentului?

Va multumesc si astept un raspuns.

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Puteti goli continutul in putina apa sau ceai , dar in nici un caz in gem sau ciocolata

This comment was minimized by the moderator on the site

Buna ziua ,
As dori sa incerc cura cu zeolit. Am 54 ani, 1,59 cm , 57 kg am fost operata de neoplasm mamar dr. cu evidare ganglionara stadiu caner III C .In urma CT , RMN, a reiesit ca am determinari secundare mixte osteolitice si osteoblastice...

Buna ziua ,
As dori sa incerc cura cu zeolit. Am 54 ani, 1,59 cm , 57 kg am fost operata de neoplasm mamar dr. cu evidare ganglionara stadiu caner III C .In urma CT , RMN, a reiesit ca am determinari secundare mixte osteolitice si osteoblastice la bazin si femurul stg.Urmeaza sa mi se faca schema de tratament cu citostatice etc.Am dureri la articulatia coxofemurala stg. , genunchi.Am trecut la o alimentatie cu fructe si legume , seminte , doar peste mai consum o data pe saptamana.

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Dati-mi datele complete

This comment was minimized by the moderator on the site

Buna ziua,
am de 15 ani tiroidita. in prezent iau 75mg euthirox (luni-vineri) si 100 weekend.
de 1 an diagnosticata si cu alergie la acarieni (iau zilnic antihistaminice). daca nu iau in 2 zile nasul se imflameaza rau si seamana tot procesul cu o...

Buna ziua,
am de 15 ani tiroidita. in prezent iau 75mg euthirox (luni-vineri) si 100 weekend.
de 1 an diagnosticata si cu alergie la acarieni (iau zilnic antihistaminice). daca nu iau in 2 zile nasul se imflameaza rau si seamana tot procesul cu o raceala urata,sinuzita etc. daca reiau dupa ce ma chinui 1 saptamana imi revin. mi s-a recomanfat ceolit cel putin pt alergie. pt tiroida din multe directii terapie psiho. nu am intoleranta la gluten. TSH 2.06 facut de curand. alergeni de 50-100 de ori mai mari valorile decat normal. multumesc.

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

V-am trimis reteta tratament pe email

This comment was minimized by the moderator on the site

Recent am trecut printr-o operatie de colecistectomie si am si noduli tiroidieni, fara tratament. analizale dupa operatie GGT 450, m-ar ajuta si pe mine zeolitul? Va multumesc.

This comment was minimized by the moderator on the site

Da, dar sa faceti in paralel un tratament naturist complet

This comment was minimized by the moderator on the site

Mama mea in varsta de 67 ani a fost diagnosticata cu cancer pulmonar cu metastaze renale si pe pleura. De saptamana viitoare urmeaza sa inceapa chimioterapia. Ea se simte bine . In afara de umarul si mana dreapta nu o doare nimic. Are 1.65 m si...

Mama mea in varsta de 67 ani a fost diagnosticata cu cancer pulmonar cu metastaze renale si pe pleura. De saptamana viitoare urmeaza sa inceapa chimioterapia. Ea se simte bine . In afara de umarul si mana dreapta nu o doare nimic. Are 1.65 m si 75 kg. Ma gandeam sa incercam si zeolitul. Credeti ca ar putea avea efect?

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Da, sa ia zeolit silicic: 4 capsx2 , dar trebuie facut un tratament antitumoral naturist complet

This comment was minimized by the moderator on the site

De o luna iau zeolit (cate 1 capsular de 3 ori pe zi) impotriva acneei si aveam o fata cu doar 2 cosuri insa mai multe cosuri si cicatrici pe spate insane de acum 2 zile de dimineata m-am trezit cu fata plina due cosuri mari si dureroase si nu...

De o luna iau zeolit (cate 1 capsular de 3 ori pe zi) impotriva acneei si aveam o fata cu doar 2 cosuri insa mai multe cosuri si cicatrici pe spate insane de acum 2 zile de dimineata m-am trezit cu fata plina due cosuri mari si dureroase si nu numai dar si pe spate, piept, in cap, pe picioare, pe maini, in urechi si am un cos iesit chair in palma. Credeti ca este efectul zeolitului sau at putea fi altceva? Nu am nici o explicatie pentru acest lucru brusc

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

De o luna iau zeolit (cate 1 capsular de 3 ori pe zi) impotriva acneei si aveam o fata cu doar 2 cosuri insa mai multe cosuri si cicatrici pe spate insane de acum 2 zile de dimineata m-am trezit cu fata plina due cosuri mari si dureroase si nu...

De o luna iau zeolit (cate 1 capsular de 3 ori pe zi) impotriva acneei si aveam o fata cu doar 2 cosuri insa mai multe cosuri si cicatrici pe spate insane de acum 2 zile de dimineata m-am trezit cu fata plina due cosuri mari si dureroase si nu numai dar si pe spate, piept, in cap, pe picioare, pe maini, in urechi si am un cos iesit chair in palma. Credeti ca este efectul zeolitului sau at putea fi altceva?

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Trebuie sa imi dati mai multe date despre dvs ..varsta, greutate, afectiuni, alimentatie, scaun...

This comment was minimized by the moderator on the site

as dori sa stiu daca pot lua zeolit pt psoriazis
mentionez ca am pietre la rinichi
multumesc

This comment was minimized by the moderator on the site

Buna ziua.Va rog frumos sa ma ajutati .Am 39 ani,1,65inaltime si92kg.In ultimul an m-am ingrasat 20kg.Am tiroxina libera 7,deci iau eutirox 25 de o luna,Iau dimineata lamaie cu apa calda,la pranz ghimbir+otet mere+miere+lamaie+apa,pt...

Buna ziua.Va rog frumos sa ma ajutati .Am 39 ani,1,65inaltime si92kg.In ultimul an m-am ingrasat 20kg.Am tiroxina libera 7,deci iau eutirox 25 de o luna,Iau dimineata lamaie cu apa calda,la pranz ghimbir+otet mere+miere+lamaie+apa,pt detoxifiere.vreau sa va intreb daca iau zeoli,dezintoxic,deci tb sa incep sa elimin retentia de lichilichid,deci sa slabesc,De unde pot sa-l cumpar si cum sa-l administrez??poate fi folosit si de copii de 10 ani?va multumesc

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Buna ziua,
Mama are 3 tumori cerebrale - gliomatosis cerebri.
Va rog sa-mi spuneti daca poate lua si zeolit, avand in vedere ca in cazul cancerului la creier uciderea celulelor cancerigene trebuie facuta fara a provoca inflamarea si prioritara...

Buna ziua,
Mama are 3 tumori cerebrale - gliomatosis cerebri.
Va rog sa-mi spuneti daca poate lua si zeolit, avand in vedere ca in cazul cancerului la creier uciderea celulelor cancerigene trebuie facuta fara a provoca inflamarea si prioritara este stoparea dezvoltarii tumorii si apoi transformarea lor in celule normale, eliminarea resturilor acestora din creier fiind f dificila, iar uciderea lor determinand inflamare.
In acest moment mama ia steroizi, tratament naturist calivita pt cancer creier si un homeopat.
Va multumesc anticipat.
Cu respect,
Bogdan H.

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

buna ziua am 34 de ani si am senzatia de un miros neplacut al corpului am facut analize si sant ok ma ajuta va rog sami dati un mesaj pe ce produse ar trebui sa iau

This comment was minimized by the moderator on the site

sunt diagnosticata cu hernie pulmonara.lobectomie bazala dreapta supurativ cu pseudomonas aeruginoasa..la cel putin 4,5 luni am nevoie de antibiotice foarte tari din cazua acestei infectii rezistente la antibiotice.
intrebarea mea este :zeolitul...

sunt diagnosticata cu hernie pulmonara.lobectomie bazala dreapta supurativ cu pseudomonas aeruginoasa..la cel putin 4,5 luni am nevoie de antibiotice foarte tari din cazua acestei infectii rezistente la antibiotice.
intrebarea mea este :zeolitul poate ajuta in acest caz?se pot produce reactii adverse luand concomitent antibiotic si zeolit...in acest caz?va multumesc!

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Buna Domnule doctor Ctalin ma numesc cosmin bogdan si am 30 de ani am fost operat in luna lui august al acetsui an de orhiectomie si si in luna aceasta am urmat un tratament cu chimioterapie si inainte de asta am factu computer tomografic si a...

Buna Domnule doctor Ctalin ma numesc cosmin bogdan si am 30 de ani am fost operat in luna lui august al acetsui an de orhiectomie si si in luna aceasta am urmat un tratament cu chimioterapie si inainte de asta am factu computer tomografic si a iesit normal si acuma urmesz adoua cura de chimioterapie cu carboplatin .
Asd dorii din suflet sa imi spuneti si mie daca imi estebenefic zeolit ca am citit despre acest medicament si este bun si previne reactile adverse dupa chimioterapie si e un medicament naturist bun si ajuta si la sistemul digestiv si la imunitar asi dorii din suflet daca im ieste benefic sa imi spuneti va rog din suflet si sa imi dati un raspuns va multumesc din suflet

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Am raspuns pe email

This comment was minimized by the moderator on the site

Buna ziua. Mama mea a fost diagnosticata cu neoplasm pulmonar cu mestataze pe pleura si pe glanda suprarenala. Are diabet tratat cu siofor , diavi si diaprel si este hipertensiva.Are niste dureri groaznice de spate si mana dreapta. In cateva zile...

Buna ziua. Mama mea a fost diagnosticata cu neoplasm pulmonar cu mestataze pe pleura si pe glanda suprarenala. Are diabet tratat cu siofor , diavi si diaprel si este hipertensiva.Are niste dureri groaznice de spate si mana dreapta. In cateva zile va incepe chimioterapia. Va rog sa-mi spuneti daca zeolitul este indicat in acest caz sau daca imi puteti recomanda altceva. Va multumesc.

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Pentru reteta de tratament naturist, trebuie sa imi scrieti datele complete: nume, varsta , inaltime, greutate, diagnostic, alte afectiuni asociate, tratament urmat, alimentatie, scaun, urina, alergii, somn

This comment was minimized by the moderator on the site

de aproape 2 luni mi-au descoperit di intamplare cu toate ca am fost sanatoasa pana atunci, tumoare la creier grad 4 gbm. si acum ma simt bine dar trebuie tratat ca daca nu mor repede. intre 18.12-8.1 de 5 ori pe saptamana insep raze si pastie...

de aproape 2 luni mi-au descoperit di intamplare cu toate ca am fost sanatoasa pana atunci, tumoare la creier grad 4 gbm. si acum ma simt bine dar trebuie tratat ca daca nu mor repede. intre 18.12-8.1 de 5 ori pe saptamana insep raze si pastie chimo temodal si sper sa ajute. am vrut totusi dupa ce termin tratamentul sau in timpul tratamentului sa incerc si tratament altrnativi cu pastile zeloid.
daca credeti ca pot cumpara sa- mi raspundeti va rog. principalul daca sunt pasile care chiar ajuta la cine are cancer si la cap in gradul meu?
cu stima
silvia

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Buna ziua
Stiam ca zeolitul este un bun coagulant , eu am probleme cu circulatia sanguina ....poate sa ma afecteze zeolitul ?
Multumesc !

This comment was minimized by the moderator on the site

Ce mi se recomanda pentru prostata.

This comment was minimized by the moderator on the site

Pentru prostata?

This comment was minimized by the moderator on the site

Retetele sunt personalizate. Pentru un tratament adecvat dati datele complete ale pacientului cum sunt cerute in chestionar

This comment was minimized by the moderator on the site

Buna seara d-le doctor!
Copilul meu de 6 ani are autism. Locuim in Germania. Facem toate terapiile si tot ce se poate pentru puiul nostru. Am ajuns si la un.medic alternativ dar ne recomandau niste pastile toxice pentru a elimina mercurul...

Buna seara d-le doctor!
Copilul meu de 6 ani are autism. Locuim in Germania. Facem toate terapiile si tot ce se poate pentru puiul nostru. Am ajuns si la un.medic alternativ dar ne recomandau niste pastile toxice pentru a elimina mercurul din.organism. Zeolitul se poate administra si copiilor?
Aici nu vor sa ne faca analize la sange copilului pentru a vedea concentratia de mercur din organism. Noi venim in luna august in Romania in vacanta. Suntem din Bucuresti. Imi puteti recomanda unde as putea sa ii fac copilului analizele ?
Va multumesc!

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Buna ziua ! Am displazie col ,CIN 1,CIN 2 si in stare agravata CIN 3 .Am si virusul HPV 31 .Ce imi recomandati sa iau ca tratament naturist?
Va multumesc anticipat.

This comment was minimized by the moderator on the site

Buna ziua! Dl. doctor as dori sa imi spuneti daca se poate ce tratament naturist sa urmez in cazul in care am fost diagnosticata cu displazie col uterin ,CIN 1,CIN 2 si CIN 3 in stare agravata ?
Am si virusul HPV 31 cu risc crescut .
Va multumesc...

Buna ziua! Dl. doctor as dori sa imi spuneti daca se poate ce tratament naturist sa urmez in cazul in care am fost diagnosticata cu displazie col uterin ,CIN 1,CIN 2 si CIN 3 in stare agravata ?
Am si virusul HPV 31 cu risc crescut .
Va multumesc anticipat !

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Buna seara. Tatal meu in varsta de 70 de ani , 1.75m si 80kg, sufera de alta ciroza hepatatica nespecificata ,tumora maligna secundara a ficatului si insuficienta hepatica cronica.A fost operat in urma cu 4 ani si de 3 ani face tratament cu...

Buna seara. Tatal meu in varsta de 70 de ani , 1.75m si 80kg, sufera de alta ciroza hepatatica nespecificata ,tumora maligna secundara a ficatului si insuficienta hepatica cronica.A fost operat in urma cu 4 ani si de 3 ani face tratament cu nexavar. Din aceasta luna nu i s-a mai aprobat nexavarul deoarece cei doi noduli tumorali existenti au crescut in 6 luni de la 7 la 8 mm, respectiv de la 10/5mm la 17/12mm.Medicul oncolog a recomandat inceperea chimioterapiei. Ce tratament naturist ne recomandati si daca se poate lua in timpul chimioterapiei. Va multumesc. Astept raspuns.

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Buna ziua,
Am fost diagnosticata cu meningiom, nivelul unghiului pontocerebelos dreapta, 36/21/30 mm, am 1.70 m, 68 kg, 68 ani
Mai iau medicamente pentru o fibrilatie care nu s-a repetat in ultimii 6 ani (ritmonorm, betaloc, sortis, pradaxa).
Sunt...

Buna ziua,
Am fost diagnosticata cu meningiom, nivelul unghiului pontocerebelos dreapta, 36/21/30 mm, am 1.70 m, 68 kg, 68 ani
Mai iau medicamente pentru o fibrilatie care nu s-a repetat in ultimii 6 ani (ritmonorm, betaloc, sortis, pradaxa).
Sunt in rest in parametri de normalitate
Doresc un tratament antitumoral
Va multumesc si toate cele bune
luminita C.

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Va mai scriu inca o data , am hepatita C de vreo 20 de ani am 72 de ani 1.62 inaltime 70 - kg nu simt absolut nici=o durere ca am luat multa argila in ultimul timp sa=mi spuneti cum se face tratamentul cu ZEOLIT si de unde se procura ca nu stiu...

Va mai scriu inca o data , am hepatita C de vreo 20 de ani am 72 de ani 1.62 inaltime 70 - kg nu simt absolut nici=o durere ca am luat multa argila in ultimul timp sa=mi spuneti cum se face tratamentul cu ZEOLIT si de unde se procura ca nu stiu de unde sa=l iauma numesc mariana p
Astept pe Email raspunsul Dvs.

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Mai adaug la date despre mine, mai am o depresie de 25 de ani cu tratamentul urmator: risperidona , mirtazapina, alprazolam, nitrazepam, un diabet de tip 2 cu insulina levemir, novo-rapid si pastile de-diaprel si daca pot face tratamentul cu ZEOLIT??

This comment was minimized by the moderator on the site

Va rog sa ma scuzati ca am memoria mai scurta mai adaug ceva poate ajuta, mai am o mincarime de piele de vreo 6-7 ani dar nu am nimic pe piele doar ma maninca, si o artrita sau tendinita la articulatiile de linga burta care doare enorm de mult si...

Va rog sa ma scuzati ca am memoria mai scurta mai adaug ceva poate ajuta, mai am o mincarime de piele de vreo 6-7 ani dar nu am nimic pe piele doar ma maninca, si o artrita sau tendinita la articulatiile de linga burta care doare enorm de mult si sper ca am terminat cu toate, va rog ajutati-ma daca se poate cu ZEOLITUL acela si de unde se procura??
sanatate si numai bine va doresc......marianaP.

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Trombocitele au crescut cu timpul, ajungand acum la 470-500 de mii.
Inteleg ca aveti un tratament naturist.
Va rog mult sa ma ajutati daca se poate.
Multumesc anticipat!

This comment was minimized by the moderator on the site

Buna ziua,
Am fost operata de un nodul malign la san, carcinom in situ si am si virusul hpv, 31 si 52. Urmeaza sa fac sedinte de radioterapie
De 2 saptamani am exclus carnea, zaharul faina alba din alimentatie.
Am o stare de sanatate f buna,...

Buna ziua,
Am fost operata de un nodul malign la san, carcinom in situ si am si virusul hpv, 31 si 52. Urmeaza sa fac sedinte de radioterapie
De 2 saptamani am exclus carnea, zaharul faina alba din alimentatie.
Am o stare de sanatate f buna, scaun normal, analize de sange f. Bune.
Va rog sa ma ajutati cu un sfat in ceea ce priveste administrarea zeolitului!

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Bună ziua, în luna iunie am descoperit o tumora la plamanul drept, cu metastaze la ficat.Am făcut o singura ședință de chimioterapie. As putea lua Zeolit? Ar fi eficient? Dacă da,în ce cantitate?
Va mulțumesc anticipat!

This comment was minimized by the moderator on the site

Buna ziua , tatăl meu a fost diacnosticat cu cancer la colon de gradul 4 cu metastază la ficat . Am refuzat operația deoarece nu ia garantat nimic sigur in ameliorararea boli . Pentru aceasta boala și acest stadiu ii putem administra aceste...

Buna ziua , tatăl meu a fost diacnosticat cu cancer la colon de gradul 4 cu metastază la ficat . Am refuzat operația deoarece nu ia garantat nimic sigur in ameliorararea boli . Pentru aceasta boala și acest stadiu ii putem administra aceste pastile . Va mulțumesc frumos

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti daca Zeolit (si ce fel de zeolit) ma poate ajuta la eliminarea virusului HPV din organism si pt. diminuarea steatozei hepatice gr.2. mentionez, de asemenea, ca am si vitiligo - sper sa nu se agraveze.
Daca m-ar...

Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti daca Zeolit (si ce fel de zeolit) ma poate ajuta la eliminarea virusului HPV din organism si pt. diminuarea steatozei hepatice gr.2. mentionez, de asemenea, ca am si vitiligo - sper sa nu se agraveze.
Daca m-ar ajuta, va rog sa specificati si doza/zi, durata tratament. Mii de multumiri.

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Pentru tumoare la rinchi

This comment was minimized by the moderator on the site

Pentru reteta de tratament naturist, trebuie sa ne dati datele complete: nume, varsta , inaltime, greutate, diagnostic, alte afectiuni asociate, tratament urmat, alimentatie, scaun, urina, alergii, somn

This comment was minimized by the moderator on the site

Buna ziua Dmn. Doctor.sunt diagnosticata cu cancer la stomac carcinom cu metastaze. Am inteles ca pot lua zeolit. Dar nu stiu ce tratament naturist antitumoral sa iau.mentionez ca am slabit foarte mult cu toatr ca mananc. Aminaltimea 1.54 si45kg...

Buna ziua Dmn. Doctor.sunt diagnosticata cu cancer la stomac carcinom cu metastaze. Am inteles ca pot lua zeolit. Dar nu stiu ce tratament naturist antitumoral sa iau.mentionez ca am slabit foarte mult cu toatr ca mananc. Aminaltimea 1.54 si45kg de dormit nu prea dorm mananc mancare vegetala beau sucuri de legume. Eu am si ulcer si nu pot manca orice si reflux. Am 56 de ani. Astept raspunsul dv pt ca vreau sa incep tratamentul.deoarece nu ma simt bine.sunt lipsita de energie si am slabiciune .asta in fiecare zi.am uitat sa mentionez ca am facut o dingura srdinta de citostatice si numai pot sa fac acum 10 zile.va multumesc anticipat pt rasp. Dv

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Buna ziua dnl. Doctor Luca.

Am fost diagnosticata in junie in 2017 cu Cancer la Stomac stadiul 3 si ulcer cu refulx Gastroesofagian.Vazand mesaje anterioare Mentionez ca am 56 de ani nu prea dorm corespunzator scaunul este in regula si mananc...

Buna ziua dnl. Doctor Luca.

Am fost diagnosticata in junie in 2017 cu Cancer la Stomac stadiul 3 si ulcer cu refulx Gastroesofagian.Vazand mesaje anterioare Mentionez ca am 56 de ani nu prea dorm corespunzator scaunul este in regula si mananc in general mancare mai mult pasata facuta in casa dar si lactate carne oua ocazional.Va rog sa imi sa imi souneti daca pot lua Zeolit ce fel de Zeolit si impreuna cu ce tratament naturist antitumoral imi putetii recomanda. Momentan fac un tratamen cu sucuri de legume (varza, sfecla,castravete, morcov,telina).

Cu multa stima!

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

V-am raspuns pe email

This comment was minimized by the moderator on the site

Buna ziua!Sunt diagnosticata cu anemie hemolitica autoimuna din 2012, lupus ertematos sistemic in remisie din 2014,osteopenie,gusa nodulara cu eutiroidie,hipertriglicemie,cataracta corticala.Sunt pe tratament cu medrol 20 mg in...

Buna ziua!Sunt diagnosticata cu anemie hemolitica autoimuna din 2012, lupus ertematos sistemic in remisie din 2014,osteopenie,gusa nodulara cu eutiroidie,hipertriglicemie,cataracta corticala.Sunt pe tratament cu medrol 20 mg in scadere,plaquenil,clopidogren,acid folic,vitamina B1,B6,calciu, &D3,actonel.ulei de in,gingobiloba.Datorita episoadelor de hemoliza si a transfuziilor de sange repetate(4 anul acesta)feritina este mult peste normal(1070ng/ml).Am 60 ani,greutate 55 kg,3 mese pe zi cu 2 gustari,fructe si legume,fara zahar,fara alcool,fara cafea, cu peste proaspat,miscare in fiecare zi,scaun normal,urinari mai dese in special noaptea(2-3),perioade de insomnie.Ce imi puteti recomanda si daca zeolitul poate fi administrat in hematocromatoza sau AHAI? Multumesc anticipat.

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Pentru herpes care ar fi modul de administrare?Am facut paralizie faciala periferica dreapta :cry: in vara ,nu stiu daca vinovat este herpesul ,medicii nu au identificat cauza,am luat tratament cu aciclovir insa de atunci am avut 4 episoade de...

Pentru herpes care ar fi modul de administrare?Am facut paralizie faciala periferica dreapta :cry: in vara ,nu stiu daca vinovat este herpesul ,medicii nu au identificat cauza,am luat tratament cu aciclovir insa de atunci am avut 4 episoade de herpes 2 la nas si 2 pe buze ,am luat si lizina,echinaceea,propolis chiar nu stiu ce sa mai iau... Am 28 de ani.

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Buna seara dle doctor,
Fata mea in varsta de 42 de ani are boala Crhons. Se poate trata cu zeolit capsule? Ea locuieste in SUA dar si acolo tratamentele alopate nu sunt deajuns. Ce ne puteti sfatui? Va multumesc.

This comment was minimized by the moderator on the site

Buna ziua, sunt diagnosticata cu cancer la stomac de 2 ani si cu cancer de endometru de un an, nu am facut nici un tratament , am refuzat operatiile, am tiroida autoimuna si lichen plan de 13 ani, nu iau decat tratament de...

Buna ziua, sunt diagnosticata cu cancer la stomac de 2 ani si cu cancer de endometru de un an, nu am facut nici un tratament , am refuzat operatiile, am tiroida autoimuna si lichen plan de 13 ani, nu iau decat tratament de hipertensiune..intrebarea este daca am vreo sansa cu tratament naturist, ce ar trebui sa fac?, am 54 de ani, 165 si peste 100 kg, multumesc anticipat, N.

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Va rog sa imi dati datele complete pentru reteta de tratament

This comment was minimized by the moderator on the site

As dori sa stiu daca zeolitul ajuta la vindecarea bolii Crhons si a candidozei intestinale si care ar fi formula cea mai buna. Multumesc!

This comment was minimized by the moderator on the site

Tratamentele sunt personalizate . Trebuie sa imi dati datele complete ale pacientului pentru reteta de tratament

This comment was minimized by the moderator on the site

Buna
Tatal meu sufera de cancer la ficat , e c-am slabit si intrebarea mea este ..sunt ceva sanse cu zeolid ??
Multumesc frumos

This comment was minimized by the moderator on the site

Sut sanse daca faca un tratament complet si tine dieta adecvata

This comment was minimized by the moderator on the site

Buna,
Am un nodul la sân de 38 de mm malign și nu as vrea sa aleg operație.oare se poate trata cu zeolit?tinand cont ca sunt la menopauza am 52 de ani starea generală de sănătate este buna ,fara modificări ale sânului fără scurgeri .o zi buna

This comment was minimized by the moderator on the site

Se poate trata cu tratament naturist specific

This comment was minimized by the moderator on the site

Buna ziua! Spuneti-mi va rog daca as urma un tratament cu zeolit si un stil de viata sanatos,credeti ca mi-as trata tiroida? medicul mi-a prescris eutyrox 50 si curcumin+ crom,multumesc anticipat

This comment was minimized by the moderator on the site

Buna ziua!! Are eficienta zeolitul în cancerul ovarian cu metastaze in peritoneu? ( Mai exact mama a fost diagnosticata cu carcinomatoza peritoneala secundara unui cancer ovarian )
Mulțumesc !

This comment was minimized by the moderator on the site

Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti daca o cura de zeoliti poate reduce un colesterol de 399 si trigliceride 433. Mentionez ca tin dieta fara grasimi si cu toate acestea valorile sunt uriase. Va multumesc. De unde poate fi procurat produsul original ?

This comment was minimized by the moderator on the site

Pt mama mea aș vrea să știu un medicament are cancer pulmonar, are 57 de ani suferă și de diabet si a avut un atac cerebral în urma cu 8 ani

This comment was minimized by the moderator on the site

Buna ziua.As dori sa va intreb pentru lupus eritematos asociat cu steatoza hepatica si obezitate ,este indicat zeolitul?Multumesc

This comment was minimized by the moderator on the site

Da, este indicat, in asociere cu tratament cu plante medicinale

This comment was minimized by the moderator on the site

Bună ziua! Pentru tatăl meu care este operat de stomac stadiu 3 și face citostatice este recomandat rețeta naturista?

This comment was minimized by the moderator on the site

Da, este recomandat

This comment was minimized by the moderator on the site

Mama are o tumoare pe caile biliare cu metastaze pe ficat si extindere pe pancreas si duoden. I -am dat timp de o saptamana suplimente pe baza de ganoderma, alga afa si chlorella. Icterul i s-a retras semnificativ si s-a vazut o imbunatatire a...

Mama are o tumoare pe caile biliare cu metastaze pe ficat si extindere pe pancreas si duoden. I -am dat timp de o saptamana suplimente pe baza de ganoderma, alga afa si chlorella. Icterul i s-a retras semnificativ si s-a vazut o imbunatatire a starii generale. Insa acum are multe venisoare rosii in ochi si se plange de un posibil mic accident vascular cerebral. Ar si simti cum ii plesnesc vase micute. Ce ma sfatuiti? Sa continui sa ii administrez acest tratament? E periculos pentru persoanele cu risc de accident vascular? Are 72 de ani.

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Il puteti da in continuare, nu este periculos

This comment was minimized by the moderator on the site

va rog sa imi spuneti cum.sa ia zeolit sotul meu care arev 0 de ani si mielom.multiplu st 1 fara manifestare. ate crescute lanturi lambda si igg. multumesc

This comment was minimized by the moderator on the site

Buna seara


Date: 37 ani, 1,60 cm, 50-53 kg (fluctuantă). La 25 am fost diagnosticata cu artrita, gingivita, chisturi mamare, exces de foliculina (lucram in mediu toxic). In adolescenta infecții dese ale amigdalelor. De mai bine de 5 ani,...

Buna seara


Date: 37 ani, 1,60 cm, 50-53 kg (fluctuantă). La 25 am fost diagnosticata cu artrita, gingivita, chisturi mamare, exces de foliculina (lucram in mediu toxic). In adolescenta infecții dese ale amigdalelor. De mai bine de 5 ani, ganglionii limfatici de sub ureche in permanenta umflați, cei de-a lungul mandibulei dureroși. De un an iar am dureri ascuțite ale articulațiilor mâinilor si picioarelor. Uneori ma trezesc cu fata umflata si ganglionii măriți, "scame" pe retina. Si zgomote in urechi.. Si ultimul: de 20 de ani, dimineața am gatul încărcat. Pierd 1/2 h să-l eliberez, o sputa verde in general. Ma obosește/plictiseste ritualul asta. E cam penibil, doar 37 de ani, dar un car de afecțiuni. Probabil exista o legătură intre ele. Va rog, dati-mi o soluție.

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Buna ziua, domnule doctor,
as dori sa va intreb daca credeti ca zeolitul il poate ajuta pe fratele meu care are o tumora canceroasa la duoden.( carcinom cu celule MERKEL).Operatia nu a fost posibila datorita pozitiei tumorii.A facut chimioterapie...

Buna ziua, domnule doctor,
as dori sa va intreb daca credeti ca zeolitul il poate ajuta pe fratele meu care are o tumora canceroasa la duoden.( carcinom cu celule MERKEL).Operatia nu a fost posibila datorita pozitiei tumorii.A facut chimioterapie si acum se simte extrem de rau. Are dureri foarte mari si nu mai mananca aproape nimic si la cateva zile vomita. Stiu ca boala este destul de avansata, dar sper ca totusi mai gasim un tratament care sa-i aline durerile sau de ce nu sa-l vindece.
M-am gandit la ZEOLIT si am nevoie de un sfat pe care consider ca dumneavoastra mi-l puteti oferi. Va rog cu respect sa imi raspundeti.

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Se poate lua zeolit daca iau steroizi ( Prednisolon) ??? Multumesc de raspuns

This comment was minimized by the moderator on the site

Buna ziua,
Fiica mea in varsta de 38 ani a fost diagnosticata in ianuarie 2019 cu cancer gastric stadiul 4, inoperabil. A facut 4 cure de chimioterapie. Una la 3 saptamani. Si capecitabina cpr pe cale orala. Acum cateva zile a avut niste dureri...

Buna ziua,
Fiica mea in varsta de 38 ani a fost diagnosticata in ianuarie 2019 cu cancer gastric stadiul 4, inoperabil. A facut 4 cure de chimioterapie. Una la 3 saptamani. Si capecitabina cpr pe cale orala. Acum cateva zile a avut niste dureri foarte mari la burta si cand am venit la spital s-a vazut la ct ca a facut perforatie gastrica. Acum e sub observatie pt 48 de ore si in tratament cu antibiotice, urmand sa se hotarasca daca e nevoie de interventie chirurgicala. Credeti ca tratamentul cu Zeolit ar putea-o ajuta? Daca da, puteti sa-mi spuneti ce tratament naturist ar trebui sa i-a in paralel?
Va multumesc!

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Stimate domnule Doctor Catalin,
cateva randuri mai sus spuneti.. "este ideal pentru o utilizare sigură pe termen lung". Sa intelegem ca putem utiliza acest preparat sub forma de pulbere si 1(un) an sau chiar mai mult?

Cu multumiri anticipate

JB

There are no comments posted here yet

Lasă comentariile tale

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Ataşamente (0 / 3)
Share Your Location