Vitamina c alcalina forte

Tratează alergiile în mod naturist

Scris de Dr. Luca Catalin

Tratează alergiile în mod naturist

trateaza alergia naturist

Alergiile reprezintă afecțiuni destul de frecvente, ce apar la foarte multe persoane și reprezintă modalitatea organismului de a reacționa la un stimul, la un microb sau o substanță denumite alergeni. Așadar, alergiile se pot manifesta fie la persoanele cu un stil de viață dezechilibrat, care suferă de stres emoțional, care consumă alimente procesate frecvent sau pot fi pur și simplu alergii la polen sau alergii de primăvară care dau mari bătăi de cap celor ce suferă de aceste forme de alergie. De asemenea, amintim de alergiile la înțepături de insecte, la pește, la cauciuc, la părul de animale, alergia la stres, alergia la medicamente, alergia la frig, alergia la soare, alergia la praf, etc.

De ce apar alergiile și cum se manifestă acestea?

 Noua Medicină Germană explică foarte bine mecanismul alergiilor. La un anumit moment din viața noastră, am suferit o traumă sau un conflict emoțional puternic. Subconștientul înregistrează întreaga <scenă> a momentului în care trauma s-a produs: mirosul care era în aer, culorile, gustul (dacă respectivul mânca ceva în momentul producerii episodului traumatic..), întreaga ambianță și le va corela în mod mecanic cu trauma în sine, deși nu au nici o legătura cu aceasta. Ulterior, în orice moment ființa respectivă va resimți acel miros puternic sau gust sau va vedea acea culoare, le va corela cu trauma sau conflictul emoțional și va declanșa în organism un mecanism de apărare ca în fața unui fals dușman.

 Brandon Bays povestea despre o prietenă care avea alergie la înghețată. Ulterior, în timpul unei ședințe de psihoterapie, pacienta și-a amintit că în copilărie, în momentul în care mânca o înghețată a sunat telefonul și i s-a comunicat că îi murise mama. Subconștientul nu este inteligent, ci mecanic. Înghețata în sine nu are nicio vină pentru episodul tragic trăit de acea persoană și totuși reamintește ființei tragicul eveniment și declanșează reacțiile psihologice și fizice neplăcute cunoscute din timpul alergiei.

La fel se petrece și în cazul unor persoane alergice la orice altceva (de exemplu, polen sau praf).

Dacă în trecut am suferit un episod traumatic (poate fi chiar și o aparent <simplă> umilire publică), iar în acel moment era foarte mult praf sau polen în aer, persoana respectivă va fi alergică la praf sau polen.

 Înțelegerea acestui proces este desigur simplă, dar rezolvarea lui nu e așa ușoară. De cele mai multe ori, aceste episoade tragice sunt îngropate adânc în subconștient, iar pacientului îi este greu chiar și să își amintească episodul declanșator al alergiei.

În acest caz, metoda propusă de Brandon Bays în cartea <Călătoria> este de foarte bun augur.

 Alergiile se manifestă prin diferite simptome neplăcute: migrene, iritabilitate, strănut des, amețeli, tuse, nervozitate, depresie, nevralgie, conjunctivită, lăcrimarea ochilor, iritarea nasului, vomă, urticarie, diaree, inflamarea feței, eczeme, dificultăți în respirație, rinoree, etc. Tocmai pentru că aceste reacții au cauze psihologice este atât de greu de tratat, dar putem apela la remedii naturiste care să ajute ameliorarea simptomelor.

 Remedii naturiste care ameliorează simptomele alergiei:

 Cea mai importantă plantă în tratamentul alergiilor este Trei Frați Pătați. Se iau 5 linguri de ceai Trei Frați Pătați și se pun într-un litru de apă plată. Se lasă de seară până dimineața, când se strecoară și se bea pe parcursul zilei (cu minim 30 de minute înainte de masă).

Urzica

 Urzica este una din plantele foarte accesibile și care aduce numeroase beneficii organismului. Se poate face o cură cu ceai de urzică sub formă de infuzie sau cu pulbere de urzică pentru tratarea alergiilor. Bolile de inimă și alergiile sunt tratate cu ajutorul curei cu urzică. Așadar, infuzia de urzică și tinctura de urzică sunt recomandate pentru combaterea tensiunii arteriale și a tahicardiilor. Se recomandă o cură de o lună vreme în care se consumă trei căni de ceai de urzică zilnic. Această infuzie de urzică se prepară din o lingură de frunze de urzică proaspete, tocate, peste care se toarnă o ceașcă de apă clocotită și se lasă la infuzat vreme de 15 minute. Ceaiul de urzică poate fi găsit și la farmaciile naturiste sau plafaruri, sub formă de plantă uscată sau de pliculețe. O cură cu ceai de urzică durează o lună de zile, de preferință la începutul primăverii și se consumă câte două-trei căni de ceai zilnic. Se poate face și o cură de o lună cu pulbere de urzică, consumându-se câte trei lingurițe de pulbere zilnic, înainte de mesele principale.

Gingko biloba

alergie tratament naturist Gingko biloba este o plantă ce poate combate cu succes alergiile datorită conținutului de flavonoide și de antioxidanți. Quercitina din gingko biloba blochează producția de histamină și contribuie la combaterea alergiilor.

Țelina

 Țelina este excelentă ca și medicament, dar în principiu este folosită ca aliment. Se pot consuma atât frunzele, cât și rădăcina țelinei. Țelina este un tip de aliment care aduce foarte multe beneficii asupra sănătății și despre care puțini dintre noi știm. Țelina este ideală pentru combaterea alergiilor și nu mulți dintre noi știam acest lucru. Așadar, se consumă suc de țelină vreme de o lună, de trei ori pe zi înainte de mesele principale, câte 250 ml pentru a combate alergiile.

 

Gheara diavolului

 Gheara diavolului este o plantă din care se poate prepara o infuzie pe care să o consumați pentru ameliorarea simptomelor specifice alergiilor. Astfel, în 300 de mililitri de apă clocotită se pun 1,5 grame de rădăcină uscată din această plantă. Lăsați să infuzeze timp de opt ore, apoi filtrați și beți înainte de masă câte 100 de mililitri de infuzie. Gheara diavolului este totuși, contraindicată persoanelor care suferă de afecțiuni ale stomacului, precum ulcerul, deoarece produce aciditate în stomac. Este ideală însă în tratarea migrenelor și a sinuzitei.

Mierea

 Mierea de albine este un adevărat elixir pentru sănătatea noastră. În primul rând, trebuie atenționați părinții ce au copilași mai mici de un an asupra faptului că mierea este strict interzisă până la această vârstă deoarece anumite microorganisme ce se dezvoltă în miere poate produce botulismul și de asemenea alergia la miere. De altfel, mierea este indicată persoanelor ce suferă de alergii, de diverse forme și se recomandă consumarea a trei lingurițe de miere zilnic, stimulând astfel și sistemul dvs. imunitar.

Uleiul de sunătoare

Uleiul de sunătoare poate trata cu succes alergiile pielii. Uleiul de sunătoare este excelent în tratarea diverselor afecțiuni, și se găsește la magazinele specializate, sau se poate prepara după o rețetă minuțioasă - 20 g de flori uscate umezite cu 50 ml alcool 700; după 12 ore se adaugă 200 ml ulei de măsline sau de floarea-soarelui şi se lasă la macerat 4-6 săptămâni. După fiecare săptămână se mai pun în macerat câte 100 g de vârfuri înflorite.

Negrilica

 Infecțiile și alergiile sunt tratate și cu ajutorul semințelor de negrilică, deoarece acestea conțin elemente esențiale pentru organism precum omega 3 și omega 6 și acizi grași esențiali. Aceste substanțe protejează corpul împotriva formării de tumori și de asemenea împiedică formarea litiazelor.

Măceșele

 Măceșele combat alergiile, este un fapt dovedit. Cura cu măceșe începe la începutul primăverii și se bea timp de o lună și jumătate o jumătate de litru de infuzie de măceșe zilnic. În sezonul rece însă, dacă țineți această cură, organismul va fi ferit de răceli și viroze.

Tratamentul naturist al alergiei

 Ca în cazul oricărei alte afecțiuni, tratamentele naturiste trebuie să fie personalizate de la caz la caz și necesită consultarea unui medic specialist. Dar se poate stabili o schemă generală de tratament, după cum urmează:

1. Gemoterapic de coacăz negru: 20 de picături de 3 ori pe zi;

2. Activ zeolit silicic : 2-3 capsule de 2 ori pe zi;

3. Vitamina C alcalina forte: 3g x2

4 Sanohelp: 2 picx2 intr-o cana cu apa calduta

5. Macerat la rece : Se ia planta Trei Frați Pătați 100g, coacăz negru 50g, busuioc 100g, urzică 100g, sunătoare 100g: se amestecă și se pun câte 5 linguri din amestec într-un litru de apă plată. Se lasă de seara până dimineața, când se strecoară și se bea pe parcursul zilei (cu minim 30 de minute înainte de masă) de 3 ori pe zi.

{jcomments on}

  1. Comentarii (85)

  2. Adaugă-l pe al tău

Comentarii (85)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
This comment was minimized by the moderator on the site

Buna ziua,

Maceratul la rece de la punctul 4 cat timp trebuie repetat, cate zile?

Ca metoda alternativa, se poate tine sub limba acest amestec (sub forma de pulbere)? Ar fi mai eficient?

Este indicat a se incepe cura inaintea aparitiei...

Buna ziua,

Maceratul la rece de la punctul 4 cat timp trebuie repetat, cate zile?

Ca metoda alternativa, se poate tine sub limba acest amestec (sub forma de pulbere)? Ar fi mai eficient?

Este indicat a se incepe cura inaintea aparitiei sezonului de alergie?

Multumesc

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Maceratul din plante se bea in fiecare zi. Da , e bine sa incepeti tratamentul inainte de a intra in criza

This comment was minimized by the moderator on the site

Buna ziua.Pentru o alergie la ambrozie care tine de 2 luni trebuie sa fac tratament cu toate solutiile de la punctele 1-4 sau un tratament la alegere?

This comment was minimized by the moderator on the site

buna eu am de ce va timp o alergie asa numai sub ochi imi esa cu ce o pot trata a luat pastile diazolin aevit unguent sinaflan dar nu ma ajuta

This comment was minimized by the moderator on the site

Buna ziua! Am făcut fetiței mele de 4 ani analize la recomandarea medicului pediatru si i-a ieșit ige 260.5 ui/ml. Mi-a fost recomandat tratamentul cu montelukast 3luni. Am multe rezerve in a utiliza acest medicament după ce am văzut cate reacții...

Buna ziua! Am făcut fetiței mele de 4 ani analize la recomandarea medicului pediatru si i-a ieșit ige 260.5 ui/ml. Mi-a fost recomandat tratamentul cu montelukast 3luni. Am multe rezerve in a utiliza acest medicament după ce am văzut cate reacții adverse are. Exista o schema de tratament naturist care sa scadă ige? Mulțumesc. Sper sa îmi dați un răspuns pozitiv

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Buna ziua. Sufar de alergie la praf si polen care se manifesta prin tuse seaca iritativa. Va rog ajutati-ma cu un trstament. Am luat staloral, m-am stit bine 3ani iar acum iar tusesc. Multumesc

This comment was minimized by the moderator on the site

Luati tinctura meridian 3 focare de la steaua divina : 3 lingurite pe zi cu o cana de apa, gemoterapic de coacaz negru: 20 picx3, Flavin 7: 10 ml pe zi

This comment was minimized by the moderator on the site

Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti daca e posibila desensibilizarea alergiei la acarieni pe cale naturala si ce perioada de tratament este necesara pentru un adult de sex feminin.Multumesc!

This comment was minimized by the moderator on the site

Incercati cu flavin 7: 10 ml/zi

This comment was minimized by the moderator on the site

Buna ziua! Am alergie dar nu stiu sigur la ce anume. Pot explica simptomele: mi se umfla mainile si am mancarimi in zona gatului si a buzelor, dar in special al mainilor. Am observat ca apare de fiecare data cand intru in contact cu acel praf de...

Buna ziua! Am alergie dar nu stiu sigur la ce anume. Pot explica simptomele: mi se umfla mainile si am mancarimi in zona gatului si a buzelor, dar in special al mainilor. Am observat ca apare de fiecare data cand intru in contact cu acel praf de la gelul de unghii. Ce tratament naturist sa iau?

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Eu am alergie la ambrozie, dar de curand am vazut o reclama la tv, la o crema pentru cei alergici. E vorba despre crema de la Hay Max si se gaseste in farmaciile Sensiblu. E foarte buna, cel putin la mine, da rezultate. Am gasit –o si online pe...

Eu am alergie la ambrozie, dar de curand am vazut o reclama la tv, la o crema pentru cei alergici. E vorba despre crema de la Hay Max si se gaseste in farmaciile Sensiblu. E foarte buna, cel putin la mine, da rezultate. Am gasit –o si online pe Longeviv.ro

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Buna ziua ,am si eu o rugaminte daca puteti sa ma ajutati ,am alergie dar nu stiu exact la ce cred ca la praf ,nasul imi este infundat nu mai simt miros si nici gustul mancarii,sunt tot timpul obosit si nu ma mai satur de somn,uneori si ochii...

Buna ziua ,am si eu o rugaminte daca puteti sa ma ajutati ,am alergie dar nu stiu exact la ce cred ca la praf ,nasul imi este infundat nu mai simt miros si nici gustul mancarii,sunt tot timpul obosit si nu ma mai satur de somn,uneori si ochii umflati si usturime,astept sfatul dv, va multumesc

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un sfat ,sunt alergica dar nu stiu la ce cred ca la praf,sunt tot timpul obosita,nu ma mai satur de somn,am ochii umflati si uneori cu mancarimi,nasul infundat si fara miros si nu mai simt gustul mancarii,astept...

Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un sfat ,sunt alergica dar nu stiu la ce cred ca la praf,sunt tot timpul obosita,nu ma mai satur de somn,am ochii umflati si uneori cu mancarimi,nasul infundat si fara miros si nu mai simt gustul mancarii,astept sfatul dv,va multumesc

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

buna seara! va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat ptr tratarea alergiei la ambrozie!! am luar zece pastile de lorastamin in zece seri la rind ,dar fara nici un rezultat!! cum sa procedez??

This comment was minimized by the moderator on the site

Comentariul dvs a fost șters.
Vă rog să îl publicați în Forum, secțiunea reclamă.

This comment was minimized by the moderator on the site

Buna seara, am un baietel de 4 ani si 8 luni, i-am facut analize si are ig e-ul 1064, este grav , ce e de facut, ce regim trebuie urmat, ce tratament, va multumesc

This comment was minimized by the moderator on the site

Buna ziua,am o fetita de 5 ani si 7 luni si are IGE de 1022.Mi s-a recomandat tratament de 3 luni cu Singulair sau Montelukast si spray nazal Nazomex. Ce ma sfatuiti sa fac?Ce altceva pot da la copil,inca nu am inceput tratamentul.Fetita...

Buna ziua,am o fetita de 5 ani si 7 luni si are IGE de 1022.Mi s-a recomandat tratament de 3 luni cu Singulair sau Montelukast si spray nazal Nazomex. Ce ma sfatuiti sa fac?Ce altceva pot da la copil,inca nu am inceput tratamentul.Fetita ameteste,stranuta,febra foarte mare 40 citeodata.Va multumesc.

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Buna ziua, am 45 de ani si de 3 ani sufar de alergie la ambrozie. Medicul mi-a recomanat tratamentul de desensibilizare, dar as vrea sa incerc un tratament naturist sau homeopat. Ce ma sfatuiti? Multumesc anticipat.

This comment was minimized by the moderator on the site

Flavin 7 : 10 ml pe zi, gemoterapic coacaz negru: 20 picx3.Le puteti comanda la : 0728020877

This comment was minimized by the moderator on the site

[03.10, 21:11] Giurgi Denisa: ce pot pati daca am facut alergie dupa mere stropite cu solutie ?
[03.10, 21:12] Giurgi Denisa: Si ce trebui sa fac sa treaca?

This comment was minimized by the moderator on the site

buna ziua! Fiul meu este alergic la lapte si la par de caine. se manifesta prin iritarea nasului. cum am putea lupta impotriva ei si pe cale naturista?

This comment was minimized by the moderator on the site

Buna, am 26 ani (feminin) am alergie la polen si in special la acarienii din praf. Fac rinita alergica, nas mereu infundat, gat uscat, am cateodata mancarimi si roseli pe piele si la cat de greu respir nu prea mai simt mirosul. Am incercat cu...

Buna, am 26 ani (feminin) am alergie la polen si in special la acarienii din praf. Fac rinita alergica, nas mereu infundat, gat uscat, am cateodata mancarimi si roseli pe piele si la cat de greu respir nu prea mai simt mirosul. Am incercat cu Xyzal dar n-as vrea sa iau pastile, si am luat si spray Avamys ca sa se micsoreze peretii aceia din nas, am vreo 3 mariti, dar se agraveaza in continuare. Imi puteti recomanda ceva naturist?

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Gemoterapic de coacaz negru: 20 picx3 , tinctura 3 focare steaua divina: 3 lingurite pe zi, flavin 7: 10 ml /zi

This comment was minimized by the moderator on the site

Fetita mea de 5 ani a capatat o alergie pe piele care se manifesta cu mancarimi si bubite pe corp.Pana la aceasta varsta nu a mai avut asa ceva,au vazut o 3 medici,unul de la urgente,cel de familie si un dermatolog.Prima oara se umpluse de bibite...

Fetita mea de 5 ani a capatat o alergie pe piele care se manifesta cu mancarimi si bubite pe corp.Pana la aceasta varsta nu a mai avut asa ceva,au vazut o 3 medici,unul de la urgente,cel de familie si un dermatolog.Prima oara se umpluse de bibite rosii,sincer m am cam speriat.I am administrat romergan plus un unguent,fara rezultat.Astazi de ex.a gustat dintr un sandwich cu maioneza,i am interzis mai multe alimente si...cum spuneam...i au aparut mancarimi,va rog din suflet sa mi oferiti o schema de tratament ptr ingerasul meu.E clar ca e de natura alergologica nu dermatologica,of.Va multumesc anticipat.

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Stimate domn dr.Cătălin Luca ,

am de mai mult timp alergie la portocale ,mandarine într-un cuvînt la citrice . Acesta alergie apare la mîini ,care se crapă și ma ustura foarte tare.

Mulțumesc

This comment was minimized by the moderator on the site

Stimate d-l doctor,
am alergie la citrice,care se manifesta la mîini .Se crapă și ma ustura foarte tare.

Mulțumesc

This comment was minimized by the moderator on the site

Multumim mult pentru aceste retete naturale. Mai ales ca e foarte greu de depistat daca e vorba de raceala sau alergie, cred ca nu ar avea efecte negative, mai ales ca noi folosim ceapa, usturoiul , mierea cu ridiche si siropul Prospan pentru a...

Multumim mult pentru aceste retete naturale. Mai ales ca e foarte greu de depistat daca e vorba de raceala sau alergie, cred ca nu ar avea efecte negative, mai ales ca noi folosim ceapa, usturoiul , mierea cu ridiche si siropul Prospan pentru a scapa de raceala.

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Stimate domn dr , am un baietel de 5 ani si in timpul iernii tuseste ingrozitor plus are ''muci'' albi, si uneori ochisorii ii sunt inlacrimati. Mi s_a spus ca e alergic. Ii dau singular si un alergical expectorant. Va rog ,cum il pot ajuta?...

Stimate domn dr , am un baietel de 5 ani si in timpul iernii tuseste ingrozitor plus are ''muci'' albi, si uneori ochisorii ii sunt inlacrimati. Mi s_a spus ca e alergic. Ii dau singular si un alergical expectorant. Va rog ,cum il pot ajuta? Multumiri anticipate.

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Trebuie vazuta care este cauza alergiei, daca intr-adevar este vorba despre aceasta. Incercati sa ii dati Flavin 7: 5ml /zi, gemoterapic de coacaz negru: 10 picx3

This comment was minimized by the moderator on the site

Buna seara. va rog sa imi spuneti cu ce sa mai incerc, am alergie dar nu stiu sigur la ce..am observat ca mi se inroseste pielea (in special piept, maini, picioare de la genunchi in sus, fata) si daca ma scarpin se accentueaza, se umfla . am...

Buna seara. va rog sa imi spuneti cu ce sa mai incerc, am alergie dar nu stiu sigur la ce..am observat ca mi se inroseste pielea (in special piept, maini, picioare de la genunchi in sus, fata) si daca ma scarpin se accentueaza, se umfla . am incercat cu xizal. multumesc anticipat

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Buna ziua,pt psoriazis gutat,ce imi recomandati?Am in cap,coate pete rosii cu cojite argintii.Multumesc!
In atentia dlui dr.Catalin Luca.

This comment was minimized by the moderator on the site

Comentariul dvs a fost șters. <br />Vă rog să îl publicați în Forum, secțiunea reclamă.

This comment was minimized by the moderator on the site

Bună seara domnul dr. Cătălin Luca,
De câteva săptămâni îmi apar niște pete/bube roșii în zona gatului, pe spate,coapse,coturi,genunchi însoțite de mâncărime. În momentul de fata iau niște medicamente numite desloratidine care sa le domolească,...

Bună seara domnul dr. Cătălin Luca,
De câteva săptămâni îmi apar niște pete/bube roșii în zona gatului, pe spate,coapse,coturi,genunchi însoțite de mâncărime. În momentul de fata iau niște medicamente numite desloratidine care sa le domolească, dar dacă nu iau îmi apar mai multe. Puteți va rog sa îmi dați niște sfaturi? Va multumesc

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Salut,am o urticare deja de 6 luni pete rosii care se schimba in fiecare zi locul,medicii nu pot gasi cauza.Sfatuitima ce pot sa folosesc din remediile naturiste?Multumesc!

This comment was minimized by the moderator on the site

Sotia mea prezinta zone alergice in zona membrelor inferioare sub forma de prurit cu mancareime,stranuturi mai ales dimineata,iar la spalarea maunilor palmele se inrosesc si are mancarimi insuportabile,indiferent daca apa este calda sau rece.Ce...

Sotia mea prezinta zone alergice in zona membrelor inferioare sub forma de prurit cu mancareime,stranuturi mai ales dimineata,iar la spalarea maunilor palmele se inrosesc si are mancarimi insuportabile,indiferent daca apa este calda sau rece.Ce tratament ati putea recomanda.Mutumesc

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

[quote name="didi"]Bună seara domnul dr. Cătălin Luca,
De câteva săptămâni îmi apar niște pete/bube roșii în zona gatului, pe spate,coapse,coturi,genunchi însoțite de mâncărime. În momentul de fata iau niște medicamente numite desloratidine care...

[quote name="didi"]Bună seara domnul dr. Cătălin Luca,
De câteva săptămâni îmi apar niște pete/bube roșii în zona gatului, pe spate,coapse,coturi,genunchi însoțite de mâncărime. În momentul de fata iau niște medicamente numite desloratidine care sa le domolească, dar dacă nu iau îmi apar mai multe. Puteți va rog sa îmi dați niște sfaturi? Va multumesc[/quote]
[quote name="Tamas Dumitrita"]Buna seara. va rog sa imi spuneti cu ce sa mai incerc, am alergie dar nu stiu sigur la ce..am observat ca mi se inroseste pielea (in special piept, maini, picioare de la genunchi in sus, fata) si daca ma scarpin se accentueaza, se umfla . am incercat cu xizal. multumesc anticipat[/quote]
buna ,am bubite rosii pe maini,coate ,picioare ,genunchi sunt alergica dar nu stiu la ce ,rog sa-mi spuneti cum sa le tratez .Va multumesc

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Buna seara ! am 52 ani si sufar de urticarie cronica ,Primavara, mi se umfla mainila si talpile, apoi fruntea, urechile, i-mi apar pete care ma mananca , medici au denumit-o urticatia rotativa. Apoi in primavara aceasta nu pot sa ies afara fara...

Buna seara ! am 52 ani si sufar de urticarie cronica ,Primavara, mi se umfla mainila si talpile, apoi fruntea, urechile, i-mi apar pete care ma mananca , medici au denumit-o urticatia rotativa. Apoi in primavara aceasta nu pot sa ies afara fara masca. Va rog din siflet sa ma ajutati !

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Am raspuns pe email

This comment was minimized by the moderator on the site

Bună seara domnul dr. Cătălin Luca. Mama mea tot are probleme grave cu alergia, a fost la mai mulți dermatologi si nu i-a gasit nimic. Face alergie de la păr de animale, de la vânt , la soare, când asteaptă undeva într-un cuvânt face alergii de...

Bună seara domnul dr. Cătălin Luca. Mama mea tot are probleme grave cu alergia, a fost la mai mulți dermatologi si nu i-a gasit nimic. Face alergie de la păr de animale, de la vânt , la soare, când asteaptă undeva într-un cuvânt face alergii de la orice. Puteți să îmi prescrieți un tratament pe care să îl urmeze?
Vă multumesc din suflet!
O seară plăcută!

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Am raspuns pe email

This comment was minimized by the moderator on the site

Buna ziua domul dr Luca.Acum doua zile am fost diagnosticata cu urticarie cronica.la mine se manifesta ca si cum ma inteapa ceva si trebuie sa ma scarpin.Nu imi apare nimic pe piele, doar aceste piscaturi si ma mananca.Alt medic mi-a spus ca am...

Buna ziua domul dr Luca.Acum doua zile am fost diagnosticata cu urticarie cronica.la mine se manifesta ca si cum ma inteapa ceva si trebuie sa ma scarpin.Nu imi apare nimic pe piele, doar aceste piscaturi si ma mananca.Alt medic mi-a spus ca am aceste simptome de la paraziti intestinali.Ce ma sfatuiti?Se poate sa-mi raspundeti pe mail, va rog mult.Multumiri si numai bine!

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Buna ziua! Am o fetita de 4 luni care dupa multe controale si evaluari esuate fost diagnosticata de dl dr Stanciu Adrian cu " intoleranta la proteina din laptele de vaca" si am fost sfatuiti sa ii schimbam laptele cu Tropfer din soia. Teama mea...

Buna ziua! Am o fetita de 4 luni care dupa multe controale si evaluari esuate fost diagnosticata de dl dr Stanciu Adrian cu " intoleranta la proteina din laptele de vaca" si am fost sfatuiti sa ii schimbam laptele cu Tropfer din soia. Teama mea cea mare este sa nu faca alergie incrucisata si la soia. Ce este de facut? As putea sa ii adaug putina urzica in ceai? Se poate trata asta in mod natutist? Nu vreau sa devina sensibila si sa dezvolte si alte alergii. Multumesc anticipat pentru raspuns!

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Nu are cum sa dezvolte alte alergii..nu asa apar alergiile.Ii puteti da lapte de soia linistita ( faceti in casa ..nu cumparat)

This comment was minimized by the moderator on the site

Am si eu o problema , am o alergie pe corp care se manifesta prin mancarime , ceva sfaturi daca aveti pentru mine

This comment was minimized by the moderator on the site

Bună ziua. În urma cu o luna am început sa am pe corp niște erupții atipici, haotice care mi-au apărut fără sa fac nicio schimbare în alimentație, haine, mediu de lucru, etc. Singurele lucruri cu care am putut corela au fost cumpărarea unei perne...

Bună ziua. În urma cu o luna am început sa am pe corp niște erupții atipici, haotice care mi-au apărut fără sa fac nicio schimbare în alimentație, haine, mediu de lucru, etc. Singurele lucruri cu care am putut corela au fost cumpărarea unei perne noi și a unui săculeț de levănțică. Pentru ca începuseră sa îmi apară tot mai des și sa devina suparatoare, mâncărimi, senzație puternica de arsura am fost la alergolog. Am făcut analize de sânge și mi-a ieșit ige specific praf de casa 200 (dublu fata de limita maxima admisa a fi normala) și concluzia ca am și rinita alergica. Dna alergolog mi-a dat tratament cu xyzal timp de 2 luni. Intre timp am aruncat acea perna și am și îndepărtat levănțica. Simt ceva îmbunătățiri însă senzația de arsura încă persista și apar semnele pe piele când vor ele. Se manifesta sub forma unor zgarieturi, unor dungi roșii care apar în principal la nivelul mâinilor, degetelor, urechilor (acestea se înroșesc și ard) și apoi apar pe orice zona as atinge un pic mai tare, ca și cum as scărpina. În ultimele zile au început sa apară și pe față, la nivelul bărbiei. Eu am 26 de ani, ma feresc foarte mult de pastile, nu am luat tratamente de niciun fel și as evita și în continuare pe cat de mult posibil sa iau orice pastila, motiv pentru care va întreb dacă ma puteți ajuta cu un sfat, cu un tratament naturist care sa ajute la ameliorarea simptomelor. Va mulțumesc pentru timpul acordat.

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Buna ziua , Sunt alergica la frunzele de : fasole verde , castraveti , dovlecei , porumb si-mi apare eruptie pe maini , picioare , corp . Oare cu ce as putea sa-mi tratez alergia respectiva sa scap de ea ?

This comment was minimized by the moderator on the site

Ajutati-ma si pe mine cu un sfat fetița mea are un an si 4 luni are bubițe pe tot corpul de 2 luni de zile ii apar ii dispar am fost la 5 medici ba ca are rujeola ba ca are vărsat de vânt am fost la medlife mi-a spus ca e de la căldură ba ca sunt...

Ajutati-ma si pe mine cu un sfat fetița mea are un an si 4 luni are bubițe pe tot corpul de 2 luni de zile ii apar ii dispar am fost la 5 medici ba ca are rujeola ba ca are vărsat de vânt am fost la medlife mi-a spus ca e de la căldură ba ca sunt alergi dar fetiță mea e toată plina de bubițe si am dato cu tot felul de creme recomandate fara nici un efect si sublinie faptul ca bubițele au apărut de când i-am făcut vaccinul ror pana atunci nu am avut treaba cu ea

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Domnule doctor,sotul meu este alergic la praf,par de pisica,detergent(il deranjeaza mirosul la deodorant,parfum,balsam). Se trezeste noaptea stranutand puternic de cateva ori,nasul infundat,il mananca ochii. Il apuca si peste zi dar noaptea dupa...

Domnule doctor,sotul meu este alergic la praf,par de pisica,detergent(il deranjeaza mirosul la deodorant,parfum,balsam). Se trezeste noaptea stranutand puternic de cateva ori,nasul infundat,il mananca ochii. Il apuca si peste zi dar noaptea dupa ce se intinde in pat,cu precadere. Ia medicamente,dar nu au efect. Ne puteti da un sfat ce sa facem, pt ca e tare neplacut pt el. Va multumim!

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Buna seara!am un băiețel de aproape 4ani,ce a fost diagnosticat după o criza de insuficienta respiratorie si un sugerat groaznic la respirat si după o serie de analize din care a iesit ig e 674 acum 3luni,teste cutanate......alergie la praful de...

Buna seara!am un băiețel de aproape 4ani,ce a fost diagnosticat după o criza de insuficienta respiratorie si un sugerat groaznic la respirat si după o serie de analize din care a iesit ig e 674 acum 3luni,teste cutanate......alergie la praful de casa si la polenul din iarbă...m.i s.a dat bineînțeles montelukast timp de trei luni plus aerius si ventolin la nevoie,timp in care mi.a mai facut o criza iar acum am repetat ig e si a iesit 668.si n.i s.a spus sa luam montelukast timp de doi ani ...mi.e groaza avand in vedere reactiile adverse din prospectul medicamentului si mai groaza mi.e ca deja cred ca e dependent pt ca incerc sa ii mai întrerup antialergicul aerius sau zyrtec si nu pot.cum il întrerup cum începe si stranuta si tuseste.Am eliminat mai toți factorii care ar putea provoca alergia trăsăturile,covoarele,perdele draperii maimutoie de plus exact cum n.i s.a spus.si totusi nu as vrea sa ii mai dau acest montelukast .va rog sa îmi spuneti ce sa ii dau .exista un tratament naturist pe care as putea sa il incerc si sa nu ii facă rău?va amintesc ca are 4ani si i.a iesit la testele cutanate alergie la praf de casa si p olenul din iarbă.va rog din suflet sa ma ajutati cu un raspuns ca nu stim ce sa mai facem.va multumesc!

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Comentariul dvs a fost șters.
Vă rog să îl publicați în Forum, secțiunea reclamă.

This comment was minimized by the moderator on the site

Buna ziua Dl.Doctor! Simptomele mele apar toamna si sunt: mancarime ochi,nas,gât,urechi, stranut, nas înfundat,secretii nazale apoase. Mentionez ca alaptez. Ce pot lua in acest caz. Multumesc anticipat!

This comment was minimized by the moderator on the site

Buna ziua Dl.Doctor,am o fetita in virsta de 2ani si 9luni care are probleme cu alergiile,polen,praf..la schimbarea de temperatura (umiditate,ploaie)ii curge nasul si tuseste sec in special noaptea,anul trecut a facut o criza de astm din cauza...

Buna ziua Dl.Doctor,am o fetita in virsta de 2ani si 9luni care are probleme cu alergiile,polen,praf..la schimbarea de temperatura (umiditate,ploaie)ii curge nasul si tuseste sec in special noaptea,anul trecut a facut o criza de astm din cauza efortului fizic si a schimbari de temperatura cald ,rece si de atunci am mai avut 2-3episoade.Am urmat tratamente dar ...nici un rezultat si daca au fost nu au tinut foarte mult.Nu stiu ce sa mai facem.Va rog din suflet ajutati-ma cu un raspuns.Multumesc frumos!

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Am raspuns pe email

This comment was minimized by the moderator on the site

Buna ziua. Sunt alergic la graminee, acarieni si o sa va transmit ultimele analize pe care le-am facut TGP-41,00 U/L
DAO-23,20 UL/ML , ECP40,3 ,ng/ml , Toxoplasma-10,3 Ul/ml, Anticorpi anti Helicobacter 3,79 Ul/ml, IgE-89,9. Mi-a spus d-na doctor...

Buna ziua. Sunt alergic la graminee, acarieni si o sa va transmit ultimele analize pe care le-am facut TGP-41,00 U/L
DAO-23,20 UL/ML , ECP40,3 ,ng/ml , Toxoplasma-10,3 Ul/ml, Anticorpi anti Helicobacter 3,79 Ul/ml, IgE-89,9. Mi-a spus d-na doctor ca am un anceput de astm.Va rog sa ma ajutati!

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Va rog sa ma ajutati an problema pe care o am cu un tratament naturist. Va multumesc!

This comment was minimized by the moderator on the site

alergie — blagescu dorin 2016-09-20 20:28
Buna ziua. Sunt alergic la graminee, acarieni si o sa va transmit ultimele analize pe care le-am facut TGP-41,00 U/L
DAO-23,20 UL/ML , ECP40,3 ,ng/ml , Toxoplasma-10,3 Ul/ml, Anticorpi anti Helicobacter...

alergie — blagescu dorin 2016-09-20 20:28
Buna ziua. Sunt alergic la graminee, acarieni si o sa va transmit ultimele analize pe care le-am facut TGP-41,00 U/L
DAO-23,20 UL/ML , ECP40,3 ,ng/ml , Toxoplasma-10,3 Ul/ml, Anticorpi anti Helicobacter 3,79 Ul/ml, IgE-89,9. Mi-a spus d-na doctor ca am un anceput de astm.Va rog sa ma ajutati!
Reply | Reply with quote | Quote

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Buna ziua am facut o eruptie pe gat bubite rosii pe gat de la melatonina capsule am luat 6 zile, dupa care mi-a aparut o eruptie urata pe gat,alergie, va rog frumos sa-mi ziceti ce tratament sa folosesc, am primit un hidrocortizon injectabil.
mult...

Buna ziua am facut o eruptie pe gat bubite rosii pe gat de la melatonina capsule am luat 6 zile, dupa care mi-a aparut o eruptie urata pe gat,alergie, va rog frumos sa-mi ziceti ce tratament sa folosesc, am primit un hidrocortizon injectabil.
multumesc anticipat

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Buna ziua, m-am confruntat cu o alergie urata de la produsele igienico-sanitare, dupa 3 zile cu perfuzii la urgenta am fost internata, am mai stat 4 zile in spital sub observatie si perfuzii cu hidricortizon=calciu, aerius, am fost externata,...

Buna ziua, m-am confruntat cu o alergie urata de la produsele igienico-sanitare, dupa 3 zile cu perfuzii la urgenta am fost internata, am mai stat 4 zile in spital sub observatie si perfuzii cu hidricortizon=calciu, aerius, am fost externata, chiar m-am simtit foarte bine continuand tratament cu Tamalis, calciu si vitamina C.Astazi dimineata am inceput un tratament pentru raceala, in care era inclus si un antibiotic, mai exact Zinat, in 10 minute dupa ce l-am luat m-am umflat la fata, mi s-au umflat mainile si bineinteles mi-au reaparut nelipsitele bubite.Din nou la urgente, din nou perfuzii...dupa care m-a vazut un medic dermatolog care mi=a recomandat urmatorul tratament:Xyzal, Tamalis, Vitamina C, Bonium si unguent Locoid la nevoie.Ce se intampla?Niciodata nu am facut alergie la Zinat...ce imi sugerati, ce ar trebuie sa mananc?si ce sa fac ca acest cosmar sa nu mai continue?Va rog sa ma ajutati cu un raspuns mai ales ca acum sunt foarte racita, fac febra noaptea si mi s-a spus ca nu am voie sa iau nimic pentru raceala decat ceaiuri, ce ma sfatuiti, ce as putea lua si pentru aceasta raceala?

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Vitamina C alcalina forte 2g din 2 in 2 ore pe parcursul zilei, usturoi, ghimbir, argint coloidal , propolis

This comment was minimized by the moderator on the site

Buna seara dl dr,problema mea este aceea ca ma trezesc in fiecare dimineata cu ochii umflati desi nu am probleme renale ,cardiace,Paralympics ori oftalmologice,stranut excesiv la orice ora din zi si din noapte.Mentionez ca am doua interventii...

Buna seara dl dr,problema mea este aceea ca ma trezesc in fiecare dimineata cu ochii umflati desi nu am probleme renale ,cardiace,Paralympics ori oftalmologice,stranut excesiv la orice ora din zi si din noapte.Mentionez ca am doua interventii chirurgicale ptr inita alergica dar degeaba.Nu am probleme cu greutatea,fac aproape zilnic sport dar totusi problemele de sanatate mentionate mai sus sunt cu adevarat sacaitoare de aceea va rog sa imi spuneti daca pot lua capsulele trei frati patati ori daca ar trebui sa mai iau si altaceva suplimentar.Multumesc anticipat.Sanatate multa va doresc.

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Macerat la rece din trei frati patati, gemoterapic de coacaz negru: 20 picx3, Flavin 7: 15 ml/zi

This comment was minimized by the moderator on the site

Buna ziua! As vrea sa ma ajutati,fetita mea de 4 ani face alergie la praf.se manifesta prin criza de respiratie si trebuie sa ii dau Ventolin di Flixotide(pufuri) pentru ca inaine sa aflu ca este alergica a fost diagnosticata cu astm bronsic.anul...

Buna ziua! As vrea sa ma ajutati,fetita mea de 4 ani face alergie la praf.se manifesta prin criza de respiratie si trebuie sa ii dau Ventolin di Flixotide(pufuri) pentru ca inaine sa aflu ca este alergica a fost diagnosticata cu astm bronsic.anul asta a facut de foarte multe ori..va rog sa imi dati un raspuns,un tratament naturist care sa rezolve situatia asta

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Eu fac laringita pe fon alergic. Medicul mi-a prescirs Isla la fiecare 2 ore pina la 6 pastile pe zi. Este foarte eficient si partea buna e ca e pe baza de plante naturiste. Deci nu exista probleme la capitolul reactii adverse.

This comment was minimized by the moderator on the site

Buna ziua! As avea si eu intrebare.
Am 27 de ani si in ultimul an a fost cam greu pentru mine. Nu stiu daca e alergie sau altceva. Mentionez am urmat un tratament pentru alergi la vartea de 12 ani tuseam pana vomitam. faceam alergie la praf polen...

Buna ziua! As avea si eu intrebare.
Am 27 de ani si in ultimul an a fost cam greu pentru mine. Nu stiu daca e alergie sau altceva. Mentionez am urmat un tratament pentru alergi la vartea de 12 ani tuseam pana vomitam. faceam alergie la praf polen tutun branza si multe alte Acum am dureri foarte puternice in gat, dificultati la inghitire, dureri de urechi si febra peste 40 de fiecare data am nevoie de antibiotic foarte puternic pentru am reveni.De o luna de zile am fost si la orl nasul, urechile si gatul sunt toate bine din gat me-au luat si o proba sa vada daca nu e vorba de o bacterie dar toate au iesit bine.
Mentionez aceste dureri incep inainte de ciclul menstrual sau in timpul ciclului menstrual.
Astept un raspuns
Multumesc anticipat

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

avem programare la arloelog in 9.02.2017 pana atunci ce putem lua

This comment was minimized by the moderator on the site

Buna dimineata,domnule Doctor,
Va rog ajutati-ma cu un sfat,am facut o saptamana tratament cu Rowatinex pentru ca ma suspectam de litiaza renala,avand dureri foarte mari la rinichiul drept,care ma impiedicau sa imi desfasor normal munca, slava...

Buna dimineata,domnule Doctor,
Va rog ajutati-ma cu un sfat,am facut o saptamana tratament cu Rowatinex pentru ca ma suspectam de litiaza renala,avand dureri foarte mari la rinichiul drept,care ma impiedicau sa imi desfasor normal munca, slava Domnului au disparut,insa, cam pe la jumatatea tratamentului mi s-a dezvoltat o alergie la nivelul pielii manifestata prim bubite aparute pe tot corpul,umflarea si inrosirea fetei, a bratelor,picioarelor, mancarimi sporadice si o stare generala de disconfort. Nu temperatura,nu dificultati de respiratie, nu oboseala excesiva( lucrez in schimbul de noapte intr-un azil in UK ca si infirmiera, de un an si 8 luni). Acolo unde pielea a inceput sa se albeasca au ramas sub piele ca niste bubite zgrunturoase. Imi simt pielea foarte uscata,in special pe fata. Evit sa folosesc creme de hitratare de teama sa nu accentuez simptomele. Ce ma sfatuiti sa fac? Multumesc mult! Mentionez ca am intrat in perioada de menopauza de fix doua luni nu mai am ciclu menstrual. Am aproape 51 de ani.Multumesc din suflet pentru timpul dvs si pentru un eventual sfat.

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Buna ziua,de anul trecut din octombrie am facut o alergie la lapte si am fost dus de urgenta la spital cu dureri mari abdominale.Dupa un control amanuntit nu a iesit nimic deosebit la analizele pe care le facusem.Mi s-au facut perfuzii si in...

Buna ziua,de anul trecut din octombrie am facut o alergie la lapte si am fost dus de urgenta la spital cu dureri mari abdominale.Dupa un control amanuntit nu a iesit nimic deosebit la analizele pe care le facusem.Mi s-au facut perfuzii si in concluzie mi-am revenit.Ieri am avut acceasi problema,fiind luat de urgenta de la lucru cu salvarea.Dupa un control mi-au spus ca am alergie la produsele lactate.Ce tratament naturist imi recomandati?Va multumesc mult.Cu stima Adrian

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Buna ziua, ma numesc CLAUDIA R. Mentionez ca am o tuse seaca iritativa si ziua cat si noaptea. am facut mai multe teste de alergie si nu reiese ca as fi alergica la ceva.In schimb am observat ca tusesc la pene, praf, mirosuri puternice si...

Buna ziua, ma numesc CLAUDIA R. Mentionez ca am o tuse seaca iritativa si ziua cat si noaptea. am facut mai multe teste de alergie si nu reiese ca as fi alergica la ceva.In schimb am observat ca tusesc la pene, praf, mirosuri puternice si stranut. Am facut tratament pt.astm bronsic si nici unul cu folos, din contra m-am simtit mai rau dupa tratamente.am renuntat la ele si am inceput sa iau tinctura de coacaz negru.ma simt putin mai bine dar tot tusesc inca si am reprize de tuse cateodata, mai rar, noaptea.ziua in schimb tusesc mai mult pana imi vine sa vars,va rog sa-mi spuneti ce tratament as putea lua.cu multumiri.

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

De cativa ani am.incepit sa am.alergii resliratorii, vopsea, polen, praf, epitelii, mai.nou alimentare si medicamenfuoase (eddm quick) am facut la analize medicale degranulare bazofilelor pt.dicerse.medicamente, panel alimentar, aditivi colora...

De cativa ani am.incepit sa am.alergii resliratorii, vopsea, polen, praf, epitelii, mai.nou alimentare si medicamenfuoase (eddm quick) am facut la analize medicale degranulare bazofilelor pt.dicerse.medicamente, panel alimentar, aditivi colora fi, etc pe scurt doaf medicamentele au iesit la.analkze, medicamente pe.care ls-am.luag in trecut si la care m-am aleegizat.pe par urs! Ajjtld! Sunt disperata! Sunt in stare sa mananc pamant sau fecale numai.sa stiu ca acesf cosmar va inceta, una doua se umfla omjleful. Erul.gurii nu pot inghiti etc :

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Buna ziua domnule doctor. Vreau sa stiu, acel macerat se face din plante uscate de la plafar sau plantele verzi?

This comment was minimized by the moderator on the site

Buna ziua, Am facut asta iarna o reactie dupa ce ma intorceam in casa dupa mai multe ore la frig care s-a manifestat prin umflarea palmelor si mancarimi, urticarie, mancarimi la nivelul degetelor de la picioare. Am de 2 luni tratament cu Xyzal 1...

Buna ziua, Am facut asta iarna o reactie dupa ce ma intorceam in casa dupa mai multe ore la frig care s-a manifestat prin umflarea palmelor si mancarimi, urticarie, mancarimi la nivelul degetelor de la picioare. Am de 2 luni tratament cu Xyzal 1 tableta seara dar nu mi s-a spus cat timp pot lua acest tratament si daca Xyzal luat timp indelungat afecteaza organismul. Am incercat sa-l opresc dupa 30 zile si urticaria a reaparut. De 2-3 zile dimineata mi se pare ca am palmele putin umflate desii nu am mai intrerupt tratamentul. Sunt alegica la Algocalmin, Piafen, Ibuprofen, Antinevralgic, Ketonal. Ce sa fac ?? Multumesc !

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Am fetița de 8 ani diagnosticată cu astm bronşic indus viral de 4 ani îmi face pneumonii (de 2-3pe an ).Urmează tratament cu singulair şi xyzal dar nici o schimbare.Vă rog ajutați-mă un tratament pentru această boală !Vă mulțumesc

This comment was minimized by the moderator on the site

Buna ziua. De ceva timp ma trezesc cu ochiul stang putin umflat si se lipeste pleoapa(nu mereu), ma ustura ochii, lacrimeaza, am scurgeri nazale, uneori stranut, mancarimi pe cerul gurii. Aceste simptome se manifesta cand separat cand mai multe...

Buna ziua. De ceva timp ma trezesc cu ochiul stang putin umflat si se lipeste pleoapa(nu mereu), ma ustura ochii, lacrimeaza, am scurgeri nazale, uneori stranut, mancarimi pe cerul gurii. Aceste simptome se manifesta cand separat cand mai multe odata. Va rog frumos ce se poate recomanda? Cel mai mult ma deranjeaza scurgerile nazale.
Va multumesc!

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Bună ziua, vă rog să-mi spuneți dacă băiatul meu, care are alergie la polen de graminee, ar putea urma un tratament cu tinctura de propolis și miere de albine (care îi este indicat intr-altă afectiune). Vă mulțumesc @

This comment was minimized by the moderator on the site

Buna ziua !
Ce imi sugerati impotriva alergiei la ambrozie?...acum .cand deja a inceput?!
Multumesc frumos !
Am 25 ani

This comment was minimized by the moderator on the site

Buna ziua, mi-ati putea spune va rog cum tratez astmul bronsic cauzat de alergia la ambrozie? Anul trecut am simtit pentru prima data efectele alergiei in lunile august si septembrie; am avut o reactie severa cu tuse groaznice noaptea si intr-o...

Buna ziua, mi-ati putea spune va rog cum tratez astmul bronsic cauzat de alergia la ambrozie? Anul trecut am simtit pentru prima data efectele alergiei in lunile august si septembrie; am avut o reactie severa cu tuse groaznice noaptea si intr-o perioada si transpiratii intense. Anul trecut am crezut ca e raceala si am tratat-o ca atare. Multumesc!

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Mama mea are mincarimi pe tot corpul.
A fost la dermatologi i-au pus diagnostic prurit si psoriazis.
A facut tratament dar nici un rezultat. S-a confruntat cineva cu problema aceasta?

This comment was minimized by the moderator on the site

Buna seara de o luna de zile am o alergie puernica am fost la urgenta si alergolog si mia spus ca e urticarie am facut o saptamana de cortizon plus robilans si nimic acum iau numai robilans dimineata si seara si tot imi mai apar din cand in cand...

Buna seara de o luna de zile am o alergie puernica am fost la urgenta si alergolog si mia spus ca e urticarie am facut o saptamana de cortizon plus robilans si nimic acum iau numai robilans dimineata si seara si tot imi mai apar din cand in cand si imi vine sa ma s arpin rau spunetimi si mie ce sa fac ca numai suport va multumesc anticipat

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Buna ziua,
Cu respect si speranta indraznesc sa va cer ajutorul. Numele meu este Mihaela A, am 46 ani, 1.62 cm., 58 kg., si de prin anii ' 90 m-i s-a declansat o alergie la praful din pene, apoi am observat ca sunt sensibila si la mirosurile...

Buna ziua,
Cu respect si speranta indraznesc sa va cer ajutorul. Numele meu este Mihaela A, am 46 ani, 1.62 cm., 58 kg., si de prin anii ' 90 m-i s-a declansat o alergie la praful din pene, apoi am observat ca sunt sensibila si la mirosurile intepatoare, la un anumit tip de polen. crizele se manifestau la inceput prin senzatie de nisip in ochi, secretii nazale abundente, respiratie suieratoare, greutate in respiratie si tuse seaca. Si tot ce tine de respiratie se manifesta mai acut pe timpul noptii. Ceea ce m-a determinat sa va cer ajutorul este faptul ca anul acesta episoadele alergice au fost mai dese, mai ales primavara si toamna. In timpul crizelor am luat Claritine sau Aerius, si din cand in cand Gemoderivat de coacaz negru si Mesteacan pufos. Va multumesc pentru ajutor.

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

"Mihaela Andrei"]Buna ziua,
Cu respect si speranta indraznesc sa va cer ajutorul. Numele meu este Mihaela A, am 46 ani, 1.62 cm., 58 kg., si de prin anii ' 90 m-i s-a declansat o alergie la praful din pene, apoi am observat ca sunt sensibila si...

"Mihaela Andrei"]Buna ziua,
Cu respect si speranta indraznesc sa va cer ajutorul. Numele meu este Mihaela A, am 46 ani, 1.62 cm., 58 kg., si de prin anii ' 90 m-i s-a declansat o alergie la praful din pene, apoi am observat ca sunt sensibila si la mirosurile intepatoare, la un anumit tip de polen, la umezeala si mirosul de mucegai. Crizele se manifestau la inceput prin senzatie de nisip in ochi, secretii nazale abundente, respiratie suieratoare, greutate in respiratie si tuse seaca. Si tot ce tine de respiratie se manifesta mai acut pe timpul noptii. Ceea ce m-a determinat sa va cer ajutorul este faptul ca anul acesta episoadele alergice au fost mai dese, mai ales primavara si toamna. In timpul crizelor am luat Claritine sau Aerius, si din cand in cand Gemoderivat de coacaz negru si Mesteacan pufos. Va multumesc pentru ajutor.

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Buna ziua! De 3 zile ma lupt zic eu cu o alergie pe fata. Doar pe fata obraji si barba. Nu imi dau seama de la ce poate fi. Am luat o pastiluta de aerius si m-am dat cu dermovate unguent dispare un moment dupa un anumit interval de timp apare...

Buna ziua! De 3 zile ma lupt zic eu cu o alergie pe fata. Doar pe fata obraji si barba. Nu imi dau seama de la ce poate fi. Am luat o pastiluta de aerius si m-am dat cu dermovate unguent dispare un moment dupa un anumit interval de timp apare iar. Am senzatie de usturime . Multumesc

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Buna seara,sotul meu face alergie si nu stim la ce,se roseste in zona gatului abdomenului,bratelor si picioarelor,apoi aceste pete se umfla si par ca niste bande.Am incercat cu xizal dar cand nu mai ia apar din nou.Puteti sa ne ajutati va rog.

This comment was minimized by the moderator on the site

Buna,pt.rozacee imi puteti spune un tratament ,va rog .multumesc

This comment was minimized by the moderator on the site

Bună ziua !Vă rog să îmi spuneți ce tratament naturist ar putea sa îl ajute pe băiețelul meu de 5 ani jumate ,alergic la polen,praf și acarieni.Rezultatul igE 554 ,dr ia dat tratament de 6 luni cu singuler și xyzal.În ultima perioada raceste...

Bună ziua !Vă rog să îmi spuneți ce tratament naturist ar putea sa îl ajute pe băiețelul meu de 5 ani jumate ,alergic la polen,praf și acarieni.Rezultatul igE 554 ,dr ia dat tratament de 6 luni cu singuler și xyzal.În ultima perioada raceste foarte repede,în urma cu doua săptămâni a avut bronsita astmatiforma .Vă mulțumesc!

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Buna ziua. Am alergie la căpșune și la fructele de pădure cum ar fi zmeură, fragi. De mică am avut reacții alergice dar se manifestau doar prin urticarie și ușoare dureri de stomac. Cu timpul aceste reacții s-au agravat. Stomacul a început să mă...

Buna ziua. Am alergie la căpșune și la fructele de pădure cum ar fi zmeură, fragi. De mică am avut reacții alergice dar se manifestau doar prin urticarie și ușoare dureri de stomac. Cu timpul aceste reacții s-au agravat. Stomacul a început să mă doară din ce in ce mai tare, au apărut și manifestări de genul respirație greoaie, durere in piept, amețeală. Lucrul ăsta m-a speriat destul de tare. Există o șansă de vindecare? Până acum nu am fost la nici un specialist doar am evitat să mai consum fructe sau orice ar putea să conțină asemenea aliment. Puteți să mă sfătuiți ce as putea sa fac? Mulțumesc anticipat !

Citeşte mai mult
There are no comments posted here yet

Lasă comentariile tale

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Ataşamente (0 / 3)
Share Your Location