Sănătate cu Dr. Cătălin Luca

Pentru o viață sănătoasă și fericită

Sfatul medicului

Inregistrare

Filtre apa

Filtru apa

Storcator fructe si legume

Storcator de suc

midoris

natura vie, magzin naturist.jpg

Vitamina c alcalina forte

Teoria revoluționară a Doctorului Hamer

dr hammer noua medicina germana  Totul a pornit de la un eveniment tragic petrecut în 1978, când Dr. Ryke Geerd Hamer, internist la clinica oncologică a Universității din Munchen, a aflat că fiul sau a fost împușcat mortal. Câteva luni mai târziu, Dr. Hamer a fost diagnosticat cu cancer testicular. Cum nu mai fusese niciodată grav bolnav, i-a venit ideea că probabil cancerul a fost datorat șocului produs de vestea morții fiului său.

 Astfel a început investigarea a mii de cazuri de cancer. În acest fel, Dr. Hamer a descoperit că toate aceste cazuri aveau un numitor comun: existența în viața pacientului a unui eveniment traumatizant. Pentru a verifica acest fapt a trecut la analiza a mii de tomografii în relație cu istoricul pacientului. Ceea ce a descoperit a fost revelator: orice șoc emoțional determină o leziune pe creier detectabilă pe tomografie ca un set de inelele concentrice. Iar ceea ce a fost și mai interesant este că același tip de șoc emoțional viza aceeași zonă de pe creier, care controla un anumit organ. Motivul pentru care diferitele conflicte sunt legate indisolubil de anumite zone ale creierului este acela că, de-a lungul evoluției noastre, fiecare parte a creierului a fost programată să răspundă instantaneu la posibile conflicte sau amenințări. Cu cât un conflict durează mai mult, cu atât se îmbolnăvește mai rău acel organ corespunzător tipului de conflict. Ceea ce a descoperit în continuare Dr. Hamer, studiind statistic cazurile de cancer, a fost cea de-a doua lege a medicinii germanice  și anume, că orice proces de îmbolnăvire are două faze:

 

 a. Faza de conflict activ (de îmbolnăvire) în care se instalează o stare de tensiune, de neliniște, lipsa poftei de mâncare însoțită de pierderi de greutate și insomnie. Mâinile și picioare devin reci, pielea devine sensibilă sau iritată, iar starea generală e una de tensiune continuă –  semne care indică faptul că tumoarea/boala este în plină dezvoltare și continuă să crească. O persoană poate chiar muri în acestă etapă, dar aceasta nu se produce datorită cancerului în sine, ci din cauza pierderii de energie, a slăbirii exagerate, a lipsei de somn, a epuizării mentale și emoționale. De cele mai multe ori este vorba de impactul emoțional devastator al diagnosticului sau al prognozelor negative că bolnavul ar mai avea puțin de trăit. Acestea fac ca pacienții să-și consume inutil energia și să aibă un nou șoc emoțional  la care (dacă li se adaugă un tratament convențional mutilant de genul chimioterapie sau radiere) pacientul nu mai are mari șanse de supraviețuire. Însă, odată ce omul conștientizează și rezolvă conflictul emoțional corpul intră în: 

 b. Faza de conflict rezolvat. În această fază corpul se vindecă. Primul semn este că mâinile si picioarele devin din nou calde, deoarece vasele de sânge se măresc.  Însă, vindecarea se poate manifesta și prin diferite boli (în general „călduroase”  precum febra, hipertensiunea)  și stări de oboseală prelungite, nevoie de somn, deoarece corpul face eforturi imense pentru a se regenera și reechilibra. Apetitul revine. Odihna și furnizarea tuturor nutrienților necesari organismului sunt esențiale pe perioada de vindecare. Tumorile sunt eliminate, iar leziunile de tip necroză sau ulcer sunt înlăturate prin regenerarea naturală a țesuturilor.

 La sfârșitul fazei de auto-vindecare, țesuturile și organele afectate sunt refăcute complet și adeseori devin mult mai rezistente decât au fost înainte de apariția socului, deoarece organismul și-a format anumite mecanisme de apărare și prevenție. Acest proces este însoțit, de regulă, de inflamații potențial dureroase cauzate de edeme care protejează țesutul pe durata vindecării. Alte simptome tipice regenerării sunt: hipersensibilitate, mâncărimi, spasme (dacă țesuturile musculare sunt implicate) și inflamații. Exemple de boli care apar doar în procesele de vindecare sunt: diferite probleme de piele, hemoroizi, laringită, bronșită, artrită, ateroscleroză, disfuncții ale rinichilor și vezicii urinare, anumite boli ale ficatului și infecții.

Legăturile dintre organul afectat și conflict sunt următoarele:

dr hammer noua medicina germana cancer - Intestinul subțire –  Ura care nu poate fi ‘digerată’

 - Uter – Sentiment de inferioritate sexuală

 - Prostata - Conflict pe latura sexualității

 - Tiroida - Neputință, fără control

 - Colon – Conflict peste care nu se poate trece nicicum

 - Oase - Lipsa stimei de sine, inferioritate

 - Plămâni – Frica puternică față de altă persoană

 - Piele - Lipsa integrității, ființă coruptibilă

 - Testicule, Ovare - Pierdere valoroasă ce nu poate fi recuperată

 - Pancreas - Conflict cu membrii familiei

 - Urechea internă – Sentimentul de imposibilitate de a afla ‘adevărul’

 - Sânul stâng - Conflict care pune în pericol copilul, casa, familia

 - Sânul drept- Conflict cu partenerul sau cu persoanele rivale

 - Rectul - Frica de a fi nefolositor

 - Gura – Nu poți ‘mesteca’ (suporta) o problemă/situație

 - Căile respiratorii – Conflict teritorial

 - Laringe - Frica și îngrijorarea pentru un anumit eveniment

 - Stomacul - Ai înghițit prea multe împotriva voinței tale

 - Esofag - Dorința acută de a refuza, de a nu ‘înghiți’

 - Inima – Frustrare legată de copii

 - Cervixul – Frustrare adâncă și persistentă

 - Glandele suprarenale – Te îndrepți într-o direcție în care refuzi să mergi

 - Ficat - Frica (stres) inconștientă de a rămâne fără mâncare (sau bani pentru a procura mâncare) sau îți simți viața în pericol.

 Cercetările doctorului Hamer au dus și la altă concluzie interesantă: microbii precum ciupercile, bacteriile, virusurile apar doar în faza de vindecare și ajută aceasta!!  Inflamațiile, febra, puroiul, supurările sunt semne ale vindecării. Bacteriile ajută la descompunerea tumorilor ce nu își mai au rostul și au proliferat în timpul fazei active: tumorile pulmonare, tumorile de colon, tumorile la rinichi, tumorile la prostată, tumorile la uter, tumorile de sân, melanoamele și mesothelioma. Virusurile sunt implicate în procesul de vindecare a țesuturilor coordonate de cortexul cerebral. Hepatita, pneumonia, herpesul, gripa și gripa stomacală indica faptul că procese virulente naturale de vindecare sunt în curs.

Principiile vindecării în noua medicina germană:

 1. Relația medic –pacient este regândită, deoarece pacientul este „stăpânul” tratamentului, el se va trata singur și își va pune toate speranțele în el însuși;

 2. Medicația va fi mult limitată, fără a împiedica faza de vindecare „naturală” a organismului, așa cum se petrece în medicina convențională;

 3. Pacientul va urmări să înțeleagă conflictul care a provocat boala și mai ales atitudinea lui față de acel conflict, căci de fapt acesta îmbolnăvește și nu conflictul în sine;

 4. Pacientul și medicul vor găsi împreună cea mai bună rezolvare a conflictului generator al bolii și vor stabili cea mai bună strategie de evitare a acestui conflict pe viitor de către pacient.

Alte observații:

cancer dr hammer noua medicina germana

 O persoană sănătoasă, bine hrănită și odihnită va avea de înfruntat mult mai puține conflicte biologice și le va face față mult mai ușor.

 Persoanele cu o situație materială bună au un risc de a se îmbolnăvi (de cancer sau de alte boli cancer echivalente) de 10 ori mai mic decât persoanele sărace (care nu își pot rezolva cele mai multe conflicte din lipsa banilor).

 Cel mai important factor în faza de auto- vindecare este ca pacientul să înțeleagă ce se întâmplă cu el, deoarece numai atunci el va putea să adopte o atitudine constructivă și relaxată față de procesele de auto-vindecare.

 Dacă pe timpul fazei de îmbolnăvire sau pe timpul fazei de auto-vindecare, pacientului îi este teamă de cancer, aceasta teamă va induce un nou conflict biologic care pe timpul unei noi faze de îmbolnăvire va genera cancer pulmonar, iar dacă va apare la același bolnav și teama de moarte aceasta va induce un alt conflict biologic care în faza de îmbolnăvire va genera un proces de decalcifiere a întregului sistem osos.

{jcomments on}

  1. Comentarii (98)

  2. Adaugă-l pe al tău

Comentarii (98)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
This comment was minimized by the moderator on the site

Tatal meu in varsta de 74 de ani a fost in luna martie operat de tumora la colon.care le fost extirpata ,iar in imprejurimi nu s-au mai gasit metastaze. Doctorul i-a propus ,pentru succesul operatiei sa faca 6 sedinte de chimioterapie.A facut...

Tatal meu in varsta de 74 de ani a fost in luna martie operat de tumora la colon.care le fost extirpata ,iar in imprejurimi nu s-au mai gasit metastaze. Doctorul i-a propus ,pentru succesul operatiei sa faca 6 sedinte de chimioterapie.A facut numai prima sedinta ,dupa care ne-am razgandit afland mai exact consecintele aduc aceste otravuri.I-am cumparat din plafar Citonat,sper sa fi facut o alegee buna.Va rog sa-mi spune-ti si mie cu ce as putea sa-l mai ajut.Va multumesc!

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Este necesar sa faca un tratament naturist antitumoral complet. Pentru a prescrie o astfel de reteta este necesar sa-mi dati datele pacientului complete: inaltime, greutate, istoric boala, analize, diagnostic complet, scaun, urina, alergii

This comment was minimized by the moderator on the site

De prin ianuarie mi- a aparut ca o galma pe umarul stang. Pare ca o galma de grasime , nu e dureroasa dar cate odata ma doare tot umarul . Cu ce are legatura umerii?va multumesc si as aprecia enorm orice informatie

This comment was minimized by the moderator on the site

Cu ce au legatura umerii ? Am vrut sa spun

This comment was minimized by the moderator on the site

buna ziua,
Sunt diagnosticata cu cancer la pleura - Mezoteliom oleural malign, in urma caruia am suferit o operatie de Pneumectomie, acum urmez tratament cu citostatice -Alimta, va rog sa-mi spuneti ce tratamente naturiste sunt bune pt. mine. Am...

buna ziua,
Sunt diagnosticata cu cancer la pleura - Mezoteliom oleural malign, in urma caruia am suferit o operatie de Pneumectomie, acum urmez tratament cu citostatice -Alimta, va rog sa-mi spuneti ce tratamente naturiste sunt bune pt. mine. Am aflat de Citonat si ganoderma. Ce imi recomandati?
Va multumesc.

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Pentru un tratament adecvat trebuie sa imi dati datele complete despre dvs: varsta, inaltime, greutate, istoric boala, alte afectiuni, scaun , urina, alergii, somn..

This comment was minimized by the moderator on the site

Buna ziua,

Anul trecut am fost diagnosticata cu metastaze la plamani, am o tumoare si in ficat si in oase. Sunt pe tratament cu Iressa si fac drenaj la plamanul drept de trei ori pe saptamana.
Boala a debutat cu o umflatura in gat in partea...

Buna ziua,

Anul trecut am fost diagnosticata cu metastaze la plamani, am o tumoare si in ficat si in oase. Sunt pe tratament cu Iressa si fac drenaj la plamanul drept de trei ori pe saptamana.
Boala a debutat cu o umflatura in gat in partea dreapta anul trecut prin ianuarie, apoi in luna februarie am inceput sa am dureri in capul pieptului si sa ma simt din ce in ce mai obosita. Am inceput sa tusesc tot mai mult si au unceput sa ma doara coastele si apoi tot spatele. Am schimbat doctorul, in luna iunie, care m-a rugat sa mai fac alte raze. In aceeasi zi, dupa ce a pirimit rezultatele m-a trimis la urgenta si am fost internata la pneumologie. Mi s-a recoltat lichid din plaman si am primit diagnosticul: tumori canceroase in plamani, in ficat si oase.Am facut 5 sedinte de radiatii si nu mai doare spatele si nu mai tusesc.
Acum am un tratament cu Iressa, tumorile la plamani sunt mai mici sau au disparut, la ficat tumoarea e mult mai mica, dar se pare ca mai am in oase - s-au facut altele in piciorul drept, femur si coapsa. In luna ianuarie, anul acesta, am inceput un tratament pentru intarirea oaselor cu Zoledronic Acid intravenos o data pe luna. Voi avea alte 5 sedinte de radiatii la picior si voi incepe un alt tratament chimio cu Afatinib care este mai tare.
Mentionez ca am 41 de ani, 1,77 cm inaltime, 65 de kilograme, nu am nici un fel de alergii, nu am probleme cu scaunul, urina e clara, dorm bine. Stilul meu de viata a fost unul sanatos, drumetii multe, bicicleta, mancare sanatoasa, nefumatoare. Si acum mananc sanatos, multe fructe, legume, fara carne de porc, fara produse lactate; in loc de lapte beau lapte de almond, ma feresc de dulciuri, beau sucuri naturale facute de mine.
As avea nevoie de un sfat, ce as putea sa mai fac, ce alt tratament naturist pot sa mai iau? Multumesc!

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Am trimis reteta completa de tratament pe email

This comment was minimized by the moderator on the site

sunt racit tare: ma simt molesit, nu pot sa fac nimic, ma doare in gat. Ajutati-ma va rog frumos!!! Vreau sa-mi treaca cat mai repede! Ce trebuie sa fac? Multumesc pentru ajutor!!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Vitamina C alcalina forte: 2g din 2 in 2 ore pe timpul zilei<br />Se bea ceai de ghimbir , tinctura de propolis

This comment was minimized by the moderator on the site

Buna ziua,am un prieten in vârstă de 21 de ani care suferă de aceasta boala,ii s-au administrat tratamente foarte puternice care au dus si la o anemie . Va rog frumos să-mi spuneți care ar fi cauza acestei afecțiuni (lui ii place fotbalul) si un...

Buna ziua,am un prieten in vârstă de 21 de ani care suferă de aceasta boala,ii s-au administrat tratamente foarte puternice care au dus si la o anemie . Va rog frumos să-mi spuneți care ar fi cauza acestei afecțiuni (lui ii place fotbalul) si un eventual tratament naturist,atât pentru coxartroză cat si pentru anemie! Va mulțumesc anticipat

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

buna ziua ma numesc radu si am fost diagnosticat cu rectocolita hemoragica de 2 ani si cu o intoleranta la gluten va rog sa-mi dati cateva sfaturi cu ce as putea face pentru ca ma simt din ce in ce mai rau .va multumesc

This comment was minimized by the moderator on the site

Pentru un tratament adecvat trebuie sa imi dati datele complete ale pacientului!!

This comment was minimized by the moderator on the site

buna ziua! ce remedii naturiste recomandati pt un copil de 1 an si 3 luni in caz de viroza ( febra, secretii/mucozitati, rosu in gat- tuse)? multumesc

This comment was minimized by the moderator on the site

Pentru un tratament adecvat trebuie sa imi dati datele complete ale pacientului!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Este vorba de o fetita de 1,3 ani, cu greutate aproximativa de 9,8 kg,
inaltimea de 76 cm, fara alergii alimentare sau de alta natura (descoperite
pana in prezent). Diversificarea inceputa la 6 luni, alaptata si in
prezent, vaccinata conform...

Este vorba de o fetita de 1,3 ani, cu greutate aproximativa de 9,8 kg,
inaltimea de 76 cm, fara alergii alimentare sau de alta natura (descoperite
pana in prezent). Diversificarea inceputa la 6 luni, alaptata si in
prezent, vaccinata conform schemei recomandate (fara vaccinuri optionale).
Nastere naturala (fara anestezie si alti adjuvanti), fara complicatii.

Pana in prezent nu a avut boli ale copilariei sau alte afectiuni, exceptand
2 viroze, prima in noiembrie 2014, iar a doua februarie 2015 (un pic mai
accentuata (tuse si mucozitati mai multe), depasite relativ usor fara
probleme (insa tratate medicamentos).

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

buna ziua! astept si eu un raspuns, am transmis detaliile
multumesc

This comment was minimized by the moderator on the site

Nu am înțeles exact care este întrebarea dvs.

This comment was minimized by the moderator on the site

pai intrebarea v-am adresat-o pe 9 martie: "ce remedii naturiste recomandati pt un copil de 1 an si 3 luni in caz de viroza ( febra, secretii/mucozi tati, rosu in gat- tuse)? "

mi-ati cerut detalii si am transmis dar nu primeam raspuns

multumesc

This comment was minimized by the moderator on the site

Vitamina C alcalina forte: o caps se desface si se pune in miere ( ii dati jumate dimineata si jumatate seara), imunojunior, propolis glicolic, argint coloidal: jumatate lingurita dim si jumatate seara

This comment was minimized by the moderator on the site

In urma perfuziilor cu remicade din iunie 2013 m-am trezit cu o forma agresiva de astm .Am incercat toate sprayurile recomandate de medic , symbicort , seretide , asmanex, pulmicort , niciunul nu-mi face bine in afara de ventolin .Recent am facut...

In urma perfuziilor cu remicade din iunie 2013 m-am trezit cu o forma agresiva de astm .Am incercat toate sprayurile recomandate de medic , symbicort , seretide , asmanex, pulmicort , niciunul nu-mi face bine in afara de ventolin .Recent am facut sedinte de acupunctura si inca astept sa mi se amelioreze starea .De obicei exacerbeaza seara si o tin intr-o tuse continua pana dimineata .Mentionez ca sunt alergica la polen .Ce remedii imi puteti recomanda pentru a putea scapa de afectiune ?
Multumesc .

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Buna ziua! Am facut un control RMN iar concluzia a fost: masa expansiva cerebrala frontala dreapta cortico-subcorticala, al carei aspect IRM sugereaza, cel mai probabil un DNET.Astept parerea dumneavoastra! Multumesc anticipat!

This comment was minimized by the moderator on the site

Buna ziua. Sunt mama unui copil cu diabet zaharat tip I- insulino-dependent. Va rog sa-mi spune-ti daca aveti rezultate in aceasta boala .Mentionez ca are 18 ani, de 2 ani diagnosticat cu diabet, nu este obez.

This comment was minimized by the moderator on the site

Buna ziua,am 41ani iar de la vârsta de 6ani fac o alergie imi ies bubite mici pe tot corpul cu exceptia burti;mai ales acolo unde am o rana mica iar ele devin tot mai mari,in maxim o saptamana trec dar sunt mâncăruri mari so starea mea generala...

Buna ziua,am 41ani iar de la vârsta de 6ani fac o alergie imi ies bubite mici pe tot corpul cu exceptia burti;mai ales acolo unde am o rana mica iar ele devin tot mai mari,in maxim o saptamana trec dar sunt mâncăruri mari so starea mea generala este una foarte proastă.am fost la diferiți alergologi dermatologi.anul trecut un medic a descoperit ca ele ies după ce mi apare hermes mai ales genial.M.am tratat cu aciclovir 6 luni cum tratamentul a încetat au aparut iar.pe timpul tratamentului nu mi.au iesit câteva buni te.mentionez ca la o luna-o luna jumatate imi apare herpes după care apar si bunele.am încercat cat de mult am putut sa.mi ridic imunitatea si totul e in zadar.între timp am la plămâni bronsectazi dar mici si anemice feripriva care apare destul de des.Nu mai stiu ca ar putea sa.mi întărească organismul.am doi copii si ei au un sistem imunitar slab.a trebuit sa va spun toata povestea am încercat sa fiu cât mai înțeleasă.daca exista un tratament pentru mine vreau sa l incerc poate pot sa mi ajut si copii in felul asta.mentionez ca au 4 si 2ani
multumesc mult pentru ajutor

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

O calitate mai buna a vietii, hrana, timp, relaxare, informatie dau sanse mai multe unei persoane ca sa fie puternica, cu mai putine conflicte. Dupa cum s a scris mai sus, banii iti rezolva conflictele. Mi se pare o aberatie. Nu banii rezolva...

O calitate mai buna a vietii, hrana, timp, relaxare, informatie dau sanse mai multe unei persoane ca sa fie puternica, cu mai putine conflicte. Dupa cum s a scris mai sus, banii iti rezolva conflictele. Mi se pare o aberatie. Nu banii rezolva conflictele, ci noi insine. Poti sa stai langa o valiza de bani si sa nu poti sa evoluezi spiritual si emotional

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Buna ziua,baietelul meu de 4 ani si jumatate ,de la varsta de 2 ani face forme repetate de conjunctivita (ochi rosii,mancarimi,examen secretie conjunctivala-stafilococ coagulaza negativ)de fiecare data la ochiul drept.Dupa tratament la 1-2 luni...

Buna ziua,baietelul meu de 4 ani si jumatate ,de la varsta de 2 ani face forme repetate de conjunctivita (ochi rosii,mancarimi,examen secretie conjunctivala-stafilococ coagulaza negativ)de fiecare data la ochiul drept.Dupa tratament la 1-2 luni reapare .Ce as tratament naturist as putea incerca?Multumesc.

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

[quote name="pop marga"]Buna ziua,baietelul meu de 4 ani si jumatate ,de la varsta de 2 ani face forme repetate de conjunctivita (ochi rosii,mancarimi,examen secretie conjunctivala-stafilococ coagulaza negativ)de fiecare data la ochiul drept.Dupa...

[quote name="pop marga"]Buna ziua,baietelul meu de 4 ani si jumatate ,de la varsta de 2 ani face forme repetate de conjunctivita (ochi rosii,mancarimi,examen secretie conjunctivala-stafilococ coagulaza negativ)de fiecare data la ochiul drept.Dupa tratament la 1-2 luni reapare .Ce as tratament naturist as putea incerca?Multumesc.[/quote]<br /><br />BUNA ZIUA,<br /><br />Cand ochiul stang este afectat inseamna ca NU vrea sa vada ceva (sau sa MAI vada). Este ceva ce nu vrem sa vedem. De ex.,un copil poate vedea in familie ceva care nu-i place, certuri,batai, lacrimi, etc. Cand ochiul drept este afectat, inseamna ca ar vrea sa vada ceva si nu reuseste. De ex., cand asteptam sa vedem o schimbare la o persona si aceasta nu mai apare. Sau un copil doreste sa vada (simta) mai multa iubire intre parinti si nu reuseste pentru ca acestia au un conflict activ, etc.<br />Sper sa va fie de ajutor ca sa intelegeti ceea ce se intampla.<br /><br />Cristina

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Buna ziua,

D-le doctor va rog, daca-mi puteti da un sfat. Sunt diagnosticata cu ovare polichistice de 6 ani, cam tot de atunci imi doresc si un copil. Am reusit sa raman de doua ori insarcinata insa am pierdut sarcinile la 8-9 saptamani. Acum...

Buna ziua,

D-le doctor va rog, daca-mi puteti da un sfat. Sunt diagnosticata cu ovare polichistice de 6 ani, cam tot de atunci imi doresc si un copil. Am reusit sa raman de doua ori insarcinata insa am pierdut sarcinile la 8-9 saptamani. Acum sunt intr-un punct in care nu stiu in ce directie sa ma indrept. Am zis ca ar fi bine sa caut si in alta parte decat medicina conventionala. Ce ma sfatuiti sa fac? In speranta ca imi veti raspunde, va multumesc!

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Buna ziua,
Acum o luna am facut ERAD si in urma analizei biopsice a probei diagnosticul a fost de carcinom scuamos microinvaziv. Nu am urmat niciun protocol conventional ulterior. Ma intereseaza un tratament naturist si ce alte recomandari...

Buna ziua,
Acum o luna am facut ERAD si in urma analizei biopsice a probei diagnosticul a fost de carcinom scuamos microinvaziv. Nu am urmat niciun protocol conventional ulterior. Ma intereseaza un tratament naturist si ce alte recomandari aveti. In acest moment inca nu am putut detecta conflictul (sunt foarte multe care se potrivesc).

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Revin cu datele mele: 36 de ani, 49 kg- greutatea este constanta; 163cm intaltime.

This comment was minimized by the moderator on the site

Va rog datele complete

This comment was minimized by the moderator on the site

Revin cu detaliile: 163cm inaltime, 49 kg constant, o nastere in 2010, cand tot atunci a fost detectat HPV si Ascus. In 2011 au fost facute ultimele investigatii, facand colposcopie si testare hpv, urmand tratament cu isoprinosine. Pana in 2015...

Revin cu detaliile: 163cm inaltime, 49 kg constant, o nastere in 2010, cand tot atunci a fost detectat HPV si Ascus. In 2011 au fost facute ultimele investigatii, facand colposcopie si testare hpv, urmand tratament cu isoprinosine. Pana in 2015 nu am mai efectuat Testarea HPV si nici colposcopie. Anul acesta, dupa consult si Pap am avut indicatie ERAD. Am efectuat o. concluzia fragmentului biopsic este carcinom scuamocelular microinvaziv cervical, dezvoltat pe fondul unor arii intinse de displazie epieteliala severa a epiteliului exocervical; embol tumoral limfatic. Diagnosticul a fost pus in data de 22.9.2015, de atunci scaunele sunt normale, urina isi schimba culoarea in functie de ce ceaiuri beau si ce mananc(ex sfecla rosie). In prezent fac cura cu ceai de napraznic (500 ml zilnic) ceai de coada calului 1 cana zilnic.

Va multumesc.

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Am uitat sa precizez urmatoarele: sunt alergatoare cu antrenamente sustinute, 3-4/saptamana, a cate 10-15 km, depinde de stare. Somnul de cand am fost diagnosticata cu carcinom este mai lung, adica ofer organismului cat timp are nevoie de...

Am uitat sa precizez urmatoarele: sunt alergatoare cu antrenamente sustinute, 3-4/saptamana, a cate 10-15 km, depinde de stare. Somnul de cand am fost diagnosticata cu carcinom este mai lung, adica ofer organismului cat timp are nevoie de relaxare: 7-10 ore pe noapte. Alergii nu am. Am fumat pana saptamana trecuta, nu beau alcool decat foarte rar(la petreceri). Nu am alergii.

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Rog raspuns pe adresa de email din mesaj<br /><br />Va multumesc anticipat.

This comment was minimized by the moderator on the site

Sotul meu a fost diagnosticat cu cancer la plamini cu metastaza la cap as dori sa stiu ce tratament naturist pot sa-i dau. Are 44 de ani, 87 kg si 1,72 inaltime. In prezent face chimioterapie cu pemetrex dar are dureri groaznice de cap.

This comment was minimized by the moderator on the site

Datele complete conform chestionarului din dreapta sus a paginii

This comment was minimized by the moderator on the site

buna seara !am un baietel de 3 ani ,iar de la 8 luni a inceput sa transpire can doarme,merge,rade,plange,indiferent ca este frig sau cald,i-am facut toate analizele,au iesit bune dar el transpira.nu stiu care este cauza,va rog sa ma ajutati,va...

buna seara !am un baietel de 3 ani ,iar de la 8 luni a inceput sa transpire can doarme,merge,rade,plange,indiferent ca este frig sau cald,i-am facut toate analizele,au iesit bune dar el transpira.nu stiu care este cauza,va rog sa ma ajutati,va multumesc!

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Pentru dna Margan: sa ii faca consult cardiologic.

This comment was minimized by the moderator on the site

Buna ziua! Pe 25 august, anul acesta, am fost operata de un neurinom acustic si in urma interventiei am ramas fara auz pe partea dreapa si cu o semipareza tot pe aceeasi parte care se refare incet. Mai am si pe stanga un neurinom pe care il tinem...

Buna ziua! Pe 25 august, anul acesta, am fost operata de un neurinom acustic si in urma interventiei am ramas fara auz pe partea dreapa si cu o semipareza tot pe aceeasi parte care se refare incet. Mai am si pe stanga un neurinom pe care il tinem sub observatie. Cum m-as putea trata? Cum imi pat da seama ce a declansat aceste tumori? Multumesc!

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Va rog sa imi raspundeti. Multumesc!

This comment was minimized by the moderator on the site

Mama mea sufera de poliartrita reumatoida, gonartroza la ambii genunchi, are probleme si cu inima, Ani la randul a facut tratament cu Arava, anul trecut l-a intrerupt din cauza problemelor de la inima (fibrilatii) iar in prezent se deplaseaza...

Mama mea sufera de poliartrita reumatoida, gonartroza la ambii genunchi, are probleme si cu inima, Ani la randul a facut tratament cu Arava, anul trecut l-a intrerupt din cauza problemelor de la inima (fibrilatii) iar in prezent se deplaseaza foarte greu si are dureri foarte mari ale articulatiilor, la genunchi, umar, degetele de la maini, la analize au iesit si trombocitele mari. Nu mai stim daca acest tratament cu Arava este bine sa-l mai continue sau nu si cum sa amelioram durerile puternice de articulatii. Nu stiu daca e bine sa foloseasca prea mult analgezice pentru dureri. Ce o sfatuiti sa faca mama in acest caz ?

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

va rog frumos,dacă știți ,un remediu pentru țiuitul în ureche? îl am de doi ani ,când am avut o depresie! mulțumesc anticipat!

This comment was minimized by the moderator on the site

Stiu ca pare superficiala preocuparea mea de a slabi in contextul in care sunt sanatoasa, insa nu-mi da pace aceasta situatie a mea deoarece am senzatia ca aceste kg in plus ar indica un conflict nerezolvat si in consecinta, un dezechilibru! Va...

Stiu ca pare superficiala preocuparea mea de a slabi in contextul in care sunt sanatoasa, insa nu-mi da pace aceasta situatie a mea deoarece am senzatia ca aceste kg in plus ar indica un conflict nerezolvat si in consecinta, un dezechilibru! Va rog sa imi oferiti niste sugestii, un ajutor in a intelege cum sa ma echilibrez! Multumesc anticipat!

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Bună ziua.
N-am înțeles de ce este „ Noua medicină germanică”.
Nu este nimic nou iar medicul german n-a avut nici o revelație. Aceste principii sunt atât de vechi încât cei care le foloseau nici nu visau că peste câteva mii de ani, unii care se...

Bună ziua.
N-am înțeles de ce este „ Noua medicină germanică”.
Nu este nimic nou iar medicul german n-a avut nici o revelație. Aceste principii sunt atât de vechi încât cei care le foloseau nici nu visau că peste câteva mii de ani, unii care se vor numi romani vor considera (numi) populații germanice toate triburile de la marginile imperiului lor (nord și nord-est) acestea neavând nici o asemănare de limbă vorbită, obiceiuri ș.a. romanii aruncându-i pe toți în aceeași oală, a barbarilor.

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Buna ziua! Am 40 ani,va rog frumos daca puteti sa imi dati un tratament la acest diacnostic:tumora reziduala-carcinom intraductal si invaziv ductal G2.Mentionez ca am facut operatie de mastectomie si histerectomie am facut 10 citostatice si 23 de...

Buna ziua! Am 40 ani,va rog frumos daca puteti sa imi dati un tratament la acest diacnostic:tumora reziduala-carcinom intraductal si invaziv ductal G2.Mentionez ca am facut operatie de mastectomie si histerectomie am facut 10 citostatice si 23 de sedinte de radioterapie.Acum fac tratament cu tamoxifen de 20 mg dar sunt rezervata de reactiile adverse.Marea mea problema este ca boala sa nu recidiveze .Va multumesc!

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Daca doriti sa va prescriu reteta de tratament naturist, trebuie sa imi scrieti datele dvs complete: nume, varsta , inaltime, greutate, diagnostic, alte afectiuni asociate, tratament urmat, alimentatie, scaun, urina, alergii, somn

This comment was minimized by the moderator on the site

buna ziua, as dori sa stiu dupa noua medicina germana, care ar fii conflictele care ar genera bolile cu transmitere sexuala, nu am gasit nicaieri un site despre asta. Multumesc.

This comment was minimized by the moderator on the site

Sunt mai multe conflicte, depinde de boala. Gasiti in cartea "Medicina cu susul in jos" de Dr Hamer

This comment was minimized by the moderator on the site

Buna ziua, am 28 de ani, 1.65 inaltime, 50 kg si sunt diagnosticata cu Limfom Hodgkin din 2007 (la 4 ani dupa ce a murit mama mea mi-a aparut boala). Din 2007 am facut nenumarate cure de chimioterapie, 4 sapt.de radioterapie in 2009, un...

Buna ziua, am 28 de ani, 1.65 inaltime, 50 kg si sunt diagnosticata cu Limfom Hodgkin din 2007 (la 4 ani dupa ce a murit mama mea mi-a aparut boala). Din 2007 am facut nenumarate cure de chimioterapie, 4 sapt.de radioterapie in 2009, un autotransplant de celule stem in 2013 si boala tot nu a disparut. Am incercat 3 luni cu produse naturiste, pe care le-am stopat pt ca aveam dureri nodulare in anumite zone si am considerat ca sunt cauzate de tratamentul cu naturiste.Momentan nu mai fac chimioterapie deoarece am facut cam tot ce inseamna citostatice si in plus, medicii considera ca nu imi va mai rezista organismul. Cu toate acestea, inca am noduli in mediastin, splina, ficat, rinichi si niste formatiuni nodulare la coloana in zona T2-T8, L1-L2.. Am probleme cu somnul..noaptea nu ma pot odihni...dorm doar de la 6 am pana pe la 14-14.30 pm...cateodata am pofta de mancare, cateodata nu...scaune regulate, normale, uneori usoare dureri de mijloc, amorteala pe picioare...obosesc repede...stiu ca multe se datoreaza bolii dar mi-e frica sa stau asa, cand stiu ca daca nu fac tratament, boala poate avansa...chiar daca nu m-am vindecat de la atatea cure de chimioterapie, stiu ca tratametul a oprit avansarea bolii. Si in decursul de 8 ani de tratament, am avut perioade critice, in care mi-am ingropat familia pe rand, parinti, bunici si stiu cat stres am acumulat si mi-e frica sa stau asa fara sa fac ceva, dar nu mai stiu ce e de facut. Va rog din suflet sa ma ajutati! Va multumesc.

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

V-am trimis reteta tratament pe email

This comment was minimized by the moderator on the site

Bun gasit,am 42 ani ,1,63m,63kg si pe 25 ianuarie 2016 am primit rezultatul biopsiei cutanate(de pe o zona a fetei)..-mucosis fungoides.Am inceput tratamentul cu fototerapie(3 sedinte pe saptamana)si aplicatii locale cu Elocom,Dupa 4 zile fata...

Bun gasit,am 42 ani ,1,63m,63kg si pe 25 ianuarie 2016 am primit rezultatul biopsiei cutanate(de pe o zona a fetei)..-mucosis fungoides.Am inceput tratamentul cu fototerapie(3 sedinte pe saptamana)si aplicatii locale cu Elocom,Dupa 4 zile fata imi arata mult mai bine.Terapia cu raze UVA ,UVB trebuie sa o fac pana in martie,.Va rog sa ma ajutati cu alte recomandari.Multumesc

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Buna ziua! Tatăl meu a fost diagnosticat cu cancer pulmonar la plămânul drept. Doctorii au spus ca nu poate fi operat ca nu rezista sa i se scoată tot plămânul, având si alte complicații (fibrilație articulară, hipertensiune, diabet tip2, etc.)...

Buna ziua! Tatăl meu a fost diagnosticat cu cancer pulmonar la plămânul drept. Doctorii au spus ca nu poate fi operat ca nu rezista sa i se scoată tot plămânul, având si alte complicații (fibrilație articulară, hipertensiune, diabet tip2, etc.) rugămintea mea este ce am putea face? Noi credem ca el va trece peste, dacă noi credem si el crede(cu toate ca nu stie ca are cancer, dar stie ca are o tumora la plămân care se poate trata cu un tratament apoi il operează). Ce putem face, ce tratament sa încercam ? Nu vreau sa stau in ce spun doar medicii ce așteaptă sa bag mâna in buzunar si sa le dau.... Va rog dacă exista persoane ce au trecut prin așa ceva cu un anumit tratament Naturist va rog sa îmi Trimiteți mesaj. Va multumesc anticipat! Multă sănătate!

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Trebuie sa inceapa tratament naturist antitumoral cat mai repede . Dati-mi datele complete si va scriu reteta

This comment was minimized by the moderator on the site

Buna ziua - am 47 de ani, stangace, nascuta natural, diagnosticata si in tratament (Eliquis, Apacardin, Karbis) pentru insuficienta mitrala moderata, fibrilatie atriala paroxistica, sindrom brahi-tahi, nodul tiroidian stang. de aproximativ 2 luni...

Buna ziua - am 47 de ani, stangace, nascuta natural, diagnosticata si in tratament (Eliquis, Apacardin, Karbis) pentru insuficienta mitrala moderata, fibrilatie atriala paroxistica, sindrom brahi-tahi, nodul tiroidian stang. de aproximativ 2 luni dureri permanente nerv sciatic (spate, solduri, genunchi, glezna). Nu pot lua analgezice deoarece imi produc fibrilatii... De asemenea, probleme legate de scaune dese si fara consistenta, balonare excesiva la toate alimentele. Ingustare a spatiului articular coxofemural, Sindesmofite anterioare la nivelul C4-C5, C5-C6, C6-C7. Obezitate. Retentie de apa. Am cautat citind despre nmg, cauze, conflicte, sine... cel de devalorizare persista inca din copilarie, ma simt coplesita de greutatile vietii (fiind mama singura traiesc intr-o grija permanenta)... Imi puteti da cateva indicii nmg referitoare la conflictele ce ar putea declansa atatea afectiuni odata? Calitatea vietii mele este zero. Nu ma pot odihni din pricina durerilor de solduri, apoi din cauza oboselii apar fibrilatiile si tot asa...

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Va recomand sa cititi cartea dr Hamer : "Medicina cu susul in jos" si sa urmariti emisiunile Crinei Veres pe youtube despre Noua Medicina Germana . Dupa ce cititi imi scrieti din nou

This comment was minimized by the moderator on the site

Bun gasit,
Am 52 ani si am fost diagnosticata de curand cu uter fibromatos si un chist pe ovarulstang de 4cm, iar pe dreptul de 2 cm.Am inceput de 7zile tratament cu propolicium ovule si supozitoare. Ce altceva imi recomndati avand in vedere ca...

Bun gasit,
Am 52 ani si am fost diagnosticata de curand cu uter fibromatos si un chist pe ovarulstang de 4cm, iar pe dreptul de 2 cm.Am inceput de 7zile tratament cu propolicium ovule si supozitoare. Ce altceva imi recomndati avand in vedere ca medicul ginecolog mi-a recomandat histerectomie?

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Buna ziua.
Sotul meu a fost diagnosticat acum o luna cu fibroza pulmonara idiopatica,cardiopatie ischemica in observatie,insuficienta mitrala gr.I,insuficienta tricuspidiana gr.I,hipertensiune pulmonara,nodul tiroidian lob drept 25/15
Face...

Buna ziua.
Sotul meu a fost diagnosticat acum o luna cu fibroza pulmonara idiopatica,cardiopatie ischemica in observatie,insuficienta mitrala gr.I,insuficienta tricuspidiana gr.I,hipertensiune pulmonara,nodul tiroidian lob drept 25/15
Face tratament cu prednison 5 mg,(4-4-0),oxigenoterapie la domiciliu 3 l/min.,bisoprolol 5 mg,aspirin cardio 100 mg.,sortis 10 mg.
Are 54 de ani,nefumator,f.rar consum de alcool(un pahar),pana la 32 de ani a practicat fotbalul,lucreaza ca functionar,are 1.68 m si 81 kg.
Daca puteti sa ne ajutati cu un sfat,va multumesc.
Noi suntem devastati pentru ca am citit ca e o boala incurabila si poate sa traiasca max.5 ani.
O zi buna va doresc

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Am trimis reteta tratament pe email

This comment was minimized by the moderator on the site

Buna ziua, tatal meu, care are in prezent 80 de ani, nu mai poate sa vorbeasca de circa 5 ani. Am fost pe la o multime de doctori si multi dintre ei nestiind ce sa ne spuna, pentru ca toate procedurile si anlizele facute au fost super bune....

Buna ziua, tatal meu, care are in prezent 80 de ani, nu mai poate sa vorbeasca de circa 5 ani. Am fost pe la o multime de doctori si multi dintre ei nestiind ce sa ne spuna, pentru ca toate procedurile si anlizele facute au fost super bune. Cineva a avansat cele doua diagnostice din titlu dar cu mentiunea "posibil". Tatal meu este un om care nu a baut si nu a fumat niciodata. Caracteristicile fizice sint: inaltime 1.80m, 90 de kg. Puteti sa ne ajutati cumva in acest sens. Multumesc

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Buna ziua, baietelul meu in varsta de 3 ani a facut o infectie urinara. La urocultura s-a gasit citrobacter freundii mai mult de 1000000 ufc/ml. Dr pediatru mi-a recomandat ciprinol 125 la 12 ore. Datorita reactiei farmacistilor cand am spus ca...

Buna ziua, baietelul meu in varsta de 3 ani a facut o infectie urinara. La urocultura s-a gasit citrobacter freundii mai mult de 1000000 ufc/ml. Dr pediatru mi-a recomandat ciprinol 125 la 12 ore. Datorita reactiei farmacistilor cand am spus ca am nevoie pentru un copil asa micut si a propriei retineri in a-l administra, nu i l-am dat, i-am dat in schimb Uractiv sirop. Mentionez ca a fost nascut prematur, este subponderal, are 12 kg la 3 ani desi mananca bine si variat si a mai avut o infectie urinara la 8 luni (tratata atunci cu Augmentin). Manifestarile sunt in sensul ca nu urineaza decat la intervale foarte mari (prima data in zi pe la pranz, apoi seara tarziu), are disconfort la urinare si in acelasi timp refuza sa bea lichide. Cand nu avea aceasta problema consuma mai multe lichide. Ne puteti recomanda un tratament naturist? Multumesc mult!

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Buna ziua,

DIN articol lipseste organul numit splina, atat de desconsiderat de marea majoritatea a medicilor si considerat ca fiind ...inutil.! Inutil? cand el produce _DE FAPT_ globulele rosii, minunatele hematii de a-l caror numar scazut...

Buna ziua,

DIN articol lipseste organul numit splina, atat de desconsiderat de marea majoritatea a medicilor si considerat ca fiind ...inutil.! Inutil? cand el produce _DE FAPT_ globulele rosii, minunatele hematii de a-l caror numar scazut depinde eticheta de "anemie".

La obiect, am fost diagnosticata cu un chist splenic de aprox 6/7cm, descoperit cand aveam 8 saptamani de sarcina, pe care doctorul chirurg mi-a recomandat sa-l operez si sa scot si splina in acelasi timp. Asta era acum un an, intre timp mi-am nascut bland copilul pentru ca am refuzat operatia (si implicit, un avort!!!). INTREBAREA MEA este urm.: ce conflict a determinat aparitia acelui chist splenic si cum il pot rezolva? "tratamentul meu a fost multa iubire, acceptare, energie, saruri schusler, o combinatie de uleiuri aplicate local in zona splinei, odihna, cat mai putin carat (dr. mi-a spus sa nu ridic nici un kg!), meditatie, codul vindecarii. Sunt constienta ca acel chist a aparut din cauza unei probleme emotionale, dar nu reusesc sa-mi dau seama ce anume a creat conflictul. SI CARE este abordarea noii medicine germanice atunci cand vine vorba de chisturi? tot citesc de tumori si alte minumi, toate oarganele posibile, insa NIMIC DESPRE SPLINA. Va rog, un pic de ajutor!

Multumesc anticipat,
Cristina

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Buna ziua! Fetita mea in varsta de 5 ani si jumatate a dezvoltat o eczema de la varsta de 6-7 luni. Am urmat multe tratamente alopate, homeopate si multe analize in urma carora s-a stabilit multe alergii : ou, somon, gluten, polen, par de cal,...

Buna ziua! Fetita mea in varsta de 5 ani si jumatate a dezvoltat o eczema de la varsta de 6-7 luni. Am urmat multe tratamente alopate, homeopate si multe analize in urma carora s-a stabilit multe alergii : ou, somon, gluten, polen, par de cal, caine si lista continua. In prezent folosesc
crème natural preparate de mine din shea butter, jojoba, ulei de in, argan, vitamin E si combinatii de uleiuri esentiale de lavanda, muscata, roxmarin, in dilutie mica. Sunt noua in conceptual NMG, imi puteti da cateva sugestii? Apreciez oricat de mic ajutor, orice idee. Vreau sa-mi ajut copilul! Multumesc mult.

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Buna ziua. Numele meu este Magda, am 37 de ani, 60 kg, 1.57 m inaltime, un baietel de 10 ani nascut prin cezariana, dupa un travaliu lung, iar acum sunt insarcinata in 10 sapt. Am avut inainte de a ramane insarcinata doua fibroame uterine de 1,7...

Buna ziua. Numele meu este Magda, am 37 de ani, 60 kg, 1.57 m inaltime, un baietel de 10 ani nascut prin cezariana, dupa un travaliu lung, iar acum sunt insarcinata in 10 sapt. Am avut inainte de a ramane insarcinata doua fibroame uterine de 1,7 cm, respectiv 1,9 cm. Mi s-a spus ca in cazul in care voi dori sa raman insarcinata este in regula, am fost informata ca vor creste fibroamele si ca nu vor prezenta pericole. La 8/9 saptamani am facut prima ecografie si mi s-a spus ca am 3 fibroame foarte mari, respectiv 22.25 mm, 48 mm si 32 mm. Mi s-a prescris Arefam (2 vaginal si 2 oral/zi)si No-spa.(4/zi) Medicul imi spune la fiecare doua saptamani cand merg la consultatie cat de grava este situatia, datorita varstei si a fibroamelor, sunt foarte deznadajduita. Eu sunt bine fizic, am o alimentatie sanatoasa si echilibrata, merg pe jos cca 1 h in fiecare zi si ma odihnesc de fiecare data cand simt nevoia. Stiu care a fost cauza emotionala a fibroamelor, iar acum conflictul a fost rezolvat si de aceea s-au accentuat, dar as vrea sa stiu ce pot sa fac in continuare ca sa ameliorez situatia, sa se elimine fibroamele mai repede. Mentionez ca nu iau niciunul din medicamentele prescrise. Multumesc mult!

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Buna ziua! Am un băiețel de 1an si 8 luni care răcește ff des si toate se duc la bronhii. A făcut in intervalul sept 2015 sept 2016 pana acum vreo 8-10 bronsiolite. Ultima a fost la sfârșitul lui August si acum iar e răcit. Surioara lui de 5 ani...

Buna ziua! Am un băiețel de 1an si 8 luni care răcește ff des si toate se duc la bronhii. A făcut in intervalul sept 2015 sept 2016 pana acum vreo 8-10 bronsiolite. Ultima a fost la sfârșitul lui August si acum iar e răcit. Surioara lui de 5 ani care merge la grădinița face forme mult mai ușoare însă la el toate se duc la plămâni. Respira greu, zgomotos, tușește urat, secreții nazale abundente, stare generală proasta. Am început sa-l tratez homeopat dar as vrea sa știu cauza, poate pot preveni cumva.

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Am un băiețel de 9 ani diagnosticat cu limfom Hodgkin După primul ciclu de chimioterapie analizele funcțiilor si al CT au ieșit foarte bune (zic medicii) dar între timp a contactat un virus care ia tăiat poftă de mâncare și ia provocat vărsături...

Am un băiețel de 9 ani diagnosticat cu limfom Hodgkin După primul ciclu de chimioterapie analizele funcțiilor si al CT au ieșit foarte bune (zic medicii) dar între timp a contactat un virus care ia tăiat poftă de mâncare și ia provocat vărsături si diaree As vrea să stiu părerea d-voastra despre această situație Eventual si niste sfaturi care m-ar putea ajuta Va mulțumesc

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Aparitia virusului este o reactie de vindecare ..nu e grav..puteti veni la cabinet sa stam de vorba si sa vedem ce tratament sa urmeze? daca nu, putem vorbi pe email

This comment was minimized by the moderator on the site

Buna ziua,
Sunt insarcinata in 8 saptamani , am.35 ani si mi a iesit Ureaplasma

This comment was minimized by the moderator on the site

Buna seara,
in urma unei biopsii socrul meu de 76 de ani a fost diagnosticat cu cancer la prostata.
De vre-o 6 ani are stimulator cardiac iar in urma cu 10-12 ani a facut un cancer de colon de care a scapat printr-un regim macrobiotic foarte...

Buna seara,
in urma unei biopsii socrul meu de 76 de ani a fost diagnosticat cu cancer la prostata.
De vre-o 6 ani are stimulator cardiac iar in urma cu 10-12 ani a facut un cancer de colon de care a scapat printr-un regim macrobiotic foarte strict care a determinat remisia tumorei urmat de o rezectie.
Ce putem face acum?

Cu multumiri,

Eugen

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Sa inceapa tratament naturist antitumoral<br />Pentru reteta adecvata de tratament naturist, trebuie sa imi scrieti datele complete: nume, varsta , inaltime, greutate, diagnostic, alte afectiuni asociate, tratament urmat, alimentatie, scaun,...

Sa inceapa tratament naturist antitumoral<br />Pentru reteta adecvata de tratament naturist, trebuie sa imi scrieti datele complete: nume, varsta , inaltime, greutate, diagnostic, alte afectiuni asociate, tratament urmat, alimentatie, scaun, urina, alergii, somn

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Buna ziua!Mama sotului meu a fost diagnosticata de aproximativ o saptamana cu metastaze osoase, fiind suspecta si de metastaze pulmonare.Am fost surprinsi si socati in acelasi timp de acest diagnostic pentru ca ea nu a manifestat pana acum prea...

Buna ziua!Mama sotului meu a fost diagnosticata de aproximativ o saptamana cu metastaze osoase, fiind suspecta si de metastaze pulmonare.Am fost surprinsi si socati in acelasi timp de acest diagnostic pentru ca ea nu a manifestat pana acum prea multe simptome, decat dureri de picioare, motiv pentru care in august 2016 a fost operata la Bagdasar Arseni pentru hernie de disc. In urma operatiei, la aproximativ 2 luni, durerile au devenit mai puternice, neputandu-se deplasa decat in urma administrarii de antiinflamatoare.Astfel i s-a recomandat rmn, tomograf, scintigrama si astfel i s-a confirmat cancerul osos, posibil legat de un cancer la san de care s-a operat in urma cu 12 ani.V-as ruga daca se poate sa ne sfatuiti ce sa facem mai departe!Medicul oncolog i-a administrat tratament cu zometa si urmeaza tratament specific terapiei hormonale. Multumesc anticipat!

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Pacient 51 ani, 175 cm, 80 kg, linfom Hodgkin (1995), 2serii a cate 6 sedinte chimioterapie (1995) si si radioterapie. Tumora vezicala operata (polip vezical 1998). Hipertiroida (THYROZOL 10 MG 1 cp X 3/zi), tahicardie sinusala (Betaloc zoc 50 mg...

Pacient 51 ani, 175 cm, 80 kg, linfom Hodgkin (1995), 2serii a cate 6 sedinte chimioterapie (1995) si si radioterapie. Tumora vezicala operata (polip vezical 1998). Hipertiroida (THYROZOL 10 MG 1 cp X 3/zi), tahicardie sinusala (Betaloc zoc 50 mg 1 cp/zi) hipertensiune grad I, pericardita postvirala in cantitate mica. Chisturi renale bilaterale (7, 14, 20 mm),. Sindrom inflamator discret ( fibrinogen 436, VSH 1 h = 10 , proteina C reactiva crescuta. Hipercolesterolemie si HDL marit. Colestaza (bilirubinele crescute), steatoza hepatica fara leziuni. GGT crescut.
Scaune dese (3-4) alterneaza cu scaune normale (sub tratament cu ANGHINARE extract) usor mai deschise la culoare ( pancreas cefalo-corporeal hiperecogen). Alergie , o singura data la un medicament in timpul citostaticelor).
Lipsa pofta de mancare, agitatie psihomotorie, palpitatii, tremuraturi ( au cedat sub tratament cu Vagostabil)
Momentan la gat apar nodulii palpabili si vizibili iar inghinal noduli palpabili si durerosi doar la mers.
Dupa citostatice (1995) am urmat o cura cu extracte naturale preparate de o maicuta si m-am simtit mai bine.
Va rog din suflet sa ma ajutati. Dumnezeu sa va binecuvanteze!

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Pacient 51 ani, 175 cm, 80 kg, linfom Hodgkin (1995), 2serii a cate 6 sedinte chimioterapie (1995) si si radioterapie. Tumora vezicala operata (polip vezical 1998). Hipertiroida (THYROZOL 10 MG 1 cp X 3/zi), tahicardie sinusala (Betaloc zoc 50 mg...

Pacient 51 ani, 175 cm, 80 kg, linfom Hodgkin (1995), 2serii a cate 6 sedinte chimioterapie (1995) si si radioterapie. Tumora vezicala operata (polip vezical 1998). Hipertiroida (THYROZOL 10 MG 1 cp X 3/zi), tahicardie sinusala (Betaloc zoc 50 mg 1 cp/zi) hipertensiune grad I, pericardita postvirala in cantitate mica. Chisturi renale bilaterale (7, 14, 20 mm),. Sindrom inflamator discret ( fibrinogen 436, VSH 1 h = 10 , proteina C reactiva crescuta. Hipercolesterolemie si HDL marit. Colestaza (bilirubinele crescute), steatoza hepatica fara leziuni. GGT crescut.
Scaune dese (3-4) alterneaza cu scaune normale (sub tratament cu ANGHINARE extract) usor mai deschise la culoare ( pancreas cefalo-corporeal hiperecogen). Alergie , o singura data la un medicament in timpul citostaticelor).
Lipsa pofta de mancare, agitatie psihomotorie, palpitatii, tremuraturi ( au cedat sub tratament cu Vagostabil)
Momentan la gat apar nodulii palpabili si vizibili iar inghinal noduli palpabili si durerosi doar la mers.
Dupa citostatice (1995) am urmat o cura cu extracte naturale preparate de o maicuta si m-am simtit mai bine.
Va rog din suflet sa ma ajutati. Dumnezeu sa va binecuvanteze

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

buna ziua. sunt mamica unui baietel de aproape 1 anisor care a fost diagnosticat cu amiotrofie spinala tip 1. mai am un baietel de 6 anisori care este sanatos. poate fi cauza bolii baietelului vreun conflict al meu adica al mamei din punct de...

buna ziua. sunt mamica unui baietel de aproape 1 anisor care a fost diagnosticat cu amiotrofie spinala tip 1. mai am un baietel de 6 anisori care este sanatos. poate fi cauza bolii baietelului vreun conflict al meu adica al mamei din punct de vedere al noii medicine germane? mentionez ca mama mea a murit rapusa in 2000 de o boala cu evolutie identica si anume SLA. multumesc

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Da, copilul este in legatura cu mama si defapt bolile acestuia sunt manifestarea conflictului emotional al mamei

This comment was minimized by the moderator on the site

Va multumesc pentru raspunsul prompt. Ma puteti ajuta va rog cu aflarea si solutionarea conflictului pt ca baietelul meu sa se vindece? doresc foarte mult sa il pot salva de aceasta cumplita boala. va rog sa imi spuneti cum putem proceda...

This comment was minimized by the moderator on the site

Buna ziua,

Baietelul meu de 5 ani si 9 luni a inceput sa schioapete aproximativ acum un an. Initial a fost diagnosticat cu sinovita tranzitorie apoi cu posibila artrita juvenila. Dupa un tratament alimentar destul de strict (am eliminat...

Buna ziua,

Baietelul meu de 5 ani si 9 luni a inceput sa schioapete aproximativ acum un an. Initial a fost diagnosticat cu sinovita tranzitorie apoi cu posibila artrita juvenila. Dupa un tratament alimentar destul de strict (am eliminat lactatele de vaca, am eliminat tot ce contine zahar, am eliminat carnea insa am lasat pestele si am eliminat painea procesata cu drojdie). Copilul a avut o evolutie foarte buna pana la aproape disparitia complete a schiopatatului si a tinut asa pana in Noembrie anul acesta. La sfarsitul lui Noembrie a venit cu ceva boli de la gradinita (gripa, infectie la ureche, problem la gat) si de atunci starea lui s-a inrautatit. Schiopatatul a revenit si a devenit tot mai accentuat pana la nivelul ca aproape nu mai poate sa umble. Are de asemenea evolutie in salturi, o zi e mult mai bine dupa care urmeaza o cadere. De asemenea am observant recent ca starea se inrautateste daca sta afara la joaca in frig. Daca e nevoie putem sa va dam mai multe detalii. Ce ne puteti recomanda

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Buna ziua, fetita mea in varsta de 6 ani si 3 luni, a fost diagnosticata cu diabet zaharat tip 1 insulino-dependent pe data de 22 dec. 2016, de atunci a intrat pe tratament cu insulina 3 reprize de HumulinR si una de Lantus, seara! Exista o...

Buna ziua, fetita mea in varsta de 6 ani si 3 luni, a fost diagnosticata cu diabet zaharat tip 1 insulino-dependent pe data de 22 dec. 2016, de atunci a intrat pe tratament cu insulina 3 reprize de HumulinR si una de Lantus, seara! Exista o explicatie a acestei boli manifestate asa rapid si cu glicemie mare la debut (avea glicemie 792 joi, cand am ajuns la spital) avand in vedere ca nu exista cazuri de diabet in familie la rude apropiate si nici la bunici sau unchi, matusi! As vrea sa ma indrumati, daca se poate, spre cineva cu care am putea sa lucram pe partea asta a stresului copilului sau a mamei. In caz ca mai aveti nevoie de alte detalii va rog sa ma contactati pe mail sau aici! Va multumesc din suflet!

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Va recomand fie sa cititi cartea lui Hamer despre Noua medicina germana, fie sa urmariti emisiunile Crinei Veres pentru a intelege cauza profunda a acestei afectiuni . Este necesar sa gasiti un psiho-terapeut care practica tehnica pentru ca...

Va recomand fie sa cititi cartea lui Hamer despre Noua medicina germana, fie sa urmariti emisiunile Crinei Veres pentru a intelege cauza profunda a acestei afectiuni . Este necesar sa gasiti un psiho-terapeut care practica tehnica pentru ca fetita dvs sa isi vindece conflictul emoțional care face sa ii crească glicemiile

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Imi puteti recomanda pe cineva in Botosani, Suceava, Iasi sau alt oras din apropiere? Daca nu, incercam de oriunde, se poate face terapie si online?

This comment was minimized by the moderator on the site

Imi puteti recomanda pe cineva in seansul asta din Botosani, Suceava, Iasi sau alta localitate din apropiere? Sau de oriunde. Se poate face terapie si online?

This comment was minimized by the moderator on the site

In iasi Dr Ina Petrea: 0721777330 , daca nu este disponibila psiho-terapeut : Angela Roscan ( tot in iasi )

This comment was minimized by the moderator on the site

De 1 an ma confrunt cu o cadere severa a parului, imi cade f mult de pe toata suprafata scalpului (Effluvium telogen). Am fost la diferiti medici dermatologi, mi-am facut tot felul de analize hormonale, fac tratament de 1an (minoxidil si vitamine...

De 1 an ma confrunt cu o cadere severa a parului, imi cade f mult de pe toata suprafata scalpului (Effluvium telogen). Am fost la diferiti medici dermatologi, mi-am facut tot felul de analize hormonale, fac tratament de 1an (minoxidil si vitamine pt par) si rezultatul este aproape 0. Ati putea sa ma ajutati in acest sens?

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Ma confrunt de 2 ani cu formarea de rani ca taieturi cu lama urmate de formarea de cruste, la inceput la degetele de la picioare si pe talpa, acum si la maini degetele si palmele au cruste initial rosii cu mancarimi si acum cruste. Mi s-a spus ca...

Ma confrunt de 2 ani cu formarea de rani ca taieturi cu lama urmate de formarea de cruste, la inceput la degetele de la picioare si pe talpa, acum si la maini degetele si palmele au cruste initial rosii cu mancarimi si acum cruste. Mi s-a spus ca ar fi psoriazis, desi sper ca nu (dr., dar nu dermatolod). Am incercat diverse creme care doar amelioreaza provizoriu dar nu vindeca. Si evolueaza. Daca ati mai intalnit cazuri similare, va rog sa-mi impartasiti din experienta dvs. Multumesc.

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Este necesar sa va vada un dermatolog si sa va puna un diagnostic clar..pe baza acestuia putem stabili o reteta de tratament

This comment was minimized by the moderator on the site

Buna ziua!
Fiul meu, in varsta de 24 de ani, student, sufera de depresie de la varsta de 15 ani, când s-a produs divortul de tatal lui, in mod brutal si dupa aceea tatal s-a purtat foarte urat cu el! mereu spune ca nu stie ce are dar este...

Buna ziua!
Fiul meu, in varsta de 24 de ani, student, sufera de depresie de la varsta de 15 ani, când s-a produs divortul de tatal lui, in mod brutal si dupa aceea tatal s-a purtat foarte urat cu el! mereu spune ca nu stie ce are dar este profund nefericit, demorivat sever, letargic, interiorizat..Este blocat intr-o stare de nefericire si nu gaseste calea iesirii ! A luat tratament cu antidepresive timp de 4 ani, anxiolitice, terapie psihologica dar problema persista! Care ar fi explicatia si tratamentul corect? va multumesc din suflet!

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Buna ziua sotul meu a fost diagnosticat cu un caz rar de cancer osos depistat in zona capului osteosarcom epitelioid ce putem face care ar fi tratamentul corect?

This comment was minimized by the moderator on the site

Buna seara. In 29 martie a avut loc interventia pt tumora ovariana benigna, mai precis, o histerectomie totala. De asemenea, s.a descoperit si o aglomerare celulara pe uter, de o forma mai putin obisnuita, pe care au numit-o bizarerie nucleara....

Buna seara. In 29 martie a avut loc interventia pt tumora ovariana benigna, mai precis, o histerectomie totala. De asemenea, s.a descoperit si o aglomerare celulara pe uter, de o forma mai putin obisnuita, pe care au numit-o bizarerie nucleara. M-ar interesa foarte mult daca ati putea detalia cauzele ce au determinat aparitia acestora, ce anume a fost gresit in modul meu de a ma raporta la o situatie de viata, ""conflictul"" si, de asemenea, ce recomandari ati avea ca terapie. Va multumesc din suflet!

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Buna ziua,
Am 37 de ani si de cativa ani buni, mai precis de vreo 10 ani, ma confrunt cu aceasta "boala"(daca pot sa-i zic asa),nu stiu ce sa mai fac, am incercat tot ce era posibil, cum beau un pahar cu apa cum ma balonez destul de mult.
Am tot...

Buna ziua,
Am 37 de ani si de cativa ani buni, mai precis de vreo 10 ani, ma confrunt cu aceasta "boala"(daca pot sa-i zic asa),nu stiu ce sa mai fac, am incercat tot ce era posibil, cum beau un pahar cu apa cum ma balonez destul de mult.
Am tot citit despre aceasta Noua Medicina Germana si imi dau seama ca trebuie sa fii plecat de undeva, dar nu imi dau seama de unde. Va multumesc, mult!!

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

buna ziua,
am fost diagnosticata cu mastoza chistica la ambii sani.as dori un tratament pentru aceasta boala.
fac in fiecare an control imagistic si in fiecare an este tot mai avansata boala. dar din fericire atat la RMN cat si mamografia si...

buna ziua,
am fost diagnosticata cu mastoza chistica la ambii sani.as dori un tratament pentru aceasta boala.
fac in fiecare an control imagistic si in fiecare an este tot mai avansata boala. dar din fericire atat la RMN cat si mamografia si ecografia nu arata ca trebuie sa ma operez.
Am 50 de ani, 1.82 cm , 85 Kg si mai sufar de otoscleroza operata la urechea stanga - auzul fiind cu cel puti 30% mai redus decat la urechea dreapta. sunt operata de fibrom uterin si am alergie cronica. sufar si de dureri de cot si de spate in zona lombara. Va multumesc mult.

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

[quote name="Alina Stefan"]Imi puteti recomanda pe cineva in Botosani, Suceava, Iasi sau alt oras din apropiere? Daca nu, incercam de oriunde, se poate face terapie si online?[/quote]
va rog, ce terapeut este in iasi? si mama mea e interesata

This comment was minimized by the moderator on the site

Iasi : terapeut Angela Roscan: 0722822608

This comment was minimized by the moderator on the site

Buna ziua! Am 34 ani si am fost diagnosticata in 2011 cu sechele fibronodulare pulmonare bilaterale - noduli calcifiati posibile sechele tbc. Pana anul trecut spirometria era in jurul valorii de 64:%, fara raspuns la bronhodilatator In 2017 era...

Buna ziua! Am 34 ani si am fost diagnosticata in 2011 cu sechele fibronodulare pulmonare bilaterale - noduli calcifiati posibile sechele tbc. Pana anul trecut spirometria era in jurul valorii de 64:%, fara raspuns la bronhodilatator In 2017 era 53%. Mi s-a dat Symbicort. Acum e 49%. Simt deseori sufocae si tuse seaca. Va rog din suflet sa imi spuneti ce tratament sa urmez. Simt ca nu mi se da de capat. Va multumesc!

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Va rog sa imi dati datele complete

This comment was minimized by the moderator on the site

Bună ziua! Am 35 de ani și am fost diagnosticata cu limfom nonhodkin la plămânul drept. Am făcut 5 ședințe de chimioterapie dar vreau sa aleg o alta metoda de vindecare. Mulțumesc!

This comment was minimized by the moderator on the site

Pentru un tratament adecvat , va rugam sa ne dati datele complete : <br />nume și prenume, vârsta, înălțime, greutate, diagnostic actual, istoricul bolii ( cum a apărut, cum s-a dezvoltat), boli asociate, tratamentul urmat în prezent, alergii,...

Pentru un tratament adecvat , va rugam sa ne dati datele complete : <br />nume și prenume, vârsta, înălțime, greutate, diagnostic actual, istoricul bolii ( cum a apărut, cum s-a dezvoltat), boli asociate, tratamentul urmat în prezent, alergii, alimentație<br />, probleme cu somnul, dacă s-a lucrat în mediu toxic, scaun (cate pe zi, aspect), urina (cate pe zi, aspect, nr de telefon, adresa de email

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Buna ziua !
Am un copilas de 1 an și jumătate, 7 luni , care a fost diagnosticat cu aceasta boala , știu ca nu este ceva grav , dar as vrea sa încerc sa îl ajut .
ce ar putea declanșa aceasta boala ?
Dacă aveți nevoie de mai multe date , va rog...

Buna ziua !
Am un copilas de 1 an și jumătate, 7 luni , care a fost diagnosticat cu aceasta boala , știu ca nu este ceva grav , dar as vrea sa încerc sa îl ajut .
ce ar putea declanșa aceasta boala ?
Dacă aveți nevoie de mai multe date , va rog sa-mi dați un mail.
Mulțumesc !

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Buna Catalin drag, sunt Lili din paradis Dk, o prietena din SUA care este in Dk, o cheama Carlie, poate o cunosti a trimis un mesaj aseara in legatura cu fetita unor prtieteni , copil , nu a specificat varsta care are severe atacuri de panica...

Buna Catalin drag, sunt Lili din paradis Dk, o prietena din SUA care este in Dk, o cheama Carlie, poate o cunosti a trimis un mesaj aseara in legatura cu fetita unor prtieteni , copil , nu a specificat varsta care are severe atacuri de panica atunci cand se trezeste din somn si spune ca are paianjeni pe tot corpul.Parintii sunt super ingrijorati si nu stiu ce sa ii faca , i au facut scan pe creier , creierul e normal, in curand urmeaza probil sa o treaca pe droguri si sedative.I am spus lui Carlie sa le spuna parintilor sa ia legatura cu tine ia legatura cu tine pentru ca sa le explici fenomenul si sa le spui ce sa faca si cum sa abordeze problema.te rog mult anunta ma cu sa ia legatura cu tine.Sa iti scrie in engleza pe acest site?Ma gandesc ca sunt americani si nu se vor descurca .

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Buna ziua,
In mod normal eu am 55-57 de kg.
Am nascut in luna septembrie 2017, pe parcursul sarcinii am luat 12 kg.
De atunci continui sa alaptez.
Brusc, in luna aprilie am inceput sa am dureri sub coasta stanga. cand mancam, cand mergeam,...

Buna ziua,
In mod normal eu am 55-57 de kg.
Am nascut in luna septembrie 2017, pe parcursul sarcinii am luat 12 kg.
De atunci continui sa alaptez.
Brusc, in luna aprilie am inceput sa am dureri sub coasta stanga. cand mancam, cand mergeam, cand stateam in pat. dureri surde.
Pe 15 iunie m-am cantarit, pentru ca am pierdut brusc masa musculara si ma simteam foarte slabita, + senzatie de voma, greata, lesin si abdomen mare, fara motiv. Aveam 53,5 kg.
Am facut analize si o ecografie abdominala, care au iesit foarte bine. Cu toate astea mai simt din cand in cand dureri sub coaste atat in partea stanga, cat si in partea dreapta, ceea ce ma face sa cred ca ma doare intestinul.
Pe 13 iulie m-am cantarit si am 51,5 kg.
De mentionat ca din luna iunie nu mai consum absolut deloc zahar si carne foarte, foarte rar pentru ca nu mai simt nevoia. Toata viata mea am mancat multe legume, fructe, cereale, acum mai mult decat de obicei.
Intrebarea este daca trebuie sa fiu ingrijorata pentru ca as putea avea ceva sau pur si simplu am slabit ....

Citeşte mai mult
Comentariu editat ultima oară între aproximativ acum 1 an şi Dr. Luca Catalin Dr. Luca Catalin
There are no comments posted here yet

Lasă comentariile tale

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Ataşamente (0 / 3)
Share Your Location

Teoria revoluționară …

09-06-2012 Hits:79622 Directii in medicina alternativa Dr. Luca Catalin

Teoria revoluționară a Doctorului Hamer   Totul a pornit de la un eveniment tragic petrecut...

Mai mult

Călătoria

05-03-2013 Hits:39695 Directii in medicina alternativa Dr. Luca Catalin

”Călătoria” de Brandon Bays  Procesul Călătoriei descris de Brandon Bays este o teh...

Mai mult

Chiropractica - ramură…

23-04-2014 Hits:32142 Directii in medicina alternativa Dr. Luca Catalin

Ce este chiropractica? Chiropractica este o ramură a medicinei alternative, este o profesie...

Mai mult

Terapia Ornish pentru v…

06-03-2013 Hits:13583 Directii in medicina alternativa Dr. Luca Catalin

Terapia Ornish pentru vindecarea bolilor cardiovasculare  Medicul american Dean Ornish, abs...

Mai mult

Osteopatia

23-04-2014 Hits:11346 Directii in medicina alternativa Dr. Luca Catalin

Ce este osteopatia?  Osteopatia este un mod de a detecta, trata și preveni anumite problem...

Mai mult

Ayurveda, ştiinţa vie…

05-03-2013 Hits:10845 Directii in medicina alternativa Dr. Luca Catalin

Ayurveda, ştiinţa vieţii şi arta vindecării  Ayurveda reprezintă un sistem complex de...

Mai mult

Terapia Bowen

29-01-2015 Hits:9263 Directii in medicina alternativa Dr. Luca Catalin

Cum funcționează terapia Bowen?  Pentru a înțelege mai bine cum funcționează terapia Bo...

Mai mult

Cele 5 legi fundamental…

23-06-2015 Hits:7400 Directii in medicina alternativa Dr. Luca Catalin

Cine este doctorul Hamer?  Controversat de unii, însă apreciat și urmat de alții, doctoru...

Mai mult

Recunoștința-metodă …

11-11-2014 Hits:6170 Directii in medicina alternativa Dr. Luca Catalin

Despre puterea miraculoasă a recunoștinței  „În fiecare dintre noi există o scânteie...

Mai mult

Medicina alternativă …

27-04-2016 Hits:3536 Directii in medicina alternativa Dr. Luca Catalin

Cancerul – consecința unui stil de viață nesănătos  Prof. dr. Franc T. Ruiz este consi...

Mai mult

Aromaterapia și binefa…

10-01-2017 Hits:3042 Directii in medicina alternativa Dr. Luca Catalin

       Câteva remedii eficiente cu uleiuri esențiale Remediu contra conjunctivitei: ...

Mai mult

Metoda ”Călătoria…

25-03-2016 Hits:2944 Directii in medicina alternativa Dr. Luca Catalin

  Metoda ”Călătoria” de Brandon Bays: Știința în slujba vindecării trupului prin ...

Mai mult

Medicina cuantică și …

26-05-2017 Hits:2757 Directii in medicina alternativa Dr. Luca Catalin

Ce este medicina cuantică?  Medicina cuantică este o nouă terapie care se bazează pe in...

Mai mult

Terapia cu fotoni: lumi…

04-02-2018 Hits:2617 Directii in medicina alternativa Dr. Luca Catalin

Ce sunt fotonii?  Corpul nostru este traversat de biofotoni, care sunt particule de lumină c...

Mai mult

Terapia Gestalt: aspect…

27-02-2017 Hits:2535 Directii in medicina alternativa Dr. Luca Catalin

Terapia Gestalt: aspecte esențiale  Terapia Gestalt este un tip de psihoterapie care diferă...

Mai mult

Aromaterapia și binefa…

19-12-2016 Hits:2519 Directii in medicina alternativa Dr. Luca Catalin

Ce este aromaterapia?  Termenul «aromaterapie» a fost creat în anul 1928 de către farmaci...

Mai mult

Talazoterapia: indicaț…

21-08-2017 Hits:2037 Directii in medicina alternativa Dr. Luca Catalin

Ce este talazoterapia?  Talazoterapia este o terapie alternativă care îmbină toate proprie...

Mai mult

Plantele adaptogene: be…

25-10-2017 Hits:1962 Directii in medicina alternativa Dr. Luca Catalin

Ce este o plantă adaptogenă?  Există diverse plante în fitoterapie care sunt cunoscute ...

Mai mult

Plantele adaptogene: be…

06-11-2017 Hits:1694 Directii in medicina alternativa Dr. Luca Catalin

Plantele adaptogene ajută corpul să-și regăsească echilibrul  O plantă adaptogenă ti...

Mai mult

Plantele adaptogene: be…

19-12-2017 Hits:1665 Directii in medicina alternativa Dr. Luca Catalin

Plantele adaptogene: beneficii pentru sănătate (III)  O plantă adaptogenă tinde să ajute...

Mai mult

Aromaterapia vibrațion…

26-02-2018 Hits:1597 Directii in medicina alternativa Dr. Luca Catalin

De la aromaterapia clasică la aromaterapia vibrațională  Ființa umană este un organism e...

Mai mult

Autofagia: regenerarea …

27-06-2019 Hits:1327 Directii in medicina alternativa Dr. Luca Catalin

Ce este autofagia?  În interiorul organismului uman există o rețea celulară de curățare...

Mai mult

Homeopatia, 5 beneficii…

18-05-2018 Hits:1214 Directii in medicina alternativa Dr. Luca Catalin

Ce este homeopatia?  Homeopatia este un sistem de tratament care a apărut la începutul seco...

Mai mult

Autofagia: regenerarea …

11-08-2019 Hits:1084 Directii in medicina alternativa Dr. Luca Catalin

Postul și autofagia, o practică milenară  Detoxifierea și postul sunt practici naturale, ...

Mai mult

Anotimpurile și sănă…

02-01-2019 Hits:611 Directii in medicina alternativa Dr. Luca Catalin

Ritmurile naturii  Numeroasele curente medicale ale lumii, în special cele mai tradiționale...

Mai mult

Plasticitatea neuronal…

22-03-2019 Hits:577 Directii in medicina alternativa Dr. Luca Catalin

Ce este plasticitatea neuronală?  Plasticitatea cerebrală se referă la capacitatea sistemu...

Mai mult

Principiile active din …

24-04-2019 Hits:570 Directii in medicina alternativa Dr. Luca Catalin

Ce sunt principiile active?  Toate plantele au în compoziție diferite substanțe care au pr...

Mai mult

Medicina alternativă …

29-07-2019 Hits:472 Directii in medicina alternativa Dr. Luca Catalin

Ce este efectul placebo?  În viața noastră de zi cu zi luăm adesea medicamente și urmăm...

Mai mult

Masajul Shiatsu: benefi…

23-08-2019 Hits:463 Directii in medicina alternativa Dr. Luca Catalin

Ce este masajul Shiatsu?  Shiatsu este o tehnică de masaj care utilizează în principal deg...

Mai mult