Sănătate cu dr Cătălin Luca - Site Oficial

Teoria revoluționară a Doctorului Hamer

Scris de Dr. Luca Catalin

Teoria revoluționară a Doctorului Hamer

dr hammer noua medicina germana  Totul a pornit de la un eveniment tragic petrecut în 1978, când Dr. Ryke Geerd Hamer, internist la clinica oncologică a Universității din Munchen, a aflat că fiul sau a fost împușcat mortal. Câteva luni mai târziu, Dr. Hamer a fost diagnosticat cu cancer testicular. Cum nu mai fusese niciodată grav bolnav, i-a venit ideea că probabil cancerul a fost datorat șocului produs de vestea morții fiului său.

 Astfel a început investigarea a mii de cazuri de cancer. În acest fel, Dr. Hamer a descoperit că toate aceste cazuri aveau un numitor comun: existența în viața pacientului a unui eveniment traumatizant. Pentru a verifica acest fapt a trecut la analiza a mii de tomografii în relație cu istoricul pacientului. Ceea ce a descoperit a fost revelator: orice șoc emoțional determină o leziune pe creier detectabilă pe tomografie ca un set de inelele concentrice. Iar ceea ce a fost și mai interesant este că același tip de șoc emoțional viza aceeași zonă de pe creier, care controla un anumit organ. Motivul pentru care diferitele conflicte sunt legate indisolubil de anumite zone ale creierului este acela că, de-a lungul evoluției noastre, fiecare parte a creierului a fost programată să răspundă instantaneu la posibile conflicte sau amenințări. Cu cât un conflict durează mai mult, cu atât se îmbolnăvește mai rău acel organ corespunzător tipului de conflict. Ceea ce a descoperit în continuare Dr. Hamer, studiind statistic cazurile de cancer, a fost cea de-a doua lege a medicinii germanice  și anume, că orice proces de îmbolnăvire are două faze:

 

 a. Faza de conflict activ (de îmbolnăvire) în care se instalează o stare de tensiune, de neliniște, lipsa poftei de mâncare însoțită de pierderi de greutate și insomnie. Mâinile și picioare devin reci, pielea devine sensibilă sau iritată, iar starea generală e una de tensiune continuă –  semne care indică faptul că tumoarea/boala este în plină dezvoltare și continuă să crească. O persoană poate chiar muri în acestă etapă, dar aceasta nu se produce datorită cancerului în sine, ci din cauza pierderii de energie, a slăbirii exagerate, a lipsei de somn, a epuizării mentale și emoționale. De cele mai multe ori este vorba de impactul emoțional devastator al diagnosticului sau al prognozelor negative că bolnavul ar mai avea puțin de trăit. Acestea fac ca pacienții să-și consume inutil energia și să aibă un nou șoc emoțional  la care (dacă li se adaugă un tratament convențional mutilant de genul chimioterapie sau radiere) pacientul nu mai are mari șanse de supraviețuire. Însă, odată ce omul conștientizează și rezolvă conflictul emoțional corpul intră în: 

 b. Faza de conflict rezolvat. În această fază corpul se vindecă. Primul semn este că mâinile si picioarele devin din nou calde, deoarece vasele de sânge se măresc.  Însă, vindecarea se poate manifesta și prin diferite boli (în general „călduroase”  precum febra, hipertensiunea)  și stări de oboseală prelungite, nevoie de somn, deoarece corpul face eforturi imense pentru a se regenera și reechilibra. Apetitul revine. Odihna și furnizarea tuturor nutrienților necesari organismului sunt esențiale pe perioada de vindecare. Tumorile sunt eliminate, iar leziunile de tip necroză sau ulcer sunt înlăturate prin regenerarea naturală a țesuturilor.

 La sfârșitul fazei de auto-vindecare, țesuturile și organele afectate sunt refăcute complet și adeseori devin mult mai rezistente decât au fost înainte de apariția socului, deoarece organismul și-a format anumite mecanisme de apărare și prevenție. Acest proces este însoțit, de regulă, de inflamații potențial dureroase cauzate de edeme care protejează țesutul pe durata vindecării. Alte simptome tipice regenerării sunt: hipersensibilitate, mâncărimi, spasme (dacă țesuturile musculare sunt implicate) și inflamații. Exemple de boli care apar doar în procesele de vindecare sunt: diferite probleme de piele, hemoroizi, laringită, bronșită, artrită, ateroscleroză, disfuncții ale rinichilor și vezicii urinare, anumite boli ale ficatului și infecții.

Legăturile dintre organul afectat și conflict sunt următoarele:

dr hammer noua medicina germana cancer - Intestinul subțire –  Ura care nu poate fi ‘digerată’

 - Uter – Sentiment de inferioritate sexuală

 - Prostata - Conflict pe latura sexualității

 - Tiroida - Neputință, fără control

 - Colon – Conflict peste care nu se poate trece nicicum

 - Oase - Lipsa stimei de sine, inferioritate

 - Plămâni – Frica puternică față de altă persoană

 - Piele - Lipsa integrității, ființă coruptibilă

 - Testicule, Ovare - Pierdere valoroasă ce nu poate fi recuperată

 - Pancreas - Conflict cu membrii familiei

 - Urechea internă – Sentimentul de imposibilitate de a afla ‘adevărul’

 - Sânul stâng - Conflict care pune în pericol copilul, casa, familia

 - Sânul drept- Conflict cu partenerul sau cu persoanele rivale

 - Rectul - Frica de a fi nefolositor

 - Gura – Nu poți ‘mesteca’ (suporta) o problemă/situație

 - Căile respiratorii – Conflict teritorial

 - Laringe - Frica și îngrijorarea pentru un anumit eveniment

 - Stomacul - Ai înghițit prea multe împotriva voinței tale

 - Esofag - Dorința acută de a refuza, de a nu ‘înghiți’

 - Inima – Frustrare legată de copii

 - Cervixul – Frustrare adâncă și persistentă

 - Glandele suprarenale – Te îndrepți într-o direcție în care refuzi să mergi

 - Ficat - Frica (stres) inconștientă de a rămâne fără mâncare (sau bani pentru a procura mâncare) sau îți simți viața în pericol.

 Cercetările doctorului Hamer au dus și la altă concluzie interesantă: microbii precum ciupercile, bacteriile, virusurile apar doar în faza de vindecare și ajută aceasta!!  Inflamațiile, febra, puroiul, supurările sunt semne ale vindecării. Bacteriile ajută la descompunerea tumorilor ce nu își mai au rostul și au proliferat în timpul fazei active: tumorile pulmonare, tumorile de colon, tumorile la rinichi, tumorile la prostată, tumorile la uter, tumorile de sân, melanoamele și mesothelioma. Virusurile sunt implicate în procesul de vindecare a țesuturilor coordonate de cortexul cerebral. Hepatita, pneumonia, herpesul, gripa și gripa stomacală indica faptul că procese virulente naturale de vindecare sunt în curs.

Principiile vindecării în noua medicina germană:

 1. Relația medic –pacient este regândită, deoarece pacientul este „stăpânul” tratamentului, el se va trata singur și își va pune toate speranțele în el însuși;

 2. Medicația va fi mult limitată, fără a împiedica faza de vindecare „naturală” a organismului, așa cum se petrece în medicina convențională;

 3. Pacientul va urmări să înțeleagă conflictul care a provocat boala și mai ales atitudinea lui față de acel conflict, căci de fapt acesta îmbolnăvește și nu conflictul în sine;

 4. Pacientul și medicul vor găsi împreună cea mai bună rezolvare a conflictului generator al bolii și vor stabili cea mai bună strategie de evitare a acestui conflict pe viitor de către pacient.

Alte observații:

cancer dr hammer noua medicina germana

 O persoană sănătoasă, bine hrănită și odihnită va avea de înfruntat mult mai puține conflicte biologice și le va face față mult mai ușor.

 Persoanele cu o situație materială bună au un risc de a se îmbolnăvi (de cancer sau de alte boli cancer echivalente) de 10 ori mai mic decât persoanele sărace (care nu își pot rezolva cele mai multe conflicte din lipsa banilor).

 Cel mai important factor în faza de auto- vindecare este ca pacientul să înțeleagă ce se întâmplă cu el, deoarece numai atunci el va putea să adopte o atitudine constructivă și relaxată față de procesele de auto-vindecare.

 Dacă pe timpul fazei de îmbolnăvire sau pe timpul fazei de auto-vindecare, pacientului îi este teamă de cancer, aceasta teamă va induce un nou conflict biologic care pe timpul unei noi faze de îmbolnăvire va genera cancer pulmonar, iar dacă va apare la același bolnav și teama de moarte aceasta va induce un alt conflict biologic care în faza de îmbolnăvire va genera un proces de decalcifiere a întregului sistem osos.

{jcomments on}

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
This comment was minimized by the moderator on the site

Buna ziua,
In mod normal eu am 55-57 de kg.
Am nascut in luna septembrie 2017, pe parcursul sarcinii am luat 12 kg.
De atunci continui sa alaptez.
Brusc, in luna aprilie am inceput sa am dureri sub coasta stanga. cand mancam, cand mergeam,...

Buna ziua,
In mod normal eu am 55-57 de kg.
Am nascut in luna septembrie 2017, pe parcursul sarcinii am luat 12 kg.
De atunci continui sa alaptez.
Brusc, in luna aprilie am inceput sa am dureri sub coasta stanga. cand mancam, cand mergeam, cand stateam in pat. dureri surde.
Pe 15 iunie m-am cantarit, pentru ca am pierdut brusc masa musculara si ma simteam foarte slabita, + senzatie de voma, greata, lesin si abdomen mare, fara motiv. Aveam 53,5 kg.
Am facut analize si o ecografie abdominala, care au iesit foarte bine. Cu toate astea mai simt din cand in cand dureri sub coaste atat in partea stanga, cat si in partea dreapta, ceea ce ma face sa cred ca ma doare intestinul.
Pe 13 iulie m-am cantarit si am 51,5 kg.
De mentionat ca din luna iunie nu mai consum absolut deloc zahar si carne foarte, foarte rar pentru ca nu mai simt nevoia. Toata viata mea am mancat multe legume, fructe, cereale, acum mai mult decat de obicei.
Intrebarea este daca trebuie sa fiu ingrijorata pentru ca as putea avea ceva sau pur si simplu am slabit ....

Citeşte mai mult
Comentariu editat ultima oară între cu aproximativ 3 ani în urmă şi Dr. Luca Catalin lucia
This comment was minimized by the moderator on the site

Buna Catalin drag, sunt Lili din paradis Dk, o prietena din SUA care este in Dk, o cheama Carlie, poate o cunosti a trimis un mesaj aseara in legatura cu fetita unor prtieteni , copil , nu a specificat varsta care are severe atacuri de panica...

Buna Catalin drag, sunt Lili din paradis Dk, o prietena din SUA care este in Dk, o cheama Carlie, poate o cunosti a trimis un mesaj aseara in legatura cu fetita unor prtieteni , copil , nu a specificat varsta care are severe atacuri de panica atunci cand se trezeste din somn si spune ca are paianjeni pe tot corpul.Parintii sunt super ingrijorati si nu stiu ce sa ii faca , i au facut scan pe creier , creierul e normal, in curand urmeaza probil sa o treaca pe droguri si sedative.I am spus lui Carlie sa le spuna parintilor sa ia legatura cu tine ia legatura cu tine pentru ca sa le explici fenomenul si sa le spui ce sa faca si cum sa abordeze problema.te rog mult anunta ma cu sa ia legatura cu tine.Sa iti scrie in engleza pe acest site?Ma gandesc ca sunt americani si nu se vor descurca .

Citeşte mai mult
Liliana Paradis Serb
This comment was minimized by the moderator on the site

Buna ziua !
Am un copilas de 1 an și jumătate, 7 luni , care a fost diagnosticat cu aceasta boala , știu ca nu este ceva grav , dar as vrea sa încerc sa îl ajut .
ce ar putea declanșa aceasta boala ?
Dacă aveți nevoie de mai multe date , va rog...

Buna ziua !
Am un copilas de 1 an și jumătate, 7 luni , care a fost diagnosticat cu aceasta boala , știu ca nu este ceva grav , dar as vrea sa încerc sa îl ajut .
ce ar putea declanșa aceasta boala ?
Dacă aveți nevoie de mai multe date , va rog sa-mi dați un mail.
Mulțumesc !

Citeşte mai mult
Luciana Constantines
This comment was minimized by the moderator on the site

Bună ziua! Am 35 de ani și am fost diagnosticata cu limfom nonhodkin la plămânul drept. Am făcut 5 ședințe de chimioterapie dar vreau sa aleg o alta metoda de vindecare. Mulțumesc!

Daniela Abalaesei
This comment was minimized by the moderator on the site

Pentru un tratament adecvat , va rugam sa ne dati datele complete : <br />nume și prenume, vârsta, înălțime, greutate, diagnostic actual, istoricul bolii ( cum a apărut, cum s-a dezvoltat), boli asociate, tratamentul urmat în prezent, alergii,...

Pentru un tratament adecvat , va rugam sa ne dati datele complete : <br />nume și prenume, vârsta, înălțime, greutate, diagnostic actual, istoricul bolii ( cum a apărut, cum s-a dezvoltat), boli asociate, tratamentul urmat în prezent, alergii, alimentație<br />, probleme cu somnul, dacă s-a lucrat în mediu toxic, scaun (cate pe zi, aspect), urina (cate pe zi, aspect, nr de telefon, adresa de email

Citeşte mai mult
Dr. Cătălin Luca
This comment was minimized by the moderator on the site

Buna ziua! Am 34 ani si am fost diagnosticata in 2011 cu sechele fibronodulare pulmonare bilaterale - noduli calcifiati posibile sechele tbc. Pana anul trecut spirometria era in jurul valorii de 64:%, fara raspuns la bronhodilatator In 2017 era...

Buna ziua! Am 34 ani si am fost diagnosticata in 2011 cu sechele fibronodulare pulmonare bilaterale - noduli calcifiati posibile sechele tbc. Pana anul trecut spirometria era in jurul valorii de 64:%, fara raspuns la bronhodilatator In 2017 era 53%. Mi s-a dat Symbicort. Acum e 49%. Simt deseori sufocae si tuse seaca. Va rog din suflet sa imi spuneti ce tratament sa urmez. Simt ca nu mi se da de capat. Va multumesc!

Citeşte mai mult
Otilia
This comment was minimized by the moderator on the site

Va rog sa imi dati datele complete

Dr. Cătălin Luca
This comment was minimized by the moderator on the site

[quote name="Alina Stefan"]Imi puteti recomanda pe cineva in Botosani, Suceava, Iasi sau alt oras din apropiere? Daca nu, incercam de oriunde, se poate face terapie si online?[/quote]
va rog, ce terapeut este in iasi? si mama mea e interesata

Mirela stef 20009
This comment was minimized by the moderator on the site

Iasi : terapeut Angela Roscan: 0722822608

Dr. Cătălin Luca
This comment was minimized by the moderator on the site

buna ziua,
am fost diagnosticata cu mastoza chistica la ambii sani.as dori un tratament pentru aceasta boala.
fac in fiecare an control imagistic si in fiecare an este tot mai avansata boala. dar din fericire atat la RMN cat si mamografia si...

buna ziua,
am fost diagnosticata cu mastoza chistica la ambii sani.as dori un tratament pentru aceasta boala.
fac in fiecare an control imagistic si in fiecare an este tot mai avansata boala. dar din fericire atat la RMN cat si mamografia si ecografia nu arata ca trebuie sa ma operez.
Am 50 de ani, 1.82 cm , 85 Kg si mai sufar de otoscleroza operata la urechea stanga - auzul fiind cu cel puti 30% mai redus decat la urechea dreapta. sunt operata de fibrom uterin si am alergie cronica. sufar si de dureri de cot si de spate in zona lombara. Va multumesc mult.

Citeşte mai mult
elena badescu
This comment was minimized by the moderator on the site

Buna ziua,
Am 37 de ani si de cativa ani buni, mai precis de vreo 10 ani, ma confrunt cu aceasta "boala"(daca pot sa-i zic asa),nu stiu ce sa mai fac, am incercat tot ce era posibil, cum beau un pahar cu apa cum ma balonez destul de mult.
Am tot...

Buna ziua,
Am 37 de ani si de cativa ani buni, mai precis de vreo 10 ani, ma confrunt cu aceasta "boala"(daca pot sa-i zic asa),nu stiu ce sa mai fac, am incercat tot ce era posibil, cum beau un pahar cu apa cum ma balonez destul de mult.
Am tot citit despre aceasta Noua Medicina Germana si imi dau seama ca trebuie sa fii plecat de undeva, dar nu imi dau seama de unde. Va multumesc, mult!!

Citeşte mai mult
Claudia Tudorache
This comment was minimized by the moderator on the site

Buna seara. In 29 martie a avut loc interventia pt tumora ovariana benigna, mai precis, o histerectomie totala. De asemenea, s.a descoperit si o aglomerare celulara pe uter, de o forma mai putin obisnuita, pe care au numit-o bizarerie nucleara....

Buna seara. In 29 martie a avut loc interventia pt tumora ovariana benigna, mai precis, o histerectomie totala. De asemenea, s.a descoperit si o aglomerare celulara pe uter, de o forma mai putin obisnuita, pe care au numit-o bizarerie nucleara. M-ar interesa foarte mult daca ati putea detalia cauzele ce au determinat aparitia acestora, ce anume a fost gresit in modul meu de a ma raporta la o situatie de viata, ""conflictul"" si, de asemenea, ce recomandari ati avea ca terapie. Va multumesc din suflet!

Citeşte mai mult
Silvia Stan Wild
This comment was minimized by the moderator on the site

Buna ziua sotul meu a fost diagnosticat cu un caz rar de cancer osos depistat in zona capului osteosarcom epitelioid ce putem face care ar fi tratamentul corect?

ioana13
There are no comments posted here yet
Încarcă mai Mult

Lasă comentariile tale

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Ataşamente (0 / 3)
Share Your Location

Mai poti citi din Direcții în medicina alternativă

Teoria revoluționară …

09-06-2012 Hits:86268 Directii in medicina alternativa Dr. Luca Catalin

Teoria revoluționară a Doctorului Hamer   Totul a pornit de la un eveniment tragic petrecut...

Mai mult

Călătoria

05-03-2013 Hits:42945 Directii in medicina alternativa Dr. Luca Catalin

”Călătoria” de Brandon Bays  Procesul Călătoriei descris de Brandon Bays este o teh...

Mai mult

Chiropractica - ramură…

23-04-2014 Hits:37333 Directii in medicina alternativa Dr. Luca Catalin

Ce este chiropractica? Chiropractica este o ramură a medicinei alternative, este o profesie...

Mai mult

Terapia Ornish pentru v…

06-03-2013 Hits:16016 Directii in medicina alternativa Dr. Luca Catalin

Terapia Ornish pentru vindecarea bolilor cardiovasculare  Medicul american Dean Ornish, abs...

Mai mult

Osteopatia

23-04-2014 Hits:12937 Directii in medicina alternativa Dr. Luca Catalin

Ce este osteopatia?  Osteopatia este un mod de a detecta, trata și preveni anumite problem...

Mai mult

Ayurveda, ştiinţa vie…

05-03-2013 Hits:12325 Directii in medicina alternativa Dr. Luca Catalin

Ayurveda, ştiinţa vieţii şi arta vindecării  Ayurveda reprezintă un sistem complex de...

Mai mult

Terapia Bowen

29-01-2015 Hits:11703 Directii in medicina alternativa Dr. Luca Catalin

Cum funcționează terapia Bowen?  Pentru a înțelege mai bine cum funcționează terapia Bo...

Mai mult

Cele 5 legi fundamental…

23-06-2015 Hits:9567 Directii in medicina alternativa Dr. Luca Catalin

Cine este doctorul Hamer?  Controversat de unii, însă apreciat și urmat de alții, doctoru...

Mai mult

Recunoștința-metodă …

11-11-2014 Hits:7863 Directii in medicina alternativa Dr. Luca Catalin

Despre puterea miraculoasă a recunoștinței  „În fiecare dintre noi există o scânteie...

Mai mult

Medicina alternativă …

27-04-2016 Hits:5097 Directii in medicina alternativa Dr. Luca Catalin

Cancerul – consecința unui stil de viață nesănătos  Prof. dr. Franc T. Ruiz este consi...

Mai mult

Aromaterapia și binefa…

10-01-2017 Hits:4332 Directii in medicina alternativa Dr. Luca Catalin

       Câteva remedii eficiente cu uleiuri esențiale Remediu contra conjunctivitei: ...

Mai mult

Metoda ”Călătoria…

25-03-2016 Hits:4269 Directii in medicina alternativa Dr. Luca Catalin

  Metoda ”Călătoria” de Brandon Bays: Știința în slujba vindecării trupului prin ...

Mai mult

Plante cu proprietăți…

23-04-2020 Hits:4238 Directii in medicina alternativa Dr. Luca Catalin

Plante antivirale care întăresc sistemul imunitar  În prezent, pandemia declanșată de vi...

Mai mult

Terapia cu fotoni: lumi…

04-02-2018 Hits:4233 Directii in medicina alternativa Dr. Luca Catalin

Ce sunt fotonii?  Corpul nostru este traversat de biofotoni, care sunt particule de lumină c...

Mai mult

Medicina cuantică și …

26-05-2017 Hits:4055 Directii in medicina alternativa Dr. Luca Catalin

Ce este medicina cuantică?  Medicina cuantică este o nouă terapie care se bazează pe in...

Mai mult

Aromaterapia și binefa…

19-12-2016 Hits:3784 Directii in medicina alternativa Dr. Luca Catalin

Ce este aromaterapia?  Termenul «aromaterapie» a fost creat în anul 1928 de către farmaci...

Mai mult

Terapia Gestalt: aspect…

27-02-2017 Hits:3734 Directii in medicina alternativa Dr. Luca Catalin

Terapia Gestalt: aspecte esențiale  Terapia Gestalt este un tip de psihoterapie care diferă...

Mai mult

Plantele adaptogene: be…

25-10-2017 Hits:3311 Directii in medicina alternativa Dr. Luca Catalin

Ce este o plantă adaptogenă?  Există diverse plante în fitoterapie care sunt cunoscute ...

Mai mult

Autofagia: regenerarea …

27-06-2019 Hits:3243 Directii in medicina alternativa Dr. Luca Catalin

Ce este autofagia?  În interiorul organismului uman există o rețea celulară de curățare...

Mai mult

Talazoterapia: indicaț…

21-08-2017 Hits:3098 Directii in medicina alternativa Dr. Luca Catalin

Ce este talazoterapia?  Talazoterapia este o terapie alternativă care îmbină toate proprie...

Mai mult

Aromaterapia vibrațion…

26-02-2018 Hits:2856 Directii in medicina alternativa Dr. Luca Catalin

De la aromaterapia clasică la aromaterapia vibrațională  Ființa umană este un organism e...

Mai mult

Plantele adaptogene: be…

06-11-2017 Hits:2764 Directii in medicina alternativa Dr. Luca Catalin

Plantele adaptogene ajută corpul să-și regăsească echilibrul  O plantă adaptogenă ti...

Mai mult

Autofagia: regenerarea …

11-08-2019 Hits:2735 Directii in medicina alternativa Dr. Luca Catalin

Postul și autofagia, o practică milenară  Detoxifierea și postul sunt practici naturale, ...

Mai mult

Plantele adaptogene: be…

19-12-2017 Hits:2638 Directii in medicina alternativa Dr. Luca Catalin

Plantele adaptogene: beneficii pentru sănătate (III)  O plantă adaptogenă tinde să ajute...

Mai mult

Homeopatia, 5 beneficii…

18-05-2018 Hits:2358 Directii in medicina alternativa Dr. Luca Catalin

Ce este homeopatia?  Homeopatia este un sistem de tratament care a apărut la începutul seco...

Mai mult

Medicina alternativă …

29-07-2019 Hits:2082 Directii in medicina alternativa Dr. Luca Catalin

Ce este efectul placebo?  În viața noastră de zi cu zi luăm adesea medicamente și urmăm...

Mai mult

Plasticitatea neuronal…

22-03-2019 Hits:1964 Directii in medicina alternativa Dr. Luca Catalin

Ce este plasticitatea neuronală?  Plasticitatea cerebrală se referă la capacitatea sistemu...

Mai mult

Oligoterapia restabiles…

07-01-2020 Hits:1759 Directii in medicina alternativa Dr. Luca Catalin

Oligoelementele și enzimele  Oligoterapia se referă la utilizarea de oligoelemente pentru a...

Mai mult

Principiile active din …

24-04-2019 Hits:1732 Directii in medicina alternativa Dr. Luca Catalin

Ce sunt principiile active?  Toate plantele au în compoziție diferite substanțe care au pr...

Mai mult

Masajul Shiatsu: benefi…

23-08-2019 Hits:1718 Directii in medicina alternativa Dr. Luca Catalin

Ce este masajul Shiatsu?  Shiatsu este o tehnică de masaj care utilizează în principal deg...

Mai mult

Anotimpurile și sănă…

02-01-2019 Hits:1624 Directii in medicina alternativa Dr. Luca Catalin

Ritmurile naturii  Numeroasele curente medicale ale lumii, în special cele mai tradiționale...

Mai mult

Îmbătrânirea cerebra…

06-08-2021 Hits:1022 Directii in medicina alternativa Dr. Luca Catalin

Exercițiile și alimentația pot încetini îmbătrânirea cerebrală  Potrivit unui sondaj ...

Mai mult

Terapii alternative con…

19-11-2020 Hits:978 Directii in medicina alternativa Dr. Luca Catalin

De ce apar migrenele?  Un atac de migrenă se datorează de obicei unei combinații de factor...

Mai mult

Endometrioza: cauze, si…

02-06-2021 Hits:824 Directii in medicina alternativa Dr. Luca Catalin

Ce este endometrioza?  Endometrioza este din păcate o boală în creștere, iar în prezent ...

Mai mult