Sănătate cu dr Cătălin Luca - Site Oficial

Medicina cuantică și beneficiile sale

Scris de Dr. Luca Catalin

Ce este medicina cuantică?

Medicina cuantică și beneficiile sale

 Medicina cuantică este o nouă terapie care se bazează pe interpretarea legilor fizicii cuantice. Mai exact, medicina integrală cuantică este un sistem terapeutic a cărui bază este cea de a primi cuante de energie. Astfel, procesele biologice își recuperează nivelele normale de energie pentru a-și desfășura orice activitate pe care trebuie să o realizeze, creând în acest mod condițiile favorabile pentru recuperarea sănătății, restabilind o anumită ordine cu finalitatea ca celulele și moleculele să-și optimizeze memoria pentru o funcționare ordonată și eficientă.

 Aceasta permite ca organismul să-și recupereze capacitatea de autovindecare. Acest concept nu este nou și se adaptează la credințele apărute în special cu mișcarea New Age. Medicina integrală cuantică oferă soluții terapeutice pentru diferite boli, fără a produce însă niciun dezechilibru al organismului. În prezent, datorită evoluției medicinii integrale cuantice, tot mai mulți medici se focalizează exclusiv în tratarea pacienților pe elementele integrative ale medicinii cuantice.

 În cadrul acestui sistem, multe dintre tratamentele alternative se folosesc în mod complementar, cum ar fi de exemplu, homeopatia și acupunctura. Este important să subliniem faptul că această disciplină medicală lucrează la nivele subatomice unde se găsesc particulele denumite Cuante de Lumină și care conduc energia prin meridianele energetice specifice localizate în corp. Medicina integrală cuantică cuprinde o nouă modalitate de a înțelege bolile la care este expusă ființa umană.

 Această disciplină are ca scop completarea unui proces de vindecare în cadrul căruia se plasează anumite cristale pe zona afectată pentru a se obține o alimentare energetică echilibrată. Un aspect esențial este acela că medicina integrală cuantică folosește cristaloterapia pentru tratarea bolilor specifice.

Cum se aplică medicina cuantică?

 Medicina cuantică se aplică cu ajutorul unei serii de aparate care, conform terapeuților specializați în această tehnică, emană "cuante de energie". Este vorba despre o metodă non-invazivă care se aplică pacientului întins pe un pat terapeutic.

 Se aplică astfel cuantele de energie, care sunt de frecvență foarte joasă și imperceptibile, în mod normal fără contact direct cu corpul timp de 20 sau 30 minute. Sunt atât de inofensive încât nu au niciun tip de contraindicații.

 Dezvoltarea medicinii cuantice este bazată pe o nouă viziune a ființei umane, în cadrul căreia tot ceea ce există se interpretează ca energie în distincte forme de manifestare.

 Conform medicinii cuantice, în momentul în care un organism își pierde capacitatea de a menține în mod armonios funcțiile care îi corespund apare boala, iar acest dezechilibru poate fi exprimat în orice țesut sau organ. Tocmai din acest motiv se afirmă că fiecare persoană dezvoltă o boală diferită și cu simptomele obișnuite pe care este capabilă să le manifeste.

 În acest sens trebuie să menționăm faptul că acțiunea terapeutică a medicinii cuantice se manifestă în întregul organism, chiar dacă se aplică prin intermediul dispozitivelor focalizatoare doar în acele zone ale corpului care într-adevăr au nevoie de terapie.

 Beneficiile obținute în cadrul terapiei aplicate a medicinii cuantice sunt imediate și este important să se ia în considerare faptul că aplicațiile constante și regulate ajută pacientul în reorganizarea acelor funcții alterate ale organismului.

Aparate terapeutice ale medicinii cuantice

 Aparatele utilizate pentru aplicarea medicinii cuantice există sub diverse denumiri și mărci, iar aceste aparate sunt de fapt generatoare de energie. Conform promotorilor acestei terapii, aceste aparate creează o energie având o densitate scăzută, însă cu capacitatea de a influența organismul în profunzime.

 Funcția de restabilire a fluxului de energie în corp este producerea unei repolarizări care să fie în concordanță cu energia proprie a fiecărui individ. Aplicarea corectă a fotonilor, conform celor expuse în cadrul acestei terapii alternative are ca rezultat unificarea celulelor, creându-se astfel o coerență energetică. Aceasta poate fi aplicată în mod localizat sau general unui pacient.

Ce afecțiuni de sănătate poate trata medicina cuantică?

 Medicina cuantică este o terapie alternativă complementară, mai exact poate fi folosită fără a se renunța însă la tratamentele convenționale și ca sprijin al acestora. Medicina cuantică poate fi utilă în special pentru tratarea problemelor de sănătate precum:

 - Probleme reumatice (artroză, artrită, etc.)

 - Dureri de spate (contracturi, cervicalgii, lombalgii dorsale, etc.

 - Boli autoimune (alergii, astm, psoriazis, etc.)

 - Gastrită

 - Diabet

 - Ulcere venoase

 - Stres

 - Unele probleme neurologice