Sănătate cu Dr. Cătălin Luca

Pentru o viață sănătoasă și fericită

Sfatul medicului

Inregistrare

Filtre apa

Filtru apa

Storcator fructe si legume

Storcator de suc

Ultimele comentarii

 • Colonul iritabil

  Buna seara 21.04.2018 21:47
  colon iritabil- diverticuli
  Ma bucur ca n-am " intalnit" chiar si asa ..aici ! Am 56 de ani si inca din tinerete de la 34 de ani ...

  Read more...

   
 • Teoria revoluționară a Doctorului Hamer

  Liliana Paradis Serb 21.04.2018 15:23
  copil cu sever atac panica
  Buna Catalin drag, sunt Lili din paradis Dk, o prietena din SUA care este in Dk, o cheama Carlie ...

  Read more...

   
 • Regimul Oshawa

  Prodan Monica 20.04.2018 12:08
  Infecție micotica
  Buna ziua Este bine sau nu sa urmez cura Oshawa in caz de infecție micotică, având în vedere că trebuie ...

  Read more...

midoris

natura vie, magzin naturist.jpg

Vitamina c alcalina forte

Ciuperca medicament Ganoderma

ciuperca ganoderma

 În tradiția populară românească, se spune că “farmacia Domnului“ este deschisă pe orice anotimp, are stoc nelimitat și totul este gratuit. Astfel că, dacă vrei să tratezi o simplă și banală răceală sau un guturai, dacă vrei să previi apariția bolilor secolului, precum cancerul sau depresia, este suficient să apelezi la plantele pe care le găsim în natură, care sunt din belșug și care, preparate în mod corespunzător, au efecte miraculoase. Dar ce-ar fi să nu ne limităm doar la ce găsim pe plaiurile mioritice și să ne interesăm și ce produse mai găsim în “farmacia Domnului“ și în alte țări. În afară de plantele cu efect miraculos, de fructele sau legumele cu care putem face cure cu efecte garantate, cercetătorii au stabilit și efectele medicinale minune ale unei ciuperci originară din China și Japonia, denumită Ganoderma Lucidum sau, pe scurt Ganoderma. În vremurile de demult Ganoderma era folosită drept un elixir magic al eternității, ce trata o mulțime de afecțiuni din cele mai diverse și mai grave și prin intermediul căreia organismul se detoxifia și întinerea.

Ce este și ce conține ciuperca Ganoderma?

 Ganoderma este un concept nou în România, care, cu siguranță, va deveni foarte popular datorită proprietăților și calităților acesteia. De fapt, Ganoderma este o ciupercă, ce poate fi disponibilă în mai multe culori, însă cea roșie este considerată a fi superioară. Ganoderma este un medicament minune, denumită și “Ciuperca Magică“ în Taiwan, China și Japonia. Aceasta mai poartă și denumirea de “planta tinereții“ sau “elixirul eternității“ datorită proprietăților ei miraculoase și efectelor sale benefice asupra organismului.

 Această ciupercă este atât de populară deoarece conține mai mult de 200 de substanțe active care ajută organismul în nenumărate feluri. Această ciupercă medicinală, Ganoderma conține polizaharide, adenozine și triterpenoide, precum și germaniu organic, astfel încât este un puternic imunostimulent, reduce colesterolul, tratează bolile de piele și întinerește tenul și organismul. Mai mult decât atât, Ganoderma are un rol esențial în buna funcționare a organismului, deoarece reface funcțiile ficatului și pancreasului, ajută la buna funcționare a glandelor renale, organismul va avea capacitatea de a se reface rapid și de a se vindeca, previne senilitatea și bolile asociate bătrâneții, previne alergiile și luptă cu succes împotriva cancerului.

Mai mult decât atât, cercetările științifice au demonstrate că Ganoderma poate ajuta în tratează cancerului și oprește metastazele, elimină durerile cauzate de cancer și sporește eficiența medicamentelor anticanceroase.

Ce tratează Ganoderma?

  Nu degeaba Ganoderma este denumită ciuperca minune, deoarece are multiple întrebuințări și numeroase efecte pozitive asupra organismului. Așadar, fiind un medicament natural fără efecte secundare (doar în cazul consumului prelungit de Ganodermă și fără avizul și sfatul vreunui medic s-au semnalat amețeli, dureri de cap și de stomac sau diaree), Ganoderma are o arie largă de acoperire și tratează un spectru larg de boli. La începutul curei cu Ganoderma, în prima săptămână, aceasta depistează bolile ce atacă organismul și a toxinelor prezente în corp. Apoi, Ganoderma începe să acționeze eliminând toxinele și purificând organismul. Ganoderma este ideală pentru eliminarea excesului de acid uric și lactic, eliminând totodată toxinele din corp și grăsimile provocate de colesterol. După ce s-a produs detoxifierea organismului, Ganoderma acționează pentru a regla starea de bine din organism și acționează pentru fortifierea, reîntinerirea și menținerea unui nivel optim de funcționare al organismului.

 Ganoderma vindecă complet durerile de cap și de umeri cauzate de hipertensiune, ajutând la îmbunătățirea presiunii și circulației sangvine și de asemenea, această ciupercă minune reduce atât presiunea sistolică cât și pe cea diastolică.

 Ganoderma trebuie consumată de cardiaci deoarece tratează bolile de inimă, obstrucțiile vasculare cerebrale, previne infarctul miocardic, apoplexia cerebrală și anghina pectorală.

 Cu ajutorul Ganodermei puteți trata bolile de ficat și de pancreas, determinând revenirea funcțiilor acestor organe la normal și obținerea unor efecte pozitive, precum și bolile digestive. Ulcerul gastric și duodenal sau gastrita pot fi ușor tratate cu ajutorul Ganodermei. Pacienții care suferă de ulcer și și-au pierdut pofta de mâncare, se simt slăbiți, au dureri mari, pot urma un tratament cu Ganoderma pentru a vedea îmbunătățiri semnificative.

 Mai mult decât atât, Ganoderma tratează reumatismul, bolile renale, diabetul și bolile de piele, precum și durerile asociate menopauzei și mevă confruntați cu dificultăți de concentrare sau chiar cu pierderi de memorie.

 Poate cea mai importantă funcție a Ganodermei este aceea că previne, tratează și chiar vindecă cancerul. Ganoderma conține polizaharide și germanium, substanțe anti cancerigene care fortifică sistemul imunitar și opresc metastaza cancerului, dar și previn apariția acestei boli. De asemenea, Ganoderma elimină formațiunile canceroase, ușurează durerile insuportabile ale pacienților ce se află în fază terminală și tratează toate tipurile de cancer, precum cel mamar, esofagian, intestinal, de colon sau uterin. În concomitență cu consumul de Ganoderma, se recomandă un stil de viață și un regim alimentar echilibrat, lipsit de stres și alți factori nocivi precum tutunul, alcoolul sau cafeaua consumate în cantități mari. Ganoderma este un tratament naturist care merită încercat. Toate persoanele pot consuma Ganoderma, de la copii ce au depășit vârsta de 10 ani, până la adulți, bătrâni sau femei însărcinate.

Ganoderma ajută în mod considerabil la vindecarea următoarelor boli și afecțiuni:

 1. CANCER: Consumată preventiv, Ganoderma ajută la reducerea riscului apariţiei cancerului sau în cazul în care această boală s-a declanşat, este una dintre armele cele mai eficiente în distrugerea celulelor cancerigene. Ganoderma conţine mai mult de 154 de tipuri de antioxidanţi ce au efecte uimitoare asupra tratării acestei boli.

 2. BOLI CARDIACE: Ciuperca Ganoderma ajută la prevenirea bolilor cardiace şi a atacului cerebral. Are efecte de echilibrare a presiunii arteriale, de îmbunătățire a circulației, de scădere a nivelelor de grăsime din sânge şi de evitare a arterosclerozei, deoarece conține adenozină şi triterpenoide naturale.

 3. REMEDIU ANTI-ÎMBĂTRÂNIRE: Ganoderma conţine o mare cantitate de antioxidanţi precum polifenoli, flavonoide, vitamina C, etc. care luptă împotriva radicalilor liberi, iar germaniul organic ajută la oxigenarea celulară, ceea ce determină combaterea efectelor îmbătrânirii şi asigură longevitatea organismului..

 4. PIERDERE ÎN GREUTATE: Ganoderma ajută corpul să piardă în greutate, arde depozitele de grăsimi şi este un stimulent natural al metabolismului datorită sinergiei compușilor săi.

 5. ENERGIZARE: Ganoderma îmbunătățește nivelele de energie atât a corpului cât şi a minţii deoarece germaniul organic conţinut de ciupercă ajută la o oxigenare mai bună a celulelor, crescând nivelul global de energie al organismului.

 6. REGENERAREA PIELII: Antioxidanţii conţinuţi de Ganoderma protejează pielea efectele dăunătoare ale radicalilor liberi care cauzează apariţia ridurilor şi îmbătrânirea prematură a pielii. Ganoderma ajută de asemenea în cazul apariției cancerului de piele.

 7. ARTRITĂ: Ciuperca Ganoderma ajută la prevenirea, reducerea riscului şi combaterea artritei reumatoide datorită sinergiei triterpenoidelor, germaniului organic şi a imunomodulatoarelor care permite controlul inflamaţiilor şi echilibrarea sistemului imunitar.

 8. SISTEMUL OSOS: Datorită prezenței calciului şi a vitaminei D, pe lângă compușii care ajută la absorbția calciului se îmbunătăţeşte funcţionarea sistemului osos, iar consumul zilnic de Ganoderma ajută la menţinerea densităţii osoase.

 9. COLESTEROL: Ganoderma ajută la reducerea nivelului de colesterol şi îmbunătățește de asemenea proporția dintre colesterolul bun (HDL) şi cel rău (LDL), reducând nivelul colesterolului rău datorită prezenţei triterpenoidelor şi a adenozinei.

Ganoderma lucidum 10. OBEZITATE: Ganoderma ajută la prevenirea obezităţii şi la reglarea nivelului de glucoză din sânge. Este foarte puţin probabil ca persoanele care au o dietă sănătoasă, fac exerciţii fizice în mod regulat şi consumă ciuperca Ganoderma să devină obezi.

 11. DIABET: Ganoderma îmbunătăţeşte metabolismul şi previne apariţia creşterilor bruşte a nivelului de zahăr din sânge, echilibrând metabolismul general al organismului.

12. REGLEAZĂ NIVELUL DE ZAHĂR DIN SÂNGE: Zahărul din sânge tinde să crească odată cu vârsta, însă polifenolii şi polizaharidele conținute de ciuperca Ganoderma ajută la reducerea nivelului de zahăr din sânge.

13. REGLEAZĂ PRESIUNEA SANGUINĂ: Ganoderma ajută la reducerea presiunii sanguine datorită purificării sângelui şi elasticizării arterelor şi a vaselor de sânge.

14. GASTRITĂ: Datorită compuşilor extraordinari pe care îi conţine ganoderma, aceştia luptă în mod eficient împotriva Helicobacter Pylori, bacteria care inflamează mucoasă intestinală şi duodenul. Mai mult chiar, celulele stomacului funcţionează mai bine datorită sinergiei compuşilor care controlează secreţia de acid gastric.

15. CONSTIPAŢIE: Datorită cantităţii mari de fibre nesolubile precum hemiceluloza conţinută de ganoderma, colonul funcţionează în mod adecvat. Aceste fibre îmbunătăţesc funcţiile digestive şi permite eliminarea toxinelor şi a compuşilor dăunători pentru corp.

16. ALZHEIMER: Ganoderma ajută în mod eficient la îmbunătăţirea memoriei şi cu toate că încă nu se cunoaşte un tratament pentru vindecarea maladiei Alzheimer, ciuperca Ganoderma ajută la încetinirea procesului de reducere a acetilcolinei din creier, care este cauza apariţiei acestei maladii.

17. PARKINSON: Antioxidanţii conţinuţi de Ganoderma ajută la prevenirea distrugerii celulor creierului, care este una din cauzele apariţiei bolii Parkinson. Dacă se consumă Ganoderma în mod regulat, este foarte puţin probabil ca această boală să apară.

18. DEPENDENŢE: Prin efectul sinergic al compuşilor precum germaniul organic şi al antioxidanţilor, se îmbunătăţeşte funcţionarea sistemului nervos, consumul de Ganoderma fiind de un real folos în controlarea şi stoparea dependeţelor nocive pentru organism.

19. MIGRENE: Compuşii care relaxează sistemul nervos, împreună cu triterpenoidele care controlează apariţia durerilor şi a inflamaţiilor, ajută la controlarea şi combaterea, într-un mod foarte eficient a migrenelor şi cefaleelor.

20. BOLI HEPATICE: Datorită proprietăţilor sale antifibrotice şi imunologice, ciuperca Ganoderma, prin sinergia compuşilor săi, acţionează în mod eficient asupra ficatului, ajutând la prevenirea unei proaste funcţionări a acestui organ extrem de important.

21. BOLI RENALE: Studii ştinţifice realizate în Japonia demonstrează că ciuperca Ganoderma are un efect puternic asupra îmbunătăţirii funcţiei rinichilor. Atât în cazul nefritei cât şi a insuficienţei renale s-a demonstrat că sinergia compuşilor din Ganoderma controlează şi combate problemele de acest tip.

22. TOXINFECŢII ALIMENTARE: Polizaharidă numită Lentinan care se găseşte în ciuperca Ganoderma poate ajuta corpul să distrugă bacteriile care cauzează toxinfecţiile alimentare şi de asemenea distruge toxinele produse de aceste bacterii.

23. IMUNITATE: Polifenolii, flavonoidele, Beta glucanul şi în principal Lentinanul care se găsesc în compoziţia ciupercii Ganoderma ajută la stimularea sistemului imunitar, întărind organismul în lupta sa contra infecţiilor.

24. GRIPĂ ŞI RĂCEALĂ: Consumul regulat al ciupercii Ganoderma ajută la evitarea gripei şi a răcelilor, datorită sinergiei compuşilor săi care îmbunătăţesc în mod considerabil sistemul imunitar.

25. ASTM: Proprietăţile antiinflamatorii ale triterpenoidelor şi ale germaniului permit relaxarea muşchilor care susţin tuburile bronhiale, reducând severitatea episoadelor de astm. Pe lângă efectul imunomodulator al compuşilor din Ganoderma, se evită de asemenea apariţia stărilor de agitaţie.

26. HERPES ŞI ALTE VIRUSURI: Ciuperca Ganoderma, datorită compuşilor săi care întăresc sistemul imunitar şi a germaniului care creşte producţia de interferon este de un real folos atât în prevenirea cât şi în tratarea herpesului şi a altor virusuri precum tipurile de hepatită, papiloma, HIV, etc.

27. ALERGII: Prezenţa triterpenoidelor precum a acidului ganoderic are efecte antihistaminice care diminuează alergiile. Atunci când există alergii, trebuie luat în considerare un consum regulat al ciupercii Ganoderma.

28. BOLI AUTOIMUNE: Datorită efectului Lentinanului şi a altor polizaharide precum beta-glucan se regularizează funcţia sistemului nostru imunitar, combătând astfel bolile precum psoriazis, vitiligo, lupus, artrită, etc.

29. HIV (SIDA): Cercetătorii din Japonia au demonstrat că lentinanul din ciuperca Ganoderma îmbunătăţeşte în mod remarcabil sistemul imunitar şi ajută la reducerea atacului virusului HIV asupra celulelor sănătoase ale sistemului imunitar, ceea ce are ca efect faptul că consumul de Ganoderma poate ajuta la stoparea virusului HIV.

30. STRES: Efectele combinate ale compuşilor Ganodermei permit relaxarea sistemului nervos şi ajută la reducerea stresului şi a anxietăţii, care constituie principalii factori de risc ai bolilor lumii moderne.

Comments   

-3 # RE: Ciuperca Ganodermamonica marinca 2015-01-19 11:28
Unde se gaseste ciuperca ganoderma de cumpărat??
Reply | Reply with quote | Quote
-3 # RE: Ciuperca GanodermaAlexandru anghel 2015-12-19 10:29
Comentariul dvs a fost șters.
Vă rog să îl publicați în Forum, secțiunea reclamă.
Reply | Reply with quote | Quote
+5 # RE: Ciuperca Ganodermaciucanu camelia 2015-01-30 13:17
vreau sa cumpar ciuperca ganoderma
Reply | Reply with quote | Quote
-2 # cumpara ganodermaaurel lungu 2015-02-06 12:34
De regula este benefic ptr organism după vârsta de 40 de ani pentru a se EVITA un atac cerebral sau un infarct datorita tromfilor dupa artere cauzate de colesterolul rău,iar ganoderma primul lucru pe care il face după detoxfierea organismului este de a curata tromfi după artere foarte fin elimind prin transpirație fie prin urina ,ne cauzând probleme în interiorul organismului.Cu rățind arterele și inima va funcționa la parametri normali.
Reply | Reply with quote | Quote
+1 # RE: Ciuperca GanodermaBogdan 2015-02-16 09:54
30 de boli. Pare prea frumos sa fie adevarat. Va rog sa ne dati DOI-ul unor articole publicate care sa concluzioneze aceste beneficii.

Multumesc!
Reply | Reply with quote | Quote
+3 # ganodermacornelus curtianu 2015-03-06 09:23
da. bolile enumerate mai sus. sotia ea a avut astm bronsic cu VEMS 51% . dupa 3 luni de tratament cu Ganoderma + cordyceps+ ceai VEMS = 78 % iar dupa 6 luni VEMS-98% . Nu mai depinde de sprey -uri , poate folosi odorizante care inainte nu le suporta. Incercati cu incredere produsele originale !
Reply | Reply with quote | Quote
0 # ati consumat ?alina arghirescu 2018-01-10 11:18
as dori sa va intreb daca ati facut o cura cu aceasta ciuperca si care au fost rezultatele ! asa cum citesc ar fi un panaceu universal ! si sunt diferite firme ,diferite preturi ! o cale de mijloc care ar fi ?. va multumesc !
Reply | Reply with quote | Quote
+5 # doza zilnica recomandataMihail 2015-02-21 09:44
Buna ziua. Am cumarat zeolit activ protect din care iau doua capsule dimineata si doua seara. As vrea sa iau si ganoderma.Cate capsule de ganoderma se pot lua pe zi in asociere cu zeolit? multumesc
Reply | Reply with quote | Quote
-1 # RE: Ciuperca GanodermaDr. Cătălin Luca 2015-02-21 19:27
Pentru ce afectiune?
Reply | Reply with quote | Quote
0 # GanodermaMiky B 2015-03-21 17:06
Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti daca acest medicament, Ganoderma, este bun si in cancerul pulmonar? Daca da, cum se administreaza? Multumesc!
Reply | Reply with quote | Quote
-1 # RE: GanodermaDr. Cătălin Luca 2015-05-03 01:40
Poate fi luata in cancer pulmonar , dar nu este neaparat cel mai important remediu antitumoral. Va recomand sa faceti un tratament antitumoral complet la indrumarea unui specialist
Reply | Reply with quote | Quote
0 # este eficienta in Cancer !FLORINA MICLEA 2016-06-17 17:04
Un pacient mi-a confirmat zilele trecute ca s-a tratat de cancer pulmonar cu Ganoderma ! Caz in care medicii nu ii mai dadeau sanse de supravietuire.. . A luat altrnativ cu un preparat dimineata facut in casa : 200 ml apa plata + 1 lamaie + 1 lingurita miere + 1 lingurita bicarbonat si se bea imediat . Fara Chimioterapie !! Sanatate multa tuturor ! merita incercat !
Reply | Reply with quote | Quote
-4 # Despre ganoderma.Laura.dimian 2016-08-27 17:12
Imi spui si mie te rog mai exact care produs de ganoderma si cum trebuie luat. Tata are cancer la plamani si s-a descoperit asta tarziu. Doctorii nu mai au ce sa ii faca si as vrea sa incerc si eu cu aceasta miraculoasa ciuperca. Insa sunt multe produse pe baza de ganoderma si nu stiu cum se administreaza . Imi poto scie te rog pe email?
Reply | Reply with quote | Quote
-2 # Laura.dimianflorina miclea 2016-11-03 12:30
imi cer scuze ca abea acum raspund ... :sad: , cat despre ganoderma se gaseste pur si simplu " ganoderma" fara alte combinatii . sanatate multa
Reply | Reply with quote | Quote
+1 # adenocarcinom pulmonar acinarhulea 2017-03-08 11:52
Cand va referiti la specialist va ganditi la oncolog?
E tare greu sa ti se stabileasca si tratamentul cu citostatice in Romania!
Dupa 2 saptamani de la diagnostic ...ti se spune sa mai astepti inca 2 sapt rezultatele testelor genetice...Nici o alta recomandare....
Reply | Reply with quote | Quote
0 # ganodermaeugenia manzat 2015-03-24 16:48
As dori sa-mi spuneti daca ganoderma poate fi folosita pentru tratarea hepatitei C...refacerea ficatului...si daca da de unde poate fi achizitionata ....multumesc
Reply | Reply with quote | Quote
+2 # RE: ganodermaDr. Cătălin Luca 2015-05-03 01:46
Da , ganoderma ajuta in tratamentul hepatitei , in masura in care se tine regim alimentar si se completeaza cu plante medicinale si zeolit
Reply | Reply with quote | Quote
-2 # ganodermagiorgiana 2015-03-27 15:31
Buna ziua!Va rog sa-mi spuneti daca ganoderma se poate administra si unui copil cu diabet zaharat insulino dependent.Copil ul are 9ani si are diatet de 7 ani.Multumesc.
Reply | Reply with quote | Quote
0 # RE: ganodermaDr. Cătălin Luca 2015-05-03 01:45
Trebuie sa faca un tratament naturist complet. Dati-mi toate datele pt o reteta tratament
Reply | Reply with quote | Quote
-1 # RE: Ciuperca GanodermaFilip 2015-04-03 11:26
Buna ziua
As dori sa stiu daca este efficient pentru meningiom tectorial .Daca ar putea fi o alternativa la operatia de scoatere a acestuia.
Multumesc
Reply | Reply with quote | Quote
-2 # RE: Ciuperca GanodermaDr. Cătălin Luca 2015-05-03 01:44
Doar ganoderma nu poate fi o alternaticva la operatie. Trebuie sa faceti un tratament naturist complet
Reply | Reply with quote | Quote
-2 # RE: Ciuperca GanodermaAnet 2015-05-03 10:50
Buna ziua. dar puteti sa-mi spuneti ce tratament se poate de facut pentru boala de piele ,,CAPUSA,, mama mea are si nu o ajuta nimic, a facut o multime de cursuri de tratament si niciun folos, ea poate fi molipsitoare??? ? Multumesc
Reply | Reply with quote | Quote
+1 # ciuperca ganodermavalentina 2015-05-16 16:34
buna ziua,mama mea sufera de ciroza hepatica si as dori sa stiu daca aceasta ciuperca ar fi de folos ,va multumesc
Reply | Reply with quote | Quote
+1 # RE: ciuperca ganodermaDr. Cătălin Luca 2015-05-16 22:50
Da, ganoderma este f indicata in tratamentul afectiunilor hepatice, dar sa faca un tratament naturist complet. Ganoderma nu este suficienta
Reply | Reply with quote | Quote
-2 # metastaza cerebralaMaria Ceausi 2015-06-03 13:31
Buna ziua
Mama mea are metastaza cerebrala o ajuta ganoderma ce poate sa mai i-a ca sa mentina o perioada mai lunga starea de sanatate
multumesc
Reply | Reply with quote | Quote
0 # esofagita ,cancer esofagianionut v 2015-06-04 19:51
Buna ziua! As dri sa stiu daca tratamentul cu aceasta ciupeca ar ajuta in locul chimioterapiei care si asa nu are nici un efect. Multumesc!
Reply | Reply with quote | Quote
-2 # Ganoderma+osteo natSimon Eva 2015-06-05 13:55
Buna ziua,
As dori sa stiu, daca se pot administra ganoderma in aceeasi timp cu Osteonat de la Dacia Plant. Am osteoporoza pentru care iau Osteonat si pentru chist tiroidian as incerca un tratament cu ganoderma.
Reply | Reply with quote | Quote
-2 # RE: Ciuperca Ganodermaalexdandra03 2015-06-05 17:54
ajuta si la slabire?
Reply | Reply with quote | Quote
+1 # ganoderma si HPVliliana STL 2015-06-26 15:44
Buna ziua,
Ce dozaj de Ganoderma recomandati pentru prezenta de excrescente HPV anale la Barbati?
multumesc
Reply | Reply with quote | Quote
-3 # RE: Ciuperca GanodermaPurcarea Viorel 2015-08-01 12:08
Bună ziua. Am 42ani,mă numesc Purcarea Viorel și acum câteva luni,mai exact în iarna am fost la spitalul Fundeni la București pentru un control amănunțit ființă prezentam anumite simptome cum ar fi amețeală,dureri mai jos de burta, toți cei din jur îmi spuneau ca am căpătato culoare gălbuie a pielii și cu 1luna înainte îmi făcusem un set de analize unde îmi depistase acidul uric crescut,creatin ina mare și așadar m am prezentat la București. După un alt set de analize,mi s a spus ca trebuie să fac cât mai rpd un transplant de rinichi de la o rudă de sange. Neavand banii necesari,am amânat mergând regulat la control. Creatinina îmi scădea puțin după care creștea în urma perfuziilor. Medicul meu mi a spus să încep dializa pt ca nici un rinichi nu și mai îndeplinește funcția cm ar trebuii. Insa am amânat tot sperând ca o să găsesc un medicament minune. Timp de vreo 2ani am avut prb cu colonul,colon iritabil și pierdeam sânge iar acum de vreo 2 luni am început să pierd iară sânge destul de mult. O să trimit analizele tot aici și va rog din tot sufletul să mi spuneți dacă există vreun remediu și pt mne. Va multumesc dl.Doctor
Reply | Reply with quote | Quote
+2 # Probleme ale rinichilorPurcarea Viorel 2015-08-01 12:12
Bună ziua mă numesc Purcarea Viorel,am 44ani și mi s a depistat o problemă la rinichi asta iarna. Am făcut un set de analize la Criova unde mi s a depistat creatinina crescută și acidul uric.
Reply | Reply with quote | Quote
0 # RE: Ciuperca GanodermaKlau 2015-08-23 22:26
Pentru pemfigus este buna Ganoderma ?
Reply | Reply with quote | Quote
+4 # RE: Ciuperca Ganodermaiuliana 2015-09-12 03:05
Buna ziua
As dori sa procur pentru parintii mei care au deja peste 60 de ani, ma intereseaza daca nu are vreo reactie adversa si daca nu ar influenta la tensiune arteriala sau inima si care ar fi doza recomandata pentru ei. Va multumesc anticipat :)
Reply | Reply with quote | Quote
-3 # SlabireBarbu Ileana 2015-09-18 22:28
Buna seara.Am glanda tiroida cronica , operata de nodul tiroidian, iau in greutate foarte mult.Puteti sa mi recomandati cum pot sa folosesc ganoderma pt a putea slabi.Eu am gasi doar ceai.5nv
Reply | Reply with quote | Quote
0 # RE: Slabirehalarescu mihaela 2017-07-24 12:17
buna ziua, am o intrebare , se poate lua euthyrox cu ganoderma?
Reply | Reply with quote | Quote
-4 # Comanda aiciStefanV 2015-09-21 11:50
Comentariul dvs a fost șters.
Vă rog să îl publicați în Forum, secțiunea reclamă.
Reply | Reply with quote | Quote
0 # EndometriozaMIRONA 2015-09-25 20:08
Buna seara!

Doresc sa va cer parerea, am observat astazi pe un medicament Ganoderma ca este recomandat pentru echilibrul hormonal. Eu am fost operata de endometrioza, chisturile au reaparut si sunt in cautarea unui tratament pentru a nu recurge din nou la operatie. Ganoderma este indicata pentru aceasta problema? Va multumesc!
Reply | Reply with quote | Quote
-1 # RE: Ciuperca GanodermaValentina Farcas 2015-10-07 21:34
Bună seara, aș dori să mă ajutați ,am probleme cu glandă tiroidă ,am noduli mai mulți din care doi sunt mai mari (1,5 respectiv 1,7 mm) , va rog să îmi spuneți dacă ganoderma m-ar ajuta . Nu sunt operata , dar așa mi se spune ca trebuie să mă operez.Mulțumes c.
Reply | Reply with quote | Quote
+1 # RE: Ciuperca GanodermaDr. Cătălin Luca 2015-10-09 14:38
Nu trebuie sa va operati. Faceti tratament naturist , dar nu neaparat cu ganoderma. Dati-mi datele complete pt o reteta tratament
Reply | Reply with quote | Quote
0 # Ciuperca GanodermaNorica Saghin 2015-12-08 17:47
Va rog sa imi spuneti daca ciuperca il poate ajuta pe sotul meu ,operat de cancer la colon ,avand colostoma si urostoma si creatinina 3,3 si aflat in imposibilitatea de a face chimioterapie din cauza creatininei.
Reply | Reply with quote | Quote
-2 # CMV infectionAlinaP 2015-10-10 20:57
Bună ziua! Poate fi folosit tratamentul cu ganoderma pentru un copil de 17 luni diagnosticat cu infecție congenitala cu cytomegalovirus (CMV),microcefa lie,epilepsie, retard locomotor? Va mulțumesc!
Reply | Reply with quote | Quote
-2 # Produse AjutatoareEvelina 2015-10-17 21:16
Comentariul dvs a fost șters.
Vă rog să îl publicați în Forum, secțiunea reclamă.
Reply | Reply with quote | Quote
-1 # RE: Ciuperca GanodermaJan 2015-12-06 12:08
Recomandati ganoderma in varianta capsule pentru un adenocarcinom de prostata ,scor Gleison 7( 3+4) si in ce doza zilnica?
Reply | Reply with quote | Quote
0 # RE: Ciuperca GanodermaDr. Cătălin Luca 2016-01-07 00:15
Se poate lua ganoderma , dar nu este suficienta ..este necesar un tratament naturist complet
Reply | Reply with quote | Quote
0 # ciupercaSaghin Norica 2016-01-02 12:20
sotul meu e operat de cancer la colon si la 6 luni de la operatie a recidivat boala. Ciuperca il poate ajuta?
Reply | Reply with quote | Quote
0 # RE: ciupercaDr. Cătălin Luca 2016-01-07 00:16
Ciuperca Ganoderma il poate ajuta intr-o anumita masura..dar este necesar un tratament naturist antitumoral complet.
Reply | Reply with quote | Quote
-1 # MrMarian Aurel 2016-01-16 13:18
Buna ziua,
Domnule doctor,am Emfizem Pulmonar.Pot folosi Ganoderma???

Multumesc mult
Cu stima,
Reply | Reply with quote | Quote
0 # RE: MrDr. Cătălin Luca 2016-01-17 00:00
Da puteti lua Ganoderma in caz de emfizem pulmonar , completat de tratament naturist adecvat
Reply | Reply with quote | Quote
0 # Tratament antitumoralRancea Iuliana 2016-01-21 09:12
Buna ziua, bunica mea in varsta de 65 de ani a fost diagnosticata in urma cu 2 saptamani de cancer de colon cu metastaze la ficat. Medicii nu-i dau sanse dar imi permit sa cred ca doar Dumnezeu ne poate da sanse asa ca noi luptam si cautam remedii. Cum putem lua legatura cu dvs pentru un tratament mai elaborat? Multumim
Reply | Reply with quote | Quote
-2 # RE: Tratament antitumoralDr. Cătălin Luca 2016-01-24 01:28
Fie veniti la cabinet, fie imi scrieti aici datele bunicii :nume, varsta , inaltime, greutate, diagnostic, alte afectiuni asociate, tratament urmat, alimentatie, scaun, urina, alergii, somn
Reply | Reply with quote | Quote
+4 # tratament antitumoralcosmin samson 2016-01-22 13:36
ghimbirul cu miere este bun in tratarea cancerului de prostata ,colon si cancer ovarian; la mine sa intimplat acum 6 luni , depistata cu cancer ovarian in stadiu trei cu multiple metastaze, ficat pancrias ,stomac ,uter ovare, apendicita ;toate aceste organe au fost afectate de o tumora maligna de 7 kg; ce imi crescuse pe ovarul sting si se extinsese in tot abdomenul;docto rul care ma operat nu me-a dat nici o sansa de vindecare de chimoterapie nu se punea problema , aveam organismul foarte slabit si nu asi fi rezistat si la citostatice ; am stat dupa oper; la terapie intensiva doua saptamini; facusem hemorangi dupa acea operatie; dupa am mers acasa ;nu am luat nici un fel de medicament; ce mi sa administrat acolo in spital si cam atit; luam dafalgan pentru dureri ; aveam dureri tot corpul; cineva ma incurajat si mia spus sa consum miere cu ghimbi; am incercat ca alta soluti nu mai aveam nu prea credeam era prea simplu sa ma vinde doar cu miere si ghimbir; doctorul mea mai dat 6 luni de trait ; consumam de 6 ori pe zi cite o lingura de ghimbir radacina data pe razatoarea mica si o lingura de miere naturala dupa o luna de zile cu acest trat; naturist am mers pentru niste analize si asa sa depistat ca ma- vindecat complect, alt fel eu nu aveam sa stiu ca ma-m vindecat desi ma simteam destul de bine dupa o luna de consumat; acum sint bine nu mai am nimic si nu imi vine sa cred prin ce chinuri am trecut; merg periodic la control la acest medic care ma operat si totul e ok; sa consume de sase ori pe zi acest rebediu ca se vindeca cu siguranta; eu am scris pe mai multe saituri despre vindecarea mea cu acest remediu si toate au fost sterse; nustiu de ce; deci sa consume o lingura rasa de radacina de ghimbir amestecat cu o lingura de miere naturala; si sa faca asta de sase ori pe zi eu am fost grav bolnava si nu mai aveam mult de trait; si au trecut 6 luni de atunci si ma simt mai sanatoasa ca niciodata; ghimbirul nu are reactii adverse sa cons; cu incredere; sanatate
Reply | Reply with quote | Quote
+1 # RE: tratament antitumoralnukeyly 2018-02-23 10:32
@ # tratament antitumoral — cosmin samson 2016-01-22 13:36
am scris pe mai multe saituri despre vindecarea mea cu acest remediu si toate au fost sterse >>> ????

sterse >>> ????

nukeyly say:
1. pai pentru ca cancerul e o afacere care nu poate fi tratata decat pentru ELITE sssau altii ce mai scapa printre degetele sistemului bolnav mentinut constient

2. pai da pentru ca industria farmaceutica(di n latina farmacos farmece) are buzunar adanc care nu poare fi ros de sorcei cu idei ce ar putea afecta bugetul de miliarde, care anuleaza dreptul de profesie/discre ditare la medici adevarati specie pe cale de disparitie, din pacate farmacia moderna nu mai nimica dea face cu (Juramantul lui Hipocrate depus de absolvenţii de Medicina.-banii vorbesc-) specia de medici existenta si generata din scoli in mare parte se numeste medic habarnist(98% din PIB-ul total de medici) dar noi stam linistiti ca in alimente ni se pune sare iodata(de la introducerea olbligatorie prin lege in romania(CU R MIC) cancerele de tiroida sau TRIPLAT mmmda foarte profitabil.. ;-) ;-) ) monoglutamat sau zahar alb asta e mai pacatos ca fumatul pe termen lung(zaharul alb ucide la nivel mondial multi.... asa ca rasa-terorista sa se ascunda cu WTC-ul lor-1973-2001- si altele)

3. si mai suntem atacati pe strada de mirosul chimic irezistibil al produselor :-x FORNETTI PRODUS sanatos ce poate contine omega 3 :P :P :P facut in gradina lul Dumnezeu de oameni dedicati fanatic :-* :-* doar sa vanda...si sa calce pe cadavre, :zzz in fornetti gasim bineinteles zahar, monogltamat, E120 si multe altele ca ti se impleteste limba in gura cand le citesti ingredientele ascunse la limita legii _SI VI TU AICI SA NE SPUI DE GHIMBIR CU MIERE DE 6 ORI PE ZI 8)

4 omul o constructie deosebita care nu se poate imbolnavii daca doarme 8 ore si mananca corect constant, iar puterea de regenerare este spectaculoasa cu alimentatie corecta asa ca,
Reply | Reply with quote | Quote
0 # # tratament antitumoral — cosmin samson 2016-01-22 13:36nukeyly 2018-02-23 10:35
@ # tratament antitumoral — cosmin samson 2016-01-22 13:36

part2, nukeyly say: ...alimentatie corecta asa ca, ...

5 nu mai mai vorbiti de GHIMBIR CU MIERE, mirere de mana aka brad, miere de manuka, goji, oul de prelepita,
,banala ceapa si banalui usturoi(crescut in camp cu gainat de prepelita), spirulina, boabe de cacao, pudra de roscove bio(lista e lunga tare...), shungit, tesla free energy, ca se supara industria farmacos farmece.
PAM PAM
Reply | Reply with quote | Quote
0 # tiroidailie nicoleta 2016-03-20 15:05
Buna ziua
Am 42 de ani, sunt din Calarasi si lucrez in administratie.
In urma unor investigatii am fost diagnosticata cu gusa polinodulara, am urmat tratament cu euthyrox de 50 mg timp de aproape 8 ani, timp in care s-a mentinut acest diagnostic, avand in partea dr. un nodul de aprox. 3 cm., fiind operata in 29 februarie 2016 la Institutul Parhon, unde mi s-a scos toata glanda. In urma examenului patologic au rezultat urmatoarele:
1. Carcinom papilar varianta foliculara, focar incapsulat LDT 3,6/2,5 cm
2. Parenchim de fond micronodular, anizofolicular cu epitelii cubice si plate
3. Trei (3) limfoganglioni periistmici cu aspect reactiv
cod morfologic M: M8340/3
stadialitate post chirurgicala PT : PT 2
stadialitate post chirurgicala PN: PN 0
stadialitate agregata ST: ST 1
grad diferentiere G: G 1
alte date de tip prognostic: RX
Va rog din suflet sa imi dati o speranta pentru vindecare. Urmeaza in 4 aprilie sa ma programez pentru terapia cu iod radioactiv. Va multumesc !
Reply | Reply with quote | Quote
0 # RE: tiroidaDr. Cătălin Luca 2016-04-24 23:09
Am raspuns pe email
Reply | Reply with quote | Quote
+1 # GanodermaCarmen-ary 2016-04-23 16:03
Buna ziua! Am o fetiță de 10 ani cu diabet tip 1, insulino dependent, descoperită la vârsta de 9 ani, cu gusa bazetow, autoimunitate, va rog să-mi spuneti dacă poate face tratament cu ganoderma. Mulțumesc frumos!
Reply | Reply with quote | Quote
0 # RE: Ciuperca GanodermaDr. Cătălin Luca 2016-04-24 23:11
Ganoderma ar ajuta intr-o mica masura. Este necesar sa faca un tratament naturist complet.
Reply | Reply with quote | Quote
0 # ATAXIA FRIEDREICHMirela Popa 2016-05-15 07:28
Buna ziua. Dar in ataxia Freidreich ajută. Ce altceva ar ajuta? Cunosc 2 surori in Bc cu aceasta boala rara. Dati-mi raspuns aici sau pe mail. Multumesc.
Reply | Reply with quote | Quote
+1 # anticoagulantegina 2016-06-13 16:44
buna ziua! Pot sa iau ganoderma si zeolit daca iau anticoagulant(s introm) pt proteza de valva mitrala?
Reply | Reply with quote | Quote
+1 # Tiroidita autoimunaKami 2016-06-18 16:21
Buna ziua,

Am fost diagnosticata de curand cu tiroidita autoimuna si ma lupt cu o serie de simptome precum insomnie, pierderi de memorie, incapacitate de concentrare, stare permanenta de oboseala, crestere in greutate, pierderi de echilibru, deglutitie ingreunata.
Ma poate ajuta ganoderma? Ce ar insemna un tratament naturist complet pentru mine?

Va rog, daca se poate, sa-mi raspundeti pe mail.

Multumesc
Reply | Reply with quote | Quote
+1 # RE: Tiroidita autoimunaDr. Cătălin Luca 2016-07-13 15:59
Am raspuns
Reply | Reply with quote | Quote
0 # Mielom multipluIzabella 2016-07-02 18:22
Buna ziua, mama mea a fost diagnosticata cu mielom multiplu std3, ma interesează dacă o ajuta tratamentul cu ciuperca Ganoderma? Multumesc!
Reply | Reply with quote | Quote
+1 # RE: Mielom multipluDr. Cătălin Luca 2016-07-13 15:57
O ajuta intr- anumita masura , dar nu este deloc suficient. Trebuie sa faca un tratament naturist antitumoral complet. Pentru reteta , scrieti-mi datele complete
Reply | Reply with quote | Quote
0 # carcinom mamargeorgeta prodea 2016-07-12 20:18
fac chimio si radioterapie mar interesa daca pot lua și Ganoderma ìn același timp. mulțumesc
Reply | Reply with quote | Quote
0 # RE: carcinom mamarDr. Cătălin Luca 2016-07-13 15:57
Da , puteti lua ganoderma in timpul chimioterapiei , dar este necesar sa luati si alte suplimente alimentare
Reply | Reply with quote | Quote
0 # furnizor Ganodermaliliana roman 2016-07-15 10:44
Buna ziua,

m-ar interesa sa incepem sa luam capsule de Ganoderma (sau alt preparat) si eu si sotul meu (eu am 49 de ani, iar el 56), pentru toate beneficiile sale. Starea noastra de sanatate este multumitoare, dar nu perfecta. As vrea sa aflu care ar fi cel mai indicat preparat (marturisesc ca as prefera capsule - sunt mai usor de luat). Presupun ca pe piata exista foarte multe si mi-e teama sa nu fac o alegere nepotrivita. S-ar putea, asadar, sa-mi sugerati care ar fi alegerea optima? De asemenea, as dori sa stiu daca pentru fiica mea de 15 ani aceste capsule ar fi potrivite. Multumesc.
Reply | Reply with quote | Quote
-2 # RE: furnizor GanodermaDr. Cătălin Luca 2016-07-19 00:55
Mai exact pentru ce afectiuni doriti sa luati ganoderma? Sau in scop profilactic ?
Reply | Reply with quote | Quote
0 # sintrom si ganodermagina 2016-07-15 13:13
Buna ziua!
Iau sintrom pt prooteza de valva mitrala si vreau sa stiu daca pot sa fac o cura de ganoderma si zeolit pt tiroidita autoimuna si alte afectiuni mai mici, Inainte de operatie luam frecvent zeolit si ganoderma, Multumesc
Reply | Reply with quote | Quote
0 # RE: sintrom si ganodermaDr. Cătălin Luca 2016-07-19 00:54
Puteti lua
Reply | Reply with quote | Quote
0 # mama mea are cancerAlina Cebotari 2016-07-18 02:35
Buna ziua.Mama mea a fost diagnozata recent cu cancer la stomac si ficat si sunt disperata sa gasesc un tratament naturist care ar ajuta-o sa depaseasca aceasta perioada grea din viata ei. Medicii i-au cam sugerat operatie dar inca nu stim exact ca inca asteptam rezultatele biopsiei. eu nu am incredere in citostatice din pacate. Prea putine experiente de succes am auzit in tratarea cancerului prin modul asta. va rog din suflet imi puteti recomanda un tratament ( pot folosi aceasta ciuperca si cum daca e posibil? ) sau ma puteti indrepta pe vreun site/clinica naturista unde as putea afla de vreun tratament pe care sa inceapa sa-l faca. va multumesc din suflet.
Reply | Reply with quote | Quote
-1 # RE: Ciuperca GanodermaAlina Cebotari 2016-07-18 02:46
Buna ziua! mama mea a fost diagnozata recent cu cancer la stomac si ficat. inca nu a luat nici un tratament conventional ( citostatice, radiatii etc). dar v-a trebui sa-i administram ceva ft curind, din pacate. eu nu prea am multe sperante ca citostaticele o v-or ajuta. nu cunosc prea multe experiente cu succes in pacientii de cancer care au folosit metoda asta. de aia sunt in cautarea unui tratament naturist. Credeti ca poate lua ganoderma in conditia ei? sau imi puteti recomanda niste surse online unde as putea afla mai multe info in legatura cu ce ar putea lua? Ea acum ia doar astragalus si bea apa alkalina. doar atit am gasit ca sa pot sa-i recomandez sa inceapa sa ia. va multumesc din suflet.
Reply | Reply with quote | Quote
0 # RE: Ciuperca GanodermaDr. Cătălin Luca 2016-07-19 00:54
Mama dvs trebuie sa faca un tratament antitumoral naturist la indrumarea unui medic cu experienta in vindecarea cancerului. Nu este suficient sa ia ganoderma..canc erul presupune un tratament mai complex
Daca doriti ca mama dvs sa faca tratament sub supravegherea mea, atunci trebuie sa imi dati datele complete
Reply | Reply with quote | Quote
0 # acufeneirawati 2016-07-23 21:33
Buna ziua,am spondiloza cervicala de multi ani,sunt supraponderala si de 2 saptamani am acufene la urechea stg.Ajuta daca iau ganoderma?vor disparea acufenele,desi am citit ca nu sunt sanse?Cat timp si ce doza pe zi ar trebui sa iau?
Reply | Reply with quote | Quote
+1 # O intrebarealina m 2016-07-23 21:40
Pentru schizofrenie, am citit pe un site ca daca se consuma Ganoderma, se vindeca boala. Imi puteti spune daca necesita si alt tratament naturist? Va rog sa imi raspundeti pe e mail. Multumesc. Si daca imi puteti spune si in ce concentratie se ia.
Reply | Reply with quote | Quote
0 # tiroida si articulatiistela 2016-07-26 12:39
Am uitat sa va spun ca am niste ameteli, dureri de cap dar nu mari. Am cam 4 zile de la administrare! Multumesc
Reply | Reply with quote | Quote
0 # tiroidita autoimunaBettina 2016-08-10 00:07
Buna ziua,
Am fost diagnosticata cu tiroidita autoimuna. Puteti sa ma sfatuiti cu un tratament naturist ? Multumesc .
Va rog raspuns pe e-mail .
Reply | Reply with quote | Quote
0 # tiroidita autoimunaBetty 2016-08-10 00:11
Buna ziua,
Am fost diagnosticata cu tiroidita autoimuna . Va rog sa-mi recomandati un tratament naturist adecvat !
Va multumesc ft mult ! ( va rog raspunsul pe e-mail)
Reply | Reply with quote | Quote
+1 # RE: tiroidita autoimunaDr. Cătălin Luca 2016-08-10 00:43
Pentru reteta de tratament naturist, trebuie sa imi scrieti datele complete: nume, varsta , inaltime, greutate, diagnostic, alte afectiuni asociate, tratament urmat, alimentatie, scaun, urina, alergii, somn
Reply | Reply with quote | Quote
-3 # VitiligoLinda Suciu 2016-08-22 00:42
Buna ziua!Fetita mea are aproape 8 ani si de la 3 ani jumate am descoperit ca are vitiligo.Va rog daca puteti sa-mi recomandati un tratament pentru ea.Multumesc!
Reply | Reply with quote | Quote
0 # Ganoderma sau MaitakeC. Adriana 2016-09-13 10:03
Buna ziua,
Am 59 de ani. Am tiroidita cronica autoimuna (tratament cu euthyrox 75 mg/zi), colon iritabil, constipatie cu pierderi de sange neregulate (am facut colonoscopie - nu am polipi), am colesterolul si trigliceridele mari (237 si 178). Am avut in copilarie hepatita B iar la varsta de 26 de ani mi s-a extirpat vezica biliara (calculi multipli).
Sunt la menopauza de 20 de ani (ovar drept extirpat) si am osteopenie (deficit de vitamina d - iau 1000 de unitati pe zi).
As dori sa stiu daca un tratament cu una din cele 2 ciuperci m-ar ajuta sa-mi intaresc sistemul imunitar si sa-mi rezolv problemele cu colesterolul, trigliceridele si colonul iritabil (nu support tratamentul alopat de scadere a colesterolului) .
Multumesc pentru raspuns pe mail.
Reply | Reply with quote | Quote
0 # Alergie la ganoderma?Olaru Elena 2016-09-22 13:41
Am inceput tratamentul cu ganoderma si excellium in urma cu 21 zile. Am urmat schema de tratament incepand cu o doza mai mica pana am ajuns sa iau cate 2 dimineata ganoderma si 2 excellium iar seara la fel. Problema este ca de 3-4 zile au inceput sa imi apara pe piciare la incheieturi in special niste umflaturi ca si la alerii care provoaca mancarime si discomfort. Oare am alergie la gano sau mananc ceva care nu trebuie atunci cand faci tratament cu ganoderma.
Daca se poate trata hipotiroidismul cu gano ce schema de tratament este necesara?
Va multumesc anticipat!
Reply | Reply with quote | Quote
-1 # cafeaCorinaA 2016-10-10 13:53
Utilizarea cafelei normale (concomitent) afecteaza efectul ciupercii? Multumesc.
Reply | Reply with quote | Quote
0 # Ciroza hepatica cu lichid - GanodermaCristi26 2016-10-24 14:58
Buna ziua! Tata e bolnav de vreun an de zile de ciroza hepatica cu lichid. Am auzit intamplator de la cineva povestind de ganoderma. Acum intrebarea mea e...il poate lua impreuna cu medicamentatia lui? Il afecteaza cumva?N-are o medicamentatie stabila, la un moment dat daca ii scade sodiu prea mult devine encefalopat...V a rog ce puteti sa imi recomandati pentru el? Multumesc!
Reply | Reply with quote | Quote
0 # FibrilatiiTiugan 2016-11-02 15:50
Pentru un pacient de 73 ani cu fibrilație si flutter atrial cu med egiloc digoxin si sintrom poate lua Ganoderma ? Și dacă acest diagnostic se poate ameliora cu ceva ?tratamentul actual nu stabilizează ritmul cardiac Mulțumesc f mult d le doctor
Reply | Reply with quote | Quote
+1 # Cancer limfaticEcaterina Lacatus 2016-11-04 09:48
Buna ziua.Ma numesc Ecaterina L si am fost depistată cu cancer limfatic (adenopatie obturatorie interna in dreapta, de 35/30 mm, cu modificari hipetsemnal T2 centrale - posibil set.sec necrozat central). Ce tratament naturist imi recomandati, sub supravegherea dv. Nu am inceput nuci un fel de alt tratament. Va multumesc.
Reply | Reply with quote | Quote
+1 # RE: Ciuperca GanodermaVasile Merisor 2017-01-12 11:24
Ce efect are Ganoderma in cazul persoanelor ce au avut convulsii epileptice pe parcursul vietii si acum iau ca medicamente Depakine (substanta acid valporic) si Trileptal (contine oxicarbamazepin a) ? Si de ColonHelp e spune ca vindeca, salvia este buna, dar ca reactii secundare au dat convulsii. Cum se comporta Ganoderma in acest caz ? Oare Ganoderma este sau nu recomandata si persoanelor cu astfel de probleme sau nu ? Ce studii sunt intreprinse in acest caz ? Sau aceste persoane nu pot beneficia de ciuperca, deoarece epilepsiile sunt tipuri separate de afectiuni ? Sau sunt bune si pentru persoane cu astfel de afectiuni ?
Reply | Reply with quote | Quote
+1 # In cazul epilepsiilor, convulsiilor e buna sau nu ?Vasile Merisor 2017-01-12 11:27
In cazul persoanelor care au avut / au convulsii epileptice ciuperca este buna sau nu ? Ce studii sunt intreprinse in acest caz ?
Reply | Reply with quote | Quote
+1 # TiroidaIvascu Adriana 2017-02-08 14:33
In cazul unei persoane cu noduli tiroidieni si cu gusa este benefica ganoderma? Si daca da, care e schema de tratament? Va multumesc anticipat pentru raspuns!
Reply | Reply with quote | Quote
0 # RE: Ciuperca GanodermaMaria barau 2017-03-13 18:25
Pentru un pacient in varsta de 48 ani cu dg de leucemie limfatica cronica si hepatita virala cu virus b se poate lua ganoderma?
Reply | Reply with quote | Quote
0 # Diabet tip 1 la fetita 7 aniMaciuca Ivona 2017-04-29 23:43
Buna ziua, citesc despre ganoderma si ma intreb daca ajuta la fetita mea cu diabet insulino dependent autoimun.....il tinem sub control acum de 3 luni fara insulina cu o dieta vegetariana momentan, cum as mai putea preveni dependenta de insulina? Multumesc
Reply | Reply with quote | Quote
0 # Mic MENINGIOM CALCIFICAT DE 9MM la capLore 2017-06-11 13:27
Am fost diagnosticată cu meningiom calcificata de 9 mm la cap , în partea dreapta . Ce îmi recomandați ? Ciuperca medicinala , omega 3, coenoima q10, ceaiuri de plante (rostopasca etc) , suc de lămâie , alimentație sănătoasă, toate astea sunt suficiente pt Vindecare ? Va mutumesc .
Reply | Reply with quote | Quote
0 # Chist ovarianAda Elena 2017-07-25 10:07
Buna ziua ! Ganoderma este recimandata si in tratarea chistorilor ovariene? Multumesc !
Reply | Reply with quote | Quote
0 # RE: Ciuperca GanodermaVitalariu 2017-11-30 16:38
Bună ziua! Ganoderma este bună pentru chist ovarian? Va rog mult sa imi răspundeți! Multumesc!
Reply | Reply with quote | Quote
0 # Gano 3 in 1Vames Maria 2017-12-27 09:30
Buna dimineata! consum Gano 3 in 1 de 4 ani,zilnic (cam 2 cani pe zi).
Va rog sa-mi spuneti daca are efecte secundare,avand in vedere ca nu am facut nici-o pauza,consumand aceasta cafea dimineata,cum ma trezesc.Mention ez ca nu mai beau alt fel de cafea.
Multumesc!
Reply | Reply with quote | Quote
+1 # Gano 3 in 1Vames Maria. 2017-12-27 09:35
Buna dimineata! consum 3 in 1 de la Gano,de 4 ani zilnic(in loc de alta cafea)Doresc sa stiu daca are contraindicatii pe termen lung,nefacand pauza deloc.
Multumesc!
Reply | Reply with quote | Quote
0 # GlioblastomRomulus 2018-01-18 21:09
Buna seara,

o intrebare: ajuta (si in ce mod) aceasta Ganoderma unui pacient in varsta de 58 ani, operat de Glioblastom, cu diabet tip 2, aflat acum in faza 2 de tratament cu citostatice (temodal)?
Multumesc.
Reply | Reply with quote | Quote
0 # RE: GlioblastomDr. Cătălin Luca 2018-02-13 22:22
Ajuta doar intr-o mica masura. Este necesar sa faca un tratament complet naturist antitumoral
Reply | Reply with quote | Quote
0 # intrebareGeorge a 2018-02-12 21:25
In urma unor investigatii s-a descoperit un cancer de colon din cauza unui polip ,cu metastaze pe ficat. Ce tratament naturist mi-ati putea recomanda.Multu mesc.Cu respect
Reply | Reply with quote | Quote
0 # RE: intrebareDr. Cătălin Luca 2018-02-13 22:20
Dati-mi datele complete pt reteta de tratament
Reply | Reply with quote | Quote
0 # mrsgeorgia 2018-02-18 01:18
recomandati acest produs pentru intarirea/recup erarea imunitatii ? se poate treata endometrioza si anumite probleme de piele datorate tratamentului indelunga cu antiinflamatoar e,antibiotice? multumesc anticipat
Reply | Reply with quote | Quote
0 # Doresc o informatiecosareanu didica 2018-03-16 22:13
Cu Reinshi gold
de ganoderma mi ar ajuta sa mi scad glicemia?
Reply | Reply with quote | Quote
0 # Diabetcosareanu didica 2018-03-16 22:17
Cu reinshi golf ganoderma scade glicemia?
Reply | Reply with quote | Quote
0 # RE: DiabetDr. Cătălin Luca 2018-03-19 02:03
Sunt remedii mai eficiente pt aceasta : gemoterapic de afin , nuc si dud: 20 picx3, sanohelp: 3 picx3
Reply | Reply with quote | Quote

Add comment


Security code
Refresh

Salvia și proprietățile…

27-03-2014 Hits:244736 Remedii naturiste Dr. Luca Catalin - avatar Dr. Luca Catalin

Salvia și proprietățile sale miraculoase  Salvia este una din plantele care nu ar trebui să ...

Mai mult

Tratamente naturiste pe…

11-11-2013 Hits:187755 Remedii naturiste Dr. Luca Catalin - avatar Dr. Luca Catalin

Tratamente naturiste pentru riduri Procesul de îmbătrânire, un proces cât se poate de natur...

Mai mult

Ceaiurile pentru sugari…

10-11-2013 Hits:145565 Remedii naturiste Dr. Luca Catalin - avatar Dr. Luca Catalin

Ceaiurile pentru sugari și copii  Efectele benefice ale plantelor sunt binecunoscute în într...

Mai mult

Floarea de salcâm si pu…

10-11-2013 Hits:111218 Remedii naturiste Dr. Luca Catalin - avatar Dr. Luca Catalin

Floarea de salcâm și puterile ei terapeutice  Încă din primele zile ale lunii mai, și până s...

Mai mult

Pelinul

14-04-2014 Hits:106494 Remedii naturiste Dr. Luca Catalin - avatar Dr. Luca Catalin

Pelinul  Pelinul este una dintre plantele ce sunt la îndemâna noastră, însă puțini din noi ș...

Mai mult

Remedii naturiste pentr…

11-11-2013 Hits:106273 Remedii naturiste Dr. Luca Catalin - avatar Dr. Luca Catalin

Remedii naturiste pentru durerile de spate Durerile de spate au devenit o reală problemă în ...

Mai mult

Beneficiile ceaiului ne…

27-03-2014 Hits:101915 Remedii naturiste Dr. Luca Catalin - avatar Dr. Luca Catalin

Ceaiul negru - prezentare  Ceaiurile au diferite proprietăți din cele mai benefice asupra să...

Mai mult

Ciuperca Ganoderma

10-11-2013 Hits:100402 Remedii naturiste Dr. Luca Catalin - avatar Dr. Luca Catalin

Ciuperca medicament Ganoderma  În tradiția populară românească, se spune că “farmacia Domnul...

Mai mult

Sunătoarea

24-01-2014 Hits:86106 Remedii naturiste Dr. Luca Catalin - avatar Dr. Luca Catalin

Tratează-ți sufletul și trupul cu sunătoare  Sunătoarea sau pojarnița este una din plantele ...

Mai mult

Remedii naturale pentru…

20-01-2014 Hits:78062 Remedii naturiste Dr. Luca Catalin - avatar Dr. Luca Catalin

Cum scăpăm de insomnie în mod natural?  Fiecare dintre noi a trecut cel puțin o dată prin  p...

Mai mult

Aloe vera

08-01-2013 Hits:76441 Remedii naturiste Dr. Luca Catalin - avatar Dr. Luca Catalin

Aloe Vera: celebră din vremuri străvechi  Denumită de către chinezi "remediul armoniei”, a...

Mai mult

Negrilica, o plantă cu …

27-03-2014 Hits:75340 Remedii naturiste Dr. Luca Catalin - avatar Dr. Luca Catalin

Negrilica face minuni pentru organism Negrilica este o plantă care, deși nu este pe deplin d...

Mai mult

Remedii naturiste pentr…

07-01-2014 Hits:74039 Remedii naturiste Dr. Luca Catalin - avatar Dr. Luca Catalin

Ce este diabetul şi ce este diabetul zaharat?  Diabetul este o afecţiune caracterizată prin ...

Mai mult

Chlorella

08-05-2013 Hits:72270 Remedii naturiste Dr. Luca Catalin - avatar Dr. Luca Catalin

Ce este Chlorella?  Chlorella este o algă unicelulară atât de mică, încât până la apariția m...

Mai mult

Ginkgo Biloba

15-04-2013 Hits:67182 Remedii naturiste Dr. Luca Catalin - avatar Dr. Luca Catalin

Ginkgo Biloba: aliatul sănătății  Ginkgo Biloba reprezintă cea mai veche specie de copac de ...

Mai mult

Spirulina

13-01-2013 Hits:55387 Remedii naturiste Dr. Luca Catalin - avatar Dr. Luca Catalin

Spirulina – efecte miraculoase asupra sănătății  Spirulina (Spirulina platensis) este o microa...

Mai mult

Remedii naturiste pentr…

07-01-2014 Hits:52656 Remedii naturiste Dr. Luca Catalin - avatar Dr. Luca Catalin

Remedii naturiste pentru hepatită Genţiana  Genţiana, supranumită şi fierea pământului, este ...

Mai mult

Uleiuri presate la rece

03-02-2013 Hits:48754 Remedii naturiste Dr. Luca Catalin - avatar Dr. Luca Catalin

Uleiurile presate la rece, o alegere înțeleaptă pentru sănătate  Uleiurile presate la rece s...

Mai mult

Ghimbirul, un aliat de …

08-01-2013 Hits:43958 Remedii naturiste Dr. Luca Catalin - avatar Dr. Luca Catalin

Ghimbirul, un aliat de nădejde al sănătăţii   Ghimbirul este o plantă aromatică în formă de ră...

Mai mult

Remedii naturiste pentr…

11-10-2013 Hits:43583 Remedii naturiste Dr. Luca Catalin - avatar Dr. Luca Catalin

Remedii naturiste pentru un păr sănătos  Podoaba capilară reprezintă un element de frumusețe...

Mai mult

Remedii naturiste pentr…

11-11-2013 Hits:36957 Remedii naturiste Dr. Luca Catalin - avatar Dr. Luca Catalin

Remedii naturiste pentru întărirea sistemului imunitar la copii  Se apropie anotimpul rece ș...

Mai mult

Busuiocul

24-01-2014 Hits:36437 Remedii naturiste Dr. Luca Catalin - avatar Dr. Luca Catalin

Busuiocul, un valoros remediu naturist  Busuiocul este numele comun dat plantei culinare Oci...

Mai mult

Remedii naturiste care …

17-11-2013 Hits:30725 Remedii naturiste Dr. Luca Catalin - avatar Dr. Luca Catalin

Remedii naturiste care vă ajută să renunțați la fumat  În societatea contemporană, fumatul a...

Mai mult

Alga afa

08-01-2013 Hits:29584 Remedii naturiste Dr. Luca Catalin - avatar Dr. Luca Catalin

Algele, originea vieții și sursă excepțională de nutrienţi  Algele sunt originea vieții pe p...

Mai mult

Remedii pentru congesti…

27-03-2014 Hits:29054 Remedii naturiste Dr. Luca Catalin - avatar Dr. Luca Catalin

Remedii naturiste pentru congestia nazală  Anotimpul rece vine și cu foarte multe probleme d...

Mai mult

Remedii naturale impotr…

12-08-2013 Hits:28696 Remedii naturiste Dr. Luca Catalin - avatar Dr. Luca Catalin

Remedii naturale împotriva transpirației excesive  Transpirația este un fenomen natural, îns...

Mai mult

Detoxifiere cu ceaiuri …

14-04-2014 Hits:28217 Remedii naturiste Dr. Luca Catalin - avatar Dr. Luca Catalin

Detoxifierea organismului cu ajutorul ceaiurilor și crudităților  Termenul de detoxifiere a ...

Mai mult

Vitamina C alcalina - a…

26-04-2014 Hits:27689 Remedii naturiste Dr. Luca Catalin - avatar Dr. Luca Catalin

Vitamina C alcalină - antioxidantă și fortifiantă pentru organism  Vitamina C este implicată î...

Mai mult

Vitamina C, campioana s…

04-04-2013 Hits:27543 Remedii naturiste Dr. Luca Catalin - avatar Dr. Luca Catalin

Vitamina C salvează vieți Filmul de mai jos relatează povestea adevărată a unui fermier din No...

Mai mult

Drojdia de bere si Canc…

26-09-2012 Hits:22164 Remedii naturiste Dr. Luca Catalin - avatar Dr. Luca Catalin

Drojdia de bere luptă eficient împotriva cancerului  Ciupercile vii din componența drojdiei de...

Mai mult

Ciupercile shiitake

02-08-2013 Hits:20368 Remedii naturiste Dr. Luca Catalin - avatar Dr. Luca Catalin

Ciupercile Shiitake – aliment sau medicament?   În Japonia și în China ciupercile shiitake sun...

Mai mult

Remedii naturiste pentr…

11-11-2013 Hits:18316 Remedii naturiste Dr. Luca Catalin - avatar Dr. Luca Catalin

Remedii naturiste pentru afecțiunile aparatului digestiv  În acest articol vom prezenta cele...

Mai mult

Din farmacia naturii – …

14-10-2013 Hits:17700 Remedii naturiste Dr. Luca Catalin - avatar Dr. Luca Catalin

Din farmacia naturii – menta Menta este o plantă medicinală cu o sumedenie de efecte benefic...

Mai mult

Levănțica

14-12-2013 Hits:17222 Remedii naturiste Dr. Luca Catalin - avatar Dr. Luca Catalin

Levănțica folosită în scop terapeutic Levănțica este o plantă foarte utilizată pe plan mondi...

Mai mult

Flavonoidele

14-12-2013 Hits:16412 Remedii naturiste Dr. Luca Catalin - avatar Dr. Luca Catalin

Flavonoidele Conceptul de flavonoide este unul relativ nou în România. În acest articol vom ...

Mai mult

Remedii naturiste: anti…

14-12-2013 Hits:15395 Remedii naturiste Dr. Luca Catalin - avatar Dr. Luca Catalin

Remedii naturiste: antibioticele naturale  Există atât plante, cât şi produse naturale care au...

Mai mult

11 beneficii pentru săn…

10-06-2015 Hits:14417 Remedii naturiste Dr. Luca Catalin - avatar Dr. Luca Catalin

Ce este mai exact bicarbonatul de sodiu?  Bicarbonatul de sodiu este o pulbere albă care la în...

Mai mult

Mușețelul - un adevărat…

10-11-2013 Hits:13581 Remedii naturiste Dr. Luca Catalin - avatar Dr. Luca Catalin

Mușețelul - un adevărat izvor de sănătate  De-a lungul secolelor, oamenii au folosit mușețel...

Mai mult

Pufulița și utilizarea …

14-04-2014 Hits:13449 Remedii naturiste Dr. Luca Catalin - avatar Dr. Luca Catalin

Pufulița și utilizarea ei terapeutică  Pufulița este o plantă a căror efecte curative sunt pre...

Mai mult

Ciuperca dansatoare Mai…

10-11-2013 Hits:12790 Remedii naturiste Dr. Luca Catalin - avatar Dr. Luca Catalin

Ciuperca dansatoare Maitake  Medicina naturistă alternativă ne oferă în societatea contempor...

Mai mult

Oregano are multiple be…

02-06-2015 Hits:11599 Remedii naturiste Dr. Luca Catalin - avatar Dr. Luca Catalin

Care sunt beneficiile pentru sănătate ale plantei oregano?  Oregano este o plantă minunată, at...

Mai mult

Ciuperca Coama Leului

10-11-2013 Hits:10174 Remedii naturiste Dr. Luca Catalin - avatar Dr. Luca Catalin

Ciuperca Coama Leului  Micoterapia sau terapia cu ciuperci este una din cele mai bune terapi...

Mai mult

Cozile care fac cinste …

20-01-2014 Hits:10035 Remedii naturiste Dr. Luca Catalin - avatar Dr. Luca Catalin

Cozile care fac cinste naturii – codița șoricelului, coada calului, coada racului Natura est...

Mai mult

Mini dictionar a plante…

02-06-2014 Hits:9333 Remedii naturiste Dr. Luca Catalin - avatar Dr. Luca Catalin

Mini dicționar al plantelor tămăduitoare (A-C) A Albăstreaua (Centaurea cyanus) Ce folosim ș...

Mai mult

Mini-dicționar a celor …

10-06-2014 Hits:8219 Remedii naturiste Dr. Luca Catalin - avatar Dr. Luca Catalin

Mini-dicţionar al celor mai comune plante cu proprietăţi tămăduitoare (L-O) L Lămâia (Citrus ...

Mai mult

Ghimbirul ajută la redu…

24-04-2015 Hits:7338 Remedii naturiste Dr. Luca Catalin - avatar Dr. Luca Catalin

Ghimbirul este antiinflamatoriu și întărește sistemul imunitar  Ghimbirul este foarte folosit ...

Mai mult

Beneficiile plantei alo…

04-02-2016 Hits:6989 Remedii naturiste Dr. Luca Catalin - avatar Dr. Luca Catalin

Aloe vera reglează pH-ul stomacului și reduce aciditatea  Datorită proprietăților sale vindecă...

Mai mult

10 remedii naturiste co…

16-02-2017 Hits:6276 Remedii naturiste Dr. Luca Catalin - avatar Dr. Luca Catalin

De ce unele persoane au candidoză, iar altele nu?  Candida albicans este un tip de ciupercă ce...

Mai mult

Plante utile în perioad…

06-06-2013 Hits:5969 Remedii naturiste Dr. Luca Catalin - avatar Dr. Luca Catalin

Plante utile în perioada de primăvară  Primăvară este un anotimp în care organismul are nevoi...

Mai mult

Remedii naturiste contr…

23-11-2015 Hits:5893 Remedii naturiste Dr. Luca Catalin - avatar Dr. Luca Catalin

Ce cauzează înroșirea ochilor?  Există mulți factori care pot determina iritarea ochilor. Acea...

Mai mult

Cele mai bune trei ceai…

27-06-2015 Hits:5692 Remedii naturiste Dr. Luca Catalin - avatar Dr. Luca Catalin

Antioxidanții din ceaiuri au efecte de reîntinerire  Păstrarea tinereții cât mai mult timp pos...

Mai mult

Mini-dicționar a celor …

03-06-2014 Hits:5570 Remedii naturiste Dr. Luca Catalin - avatar Dr. Luca Catalin

Mini-dicționar al celor mai comune plante cu proprietăți tămăduitoare (D-I) D Drăgaica (Galiu...

Mai mult

Coada-calului: propriet…

17-07-2017 Hits:5365 Remedii naturiste Dr. Luca Catalin - avatar Dr. Luca Catalin

Coada-calului: descriere generală  Coada-calului face parte din familia Equisetaceae și este...

Mai mult

Remedii naturiste în sc…

17-05-2016 Hits:5090 Remedii naturiste Dr. Luca Catalin - avatar Dr. Luca Catalin

Remedii naturiste în sciatică  Denumirea acestei afecțiuni provine de la nervul sciatic, care ...

Mai mult

11 remedii naturiste co…

09-10-2015 Hits:4911 Remedii naturiste Dr. Luca Catalin - avatar Dr. Luca Catalin

Ce este aciditatea stomacală?  Aciditatea stomacală sau arsura stomacală este o senzație neplă...

Mai mult

Mini-dictionar a celor …

17-06-2014 Hits:4895 Remedii naturiste Dr. Luca Catalin - avatar Dr. Luca Catalin

Mini-dicționar al celor mai comune plante cu proprietăți tămăduitoare (P-V) P Păducel (Cratae...

Mai mult

8 analgezice naturale p…

27-10-2015 Hits:4690 Remedii naturiste Dr. Luca Catalin - avatar Dr. Luca Catalin

Analgezicele naturale alină durerile sau tulburările de sănătate  Analgezicele sunt una dintre...

Mai mult

Beneficiile vindecătoar…

04-01-2016 Hits:4581 Remedii naturiste Dr. Luca Catalin - avatar Dr. Luca Catalin

Beneficiile vindecătoare ale echinaceei  Echinaceea este o plantă care se folosește pentru tra...

Mai mult

6 plante calmante mirac…

07-09-2015 Hits:4116 Remedii naturiste Dr. Luca Catalin - avatar Dr. Luca Catalin

6 plante calmante miraculoase  Într-o singură zi, putem experimenta diverse stări: stres și re...

Mai mult

Remedii naturale simple…

27-06-2015 Hits:3976 Remedii naturiste Dr. Luca Catalin - avatar Dr. Luca Catalin

Remedii naturale simple și eficiente  Natura ne oferă cu generozitate o minunată varietate de ...

Mai mult

Proprietățile turmericu…

31-10-2015 Hits:3875 Remedii naturiste Dr. Luca Catalin - avatar Dr. Luca Catalin

Extractul de turmeric distrugere celulele canceroase  Un nou studiu științific a constatat că ...

Mai mult

Mușețelul și rolul lui …

15-06-2015 Hits:3810 Remedii naturiste Dr. Luca Catalin - avatar Dr. Luca Catalin

Ceaiurile din plante medicinale: binefăcătoare pentru sănătate  Ceaiurile din plante sunt o su...

Mai mult

Cele mai bune alimente …

23-10-2015 Hits:3733 Remedii naturiste Dr. Luca Catalin - avatar Dr. Luca Catalin

Alimentele antibacteriene au proprietăți antibiotice  Alimentele antibacteriene sunt produse n...

Mai mult

Remedii naturiste contr…

13-06-2016 Hits:3729 Remedii naturiste Dr. Luca Catalin - avatar Dr. Luca Catalin

Remedii naturiste contra alergiilor  Alergia se caracterizează printr-un ansamblu de simptome ...

Mai mult

Beneficiile, utilizăril…

14-03-2015 Hits:3663 Remedii naturiste Dr. Luca Catalin - avatar Dr. Luca Catalin

Scorțișoara cea parfumată și vindecătoare  Aromată și delicioasă, perfect potrivită pentru sav...

Mai mult

Beneficiile zmeurei pen…

23-07-2015 Hits:3617 Remedii naturiste Dr. Luca Catalin - avatar Dr. Luca Catalin

Zmeura, aport nutrițional și proprietăți medicinale  Consumând o cană de zmeură proaspătă, org...

Mai mult

Resveratrolul și curcum…

22-05-2015 Hits:3577 Remedii naturiste Dr. Luca Catalin - avatar Dr. Luca Catalin

Resveratrolul și curcumina, doi compuși naturali valoroși în tratarea cancerului  În prezent, ...

Mai mult

Propolisul și beneficii…

10-01-2016 Hits:3554 Remedii naturiste Dr. Luca Catalin - avatar Dr. Luca Catalin

Albinele sunt adevărate susținătoare ale vieții pe Pământ  Albinele, prin polenizarea florilor...

Mai mult

Remedii naturiste contr…

26-10-2016 Hits:3537 Remedii naturiste Dr. Luca Catalin - avatar Dr. Luca Catalin

Ce este sinuzita?  Sinusurile paranazale sunt niște cavități pline cu aer care se găsesc de am...

Mai mult

Gălbenelele - proprietă…

28-06-2016 Hits:3324 Remedii naturiste Dr. Luca Catalin - avatar Dr. Luca Catalin

Date despre gălbenele (Calendula officinalis)  Gălbenelele, având numele științific de Calendu...

Mai mult

5 infuzii pentru tratar…

08-12-2015 Hits:3255 Remedii naturiste Dr. Luca Catalin - avatar Dr. Luca Catalin

5 infuzii pentru tratarea anxietății  Problemele de anxietate afectează o mare parte din popul...

Mai mult

Beneficiile iasomiei pe…

18-02-2016 Hits:3234 Remedii naturiste Dr. Luca Catalin - avatar Dr. Luca Catalin

Iasomia, regina florilor  Iasomia (Jasminus communis) este un arbust având flori albe, roz, ga...

Mai mult

Ciupercile combat și tr…

20-04-2015 Hits:3134 Remedii naturiste Dr. Luca Catalin - avatar Dr. Luca Catalin

Cum pot ajuta ciupercile în tratarea cancerului?  Ciupercile au fost prețuite pentru proprietă...

Mai mult

5 plante pentru tratare…

19-01-2016 Hits:3123 Remedii naturiste Dr. Luca Catalin - avatar Dr. Luca Catalin

5 plante pentru tratarea artritei  Artrita este o boală cronică ce generează inflamarea articu...

Mai mult

Artrita reumatoidă: cau…

12-07-2017 Hits:3024 Remedii naturiste Dr. Luca Catalin - avatar Dr. Luca Catalin

Ce este artrita reumatoidă?  Artrita reumatoidă este o boală autoimună care determină inflamar...

Mai mult

Ceaiul verde, un aliat …

20-04-2015 Hits:2937 Remedii naturiste Dr. Luca Catalin - avatar Dr. Luca Catalin

Ceaiul verde ajută la prevenirea cancerului  Ceaiul verde și compușii săi au fost studiați pen...

Mai mult

Tincturile din plante m…

20-07-2016 Hits:2876 Remedii naturiste Dr. Luca Catalin - avatar Dr. Luca Catalin

Care este cea mai bună modalitate de a profita de proprietățile plantelor medicinale?  Plantel...

Mai mult

Sucuri pentru remineral…

06-12-2015 Hits:2844 Remedii naturiste Dr. Luca Catalin - avatar Dr. Luca Catalin

Sucuri pentru remineralizarea corpului  Sucurile naturale de fructe și legume sunt ușoare, del...

Mai mult

5 băuturi naturale pent…

12-01-2016 Hits:2586 Remedii naturiste Dr. Luca Catalin - avatar Dr. Luca Catalin

5 băuturi naturale pentru tratarea gastritei  Gastrita este o afecțiune des întâlnită a sistem...

Mai mult

Mesteacănul: beneficii …

10-04-2017 Hits:2563 Remedii naturiste Dr. Luca Catalin - avatar Dr. Luca Catalin

Mesteacănul, un arbore vindecător  Mesteacănul este un arbore originar din Sud-estul Asiei și ...

Mai mult

Remedii naturiste cu ce…

19-10-2016 Hits:2271 Remedii naturiste Dr. Luca Catalin - avatar Dr. Luca Catalin

Remedii naturiste cu ceapă  Folosită de mii de ani și apreciată atât pentru utilizările sale c...

Mai mult

Cauta in site

Sunt si pe Facebook

Consultație online

Anunțuri pe Site

Vă rog nu mai postați reclama dvs în comentarii la articole. Am creat special în forum, secțiunea mica publicitate cu vânzări, cumpărări și reclamă site-uri și magazine. Anunțurile sau reclama dvs este complet gratuită. Aici găsiți forumul.