Vitamina c alcalina forte

Ciuperca Ganoderma

Scris de Dr. Luca Catalin

Ciuperca medicament Ganoderma

ciuperca ganoderma

 În tradiția populară românească, se spune că “farmacia Domnului“ este deschisă pe orice anotimp, are stoc nelimitat și totul este gratuit. Astfel că, dacă vrei să tratezi o simplă și banală răceală sau un guturai, dacă vrei să previi apariția bolilor secolului, precum cancerul sau depresia, este suficient să apelezi la plantele pe care le găsim în natură, care sunt din belșug și care, preparate în mod corespunzător, au efecte miraculoase. Dar ce-ar fi să nu ne limităm doar la ce găsim pe plaiurile mioritice și să ne interesăm și ce produse mai găsim în “farmacia Domnului“ și în alte țări. În afară de plantele cu efect miraculos, de fructele sau legumele cu care putem face cure cu efecte garantate, cercetătorii au stabilit și efectele medicinale minune ale unei ciuperci originară din China și Japonia, denumită Ganoderma Lucidum sau, pe scurt Ganoderma. În vremurile de demult Ganoderma era folosită drept un elixir magic al eternității, ce trata o mulțime de afecțiuni din cele mai diverse și mai grave și prin intermediul căreia organismul se detoxifia și întinerea.

Ce este și ce conține ciuperca Ganoderma?

 Ganoderma este un concept nou în România, care, cu siguranță, va deveni foarte popular datorită proprietăților și calităților acesteia. De fapt, Ganoderma este o ciupercă, ce poate fi disponibilă în mai multe culori, însă cea roșie este considerată a fi superioară. Ganoderma este un medicament minune, denumită și “Ciuperca Magică“ în Taiwan, China și Japonia. Aceasta mai poartă și denumirea de “planta tinereții“ sau “elixirul eternității“ datorită proprietăților ei miraculoase și efectelor sale benefice asupra organismului.

 Această ciupercă este atât de populară deoarece conține mai mult de 200 de substanțe active care ajută organismul în nenumărate feluri. Această ciupercă medicinală, Ganoderma conține polizaharide, adenozine și triterpenoide, precum și germaniu organic, astfel încât este un puternic imunostimulent, reduce colesterolul, tratează bolile de piele și întinerește tenul și organismul. Mai mult decât atât, Ganoderma are un rol esențial în buna funcționare a organismului, deoarece reface funcțiile ficatului și pancreasului, ajută la buna funcționare a glandelor renale, organismul va avea capacitatea de a se reface rapid și de a se vindeca, previne senilitatea și bolile asociate bătrâneții, previne alergiile și luptă cu succes împotriva cancerului.

Mai mult decât atât, cercetările științifice au demonstrate că Ganoderma poate ajuta în tratează cancerului și oprește metastazele, elimină durerile cauzate de cancer și sporește eficiența medicamentelor anticanceroase.

Ce tratează Ganoderma?

  Nu degeaba Ganoderma este denumită ciuperca minune, deoarece are multiple întrebuințări și numeroase efecte pozitive asupra organismului. Așadar, fiind un medicament natural fără efecte secundare (doar în cazul consumului prelungit de Ganodermă și fără avizul și sfatul vreunui medic s-au semnalat amețeli, dureri de cap și de stomac sau diaree), Ganoderma are o arie largă de acoperire și tratează un spectru larg de boli. La începutul curei cu Ganoderma, în prima săptămână, aceasta depistează bolile ce atacă organismul și a toxinelor prezente în corp. Apoi, Ganoderma începe să acționeze eliminând toxinele și purificând organismul. Ganoderma este ideală pentru eliminarea excesului de acid uric și lactic, eliminând totodată toxinele din corp și grăsimile provocate de colesterol. După ce s-a produs detoxifierea organismului, Ganoderma acționează pentru a regla starea de bine din organism și acționează pentru fortifierea, reîntinerirea și menținerea unui nivel optim de funcționare al organismului.

 Ganoderma vindecă complet durerile de cap și de umeri cauzate de hipertensiune, ajutând la îmbunătățirea presiunii și circulației sangvine și de asemenea, această ciupercă minune reduce atât presiunea sistolică cât și pe cea diastolică.

 Ganoderma trebuie consumată de cardiaci deoarece tratează bolile de inimă, obstrucțiile vasculare cerebrale, previne infarctul miocardic, apoplexia cerebrală și anghina pectorală.

 Cu ajutorul Ganodermei puteți trata bolile de ficat și de pancreas, determinând revenirea funcțiilor acestor organe la normal și obținerea unor efecte pozitive, precum și bolile digestive. Ulcerul gastric și duodenal sau gastrita pot fi ușor tratate cu ajutorul Ganodermei. Pacienții care suferă de ulcer și și-au pierdut pofta de mâncare, se simt slăbiți, au dureri mari, pot urma un tratament cu Ganoderma pentru a vedea îmbunătățiri semnificative.

 Mai mult decât atât, Ganoderma tratează reumatismul, bolile renale, diabetul și bolile de piele, precum și durerile asociate menopauzei și mevă confruntați cu dificultăți de concentrare sau chiar cu pierderi de memorie.

 Poate cea mai importantă funcție a Ganodermei este aceea că previne, tratează și chiar vindecă cancerul. Ganoderma conține polizaharide și germanium, substanțe anti cancerigene care fortifică sistemul imunitar și opresc metastaza cancerului, dar și previn apariția acestei boli. De asemenea, Ganoderma elimină formațiunile canceroase, ușurează durerile insuportabile ale pacienților ce se află în fază terminală și tratează toate tipurile de cancer, precum cel mamar, esofagian, intestinal, de colon sau uterin. În concomitență cu consumul de Ganoderma, se recomandă un stil de viață și un regim alimentar echilibrat, lipsit de stres și alți factori nocivi precum tutunul, alcoolul sau cafeaua consumate în cantități mari. Ganoderma este un tratament naturist care merită încercat. Toate persoanele pot consuma Ganoderma, de la copii ce au depășit vârsta de 10 ani, până la adulți, bătrâni sau femei însărcinate.

Ganoderma ajută în mod considerabil la vindecarea următoarelor boli și afecțiuni:

 1. CANCER: Consumată preventiv, Ganoderma ajută la reducerea riscului apariţiei cancerului sau în cazul în care această boală s-a declanşat, este una dintre armele cele mai eficiente în distrugerea celulelor cancerigene. Ganoderma conţine mai mult de 154 de tipuri de antioxidanţi ce au efecte uimitoare asupra tratării acestei boli.

 2. BOLI CARDIACE: Ciuperca Ganoderma ajută la prevenirea bolilor cardiace şi a atacului cerebral. Are efecte de echilibrare a presiunii arteriale, de îmbunătățire a circulației, de scădere a nivelelor de grăsime din sânge şi de evitare a arterosclerozei, deoarece conține adenozină şi triterpenoide naturale.

 3. REMEDIU ANTI-ÎMBĂTRÂNIRE: Ganoderma conţine o mare cantitate de antioxidanţi precum polifenoli, flavonoide, vitamina C, etc. care luptă împotriva radicalilor liberi, iar germaniul organic ajută la oxigenarea celulară, ceea ce determină combaterea efectelor îmbătrânirii şi asigură longevitatea organismului..

 4. PIERDERE ÎN GREUTATE: Ganoderma ajută corpul să piardă în greutate, arde depozitele de grăsimi şi este un stimulent natural al metabolismului datorită sinergiei compușilor săi.

 5. ENERGIZARE: Ganoderma îmbunătățește nivelele de energie atât a corpului cât şi a minţii deoarece germaniul organic conţinut de ciupercă ajută la o oxigenare mai bună a celulelor, crescând nivelul global de energie al organismului.

 6. REGENERAREA PIELII: Antioxidanţii conţinuţi de Ganoderma protejează pielea efectele dăunătoare ale radicalilor liberi care cauzează apariţia ridurilor şi îmbătrânirea prematură a pielii. Ganoderma ajută de asemenea în cazul apariției cancerului de piele.

 7. ARTRITĂ: Ciuperca Ganoderma ajută la prevenirea, reducerea riscului şi combaterea artritei reumatoide datorită sinergiei triterpenoidelor, germaniului organic şi a imunomodulatoarelor care permite controlul inflamaţiilor şi echilibrarea sistemului imunitar.

 8. SISTEMUL OSOS: Datorită prezenței calciului şi a vitaminei D, pe lângă compușii care ajută la absorbția calciului se îmbunătăţeşte funcţionarea sistemului osos, iar consumul zilnic de Ganoderma ajută la menţinerea densităţii osoase.

 9. COLESTEROL: Ganoderma ajută la reducerea nivelului de colesterol şi îmbunătățește de asemenea proporția dintre colesterolul bun (HDL) şi cel rău (LDL), reducând nivelul colesterolului rău datorită prezenţei triterpenoidelor şi a adenozinei.

Ganoderma lucidum 10. OBEZITATE: Ganoderma ajută la prevenirea obezităţii şi la reglarea nivelului de glucoză din sânge. Este foarte puţin probabil ca persoanele care au o dietă sănătoasă, fac exerciţii fizice în mod regulat şi consumă ciuperca Ganoderma să devină obezi.

 11. DIABET: Ganoderma îmbunătăţeşte metabolismul şi previne apariţia creşterilor bruşte a nivelului de zahăr din sânge, echilibrând metabolismul general al organismului.

12. REGLEAZĂ NIVELUL DE ZAHĂR DIN SÂNGE: Zahărul din sânge tinde să crească odată cu vârsta, însă polifenolii şi polizaharidele conținute de ciuperca Ganoderma ajută la reducerea nivelului de zahăr din sânge.

13. REGLEAZĂ PRESIUNEA SANGUINĂ: Ganoderma ajută la reducerea presiunii sanguine datorită purificării sângelui şi elasticizării arterelor şi a vaselor de sânge.

14. GASTRITĂ: Datorită compuşilor extraordinari pe care îi conţine ganoderma, aceştia luptă în mod eficient împotriva Helicobacter Pylori, bacteria care inflamează mucoasă intestinală şi duodenul. Mai mult chiar, celulele stomacului funcţionează mai bine datorită sinergiei compuşilor care controlează secreţia de acid gastric.

15. CONSTIPAŢIE: Datorită cantităţii mari de fibre nesolubile precum hemiceluloza conţinută de ganoderma, colonul funcţionează în mod adecvat. Aceste fibre îmbunătăţesc funcţiile digestive şi permite eliminarea toxinelor şi a compuşilor dăunători pentru corp.

16. ALZHEIMER: Ganoderma ajută în mod eficient la îmbunătăţirea memoriei şi cu toate că încă nu se cunoaşte un tratament pentru vindecarea maladiei Alzheimer, ciuperca Ganoderma ajută la încetinirea procesului de reducere a acetilcolinei din creier, care este cauza apariţiei acestei maladii.

17. PARKINSON: Antioxidanţii conţinuţi de Ganoderma ajută la prevenirea distrugerii celulor creierului, care este una din cauzele apariţiei bolii Parkinson. Dacă se consumă Ganoderma în mod regulat, este foarte puţin probabil ca această boală să apară.

18. DEPENDENŢE: Prin efectul sinergic al compuşilor precum germaniul organic şi al antioxidanţilor, se îmbunătăţeşte funcţionarea sistemului nervos, consumul de Ganoderma fiind de un real folos în controlarea şi stoparea dependeţelor nocive pentru organism.

19. MIGRENE: Compuşii care relaxează sistemul nervos, împreună cu triterpenoidele care controlează apariţia durerilor şi a inflamaţiilor, ajută la controlarea şi combaterea, într-un mod foarte eficient a migrenelor şi cefaleelor.

20. BOLI HEPATICE: Datorită proprietăţilor sale antifibrotice şi imunologice, ciuperca Ganoderma, prin sinergia compuşilor săi, acţionează în mod eficient asupra ficatului, ajutând la prevenirea unei proaste funcţionări a acestui organ extrem de important.

21. BOLI RENALE: Studii ştinţifice realizate în Japonia demonstrează că ciuperca Ganoderma are un efect puternic asupra îmbunătăţirii funcţiei rinichilor. Atât în cazul nefritei cât şi a insuficienţei renale s-a demonstrat că sinergia compuşilor din Ganoderma controlează şi combate problemele de acest tip.

22. TOXINFECŢII ALIMENTARE: Polizaharidă numită Lentinan care se găseşte în ciuperca Ganoderma poate ajuta corpul să distrugă bacteriile care cauzează toxinfecţiile alimentare şi de asemenea distruge toxinele produse de aceste bacterii.

23. IMUNITATE: Polifenolii, flavonoidele, Beta glucanul şi în principal Lentinanul care se găsesc în compoziţia ciupercii Ganoderma ajută la stimularea sistemului imunitar, întărind organismul în lupta sa contra infecţiilor.

24. GRIPĂ ŞI RĂCEALĂ: Consumul regulat al ciupercii Ganoderma ajută la evitarea gripei şi a răcelilor, datorită sinergiei compuşilor săi care îmbunătăţesc în mod considerabil sistemul imunitar.

25. ASTM: Proprietăţile antiinflamatorii ale triterpenoidelor şi ale germaniului permit relaxarea muşchilor care susţin tuburile bronhiale, reducând severitatea episoadelor de astm. Pe lângă efectul imunomodulator al compuşilor din Ganoderma, se evită de asemenea apariţia stărilor de agitaţie.

26. HERPES ŞI ALTE VIRUSURI: Ciuperca Ganoderma, datorită compuşilor săi care întăresc sistemul imunitar şi a germaniului care creşte producţia de interferon este de un real folos atât în prevenirea cât şi în tratarea herpesului şi a altor virusuri precum tipurile de hepatită, papiloma, HIV, etc.

27. ALERGII: Prezenţa triterpenoidelor precum a acidului ganoderic are efecte antihistaminice care diminuează alergiile. Atunci când există alergii, trebuie luat în considerare un consum regulat al ciupercii Ganoderma.

28. BOLI AUTOIMUNE: Datorită efectului Lentinanului şi a altor polizaharide precum beta-glucan se regularizează funcţia sistemului nostru imunitar, combătând astfel bolile precum psoriazis, vitiligo, lupus, artrită, etc.

29. HIV (SIDA): Cercetătorii din Japonia au demonstrat că lentinanul din ciuperca Ganoderma îmbunătăţeşte în mod remarcabil sistemul imunitar şi ajută la reducerea atacului virusului HIV asupra celulelor sănătoase ale sistemului imunitar, ceea ce are ca efect faptul că consumul de Ganoderma poate ajuta la stoparea virusului HIV.

30. STRES: Efectele combinate ale compuşilor Ganodermei permit relaxarea sistemului nervos şi ajută la reducerea stresului şi a anxietăţii, care constituie principalii factori de risc ai bolilor lumii moderne.

{jcomments on}

  1. Comentarii (118)

  2. Adaugă-l pe al tău

Comentarii (118)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
This comment was minimized by the moderator on the site

We really are presenting Almost a dozen Namecoin for the
very lucky winner of a blog site creator with the targeted prize coupon code.

The final results will be available in 1 month time. Your own prize code is: UEKHU10

This comment was minimized by the moderator on the site

Unde se gaseste ciuperca ganoderma de cumpărat??

This comment was minimized by the moderator on the site

Comentariul dvs a fost șters. <br />Vă rog să îl publicați în Forum, secțiunea reclamă.

This comment was minimized by the moderator on the site

vreau sa cumpar ciuperca ganoderma

This comment was minimized by the moderator on the site

De regula este benefic ptr organism după vârsta de 40 de ani pentru a se EVITA un atac cerebral sau un infarct datorita tromfilor dupa artere cauzate de colesterolul rău,iar ganoderma primul lucru pe care il face după detoxfierea organismului...

De regula este benefic ptr organism după vârsta de 40 de ani pentru a se EVITA un atac cerebral sau un infarct datorita tromfilor dupa artere cauzate de colesterolul rău,iar ganoderma primul lucru pe care il face după detoxfierea organismului este de a curata tromfi după artere foarte fin elimind prin transpirație fie prin urina ,ne cauzând probleme în interiorul organismului.Curățind arterele și inima va funcționa la parametri normali.

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

30 de boli. Pare prea frumos sa fie adevarat. Va rog sa ne dati DOI-ul unor articole publicate care sa concluzioneze aceste beneficii.

Multumesc!

This comment was minimized by the moderator on the site

da. bolile enumerate mai sus. sotia ea a avut astm bronsic cu VEMS 51% . dupa 3 luni de tratament cu Ganoderma + cordyceps+ ceai VEMS = 78 % iar dupa 6 luni VEMS-98% . Nu mai depinde de sprey -uri , poate folosi odorizante care inainte nu le...

da. bolile enumerate mai sus. sotia ea a avut astm bronsic cu VEMS 51% . dupa 3 luni de tratament cu Ganoderma + cordyceps+ ceai VEMS = 78 % iar dupa 6 luni VEMS-98% . Nu mai depinde de sprey -uri , poate folosi odorizante care inainte nu le suporta. Incercati cu incredere produsele originale !

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Buna ziua. Am cumarat zeolit activ protect din care iau doua capsule dimineata si doua seara. As vrea sa iau si ganoderma.Cate capsule de ganoderma se pot lua pe zi in asociere cu zeolit? multumesc

This comment was minimized by the moderator on the site

Pentru ce afectiune?

This comment was minimized by the moderator on the site

Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti daca acest medicament, Ganoderma, este bun si in cancerul pulmonar? Daca da, cum se administreaza? Multumesc!

This comment was minimized by the moderator on the site

Un pacient mi-a confirmat zilele trecute ca s-a tratat de cancer pulmonar cu Ganoderma ! Caz in care medicii nu ii mai dadeau sanse de supravietuire... A luat altrnativ cu un preparat dimineata facut in casa : 200 ml apa plata + 1 lamaie + 1...

Un pacient mi-a confirmat zilele trecute ca s-a tratat de cancer pulmonar cu Ganoderma ! Caz in care medicii nu ii mai dadeau sanse de supravietuire... A luat altrnativ cu un preparat dimineata facut in casa : 200 ml apa plata + 1 lamaie + 1 lingurita miere + 1 lingurita bicarbonat si se bea imediat . Fara Chimioterapie !! Sanatate multa tuturor ! merita incercat !

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Imi spui si mie te rog mai exact care produs de ganoderma si cum trebuie luat. Tata are cancer la plamani si s-a descoperit asta tarziu. Doctorii nu mai au ce sa ii faca si as vrea sa incerc si eu cu aceasta miraculoasa ciuperca. Insa sunt multe...

Imi spui si mie te rog mai exact care produs de ganoderma si cum trebuie luat. Tata are cancer la plamani si s-a descoperit asta tarziu. Doctorii nu mai au ce sa ii faca si as vrea sa incerc si eu cu aceasta miraculoasa ciuperca. Insa sunt multe produse pe baza de ganoderma si nu stiu cum se administreaza . Imi poto scie te rog pe email?

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

imi cer scuze ca abea acum raspund ... :sad: , cat despre ganoderma se gaseste pur si simplu " ganoderma" fara alte combinatii . sanatate multa

This comment was minimized by the moderator on the site

As dori sa-mi spuneti daca ganoderma poate fi folosita pentru tratarea hepatitei C...refacerea ficatului...si daca da de unde poate fi achizitionata ....multumesc

This comment was minimized by the moderator on the site

Da , ganoderma ajuta in tratamentul hepatitei , in masura in care se tine regim alimentar si se completeaza cu plante medicinale si zeolit

This comment was minimized by the moderator on the site

Buna ziua!Va rog sa-mi spuneti daca ganoderma se poate administra si unui copil cu diabet zaharat insulino dependent.Copilul are 9ani si are diatet de 7 ani.Multumesc.

This comment was minimized by the moderator on the site

Trebuie sa faca un tratament naturist complet. Dati-mi toate datele pt o reteta tratament

This comment was minimized by the moderator on the site

Buna ziua
As dori sa stiu daca este efficient pentru meningiom tectorial .Daca ar putea fi o alternativa la operatia de scoatere a acestuia.
Multumesc

This comment was minimized by the moderator on the site

Doar ganoderma nu poate fi o alternaticva la operatie. Trebuie sa faceti un tratament naturist complet

This comment was minimized by the moderator on the site

Buna ziua. dar puteti sa-mi spuneti ce tratament se poate de facut pentru boala de piele ,,CAPUSA,, mama mea are si nu o ajuta nimic, a facut o multime de cursuri de tratament si niciun folos, ea poate fi molipsitoare???? Multumesc

This comment was minimized by the moderator on the site

buna ziua,mama mea sufera de ciroza hepatica si as dori sa stiu daca aceasta ciuperca ar fi de folos ,va multumesc

This comment was minimized by the moderator on the site

Da, ganoderma este f indicata in tratamentul afectiunilor hepatice, dar sa faca un tratament naturist complet. Ganoderma nu este suficienta

This comment was minimized by the moderator on the site

Ajut acele persoane care cunosc beneficiile Ganodermei și vor să o testeze/ consume. )752925374

This comment was minimized by the moderator on the site

Buna ziua
Mama mea are metastaza cerebrala o ajuta ganoderma ce poate sa mai i-a ca sa mentina o perioada mai lunga starea de sanatate
multumesc

This comment was minimized by the moderator on the site

Buna ziua! As dri sa stiu daca tratamentul cu aceasta ciupeca ar ajuta in locul chimioterapiei care si asa nu are nici un efect. Multumesc!

This comment was minimized by the moderator on the site

Tinctura de dragaica (Sânziene) combate cu succes cancer oral, faringian, poate sa si vindece

This comment was minimized by the moderator on the site

Buna ziua,
As dori sa stiu, daca se pot administra ganoderma in aceeasi timp cu Osteonat de la Dacia Plant. Am osteoporoza pentru care iau Osteonat si pentru chist tiroidian as incerca un tratament cu ganoderma.

This comment was minimized by the moderator on the site

ajuta si la slabire?

This comment was minimized by the moderator on the site

Buna ziua,
Ce dozaj de Ganoderma recomandati pentru prezenta de excrescente HPV anale la Barbati?
multumesc

This comment was minimized by the moderator on the site

Bună ziua. Am 42ani,mă numesc Purcarea Viorel și acum câteva luni,mai exact în iarna am fost la spitalul Fundeni la București pentru un control amănunțit ființă prezentam anumite simptome cum ar fi amețeală,dureri mai jos de burta, toți cei din...

Bună ziua. Am 42ani,mă numesc Purcarea Viorel și acum câteva luni,mai exact în iarna am fost la spitalul Fundeni la București pentru un control amănunțit ființă prezentam anumite simptome cum ar fi amețeală,dureri mai jos de burta, toți cei din jur îmi spuneau ca am căpătato culoare gălbuie a pielii și cu 1luna înainte îmi făcusem un set de analize unde îmi depistase acidul uric crescut,creatinina mare și așadar m am prezentat la București. După un alt set de analize,mi s a spus ca trebuie să fac cât mai rpd un transplant de rinichi de la o rudă de sange. Neavand banii necesari,am amânat mergând regulat la control. Creatinina îmi scădea puțin după care creștea în urma perfuziilor. Medicul meu mi a spus să încep dializa pt ca nici un rinichi nu și mai îndeplinește funcția cm ar trebuii. Insa am amânat tot sperând ca o să găsesc un medicament minune. Timp de vreo 2ani am avut prb cu colonul,colon iritabil și pierdeam sânge iar acum de vreo 2 luni am început să pierd iară sânge destul de mult. O să trimit analizele tot aici și va rog din tot sufletul să mi spuneți dacă există vreun remediu și pt mne. Va multumesc dl.Doctor

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Bună ziua mă numesc Purcarea Viorel,am 44ani și mi s a depistat o problemă la rinichi asta iarna. Am făcut un set de analize la Criova unde mi s a depistat creatinina crescută și acidul uric.

This comment was minimized by the moderator on the site

Pentru pemfigus este buna Ganoderma ?

This comment was minimized by the moderator on the site

Buna ziua
As dori sa procur pentru parintii mei care au deja peste 60 de ani, ma intereseaza daca nu are vreo reactie adversa si daca nu ar influenta la tensiune arteriala sau inima si care ar fi doza recomandata pentru ei. Va multumesc anticipat

This comment was minimized by the moderator on the site

Buna seara.Am glanda tiroida cronica , operata de nodul tiroidian, iau in greutate foarte mult.Puteti sa mi recomandati cum pot sa folosesc ganoderma pt a putea slabi.Eu am gasi doar ceai.5nv

This comment was minimized by the moderator on the site

buna ziua, am o intrebare , se poate lua euthyrox cu ganoderma?

This comment was minimized by the moderator on the site

Comentariul dvs a fost șters.
Vă rog să îl publicați în Forum, secțiunea reclamă.

This comment was minimized by the moderator on the site

Buna seara!

Doresc sa va cer parerea, am observat astazi pe un medicament Ganoderma ca este recomandat pentru echilibrul hormonal. Eu am fost operata de endometrioza, chisturile au reaparut si sunt in cautarea unui tratament pentru a nu recurge...

Buna seara!

Doresc sa va cer parerea, am observat astazi pe un medicament Ganoderma ca este recomandat pentru echilibrul hormonal. Eu am fost operata de endometrioza, chisturile au reaparut si sunt in cautarea unui tratament pentru a nu recurge din nou la operatie. Ganoderma este indicata pentru aceasta problema? Va multumesc!

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Bună seara, aș dori să mă ajutați ,am probleme cu glandă tiroidă ,am noduli mai mulți din care doi sunt mai mari (1,5 respectiv 1,7 mm) , va rog să îmi spuneți dacă ganoderma m-ar ajuta . Nu sunt operata , dar așa mi se spune ca trebuie să mă...

Bună seara, aș dori să mă ajutați ,am probleme cu glandă tiroidă ,am noduli mai mulți din care doi sunt mai mari (1,5 respectiv 1,7 mm) , va rog să îmi spuneți dacă ganoderma m-ar ajuta . Nu sunt operata , dar așa mi se spune ca trebuie să mă operez.Mulțumesc.

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Nu trebuie sa va operati. Faceti tratament naturist , dar nu neaparat cu ganoderma. Dati-mi datele complete pt o reteta tratament

This comment was minimized by the moderator on the site

Va rog sa imi spuneti daca ciuperca il poate ajuta pe sotul meu ,operat de cancer la colon ,avand colostoma si urostoma si creatinina 3,3 si aflat in imposibilitatea de a face chimioterapie din cauza creatininei.

This comment was minimized by the moderator on the site

Bună ziua! Poate fi folosit tratamentul cu ganoderma pentru un copil de 17 luni diagnosticat cu infecție congenitala cu cytomegalovirus (CMV),microcefalie,epilepsie, retard locomotor? Va mulțumesc!

This comment was minimized by the moderator on the site

Comentariul dvs a fost șters.
Vă rog să îl publicați în Forum, secțiunea reclamă.

This comment was minimized by the moderator on the site

Recomandati ganoderma in varianta capsule pentru un adenocarcinom de prostata ,scor Gleison 7( 3+4) si in ce doza zilnica?

This comment was minimized by the moderator on the site

Se poate lua ganoderma , dar nu este suficienta ..este necesar un tratament naturist complet

This comment was minimized by the moderator on the site

sotul meu e operat de cancer la colon si la 6 luni de la operatie a recidivat boala. Ciuperca il poate ajuta?

This comment was minimized by the moderator on the site

Ciuperca Ganoderma il poate ajuta intr-o anumita masura..dar este necesar un tratament naturist antitumoral complet.

This comment was minimized by the moderator on the site

Buna ziua,
Domnule doctor,am Emfizem Pulmonar.Pot folosi Ganoderma???

Multumesc mult
Cu stima,

This comment was minimized by the moderator on the site

Da puteti lua Ganoderma in caz de emfizem pulmonar , completat de tratament naturist adecvat

This comment was minimized by the moderator on the site

Buna ziua, bunica mea in varsta de 65 de ani a fost diagnosticata in urma cu 2 saptamani de cancer de colon cu metastaze la ficat. Medicii nu-i dau sanse dar imi permit sa cred ca doar Dumnezeu ne poate da sanse asa ca noi luptam si cautam...

Buna ziua, bunica mea in varsta de 65 de ani a fost diagnosticata in urma cu 2 saptamani de cancer de colon cu metastaze la ficat. Medicii nu-i dau sanse dar imi permit sa cred ca doar Dumnezeu ne poate da sanse asa ca noi luptam si cautam remedii. Cum putem lua legatura cu dvs pentru un tratament mai elaborat? Multumim

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Fie veniti la cabinet, fie imi scrieti aici datele bunicii :nume, varsta , inaltime, greutate, diagnostic, alte afectiuni asociate, tratament urmat, alimentatie, scaun, urina, alergii, somn

This comment was minimized by the moderator on the site

ghimbirul cu miere este bun in tratarea cancerului de prostata ,colon si cancer ovarian; la mine sa intimplat acum 6 luni , depistata cu cancer ovarian in stadiu trei cu multiple metastaze, ficat pancrias ,stomac ,uter ovare, apendicita ;toate...

ghimbirul cu miere este bun in tratarea cancerului de prostata ,colon si cancer ovarian; la mine sa intimplat acum 6 luni , depistata cu cancer ovarian in stadiu trei cu multiple metastaze, ficat pancrias ,stomac ,uter ovare, apendicita ;toate aceste organe au fost afectate de o tumora maligna de 7 kg; ce imi crescuse pe ovarul sting si se extinsese in tot abdomenul;doctorul care ma operat nu me-a dat nici o sansa de vindecare de chimoterapie nu se punea problema , aveam organismul foarte slabit si nu asi fi rezistat si la citostatice ; am stat dupa oper; la terapie intensiva doua saptamini; facusem hemorangi dupa acea operatie; dupa am mers acasa ;nu am luat nici un fel de medicament; ce mi sa administrat acolo in spital si cam atit; luam dafalgan pentru dureri ; aveam dureri tot corpul; cineva ma incurajat si mia spus sa consum miere cu ghimbi; am incercat ca alta soluti nu mai aveam nu prea credeam era prea simplu sa ma vinde doar cu miere si ghimbir; doctorul mea mai dat 6 luni de trait ; consumam de 6 ori pe zi cite o lingura de ghimbir radacina data pe razatoarea mica si o lingura de miere naturala dupa o luna de zile cu acest trat; naturist am mers pentru niste analize si asa sa depistat ca ma- vindecat complect, alt fel eu nu aveam sa stiu ca ma-m vindecat desi ma simteam destul de bine dupa o luna de consumat; acum sint bine nu mai am nimic si nu imi vine sa cred prin ce chinuri am trecut; merg periodic la control la acest medic care ma operat si totul e ok; sa consume de sase ori pe zi acest rebediu ca se vindeca cu siguranta; eu am scris pe mai multe saituri despre vindecarea mea cu acest remediu si toate au fost sterse; nustiu de ce; deci sa consume o lingura rasa de radacina de ghimbir amestecat cu o lingura de miere naturala; si sa faca asta de sase ori pe zi eu am fost grav bolnava si nu mai aveam mult de trait; si au trecut 6 luni de atunci si ma simt mai sanatoasa ca niciodata; ghimbirul nu are reactii adverse sa cons; cu incredere; sanatate

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

@ # tratament antitumoral — cosmin samson 2016-01-22 13:36<br />am scris pe mai multe saituri despre vindecarea mea cu acest remediu si toate au fost sterse >>> ????<br /><br />sterse >>> ????<br /><br />nukeyly say:<br />1. pai pentru ca...

@ # tratament antitumoral — cosmin samson 2016-01-22 13:36<br />am scris pe mai multe saituri despre vindecarea mea cu acest remediu si toate au fost sterse >>> ????<br /><br />sterse >>> ????<br /><br />nukeyly say:<br />1. pai pentru ca cancerul e o afacere care nu poate fi tratata decat pentru ELITE sssau altii ce mai scapa printre degetele sistemului bolnav mentinut constient<br /><br />2. pai da pentru ca industria farmaceutica(din latina farmacos farmece) are buzunar adanc care nu poare fi ros de sorcei cu idei ce ar putea afecta bugetul de miliarde, care anuleaza dreptul de profesie/discreditare la medici adevarati specie pe cale de disparitie, din pacate farmacia moderna nu mai nimica dea face cu (Juramantul lui Hipocrate depus de absolvenţii de Medicina.-banii vorbesc-) specia de medici existenta si generata din scoli in mare parte se numeste medic habarnist(98% din PIB-ul total de medici) dar noi stam linistiti ca in alimente ni se pune sare iodata(de la introducerea olbligatorie prin lege in romania(CU R MIC) cancerele de tiroida sau TRIPLAT mmmda foarte profitabil.. ;-) ;-) ) monoglutamat sau zahar alb asta e mai pacatos ca fumatul pe termen lung(zaharul alb ucide la nivel mondial multi.... asa ca rasa-terorista sa se ascunda cu WTC-ul lor-1973-2001- si altele)<br /><br />3. si mai suntem atacati pe strada de mirosul chimic irezistibil al produselor :-x FORNETTI PRODUS sanatos ce poate contine omega 3 :P :P :P facut in gradina lul Dumnezeu de oameni dedicati fanatic :-* :-* doar sa vanda...si sa calce pe cadavre, :zzz in fornetti gasim bineinteles zahar, monogltamat, E120 si multe altele ca ti se impleteste limba in gura cand le citesti ingredientele ascunse la limita legii _SI VI TU AICI SA NE SPUI DE GHIMBIR CU MIERE DE 6 ORI PE ZI 8) <br /> <br />4 omul o constructie deosebita care nu se poate imbolnavii daca doarme 8 ore si mananca corect constant, iar puterea de regenerare este spectaculoasa cu alimentatie corecta asa ca,

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

ghimbir

This comment was minimized by the moderator on the site

Buna ziua
Am 42 de ani, sunt din Calarasi si lucrez in administratie.
In urma unor investigatii am fost diagnosticata cu gusa polinodulara, am urmat tratament cu euthyrox de 50 mg timp de aproape 8 ani, timp in care s-a mentinut acest diagnostic,...

Buna ziua
Am 42 de ani, sunt din Calarasi si lucrez in administratie.
In urma unor investigatii am fost diagnosticata cu gusa polinodulara, am urmat tratament cu euthyrox de 50 mg timp de aproape 8 ani, timp in care s-a mentinut acest diagnostic, avand in partea dr. un nodul de aprox. 3 cm., fiind operata in 29 februarie 2016 la Institutul Parhon, unde mi s-a scos toata glanda. In urma examenului patologic au rezultat urmatoarele:
1. Carcinom papilar varianta foliculara, focar incapsulat LDT 3,6/2,5 cm
2. Parenchim de fond micronodular, anizofolicular cu epitelii cubice si plate
3. Trei (3) limfoganglioni periistmici cu aspect reactiv
cod morfologic M: M8340/3
stadialitate post chirurgicala PT : PT 2
stadialitate post chirurgicala PN: PN 0
stadialitate agregata ST: ST 1
grad diferentiere G: G 1
alte date de tip prognostic: RX
Va rog din suflet sa imi dati o speranta pentru vindecare. Urmeaza in 4 aprilie sa ma programez pentru terapia cu iod radioactiv. Va multumesc !

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Am raspuns pe email

This comment was minimized by the moderator on the site

Buna ziua! Am o fetiță de 10 ani cu diabet tip 1, insulino dependent, descoperită la vârsta de 9 ani, cu gusa bazetow, autoimunitate, va rog să-mi spuneti dacă poate face tratament cu ganoderma. Mulțumesc frumos!

This comment was minimized by the moderator on the site

Ganoderma ar ajuta intr-o mica masura. Este necesar sa faca un tratament naturist complet.

This comment was minimized by the moderator on the site

Buna ziua. Dar in ataxia Freidreich ajută. Ce altceva ar ajuta? Cunosc 2 surori in Bc cu aceasta boala rara. Dati-mi raspuns aici sau pe mail. Multumesc.

This comment was minimized by the moderator on the site

buna ziua! Pot sa iau ganoderma si zeolit daca iau anticoagulant(sintrom) pt proteza de valva mitrala?

This comment was minimized by the moderator on the site

Buna ziua,

Am fost diagnosticata de curand cu tiroidita autoimuna si ma lupt cu o serie de simptome precum insomnie, pierderi de memorie, incapacitate de concentrare, stare permanenta de oboseala, crestere in greutate, pierderi de echilibru,...

Buna ziua,

Am fost diagnosticata de curand cu tiroidita autoimuna si ma lupt cu o serie de simptome precum insomnie, pierderi de memorie, incapacitate de concentrare, stare permanenta de oboseala, crestere in greutate, pierderi de echilibru, deglutitie ingreunata.
Ma poate ajuta ganoderma? Ce ar insemna un tratament naturist complet pentru mine?

Va rog, daca se poate, sa-mi raspundeti pe mail.

Multumesc

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Am raspuns

This comment was minimized by the moderator on the site

Buna ziua, mama mea a fost diagnosticata cu mielom multiplu std3, ma interesează dacă o ajuta tratamentul cu ciuperca Ganoderma? Multumesc!

This comment was minimized by the moderator on the site

O ajuta intr- anumita masura , dar nu este deloc suficient. Trebuie sa faca un tratament naturist antitumoral complet. Pentru reteta , scrieti-mi datele complete

This comment was minimized by the moderator on the site

fac chimio si radioterapie mar interesa daca pot lua și Ganoderma ìn același timp. mulțumesc

This comment was minimized by the moderator on the site

Da , puteti lua ganoderma in timpul chimioterapiei , dar este necesar sa luati si alte suplimente alimentare

This comment was minimized by the moderator on the site

Buna ziua,

m-ar interesa sa incepem sa luam capsule de Ganoderma (sau alt preparat) si eu si sotul meu (eu am 49 de ani, iar el 56), pentru toate beneficiile sale. Starea noastra de sanatate este multumitoare, dar nu perfecta. As vrea sa aflu...

Buna ziua,

m-ar interesa sa incepem sa luam capsule de Ganoderma (sau alt preparat) si eu si sotul meu (eu am 49 de ani, iar el 56), pentru toate beneficiile sale. Starea noastra de sanatate este multumitoare, dar nu perfecta. As vrea sa aflu care ar fi cel mai indicat preparat (marturisesc ca as prefera capsule - sunt mai usor de luat). Presupun ca pe piata exista foarte multe si mi-e teama sa nu fac o alegere nepotrivita. S-ar putea, asadar, sa-mi sugerati care ar fi alegerea optima? De asemenea, as dori sa stiu daca pentru fiica mea de 15 ani aceste capsule ar fi potrivite. Multumesc.

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Mai exact pentru ce afectiuni doriti sa luati ganoderma? Sau in scop profilactic ?

This comment was minimized by the moderator on the site

Buna ziua!
Iau sintrom pt prooteza de valva mitrala si vreau sa stiu daca pot sa fac o cura de ganoderma si zeolit pt tiroidita autoimuna si alte afectiuni mai mici, Inainte de operatie luam frecvent zeolit si ganoderma, Multumesc

This comment was minimized by the moderator on the site

Puteti lua

This comment was minimized by the moderator on the site

Buna ziua.Mama mea a fost diagnozata recent cu cancer la stomac si ficat si sunt disperata sa gasesc un tratament naturist care ar ajuta-o sa depaseasca aceasta perioada grea din viata ei. Medicii i-au cam sugerat operatie dar inca nu stim exact...

Buna ziua.Mama mea a fost diagnozata recent cu cancer la stomac si ficat si sunt disperata sa gasesc un tratament naturist care ar ajuta-o sa depaseasca aceasta perioada grea din viata ei. Medicii i-au cam sugerat operatie dar inca nu stim exact ca inca asteptam rezultatele biopsiei. eu nu am incredere in citostatice din pacate. Prea putine experiente de succes am auzit in tratarea cancerului prin modul asta. va rog din suflet imi puteti recomanda un tratament ( pot folosi aceasta ciuperca si cum daca e posibil? ) sau ma puteti indrepta pe vreun site/clinica naturista unde as putea afla de vreun tratament pe care sa inceapa sa-l faca. va multumesc din suflet.

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Buna ziua! mama mea a fost diagnozata recent cu cancer la stomac si ficat. inca nu a luat nici un tratament conventional ( citostatice, radiatii etc). dar v-a trebui sa-i administram ceva ft curind, din pacate. eu nu prea am multe sperante ca...

Buna ziua! mama mea a fost diagnozata recent cu cancer la stomac si ficat. inca nu a luat nici un tratament conventional ( citostatice, radiatii etc). dar v-a trebui sa-i administram ceva ft curind, din pacate. eu nu prea am multe sperante ca citostaticele o v-or ajuta. nu cunosc prea multe experiente cu succes in pacientii de cancer care au folosit metoda asta. de aia sunt in cautarea unui tratament naturist. Credeti ca poate lua ganoderma in conditia ei? sau imi puteti recomanda niste surse online unde as putea afla mai multe info in legatura cu ce ar putea lua? Ea acum ia doar astragalus si bea apa alkalina. doar atit am gasit ca sa pot sa-i recomandez sa inceapa sa ia. va multumesc din suflet.

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Mama dvs trebuie sa faca un tratament antitumoral naturist la indrumarea unui medic cu experienta in vindecarea cancerului. Nu este suficient sa ia ganoderma..cancerul presupune un tratament mai complex<br />Daca doriti ca mama dvs sa faca...

Mama dvs trebuie sa faca un tratament antitumoral naturist la indrumarea unui medic cu experienta in vindecarea cancerului. Nu este suficient sa ia ganoderma..cancerul presupune un tratament mai complex<br />Daca doriti ca mama dvs sa faca tratament sub supravegherea mea, atunci trebuie sa imi dati datele complete

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Buna ziua,am spondiloza cervicala de multi ani,sunt supraponderala si de 2 saptamani am acufene la urechea stg.Ajuta daca iau ganoderma?vor disparea acufenele,desi am citit ca nu sunt sanse?Cat timp si ce doza pe zi ar trebui sa iau?

This comment was minimized by the moderator on the site

Pentru schizofrenie, am citit pe un site ca daca se consuma Ganoderma, se vindeca boala. Imi puteti spune daca necesita si alt tratament naturist? Va rog sa imi raspundeti pe e mail. Multumesc. Si daca imi puteti spune si in ce concentratie se ia.

This comment was minimized by the moderator on the site

Buna ziua,
As dori sa stiu daca administrez corect Ganoderma Dacia plant.
Nu mai am tiroida, rezultatul a fost un microcarcinom fff mic 0,003 mm pentru care nu am facut tratament cu iod, in urma operatiei mi s-au afectat si paratiroidele. In...

Buna ziua,
As dori sa stiu daca administrez corect Ganoderma Dacia plant.
Nu mai am tiroida, rezultatul a fost un microcarcinom fff mic 0,003 mm pentru care nu am facut tratament cu iod, in urma operatiei mi s-au afectat si paratiroidele. In plus am probleme cu articulatiile. Umar blocat partea dreapta, apoi pe stanga, au coborat si la sold acum. Din ecografiipar sa fie tendinite, tenosinovite, alte inflamatii articulare. Ganoderma iau inainte de masa de pranz cu 1/2 ora mai devreme (dimineata iau euthirox) si seara inainte de culcare, cate 2 capsule. Multumesc anticipat.

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Am uitat sa va spun ca am niste ameteli, dureri de cap dar nu mari. Am cam 4 zile de la administrare! Multumesc

This comment was minimized by the moderator on the site

Buna ziua,
Am fost diagnosticata cu tiroidita autoimuna. Puteti sa ma sfatuiti cu un tratament naturist ? Multumesc .
Va rog raspuns pe e-mail .

This comment was minimized by the moderator on the site

Buna ziua,
Am fost diagnosticata cu tiroidita autoimuna . Va rog sa-mi recomandati un tratament naturist adecvat !
Va multumesc ft mult ! ( va rog raspunsul pe e-mail)

This comment was minimized by the moderator on the site

Pentru reteta de tratament naturist, trebuie sa imi scrieti datele complete: nume, varsta , inaltime, greutate, diagnostic, alte afectiuni asociate, tratament urmat, alimentatie, scaun, urina, alergii, somn

This comment was minimized by the moderator on the site

Buna ziua!Fetita mea are aproape 8 ani si de la 3 ani jumate am descoperit ca are vitiligo.Va rog daca puteti sa-mi recomandati un tratament pentru ea.Multumesc!

This comment was minimized by the moderator on the site

Buna ziua,
Am 59 de ani. Am tiroidita cronica autoimuna (tratament cu euthyrox 75 mg/zi), colon iritabil, constipatie cu pierderi de sange neregulate (am facut colonoscopie - nu am polipi), am colesterolul si trigliceridele mari (237 si 178). Am...

Buna ziua,
Am 59 de ani. Am tiroidita cronica autoimuna (tratament cu euthyrox 75 mg/zi), colon iritabil, constipatie cu pierderi de sange neregulate (am facut colonoscopie - nu am polipi), am colesterolul si trigliceridele mari (237 si 178). Am avut in copilarie hepatita B iar la varsta de 26 de ani mi s-a extirpat vezica biliara (calculi multipli).
Sunt la menopauza de 20 de ani (ovar drept extirpat) si am osteopenie (deficit de vitamina d - iau 1000 de unitati pe zi).
As dori sa stiu daca un tratament cu una din cele 2 ciuperci m-ar ajuta sa-mi intaresc sistemul imunitar si sa-mi rezolv problemele cu colesterolul, trigliceridele si colonul iritabil (nu support tratamentul alopat de scadere a colesterolului) .
Multumesc pentru raspuns pe mail.

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Este un tratament f bun ptr problemele Dumneavoastra.<br />(Tratamentul alopat pt scaderea colesterolului nu este indicat..)<br />Multa sanatate!

This comment was minimized by the moderator on the site

Am inceput tratamentul cu ganoderma si excellium in urma cu 21 zile. Am urmat schema de tratament incepand cu o doza mai mica pana am ajuns sa iau cate 2 dimineata ganoderma si 2 excellium iar seara la fel. Problema este ca de 3-4 zile au inceput...

Am inceput tratamentul cu ganoderma si excellium in urma cu 21 zile. Am urmat schema de tratament incepand cu o doza mai mica pana am ajuns sa iau cate 2 dimineata ganoderma si 2 excellium iar seara la fel. Problema este ca de 3-4 zile au inceput sa imi apara pe piciare la incheieturi in special niste umflaturi ca si la alerii care provoaca mancarime si discomfort. Oare am alergie la gano sau mananc ceva care nu trebuie atunci cand faci tratament cu ganoderma.
Daca se poate trata hipotiroidismul cu gano ce schema de tratament este necesara?
Va multumesc anticipat!

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Utilizarea cafelei normale (concomitent) afecteaza efectul ciupercii? Multumesc.

This comment was minimized by the moderator on the site

Acest lucru este real, ia-o serios, care va crede că o bază de plante poate vindeca de șase ani cu HIV în corpul meu, nu cred că acest lucru va lucra eu am cheltui foarte mult atunci când obtinerea de droguri de la spital pentru a mă menține...

Acest lucru este real, ia-o serios, care va crede că o bază de plante poate vindeca de șase ani cu HIV în corpul meu, nu cred că acest lucru va lucra eu am cheltui foarte mult atunci când obtinerea de droguri de la spital pentru a mă menține sănătoși, ceea ce am fost de așteptare pentru este moartea pentru că am fost rupt, o zi am tare despre acest mare om care este bine stiu de HIV si cura de cancer, am decis să-l e-mail, fara sa stie pentru mine ca acest lucru va fi sfârșitul ajutoarelor de HIV în corpul meu, el se pregătească plante medicinale pentru mine, și dă-mi instrucțiuni despre cum să-l ia, la sfârșitul celor două săptămâni, el mi-a spus să meargă la spital pentru un control în sus, și m-am dus, în mod surprinzător, după încercare doctorul confirma mi-negativ, am crezut că a fost o glumă, m-am dus la alt spital a fost, de asemenea, negativ, apoi i-am luat prietenul meu, care a fost, de asemenea, cu HIV pozitiv la dr, după tratament a fost, de asemenea, confirma negativ. El, de asemenea, plante medicinale de a vindeca cancerul, vă rugăm să doresc fiecare cu acest virus pentru a fi liber, de aceea am adresa de e-mail în scădere, dr.aromospelltemple@gmail.com și contactul său +2347064693371 îl trimite un email pentru el este un om mare. guvernul este, de asemenea, interesat de acest DR, vă mulțumesc pentru a salva viața mea, și îți promit că vor depune mărturie întotdeauna pentru munca ta bună adăugați-l acum pe WhatsApp +2347064693371

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Buna ziua! Tata e bolnav de vreun an de zile de ciroza hepatica cu lichid. Am auzit intamplator de la cineva povestind de ganoderma. Acum intrebarea mea e...il poate lua impreuna cu medicamentatia lui? Il afecteaza cumva?N-are o medicamentatie...

Buna ziua! Tata e bolnav de vreun an de zile de ciroza hepatica cu lichid. Am auzit intamplator de la cineva povestind de ganoderma. Acum intrebarea mea e...il poate lua impreuna cu medicamentatia lui? Il afecteaza cumva?N-are o medicamentatie stabila, la un moment dat daca ii scade sodiu prea mult devine encefalopat...Va rog ce puteti sa imi recomandati pentru el? Multumesc!

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Pentru un pacient de 73 ani cu fibrilație si flutter atrial cu med egiloc digoxin si sintrom poate lua Ganoderma ? Și dacă acest diagnostic se poate ameliora cu ceva ?tratamentul actual nu stabilizează ritmul cardiac Mulțumesc f mult d le doctor

This comment was minimized by the moderator on the site

Buna ziua.Ma numesc Ecaterina L si am fost depistată cu cancer limfatic (adenopatie obturatorie interna in dreapta, de 35/30 mm, cu modificari hipetsemnal T2 centrale - posibil set.sec necrozat central). Ce tratament naturist imi recomandati, sub...

Buna ziua.Ma numesc Ecaterina L si am fost depistată cu cancer limfatic (adenopatie obturatorie interna in dreapta, de 35/30 mm, cu modificari hipetsemnal T2 centrale - posibil set.sec necrozat central). Ce tratament naturist imi recomandati, sub supravegherea dv. Nu am inceput nuci un fel de alt tratament. Va multumesc.

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Ce efect are Ganoderma in cazul persoanelor ce au avut convulsii epileptice pe parcursul vietii si acum iau ca medicamente Depakine (substanta acid valporic) si Trileptal (contine oxicarbamazepina) ? Si de ColonHelp e spune ca vindeca, salvia...

Ce efect are Ganoderma in cazul persoanelor ce au avut convulsii epileptice pe parcursul vietii si acum iau ca medicamente Depakine (substanta acid valporic) si Trileptal (contine oxicarbamazepina) ? Si de ColonHelp e spune ca vindeca, salvia este buna, dar ca reactii secundare au dat convulsii. Cum se comporta Ganoderma in acest caz ? Oare Ganoderma este sau nu recomandata si persoanelor cu astfel de probleme sau nu ? Ce studii sunt intreprinse in acest caz ? Sau aceste persoane nu pot beneficia de ciuperca, deoarece epilepsiile sunt tipuri separate de afectiuni ? Sau sunt bune si pentru persoane cu astfel de afectiuni ?

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

In cazul persoanelor care au avut / au convulsii epileptice ciuperca este buna sau nu ? Ce studii sunt intreprinse in acest caz ?

This comment was minimized by the moderator on the site

In cazul unei persoane cu noduli tiroidieni si cu gusa este benefica ganoderma? Si daca da, care e schema de tratament? Va multumesc anticipat pentru raspuns!

This comment was minimized by the moderator on the site

Buna ziua,

Poate fi folosita Ganoderma in timpul regimului Oshawa nr. 7? Multumesc.

This comment was minimized by the moderator on the site

Pentru un pacient in varsta de 48 ani cu dg de leucemie limfatica cronica si hepatita virala cu virus b se poate lua ganoderma?

This comment was minimized by the moderator on the site

Buna ziua, citesc despre ganoderma si ma intreb daca ajuta la fetita mea cu diabet insulino dependent autoimun.....il tinem sub control acum de 3 luni fara insulina cu o dieta vegetariana momentan, cum as mai putea preveni dependenta de insulina?...

Buna ziua, citesc despre ganoderma si ma intreb daca ajuta la fetita mea cu diabet insulino dependent autoimun.....il tinem sub control acum de 3 luni fara insulina cu o dieta vegetariana momentan, cum as mai putea preveni dependenta de insulina? Multumesc

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Am fost diagnosticată cu meningiom calcificata de 9 mm la cap , în partea dreapta . Ce îmi recomandați ? Ciuperca medicinala , omega 3, coenoima q10, ceaiuri de plante (rostopasca etc) , suc de lămâie , alimentație sănătoasă, toate astea sunt...

Am fost diagnosticată cu meningiom calcificata de 9 mm la cap , în partea dreapta . Ce îmi recomandați ? Ciuperca medicinala , omega 3, coenoima q10, ceaiuri de plante (rostopasca etc) , suc de lămâie , alimentație sănătoasă, toate astea sunt suficiente pt Vindecare ? Va mutumesc .

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Buna ziua ! Ganoderma este recimandata si in tratarea chistorilor ovariene? Multumesc !

This comment was minimized by the moderator on the site

Bună ziua! Ganoderma este bună pentru chist ovarian? Va rog mult sa imi răspundeți! Multumesc!

This comment was minimized by the moderator on the site

Buna dimineata! consum Gano 3 in 1 de 4 ani,zilnic (cam 2 cani pe zi).
Va rog sa-mi spuneti daca are efecte secundare,avand in vedere ca nu am facut nici-o pauza,consumand aceasta cafea dimineata,cum ma trezesc.Mentionez ca nu mai beau alt fel de...

Buna dimineata! consum Gano 3 in 1 de 4 ani,zilnic (cam 2 cani pe zi).
Va rog sa-mi spuneti daca are efecte secundare,avand in vedere ca nu am facut nici-o pauza,consumand aceasta cafea dimineata,cum ma trezesc.Mentionez ca nu mai beau alt fel de cafea.
Multumesc!

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Buna dimineata! consum 3 in 1 de la Gano,de 4 ani zilnic(in loc de alta cafea)Doresc sa stiu daca are contraindicatii pe termen lung,nefacand pauza deloc.
Multumesc!

This comment was minimized by the moderator on the site

Buna seara,

o intrebare: ajuta (si in ce mod) aceasta Ganoderma unui pacient in varsta de 58 ani, operat de Glioblastom, cu diabet tip 2, aflat acum in faza 2 de tratament cu citostatice (temodal)?
Multumesc.

This comment was minimized by the moderator on the site

Ajuta doar intr-o mica masura. Este necesar sa faca un tratament complet naturist antitumoral

This comment was minimized by the moderator on the site

In urma unor investigatii s-a descoperit un cancer de colon din cauza unui polip ,cu metastaze pe ficat. Ce tratament naturist mi-ati putea recomanda.Multumesc.Cu respect

This comment was minimized by the moderator on the site

Dati-mi datele complete pt reteta de tratament

This comment was minimized by the moderator on the site

recomandati acest produs pentru intarirea/recuperarea imunitatii ? se poate treata endometrioza si anumite probleme de piele datorate tratamentului indelunga cu antiinflamatoare,antibiotice? multumesc anticipat

This comment was minimized by the moderator on the site

Cu Reinshi gold
de ganoderma mi ar ajuta sa mi scad glicemia?

This comment was minimized by the moderator on the site

Cu reinshi golf ganoderma scade glicemia?

This comment was minimized by the moderator on the site

Sunt remedii mai eficiente pt aceasta : gemoterapic de afin , nuc si dud: 20 picx3, sanohelp: 3 picx3

This comment was minimized by the moderator on the site

Aceaste pastile ganoderma sunt bune si pentru psoriazis??
Astept un raspuns.
Multunesc!

This comment was minimized by the moderator on the site

buna ziua , as dori sa stiu daca se pot ameliora cu ganoderma aceste afectiuni? si de unde se poate comanda in ideea de a fi originale. multumesc

This comment was minimized by the moderator on the site

La ce afectiuni va referiti?
Ganoderma se poate comanda aici
https://ayurvedic-medica.ro/magazin/ciuperci-terapeutice/20-ganoplus-100-cps.html

This comment was minimized by the moderator on the site

Buna ziua, tatăl meu are cancer pulmonar, poate lua ganoderma in timpul chimioterapiei?

This comment was minimized by the moderator on the site

Puteți să-mi trimiteți pe mail un tratament naturist care ar fi benefic pt cancer pulmonar stadiul 3 spre 4 luat împreună cu ganoderma. Va mulțumesc

This comment was minimized by the moderator on the site

Buna ziua!
Mama a fost diagnosticata cu cancer .Tumora este pornita de la ovar pana in abdomen(tumora abdominala) cu metastaze. I s-a mai spus ca are si o tumora pe colon si rect.
Nu a putut fi operata si asteptam programarea pentru...

Buna ziua!
Mama a fost diagnosticata cu cancer .Tumora este pornita de la ovar pana in abdomen(tumora abdominala) cu metastaze. I s-a mai spus ca are si o tumora pe colon si rect.
Nu a putut fi operata si asteptam programarea pentru chimioterapie.
Va rog sa-mi spuneti ce tratament naturist ar putea fi administrat in cazul ei?nu stiu ce sa comand-ganoderma?cordiceps?Si de unde sa cumpar?
Astept raspuns de la d.voastra.
Multumesc!

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Este necesar sa faca un tratament naturist antitumoral complet. Pentru reteta de tratament trebuie sa imi dati datele complete

This comment was minimized by the moderator on the site

Domnule doctor Catalin Luca ,va rog sa-mi spuneti daca tratamentul cu Ganoderma ajuta si pe cei cu leucemie acuta si daca are contraindicatii

This comment was minimized by the moderator on the site

Buna seara domnule dr.... Daca acest blog mai este activ va rog sa imi raspundeti. Pe scurt mama mea are metastaze nimeni nuii mai nicio sansa. Biopsia e buna respectiv e cancer doar in mucoasa dar nimeni nu tine seama de asta.... au...

Buna seara domnule dr.... Daca acest blog mai este activ va rog sa imi raspundeti. Pe scurt mama mea are metastaze nimeni nuii mai nicio sansa. Biopsia e buna respectiv e cancer doar in mucoasa dar nimeni nu tine seama de asta.... au convluzionat ca e metastaza cu toate ca tot ei spun ca nu e un cancer invaziv. Pana la urma am senzatia ca nu stapanesc termenii... Mai pe scurt starea s-a agravat maxim si singura speranta e in ganoderma. Am inceput sa ii dau de 2 zile cate 6 pe zi. Azi i-am dat si o vitaminaD de 4 mii si zinc...
Un regim naturist complet nu poate urma pt ca de-abia mananca... Macar de cateva zile mai mananca . Pana acum varsa si apa...

Citeşte mai mult
This comment was minimized by the moderator on the site

Pentru o reteta adecvata de tratament , va rog sa completati urmatoarele date:
- nume și prenume
- vârsta
- înălțime
- greutate
- diagnostic actual
- istoricul bolii ( cum a apărut, cum s-a dezvoltat)
- boli asociate
- tratamentul urmat în...

Pentru o reteta adecvata de tratament , va rog sa completati urmatoarele date:
- nume și prenume
- vârsta
- înălțime
- greutate
- diagnostic actual
- istoricul bolii ( cum a apărut, cum s-a dezvoltat)
- boli asociate
- tratamentul urmat în prezent
- alergii
- alimentație
- probleme cu somnul
- dacă s-a lucrat în mediu toxic
- scaun (cate pe zi, aspect)
- urina (cate pe zi, aspect)
- nr de telefon

Citeşte mai mult
There are no comments posted here yet

Lasă comentariile tale

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Ataşamente (0 / 3)
Share Your Location