- Postări: 45
- Mulțumiri primite: 0
Cum poți participa la discuții
Pentru a deschide un subiect nou sau pentru a răspunde, trebuie să te autentifici. Dacă nu ai încă un cont, îl poți crea gratuit din meniul „Autentificare”.
La ce ne ajuta o lingura de miere dimineata?
- 12-Dan
-
Autor Subiect
- Deconectat
- Membru Senior
-
Mai puțin
Mai Mult
acum 11 ani 10 luni #208
de 12-Dan
La ce ne ajuta o lingura de miere dimineata? was created by 12-Dan
O lingura de miere, dimineata, luata pe stomacul gol, la ce ajuta?
Toata lumea pe care cunosc imi zice "e sanatos, te ajuta mult" .... dar cand ii intreb la ce, dau din umeri..
Toata lumea pe care cunosc imi zice "e sanatos, te ajuta mult" .... dar cand ii intreb la ce, dau din umeri..
Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.
- Fiona
-
- Deconectat
- Membru Senior
-
Mai puțin
Mai Mult
acum 11 ani 10 luni #224
de Fiona
Replied by Fiona on topic La ce ne ajuta o lingura de miere dimineata?
Ai dreptate, multi nu stiu de ce ne recomanda una sau alta.
Mierea, in schimb, este unul dintre cele mai sanatoase alimente, deci linistit poti sa iei o lingura de miere dimineata inainte sa mananci sau sa pleci de acasa.
Mierea ne da energie si ne ajuta sa avem o digestie mai buna pe parcursul zilei. Mierea este de asemenea un bun antioxidant, contine zahar natural si multe vitamine si minerale.
Mierea, in schimb, este unul dintre cele mai sanatoase alimente, deci linistit poti sa iei o lingura de miere dimineata inainte sa mananci sau sa pleci de acasa.
Mierea ne da energie si ne ajuta sa avem o digestie mai buna pe parcursul zilei. Mierea este de asemenea un bun antioxidant, contine zahar natural si multe vitamine si minerale.
- MokaJoe
-
- Deconectat
- Membru Senior
-
Mai puțin
Mai Mult
acum 11 ani 10 luni #260
de MokaJoe
Replied by MokaJoe on topic La ce ne ajuta o lingura de miere dimineata?
Of, de mult n-am mai luat o lingura de miere pe stomacul gol dimineata!
Oare orice miere e ok pentru asta? Adica, daca o cumpar de la supermarket e la fel de buna ca cea din piata?
Oare orice miere e ok pentru asta? Adica, daca o cumpar de la supermarket e la fel de buna ca cea din piata?
- King Pong
-
- Deconectat
- Membru Senior
-
Mai puțin
Mai Mult
acum 11 ani 10 luni #283
de King Pong
Replied by King Pong on topic La ce ne ajuta o lingura de miere dimineata?
Nu cred ca am luat vreodata miere pe stomacul gol..... ar fi un experiment interesant.. cred ca am sa incep de maine
Sa vad ce se intampla.
Sa vad ce se intampla. Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.
Timp creare pagină: 0.145 secunde