Ce sport e recomandat pentru sarcina? - Sanatate cu Dr. Catalin Luca - Comunitate
Sănătate cu dr Cătălin Luca - Site Oficial

Ce sport e recomandat pentru sarcina?

Mai Mult
acum 10 ani 4 luni #366 de Luna89
COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED_NEW
Pe perioada sarcinii eu stiu ca e chiar benefic sa faci un sport usor, sau chiar sa faci plimbari lungi, ca sa pui sangele in miscare. Acuma, eu nu sunt experta, dar am o vecina (tanara, nu cred ca are 30 de ani) care insista sa mearga la alergat! Desi... e gravida, stiu sigur pentru ca radiaza de fericire si se lauda la toata lumea... dar e bine pentru ea sa alerge??

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Mai Mult
acum 10 ani 4 luni #409 de iPaul_01
COM_KUNENA_MESSAGE_REPLIED_NEW
Buna Luna89 :)
Vecina ta alerga cumva si inainte sa fie gravida?
In general, daca continui un sport cu care esti deja obisnuita, e ok, atata timp cat nu fortezi. In schimb, e destul de periculos sa incepi un sport nou in aceasta situatie...

Mai Mult
acum 10 ani 4 luni #608 de 12-Dan
As zice ca aceste informatii sunt de competenta unui medic.
Daca ginecologul recomanda activitate fizica, in mod sigur va recomanda ceva cu minim efort. Daca medicul zice ca nu e voie, atunci trebuie fiecare sa se abtina de la sport pe perioada sarcinii, sa nu existe riscuri!

Mai Mult
acum 10 ani 3 luni #860 de Tina T.
Teoretic, sunt de acord cu Paul, dar desigur asta trebuie neaparat verificat cu medicul care urmareste sarcina. E periculos sa te aventurezi asa, de una singura, cand nu stii ce se poate intampla.

Timp creare pagină: 0.060 secunde