Cura cu sfecla rosie

Cura cu sfeclă roșie este eficientă în tratarea cancerului

cura cu sfecla rosie

 Încă din Antichitate, sfecla roșie este bine cunoscută pentru beneficiile sale asupra organismului și asupra stării noastre de sănătate, atât fizică, cât și psihică. Consumată în cantități moderate și preparată conform indicațiilor date de către specialiști, sfecla roșie este cu adevărat un aliment minune. În anotimpul rece sfecla roșie ar trebui să fie nelipsită de pe masa noastră.

 Sfecla roșie este unul dintre alimentele cele mai complexe, demonstrându-se științific că luptă împotriva cancerului și a altor afecțiuni.

Citește mai mult:Cura cu sfecla rosie

Cura cu patrunjel

Pătrunjelul – antialergic şi antioxidant

cura cu patrunjel

 Unul dintre cele mai cunoscute zarzavaturi, pătrunjelul este un antioxidant, un tonic general şi un purificator al organismului. El întăreşte imunitatea organismului, are un rol important în distrugerea radicalilor liberi, având proprietăţi antialergice şi antitumorale. Este bogat în vitamina A, vitamina C, vitamina B şi E, mangan, fier, fosfor, potasiu, iod, clorofilă şi magneziu. Conţinutul de vitamina C este mai mare de patru ori decât cel din portocală, iar conţinutul de fier este mai mare decât cel al spanacului. Acesta mai conţine şi un aminoacid care frânează dezvoltarea tumorilor canceroase şi anume histidina.

Printre proprietăţile pătrunjelului, cele mai cunoscute sunt:

- este un bun stimulent al sistemului nervos;

- este un întăritor natural al sistemului imunitar;

- este reglator al ciclului menstrual;

Citește mai mult:Cura cu patrunjel